Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
jah elég fura

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Egyenlõre még a Console-News-on is tartja magát,ugyhogy ki tudja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Amazonon okt.28 van, szerintem ez túl korai.

Szar Bayern, szar Bayern :)

The Hedgehog
ja... HL2-nél is volt ilyen igazad van

Rudee
Volt már hogy 1 órával az NFOrce-ra kerülés után jelezték hogy fake. Majd kiderül.

The Hedgehog
ejha...ez nagyon gyors volt. Nem lehet kamu ha nForce is írta. Hmmm talán elõbb kézbe vehetjük a PC-st is? 😛

A bánatba...ez meg hogy?Gamefaqs.com-on a PS2-es is Október 21.-re van kiirva,azt máris itt van?
Inkább Xbox-ra adták volna ki,máris tõteném...<#vigyor4>

Rudee
2005-09-26 PlayStation 2 Pro Evolution Soccer 5 (c) Konami *FULLDVD* *PAL* CONFUSION 38x50 MB

The Hedgehog
Szerintem sokat javult a FIFA sorozat. Igaz vannak még gyermekbetegségei az idei résznek, de nekem kellemes csalódást nyújtott játékmenet szempontjából és biztos vagyok benne, hogy idén mindkét játékkal sokat fogom zúzni és végre végig fogok bírni egy teljes karriert is a FIFA-ban 😊

PES5 nekem még egyenlõre fura... a demó alapján nem akarok semmit mondani, mert tavaly is ég és föld volt a PC-s demó és teljes játék közti különbség. De tény, hogy a játékmenet elõnyére változott. Tolom is ezerrel.

Sly06
A demók alapján a Fifa igen csak lemerad az idén! Kinek mi a meglátása?

The Hedgehog
hehe 😊 ott nem is próbáltam, mert tudom, hogy nem lehet 😄

Breki33
Fifában nem lehet.

Egyszer üldöztem 10 percig de mindig meglógott.....P
The Hedgehog
jaja...ezt nagyon tetszik a játékban... az ütközések. Nekem majdnem ugyanez volt csak akkor a bírót trafáltam el 😊

<#taps>

Nagyon állat lesz ez a játék...

Kaplan
Nálam is van ilyen, nagy kár érte 😞
Mondjuk nálam egy tizenegyesnél volt ez.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

asfa
jaja nekem is ez van de nem para max ujrainditoma gépet

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Breki33
volt
pluhi
Ha valaki lesérül a demoban kiakad az egész. Fekete a kép és reset kell (bár nem fagy le). Lehet, hogy a trainer miatt van, majd letesztelem. Másnak is volt ez?
grizzly21
azért azzal a pocakkal már messze nem a régi

Rudee
Ronaldo minden, csak nem lassú. Egyébként meccsen is megcsinálta már azt a cselt.

The Hedgehog
én is megtudom... 😊 csak még senki sem látta! 😊

grizzly21
ugyanugyan mit nem tud megcsinálni Ronaldo? Lassu meg minden de azért nem olyan rég még õ volt a legjobb a világon. Mellesleg robinho is megtudja asszem

The Hedgehog
a KONAMI szakemberei beszélgettek Ronaldo szomszédaival akik látták egyszer, hogy Ronaldo hátul a kertben is megcsinálta 😊

báttyó02
hmm L1-el is megy mostnézem
érdekes amugy hogy ezt ronaldo megtudja csinálni,életbe ilyet csak c.ronaldotol meg ronaldinhotol láttam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
R2 3szor

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
L1 3* RONALDOVAL!!!

Avanti Crociati!

grizzly21
akkor lwegalább annyit mondjatok L hogy melyíiket kell 3X

The Hedgehog
hát jah! én is arra gondoltam, hogy azért ne Asamoah-val próbáljuk hanem akkor már Ronaldinho-val, bár ez a demóban nehézkes lenne 😄 De PS2-n próbáltam és mûködik 😊

Breki33
inkább játékostól
The Hedgehog
helyzettõl függ ismét... 😊

grizzly21
3* megnyomtam de csak átlépõs csel lett..

Köszi Breki és Hedge, kipróbálom !

mohus
R2 3* asszem...vagy L1...mindegy a 3* a lényeg

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
mondom a cselrõl leírás és gif a másikban
grizzly21
hát én ezt a gombot nem látom. de a gond az, hogy a keresõ se dobja ki

Fyrex
visszaolvasás nevû gomb ...

Avanti Crociati!

grizzly21
ja kiugratás továbbra sincs?

grizzly21
a ronaldinho csel hogy van?

mohus
csak a we9 ps2 verziójában magát az ISO file-t buherálod, PC-n egy pes.exe-t

obocaman is olyan mint a konami...elsõdleges platform a ps2....

a moddolók meg fogják oldani...régebben is megvoltunk GS nélkül...vagy egy új AFS explorerrel menni fog a PC-s móka

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
ok... ezt vágom meg láttam is, de ez a WE9-nél mûködik. PES5-ben teljesen más a mezek kódolása és emiatt ez a módszer nem mûködik 😞

The Hedgehog

Breki33
How to change a team's kit in WE9:

1. Open the original 0_TEXT.AFS file from WE9 and clic on ->->->. This step has to be done only one time, before starting editing. Yes, you MUST do it again, as this option was buggy in the previous version of the editor. I apologize for that...

2. Open the new AFS and select the team kit you wanna change (national and unlicensed ones are originally black rectangles, don't worry about that). In case the team is a national or unlicensed one, make sure you've got at least one texture for the goalkeeper and another one for the players of that team.

3. Open the texture you want to insert, check its transparency and drag&drop over the texture to be replaced. Choose the right collar, the kit type and the kit 3d-model in the window that appears. Then, if the team is a national or unlicensed one, repeat the operation with the corresponding gk/pl. And yes, you can use the old WE8 kits directly, without changing their transparency -just make sure you check the "narrow back" or "narrow back without flag/badge" 3d-model for them-.

4. When you're done, create a new ISO/UDF compilation with the new 0_TEXT.AFS in Nero (Joliet unchecked) ant burn it. Or do it the way you want, it's just a fast and easy example...

5. Yes, it works:
Breki33
A Stuttgart stadionos?

Az igazából nemis tetszim annira

vagy a másik stadion?
The Hedgehog
az utolsót amit kilinkeltél asszem....

The Hedgehog
De ezzel még nem tudsz új textúrákat importálni a PES5-be (PC)... legalábbis nekem sem sikerült és Arielnek sem ahogy írta.

Breki33
okés engem meg inspirál az Rfactor :-)
Breki33
Melyiket?

Már nagyon sok van, mostis van egy ami nincs még publikálva.
Holnap biztos nem oké, de a kölök megint jár oviba, meg talán úszni is megy, úgyhogy lesz üres délutánom többször is a jövõben.
Az elõbbi meg nem azért volt, engem inspirál a kihívás... <#vigyor>
Breki33
Én errõl beszélek

The Hedgehog
ja tényleg Brekk... betettem a gyepedet az SG.tv fórumból. Gratula! Nagyon jó lett!