1127
Tabula Rasa
-
mikuc #127 Majd szerdán este 6 után probálkozzál.
Vagy pénteken. :-) -
Lyan Kyj #126 kedden? -
#125 Nektek megy a login szerver? -
mikuc #124 Szia!
Jó ötlet, csak szerintem azért várjuk meg a végleges verziot.
Egy beta alapján nehéz bármit is eldönteni. -
szunyika #123 honlapszerkesztői tudás nemkell !! -
szunyika #122 üdv mindenkinek
nekem is tetszik ez a játék !!
aki szeretne csatlakozni a Tabula Rasa rajongói oldal csapatához az kérem keressen fel MSNen a [email protected] címen, és megbeszéljük a részleteket, és a további teendőeket
további szép napot mindenkinek !!
csáó -
Swen #121 No kipróbáltam, egyelőre nem sokat játszottam, de az nagyon tetszett. Lehet hogy a sok fantasy mmo után jól esett egy kis sci-fi környezet, de az tény hogy a hangulat nekem át jött. Jó zene, frankó cuccok:) A kezelő felület és az irányatás a wow és lotro-hoz szokva, 2 óra hosszáig borzalmas ugyanis egészen más, aztán megszokod, és kényelmes.
Tetszik a class rendszer, sok verzió van, és te fejleszted nem pedig kiválasztod az elején. A "mágia" része is hangulatos.
Amin van még csiszolni az a graf és a stabilitás de lehet hogy ez csak a béta hibája.
Egyszóval egy próbár megér. -
Swen #120 Azon a linketn amit beírtam, regisztrálsz a gamespot-ra (ingyenes opció is van). Aztán bejelentkezel, majd elmész ugyanide ahol már az van hogy jelentkezés a bétára, és küldik a kulcsot. -
Lyan Kyj #119 Semmi gond, azért szeretünk! -
PocketAA #118 Swen, hol lehet kérni az ingyen cd kulcsot?? -
Swen #117 Asszem az eurogamernél is osztogatnak, de ott nem tudom hogy ingyenes a regisztráció, meg lehet próbálni azt is. -
Swen #116 Itt ingyen adnak kulcsot, én is innen szedtem. Regelni kell a gamespotra és küldik a kulcsot, aztán meg a plaync-nél accountot csinálni.
http://www.gamespot.com/event/codes/tabula-rasa/
-
#115 bocs de 5 eurot nem ér meg nekem 1 proba. Viszlát Bula Rasa :( -
#114 Nekem is pont ez volt anno. De ftp-ről a legérdemesebb szedni, szerintem... -
mikuc #113 Nem lehet meghivót küldeni. Vedd meg a Pre-Order változatot 5 euróért és akkor játszhatsz-kipróbálhatot.
Egyébként kezd alakulni a játék megszüntek a laggok.
Remélhetőleg hamarosan megjelenik. :-) -
#112 üdv. kaphatnék beta meghivot? elöre is köszi, hátha :) -
Lyan Kyj #111 van, nemsokára insták lesznek.. -
lammaer #110 Persze, 6 szint nem a világ. Ezért is kérdeztem, jutott e valaki tovább hogy van e olyan rész ahol van már értelme teamelni. Itt ameddig játszottam, semmi értelme nem volt a teamelésnek... -
#109 Phew ... nalam is ez volt.
Kiszenvedtem a launcher letoltojevel a 2,7GB-os, ami iszonyat lassan jott le, odanezek a gepre, nezem megint elolrol szedi ... grrr
A downloaderrel meg lejott pikk-pakk :) -
#108 A logo-kra gondolsz? :D
Azokkal tudod majd a skilleket megtanúlni. 1es skillekhez meghatározott logok kellenek.
Na most szerintem 6os szinten nem hiszen hogy nagyon érdemes következtetéseket levonni 1 beta teszten. Biztos vannak komolyabb célok is mint a hent! Ha többen vagytok akkor job a game hiszen ugye az mmo nak ez a lényege. Más mmo is single effekt ha 1edűl nyomod! -
lammaer #107 bah... nekem már hétfő óta peccsel a termék. Szerdáig tök lassú volt, de két napja teljes gázzal jön (130K), de csak jön és jön és jön... mindig újabb és újabb cuccokat hoz le, de csak nem akarja abbahagyni :)
Különben a játékról: A hétvégén úgy 6. szintig mentem el, de valahogy nagyon grindelős volt: vagy az unalmas questeket kellett nyomni ami ad legalább XPt, vagy mobokat hentelni, amik viszont alig adtak xpt. Teljesen singleplayer élményem volt, ami nem túl előnyös egy MMORPGnél.
Jutott valaki tovább - mikor van értelme már teamelni, milyen célok vannak stb. ?
Még egy: ott van az a betűgyüjtögetés (nem jut eszembe hirtelen a neve) - na attól kihullott a hajam. Azon kivül hogy szépen gyülnek a táblába, lehet valamire használni is őket? Teljesen olyan feeling volt mintha valami pokemon gyűjtögetős versenyen lennék - "szerezd meg mindet"
-
#106 Köce!
Rmeke sebességgel halad:S AvS:80k:S
-
Lyan Kyj #105 Nye -
#104 Vagy estleg 1 verziószámot ha van:D -
#103 Link esetleg a fixed clienshez?
Ty. -
mikuc #102 Nekem is nehezen sikerült. Mert hibát irt ki letöltés végeztével. Majd ujra leakartam tölteni erre ellenörizte a letöltött anyagot és utánna már rendesen feltelepült. De feltelepülés után elindulásnál ismételten patcheli magát. Érdekes.
De a lényeg, hogy már játszható.
És már intrója is van. Nagyon ugy néz ki, hogy ez már közelit a végleges felé.
Bár az uszás még mindig bugos. :-) -
Lyan Kyj #101 leszedte a cuccost, aztán kb negyed órán át össze-vissza ugrált a csík. Kinyomtam, erre újra elkezdte a letöltést, az elejéről....
szerk: általános probléma, le kell szedni egy javított installert...eh. -
mikuc #100 Na végre. Ez már játszható. Nincsen lag!! -
mikuc #99 Vásárold meg a preorder változatot. -
mikuc #98 Igen -
#97 Nemtudjátok ez havidijas lesz? -
PocketAA #96 Sziasztok, lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? -
#95 Nalam is nagyon lassan jon.
Launcher azt irja, hetfo es szerda 17:00-02:00 BST, es pentek 17:00-tol hetfo 02:00-ig BST. -
lammaer #94 Húznám én is de olyan iszonyat lassan jön az update... amúgy játék megint csak hétvégén van, nem? -
#93 Mar huzom is :) -
mikuc #92 Ma jött ki egy ujabb kliens a betahoz. Ez már elméletileg optimalizálva van. Na majd meglátjuk. :-) -
#91 Mondjuk elgondolkodtato az is, hogy azon a konfigon 'csak' 27fps-t nyom lowon.
Szar az egesz, nincsen optimalizalva, ez biza nem fog igy megjelenni iden. -
#90 P4 3Gh, 1Gb 400Mhz, Gainward 7600GS
Es nem a gep baja, mert pl a WoW fullban megy tokeletesen, a LotRO Highon, csodas grafixxal megy tokeletesen, Enemy Territory Quake Wars Beta2 Highon megy csodas grafixxal, stb-stb.
Ezekutan egy ilyen gany grafikaju cuccnak nehogy mar ne legyen eleg a vas.
Egyebkent is, mikor kilepek, meg fut az exe es eszi az 1Gb memomat :( -
#89 gép?
csak mert ha látod az aláírásomat és azt mondom hogy low-ba megy 27fps-es szerintem elgondolkodtató:S
-
#88 En tovabbra is hiaba probalok jatszani, a felbontason kivul minden low-on, kikapcsolva, es megis megzabalja a memoriam es akad, laggol az egesz, jatszhatatlan :(