40647
.
  • greg benz
    Annyi még belefér:)
  • bency
    Hibátlan
  • [HUN]Crassus
  • [HUN]Crassus
    a tökéletes letisztultság:P:) /csak a matricát baszaintanám le a lökösről:D/
  • greg benz
    Régi kedvenc
  • [HUN]Crassus
  • Csabesz6
    :Ð E30 for prezident, háhááá!
  • SötétBarom
    Konkrétan a Csabesz kezdte, te meg adtad alá a lovat, amikor a kolléga azt mondta a sok e30-at ábrázoló képre, hogy mennyi szépség van rajta, ti meg nekiálltatok fikázni. Szerinted mi lenne itt, ha mindenki beböfögne böszmeséget azokra az autókra, amik nem tetszenek neki?

Másrészt, aki kicsit is autóbuzinak tartja magát, annak egy szép e30 mindenképpen érték kell, hogy legyen, ahogy akármilyen más autó, ami huszonakárhány évesen még pikk-pakk állapotban van, legyen az akár renault 4, vagy egy kibaszott zsiguli.
  • MikX

Bár rajtad van szemellenző, és nem látod, hogy másoknak más az ízlésük, de igazad lehet...
  • [HUN]Crassus
    úgyvélem veled a továbbiakban érdemi diskurzust folytatni reménytelen...
  • MikX
    "az én tapasztalatom pedig azt mondja,hogy egy BMW senkit nem hagy hidegen csak "menő" eljátszani azt,hogy igen..:P:D"
    lol, neharagudj, de ehez már sokat nem tudok fűzni, ezen annyira besírtam...
  • kemszi2
  • [HUN]Crassus
    akkor nagyon nem értettél meg....na mindegy:P
    megjegyzem kényelmes,takarékos/7-8 liter városban/ dinamikus,megbízható,erős,biztonságos szóval mi más kéne még?;)
  • kemszi2
    na de egy része annak is csak divatból szereti a bmw-t:D
    én inkább olasz/francia autó párti vagyok ha te azt mondod e30 én azt hogy sokkal inkább egy 75-ös alfa :D
  • Hassan B
    nem a vezetési stílusodról beszélek. mert bármilyen ritka is, lehet normális eharmincas is. de. a megnyilvánulásodból az jön le, hogy hú, nekem ez van és ez a tiéteknél tuti jobb. igenis vedd figyelembe, hogy mindenkinek mások a szempontok. neked lehet szempont a kinézet, a villantás. nekem (nekünk) ez csak a sokadik szempont.
  • [HUN]Crassus
    például ez a Manta is nagy kedvencem...a gyerekkori barátomnak most is a kertjében áll a ponyva alatt egy narancsszínű Irmscher tunning Manta:P
  • [HUN]Crassus
    az én tapasztalatom pedig azt mondja,hogy egy BMW senkit nem hagy hidegen csak "menő" eljátszani azt,hogy igen..:P:D

én speciel nem a márkát nézem hanem az összképet nem vagyok sznob vagy megjátszós! Opel,Ford,audi,Toyota,nissan, skoda mindegy mi a márka ha szép egy autó akkor az szép és nemfogom pusztán azért lefikázni,mert azzal akarok menőzni:P

félre ne értsd ha neked nem tetszik a BMW akkor ennyi,de 100 emberből 90-nek bezony igen:D
  • kemszi2
    az viszont nem biztos hogy ami neked feelinges az másnak is az.pl engem alapból szinte teljesen hidegen hagynak a bmw-k(a 635-ös és a 8as-t leszámítva)
  • [HUN]Crassus
    nem értem miről beszélsz....az enyém 1.8-as /120 lóerős/ tehát nem állatkodni való és nem is állatkodásra tartom.A gyalogosokat átengedem a zebrán,nem tolok le senkit és még a buszt is kiengedem...az előbb írtam nem egy tini hülyegyerek vagyok....
  • kemszi2
    mantamanta
  • Szabi1991
  • [HUN]Crassus
    nem értetted meg a lényeget az E30 az autógyártás történetének kihagyhatatlan gyöngyszeme:P Bizonyos autók pár év alatt eltűnnek a sűllyesztőben ez az autó 20 éves ,de olyan feelinget ad mintha most jöttem volna vele ki a szalonból és 10 év múlva is ugyanezt fogja nyújtani!
  • Hassan B
    ",biztos egy starlet is tudja ezt prezentálni:P" - hozzá értő körökben tudja és pont ez a lényeg, hidd el :D

Az autó normál esetben arra van, hogy használjuk. Ezt tartsd szem előtt. Attól még hogy hűdeszép állapotban van az az E30, nem lesz léptékekkel jobb. Az E30 kultúrát azt hiszem elég sokan ismerik, ebből születnek az előítéletek, amit a hozzád hasonló megnyilvánulású emberek csak elmélyítenek. Röviden... de kifejtem neked ha nem érted miről beszélek.
  • Szabi1991
    lehet, de elképzelésem sincs már hogy mid van, pedig úgy beszállnék én is a "vitába" :D

• [HUN]Crassus
    már volt linkelve...én nem Csocsó vagyok,hogy hetente beteszem 3x:D
  • Szabi1991
    képet vagy el se hiszem.. :p
  • [HUN]Crassus
    Már bocs,de nem 16 éves hülyegyerek vagyok....ez egy gyönyörű autó olyan állapotban amit még néhány éves autóval rendelkezők is megirigyelnek...,de köszönöm a hozzászólásodat! hasznos volt!
  • MikX
    Dejó, ettől tutira jó az autó!
    Hozzátenném, neked, nekem más értékrendem van, pl leszarom ki mit gondol, meg hogy néz rá, ha én élvezem a vezetést. Nekem ez a jó...
  • Hassan B
    És ezen kívül, a hasznos tartományban mit tud még? Gumit füstölni és bevásárolni a teszkóban?
  • [HUN]Crassus
    igazából az e30-nál szinte mindenkinek "jobb" van az enyém a legúccsó széria mégis már 20 éves tehát elméletileg "szar" mégis egy hét alatt tucatszor intenek elsimerően,dícsérik meg a kúton tankolás közben, szólnak le a járdáról míg a dugóban állok a pirosnál biccentenek a mellettem állók,motorosok beköszönnek stb.stb.

gondolom ez nem véletlen ,biztos egy starlet is tudja ezt prezentálni:P

• MikX
    Tehát ha jól értelmezem a logikát, csak akkor lehet fikázni a zeeharmincat, ha az illetönek jobb van.
    wait... neki jobb van, legalábbis számára tuti, és nekem is inább starlet mint eeeharminc... bár nekem inkább bármi, mint az...
    Akkor most hülye vagyok, vagy más az ízlésem?
  • JGTC
    én meg a gyári hátsó toldatot amit leszedett róla
  • Csabesz6
    Lájkolj csak, csocsis:D
  • Csabesz6
    ;)
  • bboyatty
    Like gomb nincs tehát így lájkolok.
  • bency
    Starleteddel fikázod a gyönyörü állapotu E30akat.....igazi
  • Csabesz6
    ...erről tanúskodik a kép is:DDD
  • bency
    Sok a buzi nincs mit tenni...
  • bboyatty
    Keresgélj még, hátha meglátsz valamit ami megtetszik.
  • pajti
    Én meg kerestem a képen a jó nőket xD