Jön a Netscape 8.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Másik dolog, hogy számomra túl zsúfoltnak tûnik, az új designek szerintem rondák, és nem igazán kidolgozottak. Különbözõ hangokat ad egy-egy funkció használatakor... számomra ez idegesítõ.
Végeredmény: Uninstall. Firefox 4ever!
These are my friends, see how they glisten...
Internet Explorer! <#eljen>#eljen>
"Jön a Netscape 8.0"
Minek???
A Netscape-ben egy csomó funkció - azaz nemcsak az oldalak megjelenítése - attól függ, épp milyen motort használsz, nem igazán tudták a kettõt összeolvasztani. Ráadásul a Firefoxos kiterjesztéseket is jóval nehézkesebb Netscape-re feltelepíteni (bár van rá megoldás, de elég macerás).
These are my friends, see how they glisten...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
bal alsó sarokba ott a ff róka az oldal töltés mellett, pofás
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A legújabb IEView plugin már tudja ezt: akár a könyvjelzõk közt van az oldal címe, akár te gépeled be a címsorba, ha úgy van beállítva, rögtön nyitja az IE-t.
/*WTF?!*/
http://browser.netscape.com/ns8/download/default.jsp
Ezeket a sorokat már a Netscape 8 alól írom.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
/*WTF?!*/