2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása
Superpatch 3.0
(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)
- FAQ -
-
krisz21td #583 még nem láttál idő patch-et te sem ugye? -
Gabe18 #580 Majd mindjárt irok oda valamit,de ez a győzködés ugyis hasztalan ha valaki eldöntötte hogy neki ez vagy az tetszik. -
krisz21td #579 olvastam,most vitatkozom egy sráccal éppen,ha gondolod segíthetsz meggyőzni -
Gabe18 #578 Gamestar-on van aki nem fedez fel változást a Pes4-hez képest...
Azzal is sokat játszhatott.
-
krisz21td #577 De szerintem pont jó a sebesség!nézzétek meg a fifa-t ,az meg túl gyors!!! -
Gabe18 #576 Igen,lassabb is lett az egész,amit szintén nagyon pozitivnak értékelek.Nem lehet ugy átrontani a pályán egyik kaputól a másikig.És valahogy töbször kell a futás gombot elengedni,hogy pontosabban csináljon meg a játékos valamit. -
krisz21td #575 Szerintem jó lesz nagyon a játék,a testtel ütközések hihetetlen jól meg vannak csinálva!!!csak kellene vmi időpatch a demóhoz -
Rudee #574 Szerintem a demo az NB1es meccsek hangulatáthozza fel, nem igaz hogy nem lehet kicsit gyorsítani a tempón. Olyan mintha kékben az MTK jáccana, nem a Chelsea. -
Szasztok!
Nekem tetszik a dolog bár nagyon furcsa az irányítás és néha túlzottnak érzem ahogy elpattan a labda mondjuk Zidane-tól..... Na mindegy még nagyon sok minden változhat, hozzáteszem nem feltétlenül kell... NEkem nagyon tetszik ahogy pl góloknál mutatják a szurkolókat és azok lóbálják a sálat meg minden :D Király ötlet!
-
nem... más kicsit, de ugyanolyan konzolos elmosott valami
én még nem láttam a játékot, de ha hazaérek ez lesz az első amit kipróbálok -
nutiform #571 Kezdjük az elején.Menű milyen lett?Megcsináltál normálisan? -
Gabe18 #570 Nehezebb is lett.Főleg ami a védőket illeti.Ezt 4 csillagon próbálgatom.Pes4-ben 4 csillagon azért elég jól ment,itt alig tudok helyzetbe kerülni.Főleg a lapos kigratásokra álltak rá ahogy nézem.Pálya közepére ilyet adni 2 csatárnál most nem könnyű.Örökké lefülelik a labdát,vagy megzavarják az embert aki kapná.Összjáték kéne vagy egy-egy egyéni megoldás,de a könnyebb labdavesztések nyomán nem könnyű. -
Gabe18 #569 Első Pes5-ös gólom...(igen tré,de ez sikerült
)
Játékmeneten alapossan változtattak ahogy nézem.Sokkal nehezebb a labdavezetés,messzebre pattan a labda,könyebb elveszteni,ha két játékos összefut,szinte sosem marad az egyik "lábán" a labda.
Beadások jóval nehezebbek,nem elég csak ugy nagyjából irányt adni mert akkor nem megy emberhez.Legalábbis jóval kisseb százalékban mint eddig.
Ahogy néztem lövésnél is pontosabbnak kell lenni.
Nekem nagyon pozitiv tapasztalatok ezek. -
Rudee #568
-
Rudee #567 Másodikra úgy tűnik, hogy a kapust valamennyire sikerült javítani. Csinálok pár képet. -
Rudee #566 Elsőre semmi extra. -
Rudee #564 www.esportsplanet.com -
honnan? -
mondjuk azt én sem vágom miért kellett "ilyenre" a mezválasztó menü-t, DE ténleg ez legyen a legnagyobb gond!!
működö linkről még semmi hir? -
Rudee #547 Meg törölve lett a file. -
Quaresma #546 Meg lassú, meg megszakadt..... -
Rudee #545 Ez egyszerre csak 100 embert enged kapcsolódni. -
Quaresma #544 http://ftp.ua.pt/incoming/hcrespo
-
hivatalosan még nem? gyakorlatban már igen? le lehet tölteni? dobjatok már meg egy linkkel! -
Quaresma #542 Mert még hivatalosan nem jelent meg! -
Gabe18 #541 Ez legyen a legnagyobb baja.
De hol van ez a demó már?Fura hogy a nagyobb játék oldalakon se hallani róla... -
Quaresma #540 Teljesen egyetértek... -
hát a menü valami katasztrófa, de nem is vártam jobbat... kezd a KONAMI olyan lenni, mint az EA és csak ront a PES-en, miért kellett kivenni például a mezválasztásnál a 3D-s modelleket?! nemértem! -
pár kép:
-
mégjobb -
Rudee #534 Nem lesz vége, megaupload erősen korlátozott. -
és mikor feltölti, akkor minden pesfan ráveti magát, és a megaupload.com-nak vége:) -
Steve16 #532 huh, akkor az mennyi idő? hmm kb. 2 óra... -
Látom te is figyeled a soccer gaming forumot:) -
Quaresma #530 i am uploading it right now on megaupload.com .. as i said.. upload speed is low (about 19-20kb/s) so be patient..
And the demo IS REAL. -
lomtárról hallott már? -
Quaresma #528 no igen... -
Rudee #527 "i will try to upload it on rapidshare but my upload speed is very low" -
Quaresma #526 Most írta az egyik srác, hogy letörölte a setup fájlt. Ekkora barmot.... -
nemigaz hogy senki nem tudja feltölteni valami normális helyre, vagy torrentbe...