FELVÉTELHEZ milyen hangkártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sabodave
lehet kapni studió hangkártyát, nah az kell ha jó minõségben akartok rögzíteni +kell hozzá vmi faja zeneszerkesztõ progi, és jó mikrofonok jah meg erõsítõ is

helló! aki ért hozzá az pls segítsen! ismerõsömék csináltak egy zenekart, és rögzíteni szeretnének pc-vel a számokat. a kérdés: mi kell ehhez szoftveresen és hardveresen? elõre is köszi!
üdv!
egy számomra sürgõs, bár nem teljesen témába vágó dologban kérnék segítséget itt.
gitárt próbálnék behangolni számítógéppel,jól be is dugom a mikrofon bemenetbe pár átalakítás után.de a hangerõ beállításoknál a felvételi résznél le van némítva a mikrofon.hiába kattintgatok rá, nem akarja visszanémítani...mi a rákot csináljak?már leszedtem egy új drivert, de ott is be van x-elve...

hátha valaki tud segíyteni.

kösz

mindhalálig blues

sabodave
Digitális bemeneti kártya az direkt a hangfelvételekre van?
és ahhoz kell keverõ?
A KEVERÕ ÉS A KÁRTYA MENNYI?

Csatlakozom a #7-es hozzászólóhoz 😊
Kell illetve kellene:
1. alacsony zajszintû hangkártya
2. alacsony zajszintû mikrofon
3. alacsony zajszintû helység
és nem utolsó sorban egy alacsony zajszintû feleség, aki elnézi neked a kiadásokat 😄DDD
Az sem midegy, mit akarsz csinálni. Több sávos hangkeverésnél a zajszintek
összeadódnak 😞

Munch
Normális vagy?

Match
szerintem a legegyszerûbb ha valami digitális bemenetû kártyát veszel, és a digitális kimenetet használod a keverõn...és láss csodát, nincs minõségromlás...
én egy trust 540DX-et néztem ki, valahol 5 ezerért is meg lehet venni, csak félek hogy milyen lehet...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

sabodave
nem bocsi 25000

sabodave
10000 ft

maozedong
ez fõleg attól függ milyen profi szintû dolgot akarsz.. ja meg mennyi zséd van rá.

Resurrection!

sabodave
az véletlenül maradt bekapcsolva és bocsi ha nagy bajt csináltam vele

Met
látom sikerült kikapcsolni a Caps Lock-ot

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sabodave
van sok jó

sabodave
basszus azt már néztem de nem vágom annyira ezeket a hk-kat

Geeryy
kereséshez melyik keresõ?
tudtad hogy van egy varazsdoboz? menusorba az sgmail/aruhaz alatt. probald ki .csodakat tesz.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

sabodave
sEGÍTSÉG KÉNE ABBAN HOGY MILYEN HANGKÁRTYÁT VEGYEK A MOSTANI HELYETT, AMI MINÕSÉGÉBEN SZARUL VESZI FEL A HANGOT
nEKEM OLYAN KÉNE AMI KICSIT ERÕSÍTI ÉS A HANGOK RENDESEN KIJÖNNEK RAJTA