Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
az igaz h a PES6-ba má 10v10 is lehet majd onlájnba? 😮

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

The Hedgehog
jah értem... oks 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Úgy, hogy a 4-be még 2 kamu csapat volt most már 3.
Amelyiknek megvan a licensze annak úgy néz ki, hogy 05/06 mezekkel vannak.
Válogatott mezek továbbra is Japán, Korea az eredeti.
Viszont nagyon részletesen lehet szerkeszteni a mezeket.
báttyó02
jólenne,én semmivel se tudok játszani már 😄
fifát 1hét alatt letudtam...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

The Hedgehog
nemtudom, de nem bánnám....bár most a FIFA-val egész jól elvagyok 😄

Johnny23
sztetek a héten,már "tölthetõ" lesz ???<#rolleyes>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
aham értem, thx... hogy érted, hogy 3 csapatot lehet készíteni?

Bocsánat, de az elõzöbe sem foglalkoztam a Master L.-val. Igazán ezért nincs összehasonlitási alapom. Most még ***** nyomom mert még kevés pes pontom van és olyat tapasztaltam mint a PES4-be sosem. Gép ellenem sokkal jobban rúgja a szabadot. Tegnap egy meccsen Savio, kettõt is bevágott a kapumba. 4-be ,******
alig lõtt a gép normálisan ellenem szabadot. Djurgarden, Fenerbache, S.Donyeck, Köbenhavn az új csapatok. Továbbra is az olasz , spanyol és holland ligát nyomják eredetibe. 3 csapatott lehet készíteni. Játékosokat lehet talonba tenni.
báttyó02
nemhát

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
és PC-re nem?<#sir>

Avanti Crociati!

The Hedgehog
ez mekkora már... tárgyalás a játékosokkal (PES MANAGER)

The Hedgehog

Breki33
a directx-et kéne újrarakni sztem
Terminátor14
Noh nekem tudna-e segíteni vki?
Történt ugyanis, hogy játék közben nekem néha ilyen furcsa recsegõ/csipogó hangot hallottam (nem, nem nyomtam túl sok billentyût, nem az a hang volt)...gondoltam dxdiagban leveszem a hangoknál a hardweres gyorsítást, hátha jó lesz...Nos azóta a következõ szitu állt elõ:
Meccs kezdése után 10-15 mp-vel a hang elkezd akadni, recsegni, a kép pedig megáll, és vége...fagyizik az egész, csak a restart segít. Próbáltam visszarakni a hardweres gyorsítást, de nem segített. Aztán megpróbáltam az integrált hangkarit használni, azzal is uez volt. Term. már újraraktam a demót többször is, de még mindíg fennáll a probléma. Valaki segítsen pls!

CSAK a Fradi

koki44
Mi újság a mezekkel minden csapatnak 05-06-os meze van már? A válogatottaknak még mindig nics rendes?

Johnny23
...mesélj még plz

The Hedgehog
engem a Master Liga érdekelne de nagyon... mennnyire változott, mik az újdonságok?!

Breki33
(PS2-konzol)
Nem tudom valakinek fel tünt már, de a bal felsõ sarokba(!) jel, jelzi ha valaki a földön marad és megsérült. Valóban visszamenõleg is ad lapot a bíró.
Játékomból kimaradt 4 csapat és helyette újak kerültek, de lehet hogy ez nyugati változatt. Lényeg, hogy rakhattak volna még bele csapatot. Játszahattoság és az életszerüség javult.PC-re biztos még jobb lesz a grafikája. Miután volt szerencsém kipróbálni a FIFA06-ot, nálam biztos befutó PES5.
Magyarvál.-ba egyedül Takács Á. akit igazából hiányoltam.
Gondoljátok kérdezzetek mert a demóban biztos nincs benne minden.
Network?
Johnny23
gyerekek én nemszégyenlem 1"kemény" csillagon nyomo,igy jol be lehet gyakorolni a támadásokat és nem utolso sorban sok a gol is,amit rugok<#vigyor2><#nevetes1>.....aztán majd szép fokozatosan

...ténleg nehezebb lett a gamma (de ez nem feltétlenül baj), és az is benne van,hogy csak 1félidõt lehet nyomni,ugyebár(a DEMOban),merthát pl. az már PES4nél is meg volt csinálva,hogy a második félidõbe mondjuk "kicsit más" felfogásba mozgott az ellenfél,az eredmény függvényében,ami PES5ben gopndolom még jobban meg lesz csdinálva

Breki33
multi?
Nah sikerült belepillantanom az Xboxos verzióba.Ott is kitûnõ lett a game.Mondjuk az X-es kontroller nem egészen praktikus hozzá,de mindegy.
Jól néz ki a havas pálya,meg meccs közben a hóesés.Játékmenet mint a pc-s demóban,és szerintem igen nehéz lett összességében.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
mikor már megy a labda?
pluhi
Lassitani nem lehet, csak szaggatottá tenni, az meg nem tetszett.
Célzás sacc/kb jobbra a kaputól. Nem csavarómester a srác, tehát nem nagyon jobbra. R1+elõre miközben kúszik a csik fel, aztán balra.
The Hedgehog
heh! gondolom akkor majd jön egy normális ha kint van a PC-s PES5 is 😊

Breki33
EZ még a PSP PS2-es és elég hülyén mûködik nálam, pl a raklámtáblákat bluros tüköreffektel jeleníti meg P
The Hedgehog
hmmm mezberakás próblémát megoldja nem tudod?

Breki33
csavar mivel?

Ez kicsit gyors

célzás?
pluhi
R1+elõre+félcsik kb. Vagyis a legerõsebb lövésfajta. Kis csavar. Itt egy másik kamerállás:
Breki33
Graphic Studio

Latest version: Game Graphic Studio 5.10.2

If you can't download directly, try from my website HERE

DKZ Studio
klikk
Breki33
milyen csajszi? PPPPPPPP

a lobo patch linkjét megtalálod a Konamis topicban ha alul beírod a keresõbe
ttolsra majd nézek
fecoh
A demo már nem igazán érdekel,mert lassan itt a full és amenyi szabadidõm van munka és csajszi melett....

Viszont a lobo patch linkje érdekelne majd a WE8 miatt,mert az is elveszett. Illteve afs explorer,graphic studio, DKZ studio stb. Mondom minden elveszett. Meg kûlfõldi evo-s linkek ,fórumok. Gracia senior <#papakacsint>

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
oks de szerintem ez mehet közösben is

majd írd meg a demohoz kellenek-e illetve ttols-pk vagy mezek vagy mások
fecoh
Üdv skacok <#hawaii>

Még 2 hét kb. és kiderûl anagy igazság multi terén(lag) Ha jó lesz a netmotor akkor jó évünk lesz multiban is <#circling>

Breki: egy kérésem lenne,majd priviben beszélni akarok veled,program ügyileg PeS-hez, mert a hétvégén elszállt 150 giga adatom a vinyóról ,köztük az összes PeS/WE cuccom is <#rolleyes> és kellene majd link a progik beszerzéséhez (fh-s priviben vagy itt majd adj tippeket THX. Tudom ott a jó öreg gugli ,de idõm ne msok ,hogy folyamatosan bogarásszak,így is ne mcsekély adatot kell lebogarásznom a netrõl THX!

Y\'oull Never Walk Alone

Sziasztok! Ma sikerült megszereznem PES5-öt PS2-re. Hirtelen is érzékelhetõ a javulást. FIFA ezzel nem versenyezhet PS2-n. Gondolom nektek PC-nek még jobb lesz. Vannak új csapatok és a mezeket jobban meg csinálni.
Breki33
a szélét miért nem vágod?

És akkor lehetne zoomolni

Amúgy hogy lõtted?

Remélem egyszer már eltûnik ez a ronda gyep
pluhi

Baraja büntet<#vigyor>.
PC-re okt 28.

Vki megtudnád adni Gascoigne email v. msn címét fontos lenne
október közepe felé várható

Seithennin
Hy all! Tudja valaki hogy mikor fog kijönni a game?FONTOS LENNE<#falbav>

Breki33
de honnan?
Mondjuk letölteni már nem nagyon lehet...

Jó hát én a különbözõ patcheléseiteket nem tudom nyomon követni.
Akinek esetleg nincs (mint én),az leszedheti igy is.

Breki33
mire?

nekünk már van kommentár
Gamestar-ra kijött egy új demó,amiben már van kommentátor is.

DoNorBi
Csöpögött😄 Tegnap hajnal 3ig játszott rajta😛

Haverok, Buli, Fight Club!

mohus
nem...kell az eredeti gém is

bátyádnak hogy tetszett?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]