2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása
Superpatch 3.0
(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)
- FAQ -
-
jah elég fura -
Gabe18 #795 Egyenlőre még a Console-News-on is tartja magát,ugyhogy ki tudja... -
Rudee #794 Amazonon okt.28 van, szerintem ez túl korai. -
ja... HL2-nél is volt ilyen igazad van -
Rudee #792 Volt már hogy 1 órával az NFOrce-ra kerülés után jelezték hogy fake. Majd kiderül. -
ejha...ez nagyon gyors volt. Nem lehet kamu ha nForce is írta. Hmmm talán előbb kézbe vehetjük a PC-st is? :P -
Gabe18 #790 A bánatba...ez meg hogy?Gamefaqs.com-on a PS2-es is Október 21.-re van kiirva,azt máris itt van?
Inkább Xbox-ra adták volna ki,máris tőteném...
-
Rudee #789 2005-09-26 PlayStation 2 Pro Evolution Soccer 5 (c) Konami *FULLDVD* *PAL* CONFUSION 38x50 MB -
Szerintem sokat javult a FIFA sorozat. Igaz vannak még gyermekbetegségei az idei résznek, de nekem kellemes csalódást nyújtott játékmenet szempontjából és biztos vagyok benne, hogy idén mindkét játékkal sokat fogom zúzni és végre végig fogok bírni egy teljes karriert is a FIFA-ban :)
PES5 nekem még egyenlőre fura... a demó alapján nem akarok semmit mondani, mert tavaly is ég és föld volt a PC-s demó és teljes játék közti különbség. De tény, hogy a játékmenet előnyére változott. Tolom is ezerrel. -
A demók alapján a Fifa igen csak lemerad az idén! Kinek mi a meglátása? -
hehe :) ott nem is próbáltam, mert tudom, hogy nem lehet :D -
Fifában nem lehet.
Egyszer üldöztem 10 percig de mindig meglógott.....P -
jaja...ezt nagyon tetszik a játékban... az ütközések. Nekem majdnem ugyanez volt csak akkor a bírót trafáltam el :) -
Gabe18 #780 
Nagyon állat lesz ez a játék... -
Nálam is van ilyen, nagy kár érte :(
Mondjuk nálam egy tizenegyesnél volt ez. -
jaja nekem is ez van de nem para max ujrainditoma gépet -
volt -
Ha valaki lesérül a demoban kiakad az egész. Fekete a kép és reset kell (bár nem fagy le). Lehet, hogy a trainer miatt van, majd letesztelem. Másnak is volt ez? -
azért azzal a pocakkal már messze nem a régi -
Rudee #771 Ronaldo minden, csak nem lassú. Egyébként meccsen is megcsinálta már azt a cselt. -
én is megtudom... :) csak még senki sem látta! :) -
ugyanugyan mit nem tud megcsinálni Ronaldo? Lassu meg minden de azért nem olyan rég még ő volt a legjobb a világon. Mellesleg robinho is megtudja asszem -
a KONAMI szakemberei beszélgettek Ronaldo szomszédaival akik látták egyszer, hogy Ronaldo hátul a kertben is megcsinálta :) -
hmm L1-el is megy mostnézem
érdekes amugy hogy ezt ronaldo megtudja csinálni,életbe ilyet csak c.ronaldotol meg ronaldinhotol láttam -
R2 3szor -
L1 3* RONALDOVAL!!! -
akkor lwegalább annyit mondjatok L hogy melyíiket kell 3X -
hát jah! én is arra gondoltam, hogy azért ne Asamoah-val próbáljuk hanem akkor már Ronaldinho-val, bár ez a demóban nehézkes lenne :D De PS2-n próbáltam és működik :) -
inkább játékostól -
helyzettől függ ismét... :) -
3* megnyomtam de csak átlépős csel lett.. -
laca70 #757 Köszi Breki és Hedge, kipróbálom ! -
R2 3* asszem...vagy L1...mindegy a 3* a lényeg -
mondom a cselről leírás és gif a másikban -
hát én ezt a gombot nem látom. de a gond az, hogy a kereső se dobja ki -
visszaolvasás nevű gomb ... -
ja kiugratás továbbra sincs? -
a ronaldinho csel hogy van? -
csak a we9 ps2 verziójában magát az ISO file-t buherálod, PC-n egy pes.exe-t
obocaman is olyan mint a konami...elsődleges platform a ps2....
a moddolók meg fogják oldani...régebben is megvoltunk GS nélkül...vagy egy új AFS explorerrel menni fog a PC-s móka -
ok... ezt vágom meg láttam is, de ez a WE9-nél működik. PES5-ben teljesen más a mezek kódolása és emiatt ez a módszer nem működik :(