Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem csak az érdekel, hogy guroljon és ne zöld színû legyen 😛P
külön választható meccs elõtt a felsõ a gatyó és a sportszár...
hajrá konami😊
MEZ - 8MB - AVI
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PC GURUN van FIFA06 demó mingyá feldobom a gépre...
lol tíz éve a legjobb fociprogram😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Az ilyen patchelést stb. tényleg a konzolos részbe kell firtatni , de , hogy magáról a játékról mit gondol az ember , az itt is nyugodtan lehet mondani.
Nem kell teljes meccs csak úgy. Pl gólörömök stb. 😊
Hát a cipõszerkesztésnél megemeltem a kalapom. Most már nem kell ki be rakosgatni a cipõket. 9 alaphely van. ezen belül 12 adidas fix, de rarakható más cipõ is itt Az editable köze be lehetett rakni az összes régi editable cipõt.
na így kusza...talán a videó segít😊
innen letölthetõ 33MB avi
a PC-s PS2 verzió sztem pixelre ugyanaz lesz...azért az nem rossz dolog hogy patcheléshez mindenki ugyanazokat a textúrákat fileokat majd használni tudja...
legalábbis eddig így volt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ez PC-s topic, a kizárólag PS-re vonatkozó dolgokat mellõzzétek, ennyi.
nem az infókról van szó, hanem pl. az elõzõ hsz-edben lévõkrõl.
valószínûleg az hogy a japán verzió warez, sajnos japán gép és eredeti japcsi gém kellene, amit meg angolosítani nehéz
az összes patchelt WE/PES csak chippel felszerelt PS2-n megy...
az októberben megjelenõ összes verzió fogja a netes játékot támogatni. neten csak eredeti gémmel lehet majd netezni PS2-n. PC-n meg kell dumálni kinek milyen patch van fenn, nehogy "elbeszéljenek" egymás mellett.
Sikeresen megpatcheltem tegnap a WE9-et
ennek az intróját most ITT megtekinthetitek
kicsit megvágtam az intrót túl hosszú volt...
a menü szerencsére visszatért a "régi" föntrõl lefelé dologhoz és sokkal pofásabb lett, a tavalyi jobbra balra borzasztó volt
huh késõ volt vagy mi amikor írhattam
A PS-es iso és egyéb problémákat legyetek szívesek a megfelelõ topicban vagy MSN-en letárgyalni!
Köszi!
Dehogy baj,hála annak a magasságos konaminak!Végre nem az lesz futás közben örökké visszahúznak és röhögve továbmegy mig én botladozva lemaradok.
"A játékosok is lassabban reagálnak, muszály meggondolni minden mozdulatot, mert könnyen elveszíthetjük a labdát..."
Nagyon helyes,ne ragadjon az emberhez a labda.Cseleket,180 fokos fordulásokat ne lehessen már olyan könnyen csinálni,a labda meg örökké nála marad.
Nagyon jó lett az alapján amit irtál,remélem a pc-s is ehhez igazodik.Még egy kis net kód javitás,és szuper lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox PS2 és PC
holnap lesz ingame is
így talán a ps3-on fog kinézni
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
de van benne pár olyan jelenet hogy utcán taliznak aztán , cselezgetnek ...
ez benne lesz vagy csak így csábítják a jónépet ??
Megvolt az elsõ géming vele.
Maga a gameplayrõl nekem egybõl a Winning Eleven 7 International jutott eszembe.
A PES4-ben már túl könnyû volt a labda kezelése, kezdett fifásodni vagyis a labda hozzánk "nõtt" miközben vezettük.
A játékosok is lassabban reagálnak, muszály meggondolni minden mozdulatot, mert könnyen elveszíthetjük a labdát...vagy ha védekezés közben vagyunk elsuhannak mellettünk. A játékosok mozgása valóban jobb lett, pl új mozdulat szerelésnél, hogy labdavezetés közben utolérik a játékost és csak odapöccint hátulról-oldalról a lasztiba...a vezetõ játékos elõtt lévõ guruló labdába...kis finom valami lett így
A játékosoknak jobban érezhetõ a tömege...
Az irányítás a szokásos profi dolog, nincs gombmegjegyzés vagy olyan dolog ,hogy nem igazán ezt akartam, egybõl rájövünk hogy mi voltunk a balfékek
A bíró szigorú lett és esetenként agyontördeli a játékot, ugyanis nem becsúszó de hátúlról érkezõ lökést stb lefújja szigorúan, és ez baj. szóval csínnyán a hátulról taszigálásnak...vagyis az X-es szerelések.
Egyelõre ennyi. Grafikailag nem sokat mozdult már elõre. Szaggatásnak nyoma sincs szögletnél sem.
Patch már jött ki hozzá, elsõ körben Fernando V5 angol verziójával már meg is tömtem. Most csurog hozzá egy 800MB-os patch....WEMERICA 2.5
WE9 Intro - 33MB - AVI
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
ezen max. az változtatna, ha több csapat, több stadion lenne vagy jelentõsen jobb grafika, esetleg egy új motor...
ja, és köszi mindenkinek a bannert dícsérõ szavakat... <#alien>#alien>
Szóval tényleg profi munka ;O)