Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenben egyetértek, de a FIFÁ-nak 10-et??? Max 5-öt.
(Nem ismered véletlenül az írásjeleket?)
Fred10
nekem az a véleményem hogy amióta a pes3-al elõször játszottam rögtön letöröltem a fifát pedig én 1998óta azzal játszok szal valaminek kellethatnia rám hogy csak így dobjam aztán kijött a pes4 nagyon tetszett és erre kijött a pes5 most erre nemtok mitmondani szerintem tiis tudjátok hogy mitfogok írni hát persze hogy mégjobb mint a pes4 és a fifához képest na most tekintettel a fifa imádókra nemakarom ocsmárolni de hát nemtudom szerintem mindenben veri a pes játélményben fölleg haverommal amint kijött a fifa elkezdtünk neten játszani és 3mecs utána márcsak röhögtünk fölleg azon amikor gól löttem és kirugást itélt a bíró hát kb 3percig csak röhögtünk.Szal csak ennyit a fifáról meghogy 40méterrõl meglövöm a kapus csak szögletre tudja vágni meglövöm 5ösröl és láss csodát MEGFOGJA nem kiüti megfogja nemisbeszélve arról hogy amikor a labdát fölé völöm mindig de mindig ugyanúgy nyúl a kapus. Ennyi összegzésben szerintem a Fifa 10/20 és a Pes5 nemakarok túl elfogult lenni ezért csak 19/20 <#nevetes1>

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Johnny23
még ki sem jött a PES5 Full.....1ébként a héten már remélem lesz tört

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

DoNorBi
szerintem igen,de most sokan aztmondják hogy kezd felzárkozni a fifa a peshez😛

Haverok, Buli, Fight Club!

van egy eladó logitech cordless rumblepad-om. 1 éves, hibátlan. akit érdekel privizzen, hogy mennyit adna érte
The Hedgehog
Szerintem igen... de puding próbája az evés ügye!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

urbijoe
ez jobb mint a FIFA 2006? mármint ps2-ön?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

DoNorBi
kösz ez nem jutott eszembe<#taps>

The Hedgehog
íveléssel 😊

DoNorBi
szabinál hogyan ívelitek középre fejre a labdát és szögletnél hogyan adtok be?

mohus
ja te is ezt írtad😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
arcokban pes a jobb

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FIFA06

Audio: 18/20
Grafika: 12/20
Hangulat: 12/20
Játékmenet: 12/20
Szavatosság: 10/20

PES 5

Audio: 13/20
Grafika: 16/20
Hangulat: 20/20
Játékmenet: 18/20
Szavatosság: 20/20
The Hedgehog
Azért mert egyáltalán nem élethû... hiába néznek ki a játékosok arcai úgy akár a valóságban az egész nagyon mûanyag és valamiért nem fotorealisztikus. Ebben a FIFA jobb, csak ott az a baj, hogy a kidolgozottság messze nem olyan jó, mint a PES-ben (kisebb és csúnyább textúrák, kevés poligon stb)

mohus
szumma %??

PES 5 grafika miárt csak 15 nálatok? 😛
jó, alapból ronda a fû, de a fifában sem szebb 😄
viszont az arcok, a játékosok, a stadionok, a labda, meg minden nagyon jól meg van csinálva
jó néha a közönség elég ronda, amikor közelrõl mutatják a játékost, a háttérben eléggé elmosódnak a szurkolók :S , de messzirõl nem olyan rossz 😛

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Fyrex
szerintem

FIFA06

Audio: 19/20
Grafika: 14/20
Hangulat: 17/20
Játékmenet: 14/20
Szavatosság: 15/20

PES 5

Audio: 13/20
Grafika: 15/20
Hangulat: 19/20
Játékmenet: 19/20
Szavatosság: 20/20

Avanti Crociati!

The Hedgehog
nem... FIFA-nál is többnyelvû már a kommentár 😄

Csak egyet tudok érteni Hedhehog értékelésével. Annyit tennék hozzá....hogy a PES nél úgy állítom a kamerát ahogy akarom...míg a fifánál ugye van vagy 5 kameramód....Pesnél öt nyelvû kommentár közül választhatunk! Míg a Fifánál tudtommal csak az angol van....
The Hedgehog
sokat nem fog nyomni az értékelésemen, mert tudom mire számíthatok

báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Johnny23
<#eljen>....és még nem is láttuk a PES5 FULL-t, ugyebár<#nyes><#nyes>

The Hedgehog
akkor ez alapján lássuk:

FIFA06

Audio: 18/20
Grafika: 14/20
Hangulat: 16/20
Játékmenet: 14/20
Szavatosság: 17/20

Összesen úgy 85 és 89 % között adnék a FIFA-nak...

PES 5 (demó alapján)

Audio: 12/20
Grafika: 15/20
Hangulat: 19/20
Játékmenet: 18/20
Szavatosság: 18/20

Összesen a demó alapján úgy 90 % körül adnék a PES 5-re...

Lol az értékelés is!!
itt van a fifa 06-é:
Audio: 20/20 --- nálam: 19 - azért nem tökéletes a kommentár 😛
Grafika: 16/20 --- 15
Hangulat: 20/20 --- 16 - a menüben még jó a hangulat, a zenék jók, de maga a meccs hmm
Játékélmény: 20/20 --- hehe, legyen 16
Szavatosság: 18/20 --- huh, na igen, szavatosság 😄 --- 14
szóval 94% --- 80% sztetek????

pes 5 nála
Audió: 10/20 --- valóban a hangok lehetnének sokkal jobbak, de azért 14-et kap
Grafika: 14/20 --- szép, szép, de csak 18
Játékmenet: 17/20 --- na igen, 19
Hangulat: 16/20 --- hohó: 20
Szavatosság: 13/20 --- hát igen: 20
szóval 70% :S LOL --- 91% nálam
vélemények? .D

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

The Hedgehog
1. Le! Ezt aláírom... Legalábbis én megint az MasterLeague-t fogom nyomni FIFA helyet 😊
2. LOL neked! A kurva anyjukat a részünkrõl... már bocsánat!

mohus
"És mint oly sokan mások én sem vagyok megelégedve teljes mértékben ezzel az idei PES résszel. Szép, jó, csak mégis híg egy kicsit. Mintha elõvették volna a tavaly lehûtött husikát és kicsit megbolondították volna némi fûszerrel. Fogyasztható, de azért nem olyan, mintha frissen sült volna 😊"

1,de még így is elég a FIFA ellen...
2,lol,hogy nextgen konzol kell ahhoz, hogy a pcfocka fejlõdjön...

Köszi:-D
Szerencsére mindenkinek van saját véleménye. Kipróbáltam mind kettõ és ha szereti valaki, hogy a játék életszerû legyen akkor PES5 fog játszani.
Természetesen mindenkinek más és más fontos egy játékban eszerint dönti el melyiket választja. Nem tökéletes a PES de évrõl-évre fokozatosan fejlõdik.
Breki33
fraps
Hali! Meg tudjátok mondani melyik progival lehet felvenni a gólokat avi-ba? Köszi!
The Hedgehog
okt vége felé lesz sztem

mila69en
<#wilting> akkor az kb oktober vége november eleje má nem akarok várni kérem most

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

The Hedgehog

"Konami has announced that the latest instalment in the hugely popular Pro Evo series will be hitting the shops on October 21. At least, the PS2 and Xbox versions will anyway - PC gamers will have to wait a whole extra week before they can get their hands on a copy. A PSP version is due in November."

mila69en
LOL<#taps><#taps>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

The Hedgehog
én is hangoztattam... remélem azért õk elõbb észreveszik, hogy a jó felé, de rossz oldalon fut a szekerük.

én már tavaly is mondtam, hogy kicsit kezdenek "elEAesedni" <#papakacsint>

The Hedgehog
LOL 😊

The Hedgehog
Majd az FH-n szerény személyem mindkét játékról göngyölít (FIFA06,PES5) egy tesztet. Mert azért magamról elmondhatom, hogy bár a PES felé húz a szívem... nem vagyok VAK.

És mint oly sokan mások én sem vagyok megelégedve teljes mértékben ezzel az idei PES résszel. Szép, jó, csak mégis híg egy kicsit. Mintha elõvették volna a tavaly lehûtött husikát és kicsit megbolondították volna némi fûszerrel. Fogyasztható, de azért nem olyan, mintha frissen sült volna 😊

Pro Evolution Soccer 5 demo cikk írója

Pro:
- ismeri a betûket
- le tud ülni egy PC elé
- tud gondolatjeleket használni a felsorolásoknál

Kontra:
- elavult gondolkodás
- pár logikátlanság
- zagyva szókombinációk
- nincs értelmes és objektív kommentár

Értelem: 0/20
Objektivitás: 0/20
Gondolatmenet: 0/20
Hozzáértés: 0/20
Szavatosság: 0/20

Végsõ értékelés: 0% - Játssz csak a FIFÁval! <#eplus2>

mila69en
jah elég megnézni a logoját ott a forumon fifa 2005 LOL

hagyjátok már ezt a cikket. valami hatalmas fifabuzi elemzõ írta, akit megkértek,hogy bassza má le a pest ,mer mostanában elég sokan kenik vele.. 😄 de sokak szerint kurva jo , és sztem is.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Kaplan
" - Nincs kommentár" Pffff , LOL! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

koki44
Már bánom, hogy elolvastam csak jól felhúzott. Kicsoda ez a nagy "szakértõ" egy kicsit se elfogult a fifával szemben. Én is a fifával játszottam évekig 1998-2003 között addig nekem is az volt a fociprogram, de amikor az egyik ismerõsöm ideadta a PES3-at és kipróbáltam, igaz nekem is idõ kellett hogy "megszokjam" és még idegesítõen be is lassult mikor a kapukhoz értem „de ezt egy patch-val sikerült javítaniuk” mégis egyszerûen azóta nem tudom abbahagyni és évrõl évre csak jobb lesz. Már több barátnak ismerõsnek is ajánlottam hogy próbálják ki és mindegyik kivétel nélkül, azt mondta, hogy játékélményben jobb. Kipróbáltam a fifát is és a véleményem, az hogy nem lett rossz az sem de nekem mégis a PES jön be.

mila69en
és? szerinted fifa vagy pes rajongó én nem hiszem hogy teljesen fogulatlanul irta a cikket mára már mindenki kipróbálhatta a demót, szal nagyjábol tom mire számíthatok és az eddigiek meggyõztek ellenben a fifával!!! egy ijen semmit mondó cikre nem adok

báttyó02
és nézd meg amit a fifa06topikba belinkeltem,ugyan errõl az oldalról cikk a fifáról

az utolsó mondatnál aszthittem leboritok valamit

Johnny23
uuhhh,ki volt ez a "zseni" ???

....mondjuk ami igaz az igaz,hogy pl. WE8 LOBOval felpeccselve azért korrektebben néz ki,stb. ,mint csak ugy "szûzen" és nyilvánvaloan ez lesz a PES5 sorsa is (reméljük,megoldják a szerkeztgetési problémákat)

DE aki ezt a cikket irta, hát inkább no comment!!

báttyó02

The Hedgehog
nagy öröm 😄

The Hedgehog
ez a tervük igen...

Elnézést kifelejtettem a Rosenborg is megtalálható.