2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása

Superpatch 3.0

(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)

- FAQ -

• krisz21td
    még nem láttál idő patch-et te sem ugye?
  • Gabe18
    Majd mindjárt irok oda valamit,de ez a győzködés ugyis hasztalan ha valaki eldöntötte hogy neki ez vagy az tetszik.
  • krisz21td
    olvastam,most vitatkozom egy sráccal éppen,ha gondolod segíthetsz meggyőzni
  • Gabe18
    Gamestar-on van aki nem fedez fel változást a Pes4-hez képest...
    Azzal is sokat játszhatott.
  • krisz21td
    De szerintem pont jó a sebesség!nézzétek meg a fifa-t ,az meg túl gyors!!!
  • Gabe18
    Igen,lassabb is lett az egész,amit szintén nagyon pozitivnak értékelek.Nem lehet ugy átrontani a pályán egyik kaputól a másikig.És valahogy töbször kell a futás gombot elengedni,hogy pontosabban csináljon meg a játékos valamit.
  • krisz21td
    Szerintem jó lesz nagyon a játék,a testtel ütközések hihetetlen jól meg vannak csinálva!!!csak kellene vmi időpatch a demóhoz
  • Rudee
    Szerintem a demo az NB1es meccsek hangulatáthozza fel, nem igaz hogy nem lehet kicsit gyorsítani a tempón. Olyan mintha kékben az MTK jáccana, nem a Chelsea.
  • RemX
    Szasztok!
    Nekem tetszik a dolog bár nagyon furcsa az irányítás és néha túlzottnak érzem ahogy elpattan a labda mondjuk Zidane-tól..... Na mindegy még nagyon sok minden változhat, hozzáteszem nem feltétlenül kell... NEkem nagyon tetszik ahogy pl góloknál mutatják a szurkolókat és azok lóbálják a sálat meg minden :D Király ötlet!

• The Hedgehog
    nem... más kicsit, de ugyanolyan konzolos elmosott valami
    én még nem láttam a játékot, de ha hazaérek ez lesz az első amit kipróbálok
  • nutiform
    Kezdjük az elején.Menű milyen lett?Megcsináltál normálisan?
  • Gabe18
    Nehezebb is lett.Főleg ami a védőket illeti.Ezt 4 csillagon próbálgatom.Pes4-ben 4 csillagon azért elég jól ment,itt alig tudok helyzetbe kerülni.Főleg a lapos kigratásokra álltak rá ahogy nézem.Pálya közepére ilyet adni 2 csatárnál most nem könnyű.Örökké lefülelik a labdát,vagy megzavarják az embert aki kapná.Összjáték kéne vagy egy-egy egyéni megoldás,de a könnyebb labdavesztések nyomán nem könnyű.
  • Gabe18
    Első Pes5-ös gólom...(igen tré,de ez sikerült )

Játékmeneten alapossan változtattak ahogy nézem.Sokkal nehezebb a labdavezetés,messzebre pattan a labda,könyebb elveszteni,ha két játékos összefut,szinte sosem marad az egyik "lábán" a labda.
    Beadások jóval nehezebbek,nem elég csak ugy nagyjából irányt adni mert akkor nem megy emberhez.Legalábbis jóval kisseb százalékban mint eddig.
    Ahogy néztem lövésnél is pontosabbnak kell lenni.
    Nekem nagyon pozitiv tapasztalatok ezek.
  • Rudee

• Rudee
    Másodikra úgy tűnik, hogy a kapust valamennyire sikerült javítani. Csinálok pár képet.
  • Rudee
    Elsőre semmi extra.
  • Rudee
    www.esportsplanet.com
  • Johnny23
    honnan?
  • Johnny23
    mondjuk azt én sem vágom miért kellett "ilyenre" a mezválasztó menü-t, DE ténleg ez legyen a legnagyobb gond!!

működö linkről még semmi hir?
  • Rudee
    Meg törölve lett a file.
  • Quaresma
    Meg lassú, meg megszakadt.....
  • Rudee
    Ez egyszerre csak 100 embert enged kapcsolódni.
  • Quaresma
    http://ftp.ua.pt/incoming/hcrespo
  • grizzly21
    hivatalosan még nem? gyakorlatban már igen? le lehet tölteni? dobjatok már meg egy linkkel!
  • Quaresma
    Mert még hivatalosan nem jelent meg!
  • Gabe18
    Ez legyen a legnagyobb baja.
    De hol van ez a demó már?Fura hogy a nagyobb játék oldalakon se hallani róla...
  • Quaresma
    Teljesen egyetértek...
  • The Hedgehog
    hát a menü valami katasztrófa, de nem is vártam jobbat... kezd a KONAMI olyan lenni, mint az EA és csak ront a PES-en, miért kellett kivenni például a mezválasztásnál a 3D-s modelleket?! nemértem!
  • szoltan
    pár kép:

• szoltan
    mégjobb
  • Rudee
    Nem lesz vége, megaupload erősen korlátozott.
  • szoltan
    és mikor feltölti, akkor minden pesfan ráveti magát, és a megaupload.com-nak vége:)
  • Steve16
    huh, akkor az mennyi idő? hmm kb. 2 óra...
  • szoltan
    Látom te is figyeled a soccer gaming forumot:)
  • Quaresma
    i am uploading it right now on megaupload.com .. as i said.. upload speed is low (about 19-20kb/s) so be patient..

And the demo IS REAL.
  • szoltan
    lomtárról hallott már?
  • Quaresma
    no igen...
  • Rudee
    "i will try to upload it on rapidshare but my upload speed is very low"
  • Quaresma
    Most írta az egyik srác, hogy letörölte a setup fájlt. Ekkora barmot....
  • szoltan
    nemigaz hogy senki nem tudja feltölteni valami normális helyre, vagy torrentbe...