1369
-
#49 kb. 30 perce néztem meg
nagyon jóóóól néz ki :)
alig várom, hogy tolhassam -
#48 köcc, érdemes a videót megnézni -
#47 Király! Jó a banner ;) -
#46 új képek és új videó
meg bannert is összedobtam, majd még dolgozok rajta...
-
#45 Új képek -
#44 Új videó minősége annak a bizonyos békának a segge alatt. -
#43 Új képek ! -
#42 igen. -
#41 Mint a Hulk. -
#40 -
#39 Akkor most emberekkel is leheteünk majd benne és a King Kongal is? -
#38 King Kong brutál videózás - (pc ps2 xbox) captainm - 2005.08.09. 11:30
Egy nagyon brutáls ingame videó söpört végig a Playware szerverén. Az óriásmajom nem kegyelmezett a merevlemeznek, kegyetlenül rátelepült és most hírdeti a King Kong film alapján készült játék nagyságát. A videóban hihetetlenül jó mozgásokat és akciókat láthatunk, ráadásul kellemes grafikai körítés mellett. Aki teheti gyorsan töltse le az alig 29 Mb-os matériát!
Videó gyors letöltése! -
#37 nem rosz, a mozgások azok jók kissé lineáris menetnek tűnik, meg a modellek is kissé lowpolik, de majd meglátjuk mit hoznak ki... -
#36 Engem egyátalán nem érdekel hogy nem King Kong a King Kong jó legyen oszt jóvan :D -
#35 Skyline torrent-re fölraktak egy ilyet: King.Kong.2005.Trailer.720P.HDTV.AC3.XviD-FiTTY.avi -
atttika #34 Kiraly a video, enegem is erdekel a jatek, remeljuk jo lesz. -
maxius #33 Valóban elég impozáns a videó...de az, hogy ez king-kong néven fut, sokat leront a hangulatból...ez king kong vs jurassic dögz!
Nem a játékkal van gondom, de még a film is így nekem csak vígjáték lesz...ez nem az a king kong.. -
#32 Na ezt már szeretem amikor nyomatják a videokat. -
#31 nem is rossz, nem is rossz....van egy jungeles hangulata az biztos -
#30 King Kong gameplay videjó! - (pc ps2 xbox) captainm - 2005.08.07. 11:01
Lassan befut Peter Jackson mozifilmje, ami a klasszikus King Kong filmet ferdíti el nekünk a 21. század igányeihez. Persze nem maradhat el a videójáték változat sem, amiből most érkezett egy finom kis ingame szösszenet, ami 2 percen át mutatja a felfedezők menekülését egy T-Rex páros elöl, de a végén persze a nagy majom is megjelenik. Érdemes megnézni, mert valami egész különleges készülődik.
Videó letöltése | Galéria -
#29 te még élsz ?:D -
#28 Új trailer (58,50 MB) -
Malbeth #27 Hali!!
Úgy látom,nemigazán vagytok képben KING KONG ügyileg!
KING KONG egy távoli szigeten él amit még az emberiség nem fedezett fell,és nem hódította meg:A szigetet hatalmas Dzsungel borítja,és tele van mindenféle egzotikus,ill.kihaltnak hitt állattal,akik ezen a szigeten bizony még nem haltak ki.Így kerül a képbe a Tyrranosaurus Rex+még több más állat is.Nem klónozzák őket.
Az a Jurasic parkban van! -
#26 Jó de King Kong mióta haverkodott össze John Hammondal és klónozott dinoszauruszokat? -
#25 Valamelyik GameStarban benne is volt, hogy lehet majd a játékban King Kongot is irányítani! -
#24 Ennyire szerintem még nem is vártam játékot, mint ezt a King Kongot! -
#23 Hivatalos honlap -
#22 Képek -
#21 -
#20 A trailerbe meg nem irja a PC-t. -
#19 Itt másvan
X360 PS3 PC XBOX PS2 GC PSP GBA
Tehát PC-re is lesz. -
#18 Eh... Faszom.
AKár át is lehet helyeztetni a topikot...
E3 Previews -- Best Of:
King Kong (PS2) (GCN) (X360) (Xbox) Preview -
#17 jah mér lenne az, nemis értem miért lett kimoderálva...
érdekes hozzáállás :) -
#16 Mi az hogy loptam? Egyszerűen kilinkeltem egy képet! Má ez is törvénysértés? Nem tudtam Amúgy szerintem valami kalandjáték féleség lesz. -
#15 keveréknek tűniki, amúgy nekem a graf elviselhető, a dinókat meg szeretem, szóval jöhet. Mondjuk a Kin Kong-ban hol volt dínó azt nemtom... ;) -
#14 Tulajdonképpen ez milyen game lesz FPS?? -
#13 akó neszedjé bazeg... Lemented, feltöltöd máshova, ilyen egyszerü... Lopsz és még neked áll feljebb... -
#12 Köcsög szemetek már megint! Miért kell ilyet csinálniuk? Onnét se szedek több képet az biztos. -
#10 :D -
#9 Nem tudom.