Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nézz az ég felé
vajon miért!? <#whatever>

Fyrex
kerülendõ témák:D:D:D:D lááál:D:D:D

Avanti Crociati!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mohus
nem a konzol jobb...hanem a PES/WE széria konzolon...és nem azért, mert a PC nem lenne elég (sõt!), hanem, mert a konzol a célplatform a PC meg egy port...

nem kötelezõ a legjobb körülmények között játszani, de jó ha mindenki tud róla...

érdekes módon báttyó osztotta a nézetemet

nem értem mi nem igaz és miért lennék elfoglult, amikor abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindkettõ platformon tesztelhetem és mindkét platformon patchelve van a gém

a Battlefield 2-t vagy bármilyen más FPS-t eszembe sem jut konzolon dicsõíteni...és még van néhány only for PC melegen ajánlott gamma...

amúgy meg semmi friss hír csak egy nappal közelebb az augusztus 4-hez

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
így van, de igazán online-ban jó

amikor megcsinálsz egy sémát amit a gép bevesz aztá opsz rájössz hogy hú ez nem vette be.

PL a jobböszekötõ helyén befele futásnál vagy a szélen visszafelé fordulásnál (ha az elenfeled ismer direkt arra számit mikor váltasz irányt-mondjuk meg lehet szivatni hogy mégsem váltasz)
Breki33
már volt :-)
Breki33
nem fáj

az fáj hogy többször elmondtuk, hogy unjuk már ezt a konzolmennyiveljobbdumát
egyrészt nem igaz másrészt rém elfogult vagy

van a konzolosban is Konami-s topic
zsoltgsm
hát ez nem a pes5 és a winning9-el kapcsolatos.
Nkem az az észre vételem, hogy a WE8 sokkal jobb a gép elleni játék menet mint a pes4-nél. Jóval nehezbbnek éreztem ahogy játszottam vele. Pedig a pes4-el lenyomtam jó pár mecset.

Megnéztem ezt az 5 perces videók.
A nyitóanimáció eddig mindig hangulatos,"bizsergetõ" volt,most ebbõl semmi nincs ezzel a nyenyere zenével.
A futás animáció szerintem ugyanolyan szögletes kissé mint eddig.
A labda fizikája,pattogása mintha jobb lenne.
A havas pályának már nagyon ideje volt,jöhet,remélem hóesés is lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
lehet lesznek még licenszek...

" First WE9/PES5 Movie - English Licenses

Don't get too excited... but there is confirmation of SOME English licenses (namely those for Arsenal and Chelsea) for the next installment of Winning Eleven 9 (Pro Evolution Soccer 5 in Europe).

The information comes thanks to a video of Winning Eleven 9 released earlier today. Other licenses confirmed are FC Porto, Dinamo Kiev, Galatasaray, Rangers.

http://home.megapass.net/~kgh3989/we9.wmv

Posted by Peter Willis on 7 Jul 2005"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
akkor a jelenlegi tervezet (forrás pesinsight)

LATEST RELEASES
Pro Evolution Soccer 5
October 28th 2005
PS2, PC, XBox - PAL

Winning Eleven 9
August 4th 2005
PS2 - NTSC Japan

Winning Eleven 9 International
Spring 2006
PS2, XBox, PC - NTSC N.A.

tehát az EU verzió mindenre egyszerre jön

mohus
én mindkettõhöz értek...

ugyanaz a kettõ ebbõl is látszik hogy a PC verzió csak egy PS2 port (PC wincsire megy PS2-n meg ki kell írni DVD-re), tavaly elõbb kint voltak a mûködõ editorok PS2-höz, de ez nem csoda hisz a we8 már aug 8-án kint volt...pc-re pl nem volt sokáig mûködõ graphic studio ...obocaman aztán megcsinálta, ugyanez volt a NIKE lasztikal is...

nem tudom miért fáj az neked, ha valaki már nyáron patchelt WE9-cel fogja tolni PS2-n...így együtt lehet kezdeni a bajnokságot a "nagyokkal":)))

Breki33
na nehéz multi közben irni P

újra lassan

se dumáljon bele ha kiegészitõket pakolunk bele.....
Breki33
látom nem nagyon értesz a pc patcheléshez-igaz énse a ps2-eshez

mindig a legújabb dolgok lesznek kint és mivel a struktura hasonló egyértelmû lesz
mohus
nem akarnék beleszólni, de ha most oda elkezdjük tolni majd a PES5 kiegészítõket a jó ég sem tudja majd hogy a játék melyik verziójához lesz az jó

valaki még a PES4-et buherálja de már PES5 cuccok jönnek, teljesen kavar lesz meg kérdéshegyek, hogy ez most PES4,5 6 7 9 xhez van-é:)?

bizti új WEeditor lesz majd a PES5-höz stbstb

báttyó02
ezzel nem lesz probléma<#nevetes1>

mohus
vigyázz az augusztusi japcsi és csak csippesen fog menni

de gondolom lesz angol patch hozzá az elsõ héten:) nomeg a többi

báttyó02
:((((

ha kijön ps2-re,havertól elhozom a ps2-t,és we9-et fogom nyomni :D

mohus
ja nem a vége WE9:int...nem PES5 int:)

ez a Konami névzavargás felbosszant néha:)

egyébként azt hittem a német angol bajnokságot most megveszik a másik három mellé...SPUR japcsik

mohus
szokás szerint
sztem november lesz a PC verzija....de ez függ a FIFAMÁZTÓL is:)

eu PES5 PS2re sztem október

PES5 International tavasz 2006:)stbstbstb:)

báttyó02
pc-re kb. mennyi csúszás lesz a ps2 verzióhoz képest? :S

báttyó02
hát ez nagyon ász!<#eljen><#eljen><#eljen>
én eddig a GT2-vel tudtam elég sokat játszani,méghozzá ps1 emulátorral :DD

mohus
WE9 AUGUSZTUSBAN

GAME WATCH PAGE

báttyó02
:D

ps2-n nemhiszem hoigy ricegni fog :)
a grafika szinte ugyanaz mint a 4

mohus
OFF
póbáld EZT:)

mohus
ójaj:)

a we9-et megnéztem hát a mozgások...hmmmmmmmmm...remélem meg sem riccen majd, nem szeretem ha riceg:)

báttyó02
error404

mohus
OFF

lehet én is így tennék, de "sajna" itt van EZ - 17MB

báttyó02
azt elhiszem....:)
én pes3óta tolom,(mondjuk elõtte ritkábban havernál pes2)de ha már 2napig nem nyomok egy meccset,akkor hiányérzetem van :D

mohus
most töltöm, nem hagyom ki nehogy azt hidd:) szeretem ezt a fockát a szívemhez nõttttttt

báttyó02
jah...de a múvi elég zsir szerintem <#awink>
a cselek,mozgások nagyon tetszenek,nameg hogy havas a pálya..

mohus
néha engedek a hülyeségbõl....tessék engem komolyan venni:)

Johnny23
5 perces (elég ratyi minõségû) WE9 videoklip

LETÖLT

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
végre valamiben mi is egyetértünk... :)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
hát igen

ha beírna a googleba hogy PES4 patch for PS2 kidob náhany találatot:)

ha ezek után nem talál rendben van....de sokan még a fáradtságot sem veszik az ilyenhez

ez meg itt nem cset hanem forum....ha egy hét mulva jön a válasz nem kell berezelni

mohus
tud:)

én

google-on keress re ANGELusx82-re

vagy regelj a pesinsight.com-ra és a download forumtopicok közt van pl jonboyo patch...elég jók
mondjuk én javítottam egy kicsit mindenen...

The Hedgehog
nem vagyunk azok csak éppen ne ott kérdezzen már ahol nem kéne'... attól, hogy ott nincs senki és nem írunk oda még figyeljük a fórumot! legalábbis nálam ott van a kedvencek közt...

meg a faxom kivan, hogy nem keresnek vissza a lámák! Bocs srácok, de ez van. Most bunka vagyok, de nemár, hogy mi fáradjunk helyettetük amikor ott van rá a lehetõségük...

{/OFF]

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Kaplan
Nem :P
Kéretik ugyanezt a kérést a pes4 topikba írni ;)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Pes 4 hez
Breki33
Pes5-höz? P
Kaplan
Meg ronaldinhonak is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
jaja

mohus
jól látni az argentín faszinak kint van a meze?

Fyrex
arrol a lehelet cuccrol kéne inkább kép °_°

Avanti Crociati!

Fyrex
°_°gyóaz°_°

Avanti Crociati!

Johnny23

mohus
:)

Johnny23
<#eljen><#nyes>

nem értitek a lényeget...
pc-n ezeknek az effekteknek a pótlására hivatott az az izzadságos munka, mire sikerül a játékokat elindítani és a gép minden elemével kompatibilissé tenni... <#eplus2>