Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a link rá...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szar Bayern, szar Bayern :)
így azonban vakon tapogatózok...
lehet az lesz hogy évi tíz pénzért bérelek valamit 1GB helyet, azt szarok rájuk😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mi van a külföldi helyekkel? RapidShare.... stb
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
de a szabályzatban ez van: tilos az ftp jellegû használat meg olyan hogy...szerverterhelés esetén...bizti 1 hét azt törlik a cuccomat😊
majd ha lesz fix helyem akkor újra nekiállok feltöltögetni😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
majd beszélek Hedge-dzsel...FH-n hátha van hely
elõre is köszi!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
meg a végén a sárga NIKE cipõre😊 bár nem látszik nagyon, én terveztem😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tudsz még vmiket irogatni a gamerõl(benyomásaidról) ??
...esetleg ingame videjó(k)??!!
<#dumcsi>#dumcsi>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
köszi a "kimerítõ" választ
ha lesz videod ,ne kimélj
szaggatott szögletnél, a PES4 nem de valahogy furán gyorsabb lett. a WE8 int mér korrekt volt, mert a japcsi we8 amicsi verziója DE szaggatás nélkül😊
A haverok könyebben el is vertek, mert kiegyenlített volt, nem kellettek a trükkök. A PES4 elrontotta a lövõcsel animot, ami a WE7:I-ben nagyon jó volt, sajnos a WE9 is gyenge e téren. PES4 rengeteg lest fújt értelmetlenül, itt a WE9 a kis szabálytalanságoknál hátrahúzásoknál lett szigorúbb, szerencsére ezért sosem ad lapot és jól elõnyszabályozik, mindenesetre óvatosan most már mindenféle becsúszással cibálással.
A PES4 PC-s verziót meg nem tudta a szemem megemészteni. Ricegett mert a PC bajban van a SCROLL megjelenítéssel, és 20-30 cm-rõl ugyanaz a PS2-es kép fogadott, hát ami meg már nem mai darab😊...hiába az 1024*768 túl steril lett...mindenféle patch ellenére is.
A WE9 jó, jobb mint a PES4 konzolon, a patch lazán felment, nem szaggat sehol és meg sem riccen csak bevonulásnál, animok sokkal jobbak, testnek van tömege érezni induláskor megálláskor...cseleket még nem tapasztaltam ki, mert nektek gyártok videókat😊a booteditor fantasztikus patchelve....tiszta NFSU tuning😊
Online lesz mindenre, X-re PS2re is, és ott FIX lemeze lesz mindenkinek, így a patchrõl le lehet mondani, DE legalábbnem kell egymás után kajtatni hasonló patchek miatt😊 ez nagy dilemma, ezért valószínû maradok a haverokkal😊élõben úgyis élvezetesebb.
Na ennyi be lehet zárni a topicot😊 én mindig csak elõhírnök vagyok...
egy biztos aki teheti majd, váltson PES4-rõl. hogy megéri e az a tiz ropi nem tudom..a PES4 után nem biztos... én megveszem eredetiben konzolra az online miatt.
...utána Hedge Breki elkezdi tolni az arcokat, stadionokat , megjönnek a cipészek...kertészek stb😊 tavalyról minden használható😊
és amit még javasolok kontroller kanapé bazi-tv haverok....a 2006 VB-t majd ezen toljuk😊 vagy extra pes kiadással😊bár olyat nem szokott csak az EA...
kicsit - eléggé - sokkal ?
(grafika,most ténleg tök ua. ??)
+ Pinnacle Studio 9 mint software
Mivel csinálod a videókat?
Van a gépedbe tv kártya?
Mert sztem kamerával nem lenne ilyen minõsége.
Szóval a költõi kérdés adott 😛
4-10MB aviba egy gól fullosan, jelenettel belefér
pont ezért halaszgattam a gameplay videót...
a játékban a villám nincs benne...és a duplicate effect sem😊
reállal kezdtem egy Master Leaguet nevesincs Caennel 0-0 döntetlen lett...3 csillagon...nehezebb a gém így elsõre, a PES4 túl könnyû volt ez így WE7:Int-ra hajaz...
nekem a kapusban az tetszik, hogy nem gyalogol át rajta hanem megfogja a kapufát hogy ne verje bele az arcát, a videón nézzétek meg a real kapusát...ari
Mohus : <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Kell a PES5! 😛
Jó, hogy lesz addigra ps2 online-m. Legalább elgyepálhatok mindenkit 😊)) <önbizalomban nincs hiányom.:>önbizalomban nincs hiányom.:>
És mi a véleményed a kapusokról most is úgy bénáznak, vagy javították?