9
  • Hedgehunter #9
    Nem is kell lemasolni, csak hasonlot epiteni... Bar ha az alapelv vedve van akkor az gaz........
  • dez
    #8
    Ha alaposan levédik, akkor nem lehet csak úgy lemásolni. És talán nem is olyan könnyű. Egyszerűbb licenszelni. És akkor egyszerűen beépítheti az ATI/Nvidia.
  • kicsizoz
    #7
    Hacsak a PS3 architektúra fel nem forgatja a jelenlegi állóvizet... (MS - Intel/AMD - ATI/nVidia)
  • kicsizoz
    #6
    Egyészen jó ötlet ez tulajdonképpen, bár már sajnálom is őket, hiszen, ha bevállik a következő directx -ben már benne lesz valami hasonló, az Nvidia és az ATI pedig hw-esen támogatni fogja.
    Így segítik a kis cégek a fejlődést, és így halnak hirtelen halált... :(
  • Inquisitor
    #5
    " Ez elég nagy meglepetést is okozott, hiszen a hivatalos tárgyalások először - még 2004 folyamán - a Club3D-vel kezdődtek meg. "
    Elég nagy marhaság lenne részükről, ha csak egy cég gyártaná nem?
  • dez
    #4
    Egy x86-os proci vállától sok terhet levehet, de a PS3-on szoftveresen fog futni, mert annak meg sem kottyan, de megkönnyíti a játékfejlesztők munkáját azzal, hogy nem nekik kell megírni a fizikai modellező függvényeket, plusz egységes felületet biztosít.
  • kicsizoz
    #3
    "mindenesetre az Asus kínálatában már megjelent a legelső olyan termék, amely ezt a technológiát használja." már meg is jelent, de az asus még titkolja, vagy arról a hirről lemaradtam...
    és miért van a takaritó kezében egy venti nélküli videókártya? és honnan van az a 70 es évekbeli szemüveg? azt hiszem fáradt vagyok megyek aludni inkább...
  • kicsizoz
    #2
    Én meg ennek a mondatnak az értelmát nem látom: "Ageia azt is bejelentette, hogy a PlaySation 3 konzolhoz speciális szoftvert készítenek."
    A "kulcstartónyakbaakasztó" meg miért Xbox? tiszta káosz van, ha hardwer csináltak, miért írnak szoftwert a PS3-hoz? na elolvasom mégegyszer, hátha tisztul...
  • fie
    #1
    "Az Ageia nevű vállalat igen jó érzékkel ismerte fel, hogy melyik az a terület jelenleg a grafikus vezérlők piacán, ahol talán a legnagyobb technológiai előrelépést lehetne elérni."
    avagy:
    Az Ageia nevű vállalat igen jó érzékkel ismerte fel, hogy melyik az a terület jelenleg a grafikus vezérlők piacán, ahol a legnagyobb protitra tehet szert, már a nagytestvér következő konzoljában is lesz ilyen (nyakbaakasztón: "xbox").