Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Miért, szerinted attól lett volna jó a FIFA, ha össze-vissza izzadnak a játékosok? Az új grafikai motor ugyanúgy meglesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Johnny23
szoval az ilyen "izzadságcseppes" graf. csak a next gen konzolokon lesz??

...hát akkor mondjuk a "harc" idén is már most eldõlt sztem !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
jaja! nem vágtam hirtelen...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
tényleg nem render... a render az E3-on volt kint. Az EA azt el is ismerte, de az új ingame anim már nem render szal'... Bár mondjuk ebbõl mi faszt sem kapunk, mert PC-n és PS2-n marad a megszokott színvonal.

mohus
cöcö😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kaplan
Nem render megnyugodhatsz 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
ja már leírtak a helyzetet , bocs

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
elég render szagú

mohus
renderware

mohus
"szval megint a konzol miatt szivunk....."

nem, azért szívunk, mert nem éri meg elsõdlegesen csak PC-re fejleszteni, kevés a vásárló a konzolhoz képest, a PC a Konami számára a GBA-val egyenlõ, célplatform a PS2 és ezt pedig a SONY "vásárólja" így. Boxra is van PES....Billy inkább azon látná a focit mint PC-n...kinek kéne "megvenni" azt, hogy a PC legyen az elsõ/cél platform....??? TI NEKTEK, NEKÜNK....gondolom mindenkinek eredeti PES4-e van

de nekiállhatsz egy only for PC fockát összerakni, ami szebb mint a mostani

The Hedgehog
itt jegyezném meg, hogy azok a FIFA 06 képek a NEXTGEN verzióból vannak ami nem ugyanaz, mint ami majd õsszel PC-re kijön... szóval ne vegyél mérget arra, hogy a FIFA 06 PC téren nagy áttörést hoz majd. Koránt sem biztos! Bár a magyar EA-tõl megerõsítették (nem reklámszöveg, személyes beszélgetés alkalmával), hogy volt szerencséjük a FIFA 06 korai Xbox verziójához (ami ua. mint a PC lesz) és nagyon sok a változás fõleg a grafikában. Bár én szkeptikus vagyok...

Aztán, hogy PES-re visszatérjünk. Ez a PES6-os dolog még változhat, de tényleg nagy szívás így.

Johnny23
hát igen és én ezért is tartok picit ilyen "tipikusan már" next gen-re fejlesztett (lobogo haj,izzadságcseppes) gammák PC-s átiratátol !!! mármint hogy, elég nagyban vasfüggõ lesz a dolog!

visszatérve PES-re, most ténleg a PES6-ot is még mindíg PS2-re nyomatják?????!
Ez viszont már ténleg sötét,hogy mért<#nemtudom> (akkor az megint graf.ba hasonlo kaliber lesz <#fejvakaras>?)----->Fifa sorozat eléggé megugrana(graf.ban tuti!!)

The Hedgehog
nemcsak ez... maga az összkép! hidd el feleslegesnek tûnik, de ha sok kicsi apróság van marha nagyot dob a HANGULATON... közelebb hozza az egészet. Persze ehhez kell a játékmenet is... ami szintén függ a rendszer erõsségétõl, mert pl ha azt akarják, hogy a gép által irányított 21 játékos külön-külön nem elõre vezérelt scriptrendszer szerint gondolkodjon (intelligens AI) akkor ahhoz jelentõs processzor teljesítmény kõ'

The Hedgehog
ez a kép már ingame... videóprezentáció is volt... az EA csak ingém videókat és képeket mutogatott nextgenen.

The Hedgehog
csak a nextgenbe...

báttyó02
hát én kajak nemértem miért olyan nagy dolog hogy a pályán lévõ embereken igy follyon a víz 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Lehetnek új kameranézetek, errõl a képrõl pl simán elhinném hogy egy büntetõdobás elõtt készült.

pluhi
Azért mert valszeg kamu az egész. Az E3 videok is azok voltak. Killzone 2 ingame peeersze. Ingame mikor van ilyen nézet, mint itt az NBA-s képen?
Rudee
FIFAba beigérték a lobogó hajat, Ronaldinhot hozták fel példaként.

Johnny23
háát elég sokat tud<#zavart1><#kuss>

báttyó02
ezt nemértem.
miért lehetetlen a pc-re,és miért lehetséges nextgen-re?
hozzáteszem hogy fogalmam sincs hogy mit tud a nextgen konzol(vagy mit fog...),ezért kérdem

Johnny23
lobogó haj rulez!!!!<#beka3><#nyes><#taps>

Johnny23
<#eljen>hát ténleg jó volna!

The Hedgehog
mondjuk pontosítva ez a minõség egyelõre PC-n is álom, mert a nextgen konzolokon láthatjuk csak az izzadó Tim Dunkan-eket 😊

The Hedgehog
pedig a nextgen (és az EA) már ilyet tud ingém' az NBA-nél... látni szeretném ezt a minõséget már focis játékokban is, mert gyerekek nekem igenis számít a grafikai minõség, ha látom, hogy lehetne jobb is...

The Hedgehog
ez biztos... mondjuk ahogy láttam a játékosmodellek végre kerekebbek!

The Hedgehog
nem fejleszti... külön csapat foglalkozik a fejlesztés mellett a játék PC-re való portolásával. Párhuzamosan. Ez azért jó mert így a hibák könnyebben kiszúrhatók és több idõ marad a PC-s verzióval való pepecselésre. A grafikus motor egyébként ugyanazzal "devkit"-el készül amivel a GTA sorozat is. Direkt konzolokra íródott "játékmotor". Most fingom nincs mi a neve...

Rudee
Konami bevételeinek szinte egészét a konzolos cuccok bevétele jelentette, gondolhatod mennyi esély van arra hogy külön fejlesszenek PCre.
Nekik elég az hogy Ázsiában megvesznek pár millió darabot.

The Hedgehog
ez biztos 😊 a KONAMI csak konzolra fejleszt, max 1-2 gammát átportol PC-re

Breki33
viszont hogy nézne ki ha pc-re jobb lenne mint konzolra PPPPPPP

Mondjuk igyis jobb lesz mint az eddigiek is, köszönhetõen a rajongóknak.

SZerintem a mostani textúrákat simán át lehet majd pakolni.
Csak azért mondom nehogy letöröljétek aztán sírjatok.
Johnny23
...viszont nem azt mondták,hogy PES5-öt 1 "külön" csapat fejleszti PC-re??? ---> viszont akkor nem "kéne" függeni "ennyire" a konzoltól (pl.graf-ban),nemde?<#fejvakaras>

1ébként megjegyzem,hogy sztem gameplay-ben alázni fog megint mindenkit! SZTEM

Breki33
ez nem biztos

és ugye akkor Fifanal se szinnánk a mezekkel stb.
The Hedgehog
nagy a valószínûsége... persze majd meglátjuk mit mond a PES producere, bár errõl nem mostanában fog nyilatkozni sztem!

The Hedgehog
Az már persze más kérdés, hogy a PC-s piac veszteséges mivolta elriasztja a játékkiadókat. Mondjuk a japán cégek amúgy sem nagyon fejlesztenek PC-re... (KONAMI, NAMCO stb.)

The Hedgehog
hát ez azért nem így van... lévén ha nem lenne PS2 akkor PES sorozat sem lenne 😊 szóval nem kellene a konzolokat okolni ezért. Mi csak hálásak lehetünk, hogy életre keltettek egy ilyen sorozatot.

Breki33
szval megint a konzol miatt szivunk.....
báttyó02
aha értem 😞

Igen,PS2-re ennél jelentõsen jobbat már nem igen lehet csinálni.És ha oda ilyen lesz,akkor az esetleges pc-s verzió sem fog különösebben eltérni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

báttyó02
hát ez elég érdekes...akkor lehet marad szinte ugyaez a grafika mint most?:|

The Hedgehog
hmmm akkor mindenki megcsacsolhatja õket itt: www.pesinsight.com

The Hedgehog
A PES6 is PS2-re jön ki ergó nem lesz nagy grafikai és technikai fejlõdés még abban sem. Ezt a Sony európai elnöke nyilatkozta...

Breki33
deha simán bemásolod akkor jó lesz
báttyó02
jah,itt is a béka jön ki másnak 😞

Breki33
imageshackról így sem tudsz linkelni

ezért raktam ki az fh-ra ezeket
báttyó02
ezt leforditanád nagyjából hogy miért szoptátok be? 😄D

Csabesz6
Nem tudtok valami nagy méretû patchet a PES 4 hez (PS2)?Légyszi írjátok le hogy hol tölthetem le.Elõre is köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

The Hedgehog
Új PES5 szkennek:

Scan 1
Scan 2
Scan 3
Scan 4
Scan 5

és a fõmenü

The Hedgehog
navazz! mohus ezt beszoptuk:

We will have PES6 for PS2

In a recent interview with David Reeves, Sony Computer Entertainment Europe President, he said that Pro Evolution Soccer 6 will be made for PS2 too.

Besides from confirming that PES5 will be shipped this September/October, he said that Konami had planned to ship PES6 for PS2, although PS3 will be available at that time.

www.soccergaming.com

"A játék PC-s verzióját most már teljesen külön fejlesztik, így nem egy szimpla PS2 konverziót kapunk, hanem egy PC-re optimizált játékot"

Hát én még várnék ennek a feltétlen pozitiv hatásaival.Mert eddig a Ps2 verzió mindenképp garantált egy bizonyos minõséget (ami jó volt),most ha az egész külön van,ki tudja mit csinálnak belõle...

"sokkal realisztikusabb gameplay"

Hát erre befizetek,már igy is rommá verte a konkurenciát pontosan ebben leginkább,most ennél még "sokkal " jobbat...

"LAG mentes online játék, új netcode"

Ez legyen igaz és én már elégedett leszek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pluhi
Csak a fele igaz legyen és már ok.
Hó meg marhaság, hóban szánkózni kell nem focizni. Bár a ruszkik biztos örülnek majd, hogy ismerõs a feeling<#vigyor>.