40647
.
-
Erősen kéne kategória
-
-
Nem tudjatok veletlen, hogy europaban, magyarorszagon lehet-e kapni valahol center cap et az Enkei RC-T4 hez? Csak japanbol lehet rendelni. Kivancsi lennek, hogy eu bol egyszerubb-e.
(nincs es nem is lesz rct4 em. csak a center cap kene) -
Nekem ez jutott eszembe :D
-
-
Jóóó hát itt amilyen szavakat használnak az emberek mindig..:DD Ismerünk minden szart őszintén..:P -
levonóm=levonó* Bocsi! -
Nem Borsod megyei vagyok, Erdély és azon belül Szatmár megyei. Nálunk is levonóm ként ismerik de ha azt mondod, hogy matrica akkor sem fognak hülyén nézni rád. -
kérdezted, hogy mi az a levonó.
Borsod megyében (Miskolc, Ózd, stb) a matrica helyett a levonó szót használjuk.
A szotyi (napraforgómag) meg makuka...
-
ebbol egy szot se ertek. -
Hat nem tudom, hogy magyarorszagon mit csinalnak. Mondjuk a foliazasnak itt sokkal nagyobb piaca van de itt mindegyik matrica kulon allo matrica. -
Borsod megyében a matrica LEVONÓ :)
a szotyi meg makuka :) -
én mindig azthittem így csinálja mindenki. Itt szegeden láttam 1-2 autót amin volt ilyen sítilusú warp. Kis elemek voltak csak borítva vele, de mindkettőn fóliázva volt.
Aztán láttam 1-2t ami tele volt tényleg matricázva. -
mijaza levono? Amugy ha magasnyomasuval mosom az autom se mosom olyan kozelrol, hogy szetszedje a festeket vagy matricat. Amugy probaltunk mar 4 eves 3m matricat leszedni a magasnyomasuval. Sajna nem segitett:(((( -
Ez mar mas. Ezt ne is hasonlitsd ossze a normalis sticker bombbal ahol egyenkent ragaszgatod. Kb ez az elso, hogy latok ilyet ( amugy en is igy csinalnam ha kene az automra) -
21 leszek, és volt nekem is turbo rágóm, de nem voltam nagy fanatikus
matricákkal szintén nincs bajom, de ez már kicsit más méret, meg nem egy egyenes felületről beszélünk -
Hú ilyenem anno nekem is volt, de imádtam.. arra a 3 részes Ferrarira konkrétan emlékszem -
ott is van az ecv :)
-
szerintem igen -
Erre gondolsz?
-
Na (sorry) az ilyentől is agyfaszt tudok kapni mikor a drága laptop szanaszét van matricázgatva..de hát nem vagyunk egyformák -
Nekem bejön a dolog tényleg. Így néz ki a laptopom, egyik haverom sokat rendel egyik netes cégtől ruhákat, és ilyen levonókat kap a ruhák mellé. Simán el tudom képzelni, hogy az autóm egyik részét ilyen levonókkal borítsam.
-
Befejezném a mondatodat: "az a generáció már felnőtt aki Turbórágót ragasztott a szekrényre, a hűtőre...és nem ragasztgatják tele az autóikat ilyen ordenáré szarságokkal"
-
sosem ragasztottam fel a turbo rágós papírokat :( mindig csak gyűjtöttem
de azok nem is levonók voltak,viszont volt valami ilyesmi amit albumba lehetett volna gyűjteni de az senkinek nem volt meg és ahová érte oda ragasztotta,örök kedvencem marad abból a Lancia ECV2,arra már nem emlékszem azt mihez lehetett kapni...valaki help -
Nekem addig tiszta, hogy felnyomod a levonókat. De nem kell rá lakk vagy valami? Mégis csak levonó, magasnyomású mosó egy kettő lekapja. Vagy nem? -
az a generáció már felnőtt aki Turbórágót ragasztott a szekrényre, a hűtőre...azóta ha megkérdezel egy 10évest, hogy mi a Turbórágó csak hülyén fog rádnézni, hogy mibajod van :D -
ITT Olyan 3:10-nél van hozzá bemutató, ezt a fajtát, annyira nem egyszerű felrakni szerintem (nyilván neked az :D)
Aki azért teleragaszt egy kocsit többszáz matricával, hát az elég szar időtöltés, szerintem a nagytöbbség így oldja meg.
Gondolom ocskoszilard is ilyen fajtához keres tutorialt :) -
Oke de ha 10 evesen fel tudtuk rakni a turbo rago matricajat barhova akkor nehogymar masnak manapsag baja legyen meg leiras kelljen hozza.
Egy matricarol beszelunk. Lehuzod a papirt, oda teszed ahova akarod es lenyomod a kis ujjacskaddal.
-
én a foliának a felrakására gondoltam. Nyilván amit te csinálsz bonyolultabb. De ez pont azt erősíti, hogy neked ez mennyire egyszerű. (már a stikerbombos ragasztgatás) -
Most ez olyan mintha megkerdezned egy auto festotol, hogy koromfestesbol el-e? -
te nem pont ebből élsz? :D
Neked lehet egyértelmű... -
Nekem mar az idegosszeroppanto, hogy ebbol komolyan tutorialok vannak a youtubeon................... fogd meg a sticker. lehuzod a papirrol es rarakod az autora. Ebben mi a nehez? Hany eves vagy? Nem volt Turbo ragod fogadjunk. -
ez olyan, minhogy múltkor volt berakva ide egy új lambó, egy régi lambo felnivel. Ez a ferrari meg megkapta egy f40 felniét. -
Nope!!!
-
Remekbeszabottan rémes. 
-
-
Youtubon van tutorial sticker bomb-hoz (photoshopban), így hát meggyaláztam a kedvenc autóm. 
-
Hát gondolom ennek valami utánérzete, de valahogy az Italia alatt annyira nem adja.. -
Ez jut eszembe róla. -