1369
-
#249 tehát ki kell húzni a cd\dvd-t és kész..
-
#248 menj a menünél az extra tartalomba és ott ki fogja neked írni hogy állsz -
#247 -
#246 Most nyomultam Kongal először akkor kb hány százaléknál tartok a gameban? -
#245 Hát kézzel, de ha nem megy rásegíthetsz harapófogóval is :), na de most komolyan ha másképp nem megy kérdd meg anyut, aput, tesót, feleséget vagy a szomszédot, biztos segítenek. -
Dosia #244 Rakd fel a DT4-et és az emulation rakd on-ra és huzd le akábelt -
#243 legyen szíves vki érthetően elmagyarázni h mit kell csinálni h elinduljon mert kezd idegesíteni -
Crazy Mate #242 Hogy kell lehúzni a meghajtókat? -
Crazy Mate #241 Mit kell ilyenkor csinálni? -
Crazy Mate #240 Valaki akinek elindult biztosan meg tudná válaszolni..... -
#239 ugyanezt írja nekem is ki de nem tom miért -
Crazy Mate #238 Miután beírtam a cd-key-t utána ezt írja ki:Insert the Peter Jackson's King Kong disc 1 into another drive then press 'retry".Mit tegyek,és mondjátok pontosan el légyszi hogy mit kéne tennem,mert nem értem meg amúgy... -
#237 tudtok segíteni? -
#236 hát nekem daemon tools-szal sem működik azt írja ki h rakjam be egy másik meghajtóba -
#235 szal akkor DT4 és minden ok?
-
pinehead #234 köszönöm.
akkor "pöcsöléses" lett ez is??
hmmm. -
#233 Nem, illetve mégis, ha használsz SFnightmare -t. -
pinehead #232 megy DT4-el kábelek lehúzogatása nélkül, or nem?
mert akkor leállítom a letöltést inkább.... -
cenci #231 EZ 100% HOGY IGY VAN!!!!!
VÉÉÉÉGRE!!!! -
zso23 #230 persze a cd/dvd le kell húzni :DDDDD -
zso23 #229 Aki nem tudja elindítani annak ott van a demon tool 4 azzal megy simán. -
#228 nem tudtok segíteni?? -
#227 nah én megcsináltam a #209-et de a lemez csekkolás után ezt írta ki : The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key. ilyenkor mi van? -
#226 akkor vedd meg ha ennyire nemvagy képes.. -
#225 szvsz ennyit nem ér egyetlen game sem.... -
Bandy11 #224 Ó hogy az a (cenzúrázva) nem tom elindítani 130-ast akárhogy próbálom nem megy :( -
#223 nekem ezzel a kóddal nem működik viszont a #209-el sem -
#222 R6F5TTTR7BFAYFWC5RC9RTPFJ
Én így írtam be és elfogadta. -
Bandy11 #221 srácok én végg csináltam a 130-ast de nem jó a cd kulcs miat azt szeretném megkérdezni hogy tényleg cd-kulcs kell vagy valamit elrontottam? -
#220 bocsi de mi az az sf3?? és mountol be a játékba
? -
#219 #209 -
#218 most akkor mit kell csinálni vele h elinduljon, mert már kiírtam cd-re de úgy se jó pls help -
#217 ja, fizikálisan kell lehúzni! -
gamehunter12 #216 csak azt hagytam ki hogy:"sf3drv feltelepít
az mi a szar?
-
gamehunter12 #215 Nekem nem megy pedig mindent megcsináltam:
Felraktam
optikai meghajtókat lehúztam
Elindítottam a start.bat-ot 1 másodpercre bejött a dos nem tudom hogy ez a szerviz de a meghajtók nem jöttek vissza
SFnightmare disable node megvolt
-
#214 egyet értek -
#213 Látod ezt nem tudom én ilyet nem tapasztaltam.
Dardevil: Naugye :D -
#212 #209 ezzel a módszerrel még nekem is elindult, pedig én is szenvedtem vele eleget.
Én ilyen graffal játszok, ami = 50-60 FPS-sel. A game... húúú, nagyon bejön.
-
gamehunter12 #211 Mert amikor elindítom a start.bat-ot nem indul el a szerviz
-
gamehunter12 #210 Csá Grebber.Amikor a sfcure01 kicsomagolom és lefuttatom a setup.bat akkor eltünnek a meghajtók. Mit kell csinálni hogy visszajöjjenek?