40647
.
  • CSOCSO
    3.5 dolcsi felett a legolcsobb...
  • CSOCSO
    minden heten van jopar talalkozo... szerdan meg penteken is ketto-ketto....
  • [HUN]Crassus
    how much a benya?
  • JGTC
    tudtok élni
  • CSOCSO
    mobilos kep... abbol sem a legjobb fajta :D

• greg benz
    Ez mondjuk nem kifejezetten tuning,de szép

• greg benz

• [HUN]Crassus
    "bajor szutyok" ez azért erős!:P:)

• CSOCSO
    honnan van ez a JDM Pali ???
  • CSOCSO
  • Csabesz6
    "Csak a Hyundai fejegység meg a csipogó maradt, azt mondja Laci ahhoz ne nyúljunk, mert fél nap volt míg telepítette, de így is elhallgat ha balra indexel. "

"Rögtönöztünk egy házi oltárt Borsodis rekeszből , kiragasztottuk fölé Soichiro Honda fotóját, majd elmotyogtunk négy miatyánkot japánul. Betoltunk rá két kupica royal vodkát szakés csészéből, végezetül meg ráadtuk Lackó húgának Hello Kittyjére Kata bugyiját, aztán keresztül böktük nagymuterja kötőtűjével. Olyan rituális volt az egész, esküszöm , Mell Gibson se rendezett volna jobbat!
    Este lett mire hazabuszoztam, hogy baszná meg a Lézer Jani! Még gyorsan létrehoztam egy „civic vs. BMW” profilt a fészbukon, kaptam 14 lájkot, meg négy halálos fenyegetést fél óra alatt"

Vért hugyoztam:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • MikX

Gts25T?
  • streeter
    Épp 6 óra volt műszak vége építkezésen, a kocsi gazdája ott műszak vezető.....(azok dolgoznak olcsón meg szar. Az ha összedől a fürdő nem baj de olcsó volt a munkaerő.)
    Gazdája szedte le a p rendszámot ezek meg nyomták a munkásvicceket meg h nem jó oldalt van a kormány.....
  • desigo
    nyilván nem a bmw hatalmas erejére gondoltam hanem a civicen általuk okozott következő technikai malőrre :)
  • bency
    Miért ilyen sok a kormos?
  • streeter
    Ma is Skyline-oztunk kicsit :P :D

Jó tudom szar képek de előbb utóbb lesz normális is.
    Addig is:

Plusz a ráadás :D

• DannyL
    done
  • DannyL
    Sándor, József, benedek zsákban hozza a meleget.

• Borg
    328 azért nem akkora ellenfél egy rendes konfignak :)
    Persze ez csak kitalált történet, irónia az egész :)
  • desigo
    szép lesz a Civic bmw fight
    nem fognak égni,dehogy
  • DannyL
    "nekiesünk a kocsi belsejének, mint Steiner Kristóf a fitymasalátának"
  • Nalla
    Sziasztok!
    a segítségetekre lenne szükségem, szakdolgozatot kell írnom, melynek témája a Renault és a Ford reklámjainak pszichológiai elemzése, ezzel kapcsolatba egy kérdőívet is kellet készítenem, amit majd elemeznem is kell!
    https://spreadsheets0.google.com/viewform?formkey=dFFSMElkbkk1TXF2THVaWEZJS3FvUlE6MQ

már csak pár emberre lenne szükség, hogy elkezdhessem az elemzést, kérlek, hogy segítsetek ebben.
    előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki kitölti
    kellemes etést!
  • Borg
    JDM Pali 2011.05.17

Konyicsiva Skacok! Tiszta depi vagyok! Kirúgtam Katát. Olyat szívtam a csajjal, mint Hónalj a Tájper szárnnyal! Minden nő kurva! Ezt már Ő is megmondta!
    Pikacsu Laci pipa volt a JDM toldat miatt, némileg sikerült kiengesztelni Katától elcsent használt bugyijával. Azóta a fejtámlán virít, aszondja ez olyan japó szokás. Tegnap kint volt Kata a Lurdynál. A BMW-s kopasz csávó kocsiján üldögélt, na ez rendesen szíven baszott. Lacival bosszút esküdtünk, lenyomjuk a bajor szutykot ha addig élünk is! Kigurultunk másnap Vecsésre Killer Bee Sanyához, ha valaki segíthet rajtunk az csak Ő lehet! Álldogálunk a ház előtt, kislattyog az arc, kezei a szerelő overál zsebében, szájában egy frissen meggyújtott spangli, úgy dörmögi:
    -Na mi van srácok, mi a meló?
    -Tuning kéne kicsi pénzből, le kell nyomnunk egy 328as propellerest. Becsületbeli ügy…
    .-Na nyisd fel, a géptetőt, mitek van!

Laci keresi a kombinált fogót, fél percig rángatja vele a kiszálasodott nyitóbowdent, mire felugrik a mattfekete gépháztető. Sanya nézi egy 4-5 másodpercig, majd megszólal:
    - Szarból várat még én sem tudok, de a kocsiért adok két kilót, meg beviszlek benneteket az Erzsébet hídig.
    Láttátok volna Pikacsu Lackó arcát! Akkor láttam ilyennek utoljára, mikor a húgát tapizta egy részeg a metrón!

-Kösz Sanyi!

Ugrottunk be a kocsiba, 1-2 tiltás és már ki is fordultunk az utcából. Rájöttünk új stratégia kell, győzünk majd technikával! Laci napi négy órát nidforszpidezik jövő péntekig, én meg kikockázva nézem a Tokioi hajszát! Na csá csumi csá! Jövő héten megvédjük a Honda becsületét!

JDM Pali 2011.05.19

Konyicsivá Spanok! Hát a mai napon se a cerkát lógattam! Megbeszéltem Pikacsu Lackó haverommal kikönnyítjük a kupéját a nagy ütközet előtti napon, ki is vettünk szabit mára. Reggel már csörög is Lackó, dadog az idegességtől. Valami csíra kibökte a gumiját a parkolóban, mivel nem egy lakó beígérte korábban, ha a ház előtt bőgeti a motort, rábaszik. Mondom semmi baj cimbora, dobd fel a pótkereket, aztán húzd ide a beled, itt hevernek a lila felnijeim a pincében, felszórjuk azt usgyi! Fél óra múlva már hallom, hogy rezeg ki a gitt a konyhaablakból, Lackó befordult a szomszéd utcába. Sitty-sutty felszereltük a görgőket, na irány át Lackóékhoz, könnyítsük ki kupét! Alig megyünk 200 métert, Lackó megszólal:
    - Baszod ez a kerék ráz!
    Végigfut az agyamon, hogy füstölgő gumikkal álltam meg mikor lenyomtam Lézer Janit, nem vitás, lefékeztem a Yokohamákat. Sebaj, itt tanyázik Gyulába két utcányira, azóta gumis mióta az eszemet tudom. Befordulunk a műhely elé, látom sehol egy kliens, az öreg bent zsugázik a műhelyben. Mutatja messziről, guruljunk rá az emelőre, fél méterre megálljt int, számára is bebizonyosodott ez hasmagasság nem az emelőhöz lett méretezve. Picsázik az öreg rendesen, négykézláb a krokodillal keres emelési pontot.
    - Na a helyzet fiúk? Azt apád, hogy van Palkó!
    - Fater az zsírul, de szitál az autó kereke, valamit csináljon vele Gyulabá!

Becipeli az öreg két első kereket, mi meg bámuljuk az új gumikat , hát látom a kerekem ott pörög a szerelő gépen az öreg fejti le róla a kaucsukot, a lila festék meg csak úgy pereg le a peremről!
    - Mit csinyász Jóember?!
    - Kibaszom ezeket a hulladék gumikat a szemétre, válasszatok újakat.
    - Miféle hulladék?! Tavaly vettem a flixen ezeröté darabját, centírozza csak szépen ki, az mehet fel a helyére!
    - Édes fiam, ez a gumi el van fékezve, kemény már mint a pilóta keksz amit nagyanyád felejtett a kredenc tetején, ráadásul belül minta sincs.
    - Gyulabá az azért van lenyalva belül, mert a kocsin olyat dől negatívba a kerék, mint Jacko a smooth criminal klipben)! Amcsi sztájl! Vágja már! Az F1 ben talán van minta a gumin he?!

Legyint az öreg, aztán visszapattintja a gumit a felnire majd nekiáll centírozni. Felnyalt vagy fél méter ragasztott súlyt a peremre, úgy nézett ki vele a felni mint a rulett kerék. A peremen meg 20 centi hosszan virított ki a fehér alapozó. Esküszöm ha nem lenne fater ivócimborája, már lerúgtam volna a veséjét!
    Már elment lassan a fél nap mire Lackóék háza elé érünk, nekiesünk a kocsi belsejének, mint Steiner Kristóf a fitymasalátának. Kiszedtünk mindent amit lehetett, mélyláda ,erősítő, kárpit hangszóró , pótkerék. Csak a Hyundai fejegység meg a csipogó maradt, azt mondja Laci ahhoz ne nyúljunk, mert fél nap volt míg telepítette, de így is elhallgat ha balra indexel. Háromszor fordultunk a negyedikre, mire mindent felhordunk, kezdhettük a mentális felkészülést.
    Rögtönöztünk egy házi oltárt Borsodis rekeszből , kiragasztottuk fölé Soichiro Honda fotóját, majd elmotyogtunk négy miatyánkot japánul. Betoltunk rá két kupica royal vodkát szakés csészéből, végezetül meg ráadtuk Lackó húgának Hello Kittyjére Kata bugyiját, aztán keresztül böktük nagymuterja kötőtűjével. Olyan rituális volt az egész, esküszöm , Mell Gibson se rendezett volna jobbat!
    Este lett mire hazabuszoztam, hogy baszná meg a Lézer Jani! Még gyorsan létrehoztam egy „civic vs. BMW” profilt a fészbukon, kaptam 14 lájkot, meg négy halálos fenyegetést fél óra alatt. Köcsög béjemvések, holnap megtudjátok milyen a japánok istene!
  • kemszi2
    elég fapados
  • Willi Betz

• greg benz
    msn pls
  • kemszi2
    nekem is ez volt az első gondolatom :D
  • DannyL
    szekér
  • greg benz
    +1
  • [HUN]Crassus
    hányadék az a kerék!!:SSSS
  • öregember
  • Csabesz6
    waaaaaaaaa
  • kemszi2
    ez íyg még jól is néz ki:D
  • Willi Betz

• Willi Betz

• neevous
  • CSOCSO

• pajti
    Nem tudom honnan van, de ha lesz még ilyen akkor jöhet :D Geccijó xD
  • desigo
    "ezek nem tudják még mindig, hogy az autó a Honda Civicnél kezdődik és ér véget."
  • Csabesz6
    :DDDDDDDD