Nem törvénysértő a megfejthetetlen telefonos játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a röhely, hogy én ennek a cégnek egy másik leányvállalátánál dolgozom, és mikor kérdeztük, hogy hogy van az, hogy lejár az idõ, azonnal prüntyög a telefonszám, és egy mp-en belül már vonalban van az illetõ, akkor csak a nagy sumákolást meg mellébeszélést kaptuk válaszul.
Ráadásul romániában már a rendõrök kergették az ügyvezetõt, és nem tudom hogy annak az ügynek hogy lesz vagy lett vége.
De sabaj, mert visszük a szennyet az araboknak (komolyan mondom ott fogunk mûsort adni) meg a kínaiaknak. Csak tudnám mi lesz a fõnyeremény kínában. Egy tál rizs?
Ráadásul romániában már a rendõrök kergették az ügyvezetõt, és nem tudom hogy annak az ügynek hogy lesz vagy lett vége.
De sabaj, mert visszük a szennyet az araboknak (komolyan mondom ott fogunk mûsort adni) meg a kínaiaknak. Csak tudnám mi lesz a fõnyeremény kínában. Egy tál rizs?
ahelyett h adományoznának, nem férnek már a bõrükbe...
örülj neki...
Rtlklubbot eddig 6szor hívtam, kétszer bekerültem és nyertem egy csomó pénzt. <#hehe>#hehe>
TommoT
Ezen szerintem nincs mit vizsgálni, aki felhívja, az megérdemli!!!!
A telefonszámla után pedig talán elgondolkodik....
A telefonszámla után pedig talán elgondolkodik....
Az ATV meg a Viasat 3 a fõmocskos az ilyen ügyekben
meg a hálózattévé, meg a klubtévé, meg az mtv - ember! a tévé csak eladja a mûsoridejét a cégnek, akik hasznosítják a szerzõdés alapján.
ez a 'kitalálhatatlan' játék a fenti 5 adón megy, az rtl+tv2-õt felesleges idevonni, ott játékok+egyszerû feladványok vanna
meg a hálózattévé, meg a klubtévé, meg az mtv - ember! a tévé csak eladja a mûsoridejét a cégnek, akik hasznosítják a szerzõdés alapján.
ez a 'kitalálhatatlan' játék a fenti 5 adón megy, az rtl+tv2-õt felesleges idevonni, ott játékok+egyszerû feladványok vanna
Aki bedõl az ilyen hülyeségeknek, az meg is érdemli. <#hehe>#hehe>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Az ATV meg a Viasat 3 a fõmocskos az ilyen ügyekben, de azért a két fõ szennycsatornát (TV2, RTL) se kell sajnálni<#mf3>#mf3>