Jön a Netscape 8.0

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arschsg
Melelsleg igaz , hogy csak 2000 óta hasznáálom az Internetet napi rendszereséggel, akkor még a Win9x-es idõkból, és akkor is IE-t használtam, még sem volt SOHA semmi problémám vele. Miért nem kaptam be soha semmi vírus, toolbart stb? Miért nem? Lehet hogy csak nálam "bugosak" az IE-k?....

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

arschsg
Jaj bocs, a minden alatt az Internetezés során szükséges dolgokra gondoltam. Legyen az akár csak hírportálok olvasgatása, vagy warez, serial, crack keresése. IE tökéletes. És nem jön be semmi szenny.

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Laci73
Ez jó. Hátha még ismernék a nyílt rendszereket.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Jinx McHale
No, én Firefox párti vagyok, de kíváncsiság hajtott, kipróbáltam a Netscape-t... hát leginkább úgy jellemezném: LOL. Kipróbáltam egy pár saját készítésû scriptet. Firefox alatt tökéletes, IE alatt tökéletes, Opera alatt tökéletes. Viszont ha Netscape-ben használom IE motorral, akkor nem mûködik. Ez hogy lehetséges?

Másik dolog, hogy számomra túl zsúfoltnak tûnik, az új designek szerintem rondák, és nem igazán kidolgozottak. Különbözõ hangokat ad egy-egy funkció használatakor... számomra ez idegesítõ.

Végeredmény: Uninstall. Firefox 4ever!

Sil78
Hát ha a netezés nem szerepel a céljaid között... ;-)

These are my friends, see how they glisten...

arschsg
Szerencsére IE is tökéletsen megfelel minden célra. Sõt, jobb is, mint akármelyik alternatíva!

Internet Explorer! <#eljen>

fáradt vagyok, hogy elolvassam a cikket, de:

"Jön a Netscape 8.0"

Minek???
Sil78
Ezt a Firefoxban is be lehet, az IEView kiterjesztéssel (és meg is tudja jegyezni, melyiket nyissa mindig IE-ben). Igaz, nem vált motort, hanem simán megnyitja az oldalt IE-ben, de így legalább jóval áttekinthetõbb.

A Netscape-ben egy csomó funkció - azaz nemcsak az oldalak megjelenítése - attól függ, épp milyen motort használsz, nem igazán tudták a kettõt összeolvasztani. Ráadásul a Firefoxos kiterjesztéseket is jóval nehézkesebb Netscape-re feltelepíteni (bár van rá megoldás, de elég macerás).

These are my friends, see how they glisten...

A kedves jövendõ Neccápa-használóknak egy elhanyagolható apróságra hívnám fel a figyelmüket: ez a verzió a FF 1.0.3 által is használt böngészõmotorra épül, amelyben 3 kritikus besorolású hiba van és amelyeket csak az 1.0.4-ben javítottak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bertino
wow, ez egész jó
bal alsó sarokba ott a ff róka az oldal töltés mellett, pofás

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jó, nem plugin, extension.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Felesleges.

A legújabb IEView plugin már tudja ezt: akár a könyvjelzõk közt van az oldal címe, akár te gépeled be a címsorba, ha úgy van beállítva, rögtön nyitja az IE-t.

asysoft
Remélem igazad lesz, ez volt az egyik dolog, ami tetszett a Netscape-ben (a másik a popup ablakok új fülön való megnyitása volt), de ez kevés ahhoz, hogy a Firefoxot lecseréljem😊 (Az elõbb tévedtem😊)

/*WTF?!*/

Laci73
Már letölthetõ a teljes verzió.

http://browser.netscape.com/ns8/download/default.jsp

Ezeket a sorokat már a Netscape 8 alól írom.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Yossarian
nem csodálkoznék, ha gyorsan kijönne egy ilyen motor váltó plugun az FF-hez is. 😊

Nieleen

asysoft
Ha be lehet majd állítani, hogy melyik oldalhoz használjon IE motort, akkor asszem leváltom a tûzrókát.

/*WTF?!*/

Hajrá Netscape! Éljen a király!
← ElőzőOldal 2 / 2