Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
de mi az hogy szerves része?
ott a link rá...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Rudee
A legtöbb ingyenes szolgáltató leírja, hogy csak olyan fileokat lehet tárolni ami az oldal szerves részét alkotja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

mohus
ha megírná valamelyik ingyenes szolgáltató, hogy mi kell ahhoz hogy ne töröljenek, akkor nem lenne gond...
így azonban vakon tapogatózok...

lehet az lesz hogy évi tíz pénzért bérelek valamit 1GB helyet, azt szarok rájuk😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
szivesen segítenék tárhelyel a FIFA HUNGARY de sajnos nekünk is elég korlátoltak a kapacitásaink és nem nagyon bírnánk el több 10 megás videókat... de körbekéredezek pár helyen.

Mi van a külföldi helyekkel? RapidShare.... stb

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
köszi...

de a szabályzatban ez van: tilos az ftp jellegû használat meg olyan hogy...szerverterhelés esetén...bizti 1 hét azt törlik a cuccomat😊

majd ha lesz fix helyem akkor újra nekiállok feltöltögetni😊

helló! vki fel tudná tölteni ezt a videót? WE9/PES5 - Hungary vs Sweden - 62MB - AVI nagyon kéne! kíváncsi vok rá nagyon!
Breki33
www.tvn.hu
Kaplan
Ezért, azért, csak! 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mohus
egyébként mire kell az neked?

mohus
hát ha adsz egy ftp címet ahova fel lehetne tolni és nem törlik le szívesen😊

majd beszélek Hedge-dzsel...FH-n hátha van hely

és nem tudod vhova máshova feltenni? nagyon kellene nekem ez a videó!
mohus
sorry törölték az oldalamat..tudnám miért cseszte a csõrüket az a két videó amikor ki volt linkelve hpm is volt

hello mohus! kitudnád javítani ennek "WE9/PES5 - Hungary vs Sweden - 62MB - AVI" a videónak a linkjét? mert 404-es hibát ír ki!

elõre is köszi!
Johnny23
egy eglehetõsen "velõs" review WE9 (PS2) -rõl !

(angol nyelven)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

grt hozzá!Ügyesek ezek a videók!csinálhatnál majd még párat ha ráérsz!elõre is köszi

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

mohus
direkt rázoomoltam....

meg a végén a sárga NIKE cipõre😊 bár nem látszik nagyon, én terveztem😊

Kaplan
Tényleg rohadt fasza lesz!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jaja, nagyon király lesz

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Nekem meg a szurkolók ünneplése tetszett a gól után.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
jaja azt néztem én is!!

..elég "kellemes" 😊

nagyon durva ahogy a gép visszaadta a labdát,amiután te kirúgtad a sérült játékos miatt!!!nem egyszerû

Rudee
PS2-re meg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

forza milan
már megjelent a pes5?

Johnny23
<#vigyor4><#eljen><#wave>

mohus

Johnny23
Mohus!

tudsz még vmiket irogatni a gamerõl(benyomásaidról) ??

...esetleg ingame videjó(k)??!!
<#dumcsi>

Ha csak a szokásosak akkor nem lenne értelme az új Módnak!De mindegy!Azért köszi

mohus
nem néztem hány válogatott van...sztem a szokásosak

Az új Mód miatt sokkal több ország válogatottja került be a játékba?

koki44
Kösz. Bíztos jó lesz akkor már nagyon várom.
Ja és még jöhetnek videjók.

báttyó02
köszönjük a leirást,már nagyon várom 😊)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Johnny23
<#worship><#eljen>

köszi a "kimerítõ" választ

ha lesz videod ,ne kimélj

mohus
én a PES4-tõl nem voltam "elragadtatva", fõleg az animációk lettek nem tudom milyenek és a labda meg fifásan ragadt hozzád. Egy WE7:Int után fura volt, a WE8
szaggatott szögletnél, a PES4 nem de valahogy furán gyorsabb lett. a WE8 int mér korrekt volt, mert a japcsi we8 amicsi verziója DE szaggatás nélkül😊

A haverok könyebben el is vertek, mert kiegyenlített volt, nem kellettek a trükkök. A PES4 elrontotta a lövõcsel animot, ami a WE7:I-ben nagyon jó volt, sajnos a WE9 is gyenge e téren. PES4 rengeteg lest fújt értelmetlenül, itt a WE9 a kis szabálytalanságoknál hátrahúzásoknál lett szigorúbb, szerencsére ezért sosem ad lapot és jól elõnyszabályozik, mindenesetre óvatosan most már mindenféle becsúszással cibálással.

A PES4 PC-s verziót meg nem tudta a szemem megemészteni. Ricegett mert a PC bajban van a SCROLL megjelenítéssel, és 20-30 cm-rõl ugyanaz a PS2-es kép fogadott, hát ami meg már nem mai darab😊...hiába az 1024*768 túl steril lett...mindenféle patch ellenére is.

A WE9 jó, jobb mint a PES4 konzolon, a patch lazán felment, nem szaggat sehol és meg sem riccen csak bevonulásnál, animok sokkal jobbak, testnek van tömege érezni induláskor megálláskor...cseleket még nem tapasztaltam ki, mert nektek gyártok videókat😊a booteditor fantasztikus patchelve....tiszta NFSU tuning😊

Online lesz mindenre, X-re PS2re is, és ott FIX lemeze lesz mindenkinek, így a patchrõl le lehet mondani, DE legalábbnem kell egymás után kajtatni hasonló patchek miatt😊 ez nagy dilemma, ezért valószínû maradok a haverokkal😊élõben úgyis élvezetesebb.

Na ennyi be lehet zárni a topicot😊 én mindig csak elõhírnök vagyok...
egy biztos aki teheti majd, váltson PES4-rõl. hogy megéri e az a tiz ropi nem tudom..a PES4 után nem biztos... én megveszem eredetiben konzolra az online miatt.

...utána Hedge Breki elkezdi tolni az arcokat, stadionokat , megjönnek a cipészek...kertészek stb😊 tavalyról minden használható😊

és amit még javasolok kontroller kanapé bazi-tv haverok....a 2006 VB-t majd ezen toljuk😊 vagy extra pes kiadással😊bár olyat nem szokott csak az EA...

Johnny23
mohus hogy érzed mennyivel jobb mint a PES4 összességében??

kicsit - eléggé - sokkal ?

(grafika,most ténleg tök ua. ??)

mohus
USB 2.0-ás digitalizálóval, ami mindenevõ gyakorlatilag...sajna RGB-s cuccokat nem találtam PC-hez...így a "homályt" nem lehet rendesen eltûntetni életben mindez borotvaéles a TV-n

+ Pinnacle Studio 9 mint software

Kaplan
Egy gyors kérdés!
Mivel csinálod a videókat?
Van a gépedbe tv kártya?
Mert sztem kamerával nem lenne ilyen minõsége.
Szóval a költõi kérdés adott 😛

mohus
ha lesz szép gól abból videó lesz....le a gifanimokkal (elég csúnyácskák)

4-10MB aviba egy gól fullosan, jelenettel belefér

Johnny23
viszont akkor igy már csinálhatnál még<#beka3><#idiota>

mohus
"kár volt megnézni ezt a videót,mert most még jobban várom!"

pont ezért halaszgattam a gameplay videót...

mohus
kösz

a játékban a villám nincs benne...és a duplicate effect sem😊

mohus
jobbak a kapusok, talán túl jók, dehát gép ellen ki lehet tapasztalni mi a gyengéje😊

reállal kezdtem egy Master Leaguet nevesincs Caennel 0-0 döntetlen lett...3 csillagon...nehezebb a gém így elsõre, a PES4 túl könnyû volt ez így WE7:Int-ra hajaz...

mohus
mondjuk

nekem a kapusban az tetszik, hogy nem gyalogol át rajta hanem megfogja a kapufát hogy ne verje bele az arcát, a videón nézzétek meg a real kapusát...ari

kár volt megnézni ezt a videót,mert most még jobban várom!úgy látom kapus vmivel jobb lett!!!Nem tom hogy jól láttam e,de ugye most már tényleg hozzáérnek a labdához?

Johnny23
talán okt.

Demo nem tudja vki h mikor lesz?

Kaplan
Hát én beszarok!!! 😛
Mohus : <#worship><#worship><#worship>
Kell a PES5! 😛
Jó, hogy lesz addigra ps2 online-m. Legalább elgyepálhatok mindenkit 😊)) <önbizalomban nincs hiányom.:>

koki44
Tetszik a vidijó <#eljen>

És mi a véleményed a kapusokról most is úgy bénáznak, vagy javították?

Johnny23
<#worship><#worship><#worship>

mohus

Spy Hun
a labda