2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása
Superpatch 3.0
(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)
- FAQ -
-
nem mert ennyit illik angolul tudni
de mondtam, hogy egyszerűbb az exe amit kilinkeltem a másikban -
THX :D
-
Amikor ott vagy annál a résznél ahol a stadiont meg az egyéb cuccokat kell beállítani akkor a válaszd ki a lentebb látható dolgok közül azokat amiket használni akarsz ( pl. a 25 perces időhöz nyomd meg az F5-öt ) majd pedig ha billentyűzettel tolod a játékot akkor nyomd meg az E-t és a Q-t ( ha pedig gamepaddal akkor az R1-et és az L1-et )
Persze billentyűzet esetén csak akkor ha nem állítottad át. A lényeg, hogy annál a helynél ahol a stadiont kell kiválasztani ott lapozgatni kell :)
F1 5min
F2 10min
F3 15min
F4 20min
F5 25min
F6 30min
Einf (INS) Condition.Home prev
Entf (DEL) Condition.Home next
Pos1 (Home) Condition.Away prev
Ende (END) Condition.Away next
F7 Injuries on
F8 Injuries off
F9 Entrance.Scene on
F10 Entrance.Scene off
F11 Stadium.Effects on
F12 Stadium.Effects off
De ez a PES5.exe-s megoldás valóban egyszerűbb!
-
Csak mert Juve-s vagyok??? :)
Ha nem lennék az akkor nem mondtad volna el? :D
Az f1,f2,f3 -okat hol köll megnyomni?
-
csak mer Juve-s vagy
be kell másolni a játék könyvtárába
de az exe-s változatt egyszerűbb -
Azt írja Failed Run!
Make sure this is in the game dir.
Ez mit jelent?
-
Hát van ilyen , viszont sok minden jó lett.
-
ÓÓÓÓ
Nagyon köszönöm a gyors, korrekt és feletébb pontos választ! ;)
Thanks! -
Egyébként kicsit idegesítő, hogy szétfújja a meccset a bíró. Tisztára olyan mintha magyar bajnokit játszanék amikor az Arsenal - Chelsea meccset nyomom. Rendes angol bíró olyanokért nem fúj amikért itt előnyszabályt meg szabadot kapok... Ez nagyon el lett baltázva. -
a FIFA HUNGARY-n van trainer, pontosabban itt:
http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=4057 -
Van -
Van már hozzá valami kis ügyeskedés , hogy ne csak 5 perc legyen a meccs? -
na elindult?:) -
mi lehet egy tft-n szép?:) én most vettem moncsit de maradtam a crtnél:((( játékra sztem nem "jó" a tft vagyis crtn szebb -
Rudee #609 Controller confignál minden le van írva. -
mohuska #608 to Mohus.... -
mohuska #607 Hát ennek is vannak hibái.......mind1 majmegszokom -
balint08 #606 cső, valaki le tudná írni a navigációt, elég rég jáccotam már ugyanis a PES sorozattal, és elfelejtettem mi micsoda! kössz
-
Steve16 #605 hát ja!! és az még szebb is :P -
a gombkiosztásnál ott van mivel kell... az R1+szöketetéssel pedig kiugratni tudod magasan a játékost, bár a gyakorlott gamerek már a sima íveléssel is tudják ezt ügye :) -
lehet.... -
Kanál #602 lehet egyébként emelni a gémben? nekem nem igazán jött össze o: se a kapáslövés -
Steve16 #601 Normal Long kamera, az a legjobb -
Én 75Hz-en játszom TFT-n, és szép. :) De azért kipróbálom 65Hz-en is, kíváncsi vagyok. -
de 1ébként ténleg picit elmosodott (wide kameraállásbol(amin sztem mindenki jáccik; végül is ua.,mint PES4/WEi8,semmivel sem"optimalizáltabb a megjelenés).....viszont nem értem,hogy ezeket miért nem 100HZ-re optimalizálják alapbol??? 

komolyan a lobo patch is,azt irja 65Hz (for the best)....és ténleg azon a képfrissitésen jóval konturosabb/élesebb minden,viszont 3perc után kiugrik a szemem a villodzástol!
-
jah! hát szép marketing szöveg volt a részükről... :) -
"nem... más kicsit, de ugyanolyan konzolos elmosott valami"
én monsdtam hog ynem lesz "külön" fejlesztőcsapat PC-re:)
majd a PS3 után lesz érdemes 7800GTX-eket tenni a gépekbe fockához:) -
de cserébe megkaptad hogy külön lehet a sportszárat gatyót mezt változtatni...
egyébként az editben meg ott dekázik a faszi animnak:)az pl állat
nem jó a menü??
nekem ronaldinho, kaka "beúszik"....százszor jobb mint a PES4 -
Steve16 #595 már értem, miért ilyen üres ez a topic :D, most látom hogy a Konami ... topicba írtok :| -
Gabe18 #594 -
Gabe18 #593 Hát ez a lassan szálló labda valami spéci effekt lehet nálad,mert most külön figyeltem erre de én semmi gondot nem látok ezen a téren.
Ami hibát én látok az mondjuk hang téren annyi hogy talán nem kéne minden passzhoz ez a "puffanás" hang,amivel elrúgja a labdát,elég lenne csak amikor jobban belerúg az ember a labdába.
Meg a kapus manuális kihozásával nem tudom mit csináltak,de nekem most szögleteknél csak tipródik ott szerencsétlen de nem mozdul a labdára,meg a szemből jövő emberre se nagyon mozdul ki hiába nyomom neki a "háromszöget". -
ne aggodj,olyan sokáig nem fogunk vele játszani, csak addig mig ki nem jön a FULL!!
-
Megnéztem én is a demót.
Hát srácok minden részvétem azé, aki játszik ezzel egy percet is.
Ne értsétek félre, nem titeket akarlak sértegetni, hisz nem ti írtátok a játékot.
A legnagyobbat azon nevettem, ha felívelek egy labdát, na nem a pálya másik végébe csak mondjuk keresztbe 10-20 méterre, iszonyú sokáig a levegőben van a labda. Az embernek az az érzése, hogy soha nem fog leesni.Egy az egyben strandlabda feeling.Írányíthatoság nagyon rossz sztem.
De akinek tetszik azé játszon vele amennyit csak bír!
Sok onlineligába ne reménykedjetek szerintem.
-
na erre kíváncsi vagyok bár megmondom őszintén attól félek, hogy ez ront a játékmeneten :( -
Gabe18 #589 Szerintem nehezebb a lövés is.Maga az irányitás lett nehezebb,mert a ember-labda kapcsolata sokkal bizonytalanabb.Épp ezért már lövőhelyzetbe kerülni is eleve nehezebb. -
Ahhoz majd szép bika gép kell, dehát ez így működik... a PC lépést tart a konzolokkal. Az biztos, hogy a jelenlegi ajánlott konfig a következő PES-nél már a minimum lesz.
Egyébként, hogy érzitek?! A lövések mennyire lettek realisztikusabbak, könnyebb kapura küldeni vagy esetleg nehezebb. Miben változtattak ezen a téren? -
Gabe18 #587 Igen,csak ahhoz majd milyen pc kell?
Amugy én a Pes 4 és 5 között most nagyobb változásokat érzek (leginkább a játékmenetben) mint ami a 3 és 4 között volt. -
az utóbbi 2 évben azonban minimális változtatások estek a játékon... talán azért mert már elérték a PS2 határait, be kell érni ennyivel. Remélhetőleg a PS3-ra érkező PES6/WE10 már egy új generációt fog képviselni -
Gabe18 #585 KB 5 éve szinte minen nap játszok ennek a játéknak az aktuális részével.És évről évre csak jobb lett.Ugyhogy ki kell állnom mellette.
-
Rudee #584 Konami topikba be van linkelve egy.