40647
.
-
Valszeg' nem olyan lesz az a kipuffanó, a réginek is oldalt volt ahogy rémlik, csak tesztre ez került fel gyorsan... :D -
hát a kipuff tényleg kotvány munka:S -
Az csak két végcső amik körül hővédő lemez van gondolom hogy ne olvadjon rá a lökös..... -
de miért kell az a szar kipufogó?
nem lehetne normálisra megcsinálni mint a Seatnál? vagy a Chevinél?...mé kell baszottnagy dob? -
Szabi1991 #34617 M3 DTM!!!4
-
Szabi1991 #34616 a Volk után :D -
BBS a bestof felni az univerzumban!:P:) -
a fehér ggggggggggecccccccccciiiiiiiiiii -
-
-
VIP party
-
JDM Legends folytatás
-
csak a mogotted jovoknek mind csorogni fog a nyala a rantotthusszagtol ami a kipufogobol arad :D -
Kicsit megbütykölöd tuti nem para. :D -
Mé? Étolajjal nem megy el? -
Benzin azért nem ártana. :DD -
Na ez az a kategória amivel ellennék 20 évig is bármi más nélkül.
-
Na bazzeg akkor így
-
-
Héeder #34602 Köszi szépen :) -
véletlen pont de
iforged variant -
Héeder #34600 Hello
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudnátok megmondani, hogy ennek a felninek mi a neve?
Előre is köszi. -
uhhh beleszédültem:D -
Szabi1991 #34598 -
németország még nem szomszéd, a gépek nagyrésze meg onnan van :D (a jobbak közül) -
Blankman #34596 Egy kis tuning a szomszédságból. Ők tudják, hogyan kell.
Wörthersee tour 2011 -
Érthető vagy;D -
És ki a rák szülte meg azt a törvényt hogy vagy jót vagy semmit? Valami szekta ez, vagy mi? Édes istenem...:ÐÐÐ -
Tudod az a baj, hogy ők úgy is viselkednek...de látom még mindig nem megy a szövegértelmezés:D -
azt leszámítva hogy brutál ahogy gyorsul, elég puding módon vezet az ember a videón. -
Az odáig rendben van, hogy neked nem tetszik, de attól még nem kell így megnyilvánulni. "A hörgő szarkupac, fostömlő,benne feszítő MAJOMRA ,Van elég ilyen suta a városban,a suttyónak ez jön be"
Tehát ezek szerinte én is egy suttyó majom vagyok, azért mert nekem bejön az E30? Vagy most hogy is van ez? És itt már nem arról van szó, hogy nem értem a viccet vagy, hogy te miért csinálod ezt..szoktam én érteni a beszólásaidat, néha röhögök is rajta, de azért ez így egy kicsit sok volt, főleg egyben. Neked nem tetszik, rendben van, de attól még nem kell véleményt formálni (főleg ilyen formában)arról, akinek tetszik. Abban egyetértek, hogy sok suttyó van az E30 tulajok közt és majom is, persze hazai viszonylatban gondolok erre, mert tényleg minden hülyegyerek autója lett..de ez nem jelenti azt, hogy minden E30 tulaj ilyen, és azok sem akiknek szimplán tetszik a gép! Remélem érthető voltam -
Látom megy az értelmes veszekedés.....azért ennyire ne szidjuk már a másikat,igaza van annyiban Csabesznak hogy nem fososzta le az a e30at,Crassus pedig ez a paraszt meg szemétládázás alacsony értelmi szintet mutat szóval hagyjuk a vitázást már....Csabesz meg ne szóljon be egy e30 ra :P Jót vagy semmit -
:( szegény, nem érti -
Ebből látszik hogy NINCS SEMMILYEN autód...amíg nincs, nem is fogod érteni;) -
:DDD nem is ismersz...hmm ezek a BMW-sek milyen korrekt figurák:)
Kurva izgi lenne nem, ha mindenki csak virulna arra ami neki tetszik, ami meg nem arra nem szól semmit. Szokásom hogy beszólok, nem tudom fel tűnt-e, de én élvezem, főleg a reakciókat:) Semmi rosszindulat nincs benne, csak egy adag rossz tapasztalat, meg vélemény nyilvánítás.
Mi a farkamra lennék irigy? A hörgő szarkupac, fostömlő E30-ra? Köszi, nem. Vagy a benne feszítő MAJOMRA kéne felnézni? Van elég ilyen suta a városban, elég belőlük köszi. Bár még kerregő kettesgolffal a kedvembe tudtok járni;D...Leszarom hogy a suttyónak ez jön be, nekem nem, szeva:)
A szép E30 se hoz lázba, bocsi. Am. jut eszembe, még mindig csak azt írtam, hogy a helikoptert vinném, semmi fosozás nem volt (mivel nem tákolmányok).
Szépnapot
-
Szabi1991 #34584 -
-
-
Mazsolák letolása a NÜRBURGRING-en:D
-
Egy rosszindulatú, irígy hisztis pöcs a kiscsávó!
a képek/videók 90%-a tetszik amiket itt látok amik pedig nem tetszenek vagy nem kommentálom vagy minimálisan elmondom nekem mi nem szimpatikus,de fikázni nem szoktam,tiszteletben tartom a másikat!