1127
Tabula Rasa
  • Since
    Mit szóltok a játékhoz? Végre egy sci-fi MMOTPS :-)
  • Laza
    Szerintem amig nem optimalizaljak, addig az keves lesz.
    Nalam 1 gigat siman megzabalt.
  • Superhamster
    512 RAM elég hozza?
  • Superhamster
    Hehe ujraregisztráltam, most bizti jo
  • Superhamster
    Letöltöttem a jatekot, meg minden, a regelés nehéz volt, az is lehet, sz.rul regeltem.
  • Laza
    Jaja, nalam is veszettul szaggat, pedig a LotRO Highon megy minden akadas nelkul, gyonyoruen, ez meg Normalra van allitva.
    Ki is leptem, mert jatszahatatlan.

Amugy rohadt sok memoriat zabal, es pl kilepes utan az exe fut tovabb, es nagyon lassan szabaditja fel a foglalt mem meretet. Ki kellett lojem.

Irjatok ha optimalizaltak, addig nem jatszom vele :(
  • Superhamster
    Majd meglátjuk mien lesz
  • Alwares
    Nekem kegyetlenül szaggat-laggol. A Lotro jobban futott pedig az jobban is nézett ki, jah és az is béta volt! Na de majd a teljesre lehet vetek egy pillatást, bár egyelőre nem tudom mi ennek a játéknak az erőssége, nekem elsőre nagyon átlagosnak tűnik...
  • Lyan Kyj
    Nem kell aggódni, más játékoknál is volt már, hogy open béta kezdetén alig volt játszható, aztán egyetlen peccsel mindent javítottak. Majd ha a full is ilyen lesz, akkor van gáz:)
  • Laza
    Azt meg te ne felejtsed el, hogy allitolag agusztus vegen jelenik meg 'elesben' :)
    Es ez mar nem zart beta, ez mar limitalt open beta.
  • Superhamster
    Én végigolvastam mit irkált a nép, ugyhogy csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ne felejtsétek el, hogy ez egy zárt béta.
    Alap, hogy a nyíltbéta jobb lesz, és a teljes játékrol ne is beszéljek.
    Komolyan mondom, miko megláttam ezt a játékot arra gondoltam, eladom a wow accountom
  • Alwares
    Kiváncsi vagyok már rá, remélem most sikerül felupdatolni, leszedtem a klienst is újra...
  • Laza
    Tenyleg, a chat :)
    Az annyira hasznalhatatlannak tunt, hogy figyelemre sem meltattam :P
  • Lyan Kyj
    Nekem semmi bajom az animmal, viszont a talajjal való interakción tényleg van mit javítani.

Lagot viszont egyáltalán nem tapasztalok, crash, egyéb technikai dolgokkal sem találkoztam.

Ami a leginkább zavar, az a chat:)

Nálam befutott, várom a teljest.
  • Laza
    Valszeg az updatevel volt a gond, nem tudott a szerverhez csatlakozni, ezert anelkul probaltam inditani.
    De egy fel oraval kesobb mar elkezdte az updatet.

Nyomtam vele egy orat, az elso barlangos questet megcsinaltam.
    Erdekes .... mondjuk ami kapasbol nem tetszik, az a karakter mozgasa ... tul gyorsan szokdecsel, es az animacio, a talajjal valo kolcsonhatas egyszeruen szar.
    Es ez ebben az evben mar a 3. MMORPG, ami ilyen :(
    Meg nagyon lagos.

Amugy a fenti dolgokon kivul jo volna, ha a mozgast nem javitjak ki, akkor nem fogok vele jatszani, pedig ezt vartam a legjobban :(
  • DarkSector
    Hogy kell hozzájutni a demo-hoz és egy cd-kulcshoz?
  • Lyan Kyj
    Na, nyomtam vele kicsit, nem bocsátkoznék hosszú leírásokba, próbálja ki mindenki, egy biztos, pár hónapot mindenképp játszok majd vele, mert eszelős hangulata van!
  • Lyan Kyj
    hiv. fórumon nézd meg, mikor van nyitva a szerver.
    amúgy:
    Monday and Wednesday 5pm - 2am BST/GMT +1.
    Weekend Friday 5pm to Monday morning 2 am BST/GMT +1.
  • Laza
    valakinek megy? most probaltam belepni, de szerver valasztasnal kapasbol disconectal.
  • DarkSector
    Csőtök segítene valaki, hogy miképpen szerezhetném meg a demo-t és hozzá egy CD-kulcsot?
  • Lyan Kyj
    Még van 3000 kulcs!
  • Laza
    FilePlaneten megint van beta key!
  • FlatlineHun
    Srácok, ha valakinek van accountja, ami már nem kell neki, vagy kapott beta-kulcsot, nekem nagyon kellene!
  • Freeeee
    A wow-rol meg annyit,hogy amikor elöször megláttam,azon röhögtem ki lesz az a fasz aki ezzel fog játszani,és ugy hogy fizetni is kell érte. Én 2.5 évig játszottam:)
  • Valen
    Igen, full detail, kivéve a shadow-t, mert ott kikapcsoltam az egyik tipust, mert szaggatott, igaz látható különbséget nem okozott :D

Nem azt irtam, hogy nagyon rossz, csak annyit, hogy kaotikus.

Inventory: nagy meg szép, de sztem kicsit lehetne praktikusabb

Mobok: mikor egyszerre rámugrik 6 Trax Infrantry és kb 3 lövéstől meghalok, az nem igazán az én hibám, s lehet mondani, hogy béna vok, de sztem azért még balance-lni kellene őket.

Grafika: nem randa, de nem is szép. Viszonylag messzi el lehet látni, de néha azért be-be szaggat, ha sokan vannak a képernyőn. Nálam 1280x1024-ben megy (TFT beállítás miatt), viszont az X1850-s már nem birja néha.
  • csgj
    sztem meg egész jól néz ki mmorpg-hez képest...
  • AndrewCB
    Én már 16-os vagyok. Nem értem a negatívumokat, amit írtál. Ha majd átmész a köv szigetre ott már kicsit összetettebb lesz a játék! Át tudsz menni 2 másik bolygóra, meg ott már kicsit erősebbek a mobok is, meg többen is vannak. Elég sok hirtelen invázió is van, meg néha lerohanják az Outpostokat...

Az inventoryval sem értem mi a problémád. Sok hely van.

A grafikával sztem nincs sok baj. Engem összenes 3szor dobott ki a játék idáig. Pedig nem keveset játszom vele. (1600x1050, ultra beállítás)
  • Laza
    Uhh... ez fullban megy grafikailag?
    Mert eleg otvar igy 2007 kozepe fele :)

Az a bazi nagy kodosites alap a jatekban?
  • Halesz89
    sztem a grafikával nincs baj...mmonal nalam nem a grafika az első..bár 2mmo val toltam ideáig lineage2 és Rf-online de ez lesz a következő
    1év alatt meg még biztos tudnak javítani
  • Valen
    Unhandled exception! (TR Build Jun 5 2007 23:14:53)
    Call Stack:
    0x00447B5C tabula_rasa.exe: gfxVertexBufferImpl::SetCurrent + 12 bytes
    d:\depots\game_release_candidate\tabula_rasa\extern\core\palantir\graphics\gfxvertexbufferimpl.h(218)

és ilyen, s ehez hasonló hibákkal szál el néha :DDD

itt jegyzem meg, hogy ezt nem lehet elküldeni a fejlesztőknek további elemzésre (nemúgy mint a WOW-ban.)
  • Valen
    hát kipróbáltam a zárt bétát (kaptam kulcsot), s némi tapasztalat:

van még mit rajta fejleszteni

Pozitiv:
    - FPS irányítás
    - viszonylag korrektül felépített világ
    - erős wow és lineage2 beütés
    - korrekt karakter és skill fejlödés

Negatív:
    - Grafika (nem annyira gáz, de sztem a wow még mindig szebb), ami sürün lefagy különböző hibákkal
    - Mobok
    - Inventory

Nem lesz ez rossz úgy 1 év múlva, addig viszont sokat kell rajta csiszolni. Meg egy kicsit kaotikus a dolog.

És pár kép, beszéljen helyettem:

Tabula Rasa: Bázis control Point

Tabula Rasa: Character face

Tabula Rasa: Chat box (bal fent)

Tabula Rasa: NPC kill

Tabula Rasa: Character lap és Inventory

Tabula Rasa: Térkép

Tabula Rasa: Skill lap

Tabula Rasa: Equip Compare (bocsi az angolul nemtudoknak)
  • AndrewCB
    Kapott valaki béta kulcsot? Játszik valaki a bétával? Esetleg valami tapasztalat?
  • Since
    Februártól kezdődik a béta, lehet jelentkezni.
  • L2P
    Tabula Rasa FAQ

van pár új hír, képek ilyesmi
  • Zenty
    nem a hardwiredről kéne informálodni...
    http://eu.playtr.com/eu/
  • Laky
    MMORPG

http://www.hardwired.hu/#news_15482
  • Zenty
    MMOFPS
  • EmThor
    !!!

tabula rasa bétateszt jelentkezés!!! itt

!!!!
  • gPROject
    tetszik,jó lenne kipróbálni

• EmThor
    nézegettem fejlesztőket, legtöbben régen az ultima sorozaton dolgoztak anno, sokan az area51-en!