Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kötelezõ a legjobb körülmények között játszani, de jó ha mindenki tud róla...
érdekes módon báttyó osztotta a nézetemet
nem értem mi nem igaz és miért lennék elfoglult, amikor abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindkettõ platformon tesztelhetem és mindkét platformon patchelve van a gém
a Battlefield 2-t vagy bármilyen más FPS-t eszembe sem jut konzolon dicsõíteni...és még van néhány only for PC melegen ajánlott gamma...
amúgy meg semmi friss hír csak egy nappal közelebb az augusztus 4-hez
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
amikor megcsinálsz egy sémát amit a gép bevesz aztá opsz rájössz hogy hú ez nem vette be.
PL a jobböszekötõ helyén befele futásnál vagy a szélen visszafelé fordulásnál (ha az elenfeled ismer direkt arra számit mikor váltasz irányt-mondjuk meg lehet szivatni hogy mégsem váltasz)
az fáj hogy többször elmondtuk, hogy unjuk már ezt a konzolmennyiveljobbdumát
egyrészt nem igaz másrészt rém elfogult vagy
van a konzolosban is Konami-s topic
Nkem az az észre vételem, hogy a WE8 sokkal jobb a gép elleni játék menet mint a pes4-nél. Jóval nehezbbnek éreztem ahogy játszottam vele. Pedig a pes4-el lenyomtam jó pár mecset.
A nyitóanimáció eddig mindig hangulatos,"bizsergetõ" volt,most ebbõl semmi nincs ezzel a nyenyere zenével.
A futás animáció szerintem ugyanolyan szögletes kissé mint eddig.
A labda fizikája,pattogása mintha jobb lenne.
A havas pályának már nagyon ideje volt,jöhet,remélem hóesés is lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
" First WE9/PES5 Movie - English Licenses
Don't get too excited... but there is confirmation of SOME English licenses (namely those for Arsenal and Chelsea) for the next installment of Winning Eleven 9 (Pro Evolution Soccer 5 in Europe).
The information comes thanks to a video of Winning Eleven 9 released earlier today. Other licenses confirmed are FC Porto, Dinamo Kiev, Galatasaray, Rangers.
http://home.megapass.net/~kgh3989/we9.wmv
Posted by Peter Willis on 7 Jul 2005"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
LATEST RELEASES
Pro Evolution Soccer 5
October 28th 2005
PS2, PC, XBox - PAL
Winning Eleven 9
August 4th 2005
PS2 - NTSC Japan
Winning Eleven 9 International
Spring 2006
PS2, XBox, PC - NTSC N.A.
tehát az EU verzió mindenre egyszerre jön
ugyanaz a kettõ ebbõl is látszik hogy a PC verzió csak egy PS2 port (PC wincsire megy PS2-n meg ki kell írni DVD-re), tavaly elõbb kint voltak a mûködõ editorok PS2-höz, de ez nem csoda hisz a we8 már aug 8-án kint volt...pc-re pl nem volt sokáig mûködõ graphic studio ...obocaman aztán megcsinálta, ugyanez volt a NIKE lasztikal is...
nem tudom miért fáj az neked, ha valaki már nyáron patchelt WE9-cel fogja tolni PS2-n...így együtt lehet kezdeni a bajnokságot a "nagyokkal":)))
újra lassan
se dumáljon bele ha kiegészitõket pakolunk bele.....
mindig a legújabb dolgok lesznek kint és mivel a struktura hasonló egyértelmû lesz
valaki még a PES4-et buherálja de már PES5 cuccok jönnek, teljesen kavar lesz meg kérdéshegyek, hogy ez most PES4,5 6 7 9 xhez van-é:)?
bizti új WEeditor lesz majd a PES5-höz stbstb
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de gondolom lesz angol patch hozzá az elsõ héten:) nomeg a többi
ha kijön ps2-re,havertól elhozom a ps2-t,és we9-et fogom nyomni :D
ez a Konami névzavargás felbosszant néha:)
egyébként azt hittem a német angol bajnokságot most megveszik a másik három mellé...SPUR japcsik
sztem november lesz a PC verzija....de ez függ a FIFAMÁZTÓL is:)
eu PES5 PS2re sztem október
PES5 International tavasz 2006:)stbstbstb:)
én eddig a GT2-vel tudtam elég sokat játszani,méghozzá ps1 emulátorral :DD
ps2-n nemhiszem hoigy ricegni fog :)
a grafika szinte ugyanaz mint a 4
póbáld EZT:)
a we9-et megnéztem hát a mozgások...hmmmmmmmmm...remélem meg sem riccen majd, nem szeretem ha riceg:)
én pes3óta tolom,(mondjuk elõtte ritkábban havernál pes2)de ha már 2napig nem nyomok egy meccset,akkor hiányérzetem van :D
a cselek,mozgások nagyon tetszenek,nameg hogy havas a pálya..
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ha beírna a googleba hogy PES4 patch for PS2 kidob náhany találatot:)
ha ezek után nem talál rendben van....de sokan még a fáradtságot sem veszik az ilyenhez
ez meg itt nem cset hanem forum....ha egy hét mulva jön a válasz nem kell berezelni
én
google-on keress re ANGELusx82-re
vagy regelj a pesinsight.com-ra és a download forumtopicok közt van pl jonboyo patch...elég jók
mondjuk én javítottam egy kicsit mindenen...
meg a faxom kivan, hogy nem keresnek vissza a lámák! Bocs srácok, de ez van. Most bunka vagyok, de nemár, hogy mi fáradjunk helyettetük amikor ott van rá a lehetõségük...
{/OFF]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kéretik ugyanezt a kérést a pes4 topikba írni ;)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
pc-n ezeknek az effekteknek a pótlására hivatott az az izzadságos munka, mire sikerül a játékokat elindítani és a gép minden elemével kompatibilissé tenni... <#eplus2>#eplus2>