1369
  • GrimReaper78
    :DDD

hogy érted azt, hogy pörög? milyen egered van? lehet az is, hogy betépett :P
  • krisz21td
    vmiért pörög az egerem,vki nem tud vmi okosat mondani!?
  • rage
    Viszont azt nem tudom, hogy az SFCure-ral tört játékok esetében, fent kell-e lenni a SF-nak.
    Ráérsz restartolni legközelebb.
  • NiGhTM4R3
    Kösz. Muszáj restartolni?
  • GrimReaper78
    Rage, nem tudsz véletlenül olyan weboldalat, ahol a starforce-os védelemmel ellátott játékokat sorolják fel és folyamatosan frissítik is a listát?
  • GrimReaper78
    A #65-ös HSZ-ben megadott linkről szedd le az alkalmazást, és futtasd.
  • NiGhTM4R3
    Köszi. Akkor a SF cleanert futtassam? (nincs sok eredeti játékom:P)
  • rage
    A Starforce egy driver, ami a user ellenőrzése nélkül, a háttérben települ a gépre. Két sys és 2 hlp file-ból áll.
    Biztonságilag szinte semennyire sem csinálták meg, így a drivert meghackelve,
    egyfajta backdoort nyithat rosszindulatú támadások ellen, és valóban igaz az is, hogy bizonyos konfigok esetében összeakadhat egyéb driverekkel, különböző problémákat okozva.

Ha neked vannak eredeti játékaid, és minden OK, akkor persze, ne foglalkozz vele, de nekem egy SF-es játékom sincs, és a Starforce driverre sincs szükségem , hogy a rendszerben figyeljen
    :-)
  • GrimReaper78
    Konkrétan ezt emelném ki, aztán befejezem az OFF-olást:

Moreover, the Starforce drivers, installed on your system, grant ring 0 (system level) privileges to any code under the ring 3 (user level) privileges. Thus, any virus or trojan can get OS privileges and totally control your system. Since Windows 2000, the Windows line security and stability got enhanced by separating those privileges, but with the Starforce drivers, the old system holes and instabilities are back and any program (or virus) can reach the core of your system by using the Starforce drivers as a backdoor.

• GrimReaper78
    Olvasnivaló SF-fel kapcsolatban. Nem a kisujamból szoptam ki a dolgot. Ráadásul eddig még mindenkitől ezt hallottam (ti. hogy instabillá teszi a rendszert).
  • Istencsászár
    sft semmit sem tesz instabillá :) és főleg nemveszi át a hatalmat semmitől :)))))))

ha hiszed hanem 2 eredeti sf és 3 tört sf gém csücsül a gépemen és semmi baja :D
  • NiGhTM4R3
    Ok.
  • GrimReaper78
    Köszi!
  • GrimReaper78
    A Starfore egy nagy kibaszás, a tudtod nélkül olyan meghajtókat telepít fel, amiket nem kéne. Főleg, hogy instabillá tehetik a rendszert, miáltal az gyakran fagyizhat, stb. Ráadásul vmi olyasmit is olvastam, hogy átveszi az irányítást bizonyos rendszerfunkciók felett, és így sebezhetőbbé válik a rendszer pl. vírustámadás ellen.

Sz'al SF
  • NiGhTM4R3
    Próbáld itt
    Bocs az offért!
  • NiGhTM4R3
    És az miért olyan baj? Vagy honnét tudod h fel van telepítve?
    StarForce tudtommal egy védelem, amivel a játékokat ellátják, talán nem indul a játék? (ezt nem vágom)
  • GrimReaper78
    Ajánlom még figyelmedbe a jv16 power tools 2005 nevű, igazán hasznos kis alkalmazást. Egyszerűen lehet vele tisztogatni a registry-t meg miegymást. Már csak aktiváló kódot kell találnom hozzá ;)
  • Johnny23
    a regedit-be ugye?
  • rage
    beírod a keresőjébe, hogy starforce
    Aztán F3-mal keresgélhetsz még
  • Johnny23
    registryben hol lehet találni ezt a Starforce-os szarságot? hogy kell megnézni??
  • NiGhTM4R3
    Most próbáltam a demót...elég vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban. Előszőr persze a T-Rex elleni csatát választottam. Remélem a teljes játékba több "kivégzés" lesz, mert ez tényleg faxa. A kép is remek mikor csapok egyet és "beleremeg", ez elég hangulatos. Hangok is jók, hangulatos, nameg King Kongal T-Rexeket verni, faxa :)

De mikor az "emberi" pályát választottam, hát az fele ennyire sem jött be..

Grafikáról meg nem egy nagy eresztés, minden fullon de engem nem kápráztatott el, sőt..az emberi pálya majdnem h csúnya. Közelről a sziklák pff..

A film biztos űberelni fogja a mostani filmeket, de a játéktól többet vártam.
  • rage
    Pontosan ezt csináltam én is
    Megnéztem a demot - majd egyből uninstall

Ezért kár volt feltenni...
    S utána remove starforce.
    Ennyit erről.
  • GrimReaper78
    Leszedtem a removal tool-lal. Hálából a demot is uninstalláltam a túróba ezt meg az ubisoftnak küldöm.

Kösz a tippet. Rákeresetem a registry-ben nincs Sf bejegyzés, szerencsére működik az eltávolító kütyü.
  • rage
    De ha mondjuk a demot megint elindítod, újra visszamegy, szóval ha nem
    kell a Starforce a gépedre, akkor a demo uninstallja után szedd le ezzel.
  • rage
    Van starforce eltávolító, inkább azzal próbáld.

starforce removal
  • GrimReaper78
    Ha csak simán kitörlöm a registryből, az nem elég? A starforce-ot.
  • rage
    :-)

Gondolom, a StarForce Cleaner azért eltakarítja majd.
  • zaki
  • rage
    Nagyon örülök, hogy a demo felinstallálta a Starforce-t a gépemre...
  • OptimusPrime
    Érdekes lesz ez a játék. A grafika tényleg jól optimalizált, Kong-al pedig verni a T-rexet(eket) frenetikus élmény, ahogy kettétöri az állkapcsuknál vagy a gerincüknél fogva, az nagyon komolyan meg lett csinálva! :-))

Prime
  • GrimReaper78
    Na, határozottan tetszik. Főleg az, hogy minden maxon, és bele sem röccent a gép. Nagyon szép a vizuál, ott van a hangulat (amikor a T-rex seggbeharapott, majdnem betojtam), király a zene és a hangok, tutik az effektek, pörgős a játékmenet... király, na!

Két apró gond: harmadszorra sikerült rájönnöm, hogyan lehet egyáltalán *felvenni* a lándzsákat, eldobni már nem sikerült.

Kongnál zavaró volt a kamera beállítása, de aztán rájöttem, hogy ész nélkül kell nyomogatni mindent, az úgy a jó :P
  • Csuhai G
    Köszi szépen!
  • GrimReaper78
    Hopsz, bocs a duplázásért. MOD-ok pls töröljétek, ezzel együtt. Thx.
  • GrimReaper78
    Hardwiredről tölthető a DEMO.
  • GrimReaper78
    Hardwiredről tölthető a DEMO.
  • drop
    na még mindig semmi hol van már három óra és demo sehol
  • Timbo
    őőő. Ebbe hun a majom? :O :)
  • Bucser
    Akkor volt dínó mikor az eredetiben a csajt elrabolja egy dinomadár:)
  • Csuhai G
    Még semmi...
  • ducati06
    King Kong demó még ma!
    [2005. október 07. @ 09:50 - Berkenye]
    Még a mai napon érkezik a King Kong játék demója! Elvileg helyi idő szerint délután háromkor. A "horror" FPS kipróbálható verziójában csak Jackkel játszhatunk, mégpedig egy hosszabb, és kellően félelmetes küldetés erejéig, ahol King Kong három T-Rexszel veszi fel a harcot. Állítólag nagyon izgalmas... Várjuk