1127
Tabula Rasa
  • Jockey
    az a baj kb 6 éve mmo-k, szal tul so friss "eredeti" dolgot nem nayon látok, persze szépülnek stb, de én egy masszíve pvp alapú mmo-t keresek.Jelenleg ilyen nincs a piacon, talán WHO télleg az lesz, de egy kis unicum jelleggel scifi hangulat jöhet. Fantasy fun vagyok, de normálisabb scifi mmo nagy hiány sztem, míg jön a kövi addig elleszek vele remélem.
    a lényeg, hogy friss dolgokat lássak és nem csak törpék és elfek szaladgáljanak mindenhol...:-)
  • Lyan Kyj
    Nem tudom, mennyire erős endgame-contentje van, de szerintem egy-két hónapig biztosan elleszek vele, a hangulat és a fegyverek miatt mindenképp tolni fogom egy ideig.
  • mikuc
    Szerintem azért ennyire nem gáz a helyzet. :-)
    Szerintem kimagaslik a sok fantasy MMO közül. Lásd WOW, LOTRO, L2, stb.
    De itéletet majd a vásárlok mondanak és majd meglátjuk az aki megvette meddig fogja tolni a játékot.
  • unknown nick
    Szerintem, ha ennyi MMO-t próbáltál és unod őket, akkor ezt is fogod. A hangulata érdekes van is neki, de szvsz abszolút sablon mmo játék. Igazán újat nem ad. Jól össze van rakva kevés buggal, ahhoz képest hogy béta. 3 hét után minden szívfájdalom nélkül uninstalláltam.
  • mikuc
    Szerintem ez új lesz.
    Tegnap lenyomtam kér istát is. Elég kircsi volt. Bár elég könnyü volt, remélem irható ez a béta állapotra. Meg még elég sok a bug. Remélem keddre ezeket is rendberakják és 19-én meg már minden klappolni fog. Mert akkor tuti hogy befizetek erre én is!
  • Jockey
    figy, jelenleg en annyira unom az mmo választékot, hogy lassan az sem érdekel ha nics béta. Jelenleg VAnguard, WOW, COH, cabalonline, Dawnspire mmo-k vanak fent a gépeme mind éles accountal, és mindet rettentően unom, valami újra vágyom, ha 10k ha nem:p
  • mikuc
    Nem tudom. Majd kedden kiderül.
  • cikasz
    és arra hogy lehet jelentkezni?
  • cikasz
    na igen gondolom könnyen szarod le ha játszottál vele bármilyen formában, és tetszett, de nem hiszem, hogy lutriznál tiz ezer forintal...
  • mikuc
    Elméletileg kedden indul a Publikus teszt.
    Aki gondolja próbálja ki, szerintem nagyon is érdemes kipróbálni.
    Várom már én is a megjelenést.
  • Jockey
    RETAIL-be rám számíthattok:-) addig max lélekben tudok veletek együtt lenni:-)
  • mikuc
    Aki szokott játszani az keressen meg: Hun Mikuc
    Csináltam 1 klánt is: Tabula Rasa Hungary.
    Jólenne ha lennénk többen is mert én még ingame nem találtam magyarokat.
  • Torzonborz
    nincs vége . most léptem be egy kicsit. nem tartott sokáig :D
  • mikuc
    Még 1 hónap!
  • Jockey
    leszarom a bétát, gyüjön minél hamarabb a media markt-okba aztan had vegyem meg és menej az éles játék...:)
  • cikasz
    de akkor adjanak egy trial-t , hogy kipróbálhasam! :)
  • mikuc
    Nem lehet hogy már vége van a bétának?
  • cikasz
    csak azt nem értem ha megkaptam a beta kulcsot akkor miért irja ki, hogy expired???
  • unknown nick
    Ok, kösz megvan Ali-ban ott volt a Q giver.
  • Lyan Kyj
    Egy dátum van mindkét régióra.
  • Jockey
    megjelenésnek oktoberre csak north american van írva, ebből gondolom, hogy itt max későbbb lesz valamikor, ncsoft soxro igy csinálta álá l2 is..
  • Lyan Kyj
    1. Lesz PvP.
    2. Nem várnak, miért tennék?

• Jockey
    beta keyt hogy lehetne még szerezni?:)
  • Jockey
    hmm megnéztem pár videót nekem bejön a gamma azok apalján. kérdés lesz ebben pvp?
    meg vajon mennyi időt várnak az eu-s megjelenéssel?
  • Powerman5000
    azért jól megoldották hogy kine próbálj sok skillt, rengeteg logot direkt kihagytak, csak az üres korongok vannak meg
  • Lyan Kyj
    Jockey, igen, lesz.

Unknown, felveszed a questjüket, és a térképen kijelzi. Ha jól tom a questtel megszerezhetőket amúgy is csak akkor lehet felvenni, ha megvan a q.
  • unknown nick
    Logó lokációs helyeket tud valaki?

Egyelőre Attack, Projectile, Area kéne, ha tudja valaki merre lelhetőek fel.
  • Jockey
    hmm, vajon lesz ebben a játékban eu szerver vagy csak amcsiknál fog menni?
  • cikasz
    Francba. amikor beirnám a beta serialt amit kaptam kiirja, hogy : serial has expired :(
  • Lyan Kyj
    áh, logódból leesett, ki vagy:)
  • Powerman5000
    látom te írtál GS-en
  • Lyan Kyj
    A hangulata nagyon megfogott, egy újabb nagy névig vagy bétáig elleszek vele.
  • Powerman5000
    ki az akit eddig meggyőzött a játék? én lvl30on most megálltam (nem is nagyon engednek tovább fejlődni), de azért karakter törlés után két nappal lvl36ost látni rohangálni..... ezt a játékot hamar kivégzik.
  • Lyan Kyj
    "today’s playsession"..
  • cikasz
    Ez azt jelenti, hogy hiába töltöttem le a bétát? :(

Tabula Rasa Beta - Final Stand
    Playsession cancelled - Friday 14 September 2007

Please be aware that we have had to cancel today’s playsession in order to investigate and resolve an issue experienced on the servers.

If you want further information regading this, please check the Beta boards at
  • Superhamster
    október 19- én jön a jatek:D:D:D:D
  • Superhamster
    Magyar rajongói oldalt szeretnél? jo ötlet:D
  • Lazarus
    Van egy questsorozat amiben az a feladat hogy különféle logokat keress fel és be is jelöli őket a térképen. A kezdőhelytől (tutorial instance utáni település) nemmessze az "idegen falu"-ban adja egy zöld marslakó.
  • Burca
    Sziasztok!
    Van valahol valami lista hogy melyik logot merre talalom vajon?
  • mikuc
    Ismét van a betahoz frissités.
    Elméletileg a jövöhéttöl kezdve minden nap 24 órában lehet majd játszani. Na meglátjuk mi igaz belölle.

Végleges megjelenés: október eleje!