10
-
#10 Az a röhely, hogy én ennek a cégnek egy másik leányvállalátánál dolgozom, és mikor kérdeztük, hogy hogy van az, hogy lejár az idő, azonnal prüntyög a telefonszám, és egy mp-en belül már vonalban van az illető, akkor csak a nagy sumákolást meg mellébeszélést kaptuk válaszul.
Ráadásul romániában már a rendőrök kergették az ügyvezetőt, és nem tudom hogy annak az ügynek hogy lesz vagy lett vége.
De sabaj, mert visszük a szennyet az araboknak (komolyan mondom ott fogunk műsort adni) meg a kínaiaknak. Csak tudnám mi lesz a főnyeremény kínában. Egy tál rizs? -
#9 pontosan ;] -
Hegyikecske #8 ahelyett h adományoznának, nem férnek már a bőrükbe... -
Hegyikecske #7 örülj neki... -
TommoT #6 Rtlklubbot eddig 6szor hívtam, kétszer bekerültem és nyertem egy csomó pénzt. -
kicsizoz #5 Ezen szerintem nincs mit vizsgálni, aki felhívja, az megérdemli!!!!
A telefonszámla után pedig talán elgondolkodik.... -
winnie #4 Az ATV meg a Viasat 3 a főmocskos az ilyen ügyekben
meg a hálózattévé, meg a klubtévé, meg az mtv - ember! a tévé csak eladja a műsoridejét a cégnek, akik hasznosítják a szerződés alapján.
ez a 'kitalálhatatlan' játék a fenti 5 adón megy, az rtl+tv2-őt felesleges idevonni, ott játékok+egyszerű feladványok vanna -
#3 Aki bedől az ilyen hülyeségeknek, az meg is érdemli. -
ttbela #2 Az ATV meg a Viasat 3 a főmocskos az ilyen ügyekben, de azért a két fő szennycsatornát (TV2, RTL) se kell sajnálni -
#1 Ezt talán a fogyasztóvédelmiseknek kellett volna vizslatnia, nem?