1127
Tabula Rasa
  • lammaer
    Hinnye na, tegnap én is kaptam béta meghivót a játékra, úgyhogy este megyek is hentelni.
  • mikuc
    Nekem is tetszik. Na majd meglátjuk milyen is lesz amikor megjelenik.
  • ReTeK
    fél óra játék után, nekem határozottan tetszik (-:
  • Since
    Hányan játszotok a játékkal? Hanyas szintűek vagytok?
  • Devil_Gy
    Megoldódott. :D 1*csak beengedett. Ty
  • Devil_Gy
    köszi de sajna itt sem jutok dűlőre! alapból reggelésnél ez fogad:
    500 Server closed connection without sending any data back
  • Lyan Kyj
    ITT nézz körül, hátha tudnak segíteni.
  • Devil_Gy
    Pre-order the highly anticipated science fiction MMORPG from Richard Garriott and receive exclusive in-game bonuses, access to the Tabula Rasa™ Beta and a three-day head-start on the game's live servers.

Itt a beta is szerepel. :(
  • Lyan Kyj
    úgy tudom, csak arra jogosít fel, h 3 nappal kezdés előtt elkezd a játékot.
  • Devil_Gy
    a preorder kulcsal nem lehet beta-ra menni?
  • Lyan Kyj
    Lehet lejárt a kulcsod. Vagy keresd fel a supportot.
  • Devil_Gy
    jó akkor engem miért nem enged be??
    van login meg pass is de nem enged be
  • Lyan Kyj
    Monday and Wednesday 5pm - 2am BST/GMT +1.
    Weekend Friday 5pm to Monday morning 2 am BST/GMT +1.
  • Devil_Gy
    Megy a server??
  • Superhamster
    jaja, ez igaz
  • Since
    Lagzik igen :-) Bár még nincs optimalizálva a játék, és elég sokan vannak a serveren a béta kulcsok osztogatása miatt
  • Since
    5 euro
  • Superhamster
    amugy nekedis lagzik mint az állat? :D
  • Superhamster
    jaja jo dolog mennyibe is kerül?:O
  • Since
    Úgyis lehet mondani, de érvényes béta kulcsom van egészen a megjelenésig, persze amikor megy a server :-)
  • Superhamster
    egyebkent amit elörendeltél, az nem a játék, csak egy bonus pack, amit majd fellehet használni a játékban
  • Superhamster
    ok kösz az infot:)
  • Since
    Igen...De ahogy olvastam nem fog állandóan menni a server amit az előbb is írtam.
  • Superhamster
    ja, ha elörendelem a jatekot akko kapok olyan bétakulcsot, ami jo a jatek megjelenéséig?
  • Since
    Ok
  • Superhamster
    és igen, csak egy ideig érvényes
  • Superhamster
    eurogamer
  • Since
    Akkor honnan szereztél béta kulcsot? Ha fileplanetről akkor az csak péntekig érvényes :(
  • Superhamster
    nem rendeltem elö a jatekot
  • Since
    Playsessionok vannak, ha regisztrálsz a fórumra ott írják hogy mikor megy a server...Egyébként péntek estétől egészen hétfő reggelig menni fog a szerver, illetve ha jól olvastam akkor kedden és csütörtökön kapcsolják be. Előrendelted a játékot?
  • Superhamster
    nemhiszemel loginolni akarok, erre: your account is currently blocked check http://boards.playtr.com/ for current playsession hours and outage information. If you encounter this message during normal playsession hours please contact support
  • Since
    Még van mit rajta csiszolni mert kicsit bugos és a játékmenet nem kiegyenlített a kasztoknál. Az is érdekes hogy fegyver helyet mindig az egyik abilitimet használom annyira használhatatlan a fegyver :-) Ezen is jó lenne balanszolni. Sniperes küldit megcsináltátok? Meg kell ölni azt hiszem 6 snipert, majd az overseertől lootolni kell valami datapadot. Sniperek megvannak, de az overseereket nem találom...Valaki megtudja mondani hogy merre található?
  • Since
    Nincs pontos dátum még. Augusztus végén kerül ki a boltokba a pre-order pack.
  • Laza
    Azert ez enyhe tulzas :)
  • mikuc
    maradjunk annyiban, hogy van még mitt heggeszteni a srácoknak a játékon.
  • Petko
    szerintem rettenet... ilyen borzasztót régen próbáltam... ennél még az ogre island is jobb
  • Laza
    Mi most a nyitvatartasi ido? Per-pill nem enged be.
  • Laza
    Nem csak fantasy van, pl ott az SWG :)
    Amugy elvileg agusztus vegen jelenik meg, ugyhogy ossze kell kapjak magukat nagyon.
  • mikuc
    Érdekes játék, az biztos. Ma játszottam vele 1 pár órát.
    Rendesen lehet benne zuzni az ellent. :-)
    Bár most elég monoton-szerintem.
    De még elég sok hiba van benne. Remélhetöleg ezeket kijavitják és akkor végre nem csak "fantasy" MMORPG lesz a piacon.

Más:
    Mikor várható a végleges megjelenés? Mert sehol semmi infot nem találtam ezzel kapcsolatban.
  • Laza
    Az SWG is az volt vegulis :P
    Azt toltam egy jodarabig. Ha kijavitjak az eroforras hibakat, ezt is nyomom majd, vegre egy kis frissites a piacon :)