Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Válogatott mezek továbbra is Japán, Korea az eredeti.
Viszont nagyon részletesen lehet szerkeszteni a mezeket.
fifát 1hét alatt letudtam...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
alig lõtt a gép normálisan ellenem szabadot. Djurgarden, Fenerbache, S.Donyeck, Köbenhavn az új csapatok. Továbbra is az olasz , spanyol és holland ligát nyomják eredetibe. 3 csapatott lehet készíteni. Játékosokat lehet talonba tenni.

Történt ugyanis, hogy játék közben nekem néha ilyen furcsa recsegõ/csipogó hangot hallottam (nem, nem nyomtam túl sok billentyût, nem az a hang volt)...gondoltam dxdiagban leveszem a hangoknál a hardweres gyorsítást, hátha jó lesz...Nos azóta a következõ szitu állt elõ:
Meccs kezdése után 10-15 mp-vel a hang elkezd akadni, recsegni, a kép pedig megáll, és vége...fagyizik az egész, csak a restart segít. Próbáltam visszarakni a hardweres gyorsítást, de nem segített. Aztán megpróbáltam az integrált hangkarit használni, azzal is uez volt. Term. már újraraktam a demót többször is, de még mindíg fennáll a probléma. Valaki segítsen pls!
CSAK a Fradi
Nem tudom valakinek fel tünt már, de a bal felsõ sarokba(!) jel, jelzi ha valaki a földön marad és megsérült. Valóban visszamenõleg is ad lapot a bíró.
Játékomból kimaradt 4 csapat és helyette újak kerültek, de lehet hogy ez nyugati változatt. Lényeg, hogy rakhattak volna még bele csapatot. Játszahattoság és az életszerüség javult.PC-re biztos még jobb lesz a grafikája. Miután volt szerencsém kipróbálni a FIFA06-ot, nálam biztos befutó PES5.
Magyarvál.-ba egyedül Takács Á. akit igazából hiányoltam.
Gondoljátok kérdezzetek mert a demóban biztos nincs benne minden.
Network?
...ténleg nehezebb lett a gamma (de ez nem feltétlenül baj), és az is benne van,hogy csak 1félidõt lehet nyomni,ugyebár(a DEMOban),merthát pl. az már PES4nél is meg volt csinálva,hogy a második félidõbe mondjuk "kicsit más" felfogásba mozgott az ellenfél,az eredmény függvényében,ami PES5ben gopndolom még jobban meg lesz csdinálva
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Jól néz ki a havas pálya,meg meccs közben a hóesés.Játékmenet mint a pc-s demóban,és szerintem igen nehéz lett összességében.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Célzás sacc/kb jobbra a kaputól. Nem csavarómester a srác, tehát nem nagyon jobbra. R1+elõre miközben kúszik a csik fel, aztán balra.
Latest version: Game Graphic Studio 5.10.2
If you can't download directly, try from my website HERE
DKZ Studio
klikk
a lobo patch linkjét megtalálod a Konamis topicban ha alul beírod a keresõbe
ttolsra majd nézek
Viszont a lobo patch linkje érdekelne majd a WE8 miatt,mert az is elveszett. Illteve afs explorer,graphic studio, DKZ studio stb. Mondom minden elveszett. Meg kûlfõldi evo-s linkek ,fórumok. Gracia senior <#papakacsint>#papakacsint>
Y\'oull Never Walk Alone
majd írd meg a demohoz kellenek-e illetve ttols-pk vagy mezek vagy mások
Még 2 hét kb. és kiderûl anagy igazság multi terén(lag) Ha jó lesz a netmotor akkor jó évünk lesz multiban is <#circling>#circling>
Breki: egy kérésem lenne,majd priviben beszélni akarok veled,program ügyileg PeS-hez, mert a hétvégén elszállt 150 giga adatom a vinyóról ,köztük az összes PeS/WE cuccom is <#rolleyes>#rolleyes> és kellene majd link a progik beszerzéséhez (fh-s priviben vagy itt majd adj tippeket THX. Tudom ott a jó öreg gugli ,de idõm ne msok ,hogy folyamatosan bogarásszak,így is ne mcsekély adatot kell lebogarásznom a netrõl THX!
Y\'oull Never Walk Alone
És akkor lehetne zoomolni
Amúgy hogy lõtted?
Remélem egyszer már eltûnik ez a ronda gyep
Akinek esetleg nincs (mint én),az leszedheti igy is.