1127
Tabula Rasa
-
mikuc #207 Köszi!!
Akkor remélem karaktertörlés sem lesz! :-) -
Lyan Kyj #206 Megjelenésig megy a béta.
Az, aki nem a preorderes kulccsal indít karaktert, annak wipe lesz, a többi pedig megy tovább. De akár az is lehet, hogy a prekulcsosok más szerverre kerülnek.
Weky, addig nem hiszem, de egy Hellgate: London vagy más nagyobb mmo/béta érkeztéig igen. -
weky #205 Lyan, az Aion-ig Tabula-zol? :) -
mikuc #204 Bár szerintem 3 nappal hamarabb lelövik a bétát. Mert a Pre-Orderes változattal 3 nappal hamarabb el lehet kezdeni a játékot.
Csak arra leszek kiváncsi, hogy lesz e karakter törlés vagy átlehet vinni a karaktert. Mert ha nem lehet átvinni akkor minek játszom ha ugyis mindent meg kell csinálni újra. Esetleg erröl tud valaki hogy ez hogyan lesz? Anno a LOTRO 2 héttel hamarabb lehetett elkezdeni és ott megmaradt a karid. (Ha jól emlékszem.) -
Lyan Kyj #203 #197
Ha nem célzol rá, akkor több töltény megy kárba, és a kritikus sebzésre is kisebb esély van.
Weky, játék megjelenéséig megy a béta, október 19. -
#202 ize, miutan bemertem mennyire szamit, hogy ra celzok e vagy nem?
amugy en nem tudom mi alapjan swappol, mert lowon es maximumon is csinal oylat, hogy fordulok (semmi extra nem jelenik meg a kepernyon, nem az univerzum keletkezik epp, egy nyuves szikla van ott) es swappol. remelme ezt azert kijavitjak meg... -
weky #201 Hi all!
Látom gyűlnek az elfek ebbe a topikba is... :) :) :) Tegnap leszedtem a béta kliens a Fileplanetról, kíváncsi voltam, hogy az Ultima után mit alkottak. Kellemesen csalódtam a játékban, igaz, kb. 30 percnyi játék után nem tudok komoly véleményt alkotni, de tetszett, főleg az FPS-s beütés.
Nem tudjátok, hogy meddig tart a béta? -
tomonor #200 TISZTA LAPPAL... -
Lyan Kyj #199 Szia ^_^
$14.99 -
Lorienel #198 Látom itt van a lányom is :)
Valaki tud infót arról, hogy mennyi lesz a havidíj? Valahol olvastam valami kósza pletykát, hogy ingyenes lesz mint a GW, de gondolom ez csak feltételezés volt. -
Lyan Kyj #197 Pont az a lényege a rendszernek, hogy te lövöldözz, ez benne az újdonság:)
Autoshoot helyett neked kell célozni. Minél pontosabb vagy, annál nagyobb a kritikus sebzés esélye és mértéke. Van lock-on (tab), akkor nem kötelező pontosan az ellenfélre célozni, de rettentő mód szórja a töltényt, plusz a crit találattól is elesel.
Autoshoot-tal meg menne a szokványos értéktáblázatból számolós módszer, plusz a tölténynek sem lenne akkora jelentősége. -
#196 Bár nekem kicsit ledegradálódik fps játékká, hogy nekem kell nyomogatnom az egérgombot , hogy lövöldözzek.. miért nincs autoshoot? :) -
#195 hmm nemsokat tudtam játszani mert fagy minden ösze vissza, de nekem tetszik első ránézésre, bár nem gondoltam volna ennyire instabil lesz
nemtom miért eu szervert eröltetitek, en USA teszt 1en nyomom nem szar aping se és 5ör annyit online mint az eu szerverek, es nincs sorba allas:-) -
Lyan Kyj #194 próbálj meg alacsony népességű kerületbe menni.. -
mikuc #193 Na megpróbálom megint hátha javult vmit a helyzet. -
mikuc #192 Ha meg nem akkor meg 400-1200 közötti a ping. -
#191 Nos az egyetlen európai szerver folyamatosan leáll :)
-
Nwis86 #190 már megoldódót hülye vok -
Nwis86 #189 valaki elmondaná, hogy kell acuntot csinálni mert már 1.5 órája szenvedek vele:S akármien kódot akarok magamnak nem fogadja el, igy nem tudok acuntot csinálni -
Swen #188 minden mmo igy kezdi -
mikuc #187 Hát a nagy tömeg meghozta a hatását. Lag-lag-lag. Olyan az egész mint egy diafilm. Ez igy nem lesz jó! -
Swen #186 a hiba az ön készülékében van... -
#185 valaki elmeséletné mi a francért nemtudtka berakni ebbe az installba egy választási lehetőséget hova tegye a programot, rakja nekem itt a c-re ott meg szinte semmi helyem nincs.. -
Since #184 Amikor zártkörü teszt volt semmi szaggattást nem lehetett észrevenni a játékban. Mikor volt egy open hétvége vagy nemtudom micsoda olyan lassú volt az egész hogy kiléptem és hagytam a fenébe :-) -
mikuc #183 Majd 1 órát kell várakozni hogy bejussak játszani. :-(
Csak tudnám hogy a többi szervert miért nem nyitják meg? -
#182 hmm ez fura. nekem C2D6400 , 2 gb ram és 8800 GTS 640 mb. lehet ez sem szereti AMD-t ? :( vagy a túl nagy felbontást. -
Nwis86 #181 ember te 1 isten vagy itt szenvedek már 4 órája 30kb/s-el, de most arról a helyről amit írtál jön 1200 al :) kösz hogy beírtad ezt a címet:) -
#180 4600+ -
#179 azért nem értem a szaggatást mivel a gépnek birnia kellene.
400+ a64 X2, 2gb ram. 2db 7800gtx SLI-ben.
-
Szeszmester #178 Regisztráltam, mindjárt elkezdem a letöltést.
Vannak megszorítások a bétában? Pl szint limit, területek lezárva... -
#177 hmm én 1280x1024ben nyomtam mindent maxra véve és nem nagyon akadt még sok player esetén sem. -
Lyan Kyj #176 Ha itt mindent bekapcsolsz, nem hiszem, hogy menni fog szaggatásmentesen, ehhe. Talán megjelenéskor jön egy kövér peccs, aztán jobb lesz a helyzet.
Jockey, ftp.playtr.com/ - setup_datában a legutolsó verziószámú, innen nekem maxon jött anno. -
#175 de jó neked...
én tegnap 11kor kezdtem a letöltést még nem jött, le, remélem estére lent lesz, nagyon kiváncsi vagyok rá..:) -
mikuc #174 Szerintem még 1 kissebb optimalizáció ráférne.
Én este akartam játszani hát full telivolt az eu szerver. Várakozás 20 perc. Hát kellett ez a nyilt beta.
Na majd ma is megpróbálkozom vele a délután folyamán. -
#173 Nos az elsö benyomások egész jók. Bár sajna abban a felbontásban amilyenben én szoktam játszani nagyon szaggat :( nem tudom miért lehet csak a beta miatt? 1680*1050-ben tolom pl a wow-ot is és az normálisan fut.
Lehet frissitek egy vga driver-t
-
#172 Köszönöm szépen már loginolok is! :)
Sorba kell állnom mert fullon van a szerver -
Swen #171 Open beta van:
Tabula Rasa - Open Beta
fileplanet reg kell hozzá (ami ingyenes) -
Lyan Kyj #170 fileplanetre nézz fel, osztják a kulcsokat. -
#169 vagy ha valaki megunta nem adná kölcsön a beta kulcsát vagy nemtom mi kell hozzá, hogy megtudjam nézni milyen?
-
#168 Sziasztok. kiderült valami a beta-ról?