1127
Tabula Rasa
-
lammaer #87 Hinnye na, tegnap én is kaptam béta meghivót a játékra, úgyhogy este megyek is hentelni. -
mikuc #86 Nekem is tetszik. Na majd meglátjuk milyen is lesz amikor megjelenik. -
#85 fél óra játék után, nekem határozottan tetszik (-: -
Since #84 Hányan játszotok a játékkal? Hanyas szintűek vagytok? -
#83 Megoldódott. :D 1*csak beengedett. Ty -
#82 köszi de sajna itt sem jutok dűlőre! alapból reggelésnél ez fogad:
500 Server closed connection without sending any data back -
Lyan Kyj #81 ITT nézz körül, hátha tudnak segíteni. -
#80 Pre-order the highly anticipated science fiction MMORPG from Richard Garriott and receive exclusive in-game bonuses, access to the Tabula Rasa™ Beta and a three-day head-start on the game's live servers.
Itt a beta is szerepel. :( -
Lyan Kyj #79 úgy tudom, csak arra jogosít fel, h 3 nappal kezdés előtt elkezd a játékot. -
#78 a preorder kulcsal nem lehet beta-ra menni?
-
Lyan Kyj #77 Lehet lejárt a kulcsod. Vagy keresd fel a supportot. -
#76 jó akkor engem miért nem enged be??
van login meg pass is de nem enged be
-
Lyan Kyj #75 Monday and Wednesday 5pm - 2am BST/GMT +1.
Weekend Friday 5pm to Monday morning 2 am BST/GMT +1. -
#74 Megy a server??
-
Superhamster #73 jaja, ez igaz -
Since #72 Lagzik igen :-) Bár még nincs optimalizálva a játék, és elég sokan vannak a serveren a béta kulcsok osztogatása miatt -
Since #71 5 euro -
Superhamster #70 amugy nekedis lagzik mint az állat? :D -
Superhamster #69 jaja jo dolog mennyibe is kerül?:O
-
Since #68 Úgyis lehet mondani, de érvényes béta kulcsom van egészen a megjelenésig, persze amikor megy a server :-) -
Superhamster #67 egyebkent amit elörendeltél, az nem a játék, csak egy bonus pack, amit majd fellehet használni a játékban -
Superhamster #66 ok kösz az infot:) -
Since #65 Igen...De ahogy olvastam nem fog állandóan menni a server amit az előbb is írtam. -
Superhamster #64 ja, ha elörendelem a jatekot akko kapok olyan bétakulcsot, ami jo a jatek megjelenéséig? -
Since #63 Ok -
Superhamster #62 és igen, csak egy ideig érvényes
-
Superhamster #61 eurogamer -
Since #60 Akkor honnan szereztél béta kulcsot? Ha fileplanetről akkor az csak péntekig érvényes :( -
Superhamster #59 nem rendeltem elö a jatekot -
Since #58 Playsessionok vannak, ha regisztrálsz a fórumra ott írják hogy mikor megy a server...Egyébként péntek estétől egészen hétfő reggelig menni fog a szerver, illetve ha jól olvastam akkor kedden és csütörtökön kapcsolják be. Előrendelted a játékot? -
Superhamster #57 nemhiszemel loginolni akarok, erre: your account is currently blocked check http://boards.playtr.com/ for current playsession hours and outage information. If you encounter this message during normal playsession hours please contact support -
Since #56 Még van mit rajta csiszolni mert kicsit bugos és a játékmenet nem kiegyenlített a kasztoknál. Az is érdekes hogy fegyver helyet mindig az egyik abilitimet használom annyira használhatatlan a fegyver :-) Ezen is jó lenne balanszolni. Sniperes küldit megcsináltátok? Meg kell ölni azt hiszem 6 snipert, majd az overseertől lootolni kell valami datapadot. Sniperek megvannak, de az overseereket nem találom...Valaki megtudja mondani hogy merre található? -
Since #55 Nincs pontos dátum még. Augusztus végén kerül ki a boltokba a pre-order pack. -
#54 Azert ez enyhe tulzas :) -
mikuc #53 maradjunk annyiban, hogy van még mitt heggeszteni a srácoknak a játékon. -
Petko #52 szerintem rettenet... ilyen borzasztót régen próbáltam... ennél még az ogre island is jobb -
#51 Mi most a nyitvatartasi ido? Per-pill nem enged be. -
#50 Nem csak fantasy van, pl ott az SWG :)
Amugy elvileg agusztus vegen jelenik meg, ugyhogy ossze kell kapjak magukat nagyon. -
mikuc #49 Érdekes játék, az biztos. Ma játszottam vele 1 pár órát.
Rendesen lehet benne zuzni az ellent. :-)
Bár most elég monoton-szerintem.
De még elég sok hiba van benne. Remélhetöleg ezeket kijavitják és akkor végre nem csak "fantasy" MMORPG lesz a piacon.
Más:
Mikor várható a végleges megjelenés? Mert sehol semmi infot nem találtam ezzel kapcsolatban. -
#48 Az SWG is az volt vegulis :P
Azt toltam egy jodarabig. Ha kijavitjak az eroforras hibakat, ezt is nyomom majd, vegre egy kis frissites a piacon :)