Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért kérdez valami ilyeneket? Az egyetlen MMO volt, ami tetszett s szerettem.<#rinya>#rinya>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Különben van egy kezdeményezés emulált szerver készítésre. Állítólag a login-képernyõ már mûködik. Úgy sikerült megfejteniük, hogy az L2, TR és AION authentikációja megegyezik.
pedig ha csinálnak bele egy norális pvp-t akkor szerintem nagyon fun tudott volna lenni, mondjuk szerintem így is az volt, de pvp nélkül nemtudom mit vártak..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Viccet félretéve, azért nem adták ki a szervert (semmilyen formában), mert az AION szerver a TR szerver továbbfejlesztése. Különben se adták volna ki. Ezek nem piaci árusok, ezek stratégiailag gondolkodnak. Ha megölnek egy terméket akkor megölték teljesen, nem költenek se a reklámozására se fenntartására, semmire, ez így mûködik. Ha valami vesztességes, akkor attól egészben szabadulni akarnak, és nem méricskélnek centire. A kliensben a média az tényleg a vásárló tulajdonában van európában (fair-use, meg azt hiszem ausztráliában is) de például amerikában nincs.
Ha ez se gyõz meg, akkor gondolj rá úgy hogy ezek k*szott g*i koreaiak, akik le se sz*nak egy nyugati MMO-t, és simán beszüntetik, ez volt ugye a harmadik nyugati MMO amit beszüntetett az NCSOFT.
Kiadjak a szerver packot, mondjuk 50$-ert es biztos vagyok benne, hogy par ezer peldanyban meg eltudnak adni.
Raadasul mi koze van annak a forraskodhoz ? Semmi, mivel a szerveren is mar beforditott allapotban fut a szoftver.
A zenek meg a kliensel mar kikerultek a jatekosokhoz, mint ahogy a texturak is stb.
Raadasul mi zarna ki azt, hogy azokra tovabbra is eljen a tulajdonjog ?
Attol hogy egyszerver packot kiadnak nem a tulajdonjogokrol mondanak le es ugyanugy nem lehet modositani eladasra a fajljait etc.
Igy viszont semmit nem profitalnak a szoftverbol mikozben meg par milliot kitudnanak venni a projectbol es a jatekosok is jol jarnanak.
Ez a legmarhabb dontes ilyen esetben amit csinalnak.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Siman ellehetne adni. A kliens lenyegtelen, hiszen letoltottek rengetegen, tehat azon amugy se keresnenek.
A beforditott szerverfajloknak az eredeti kodjahoz meg ugy sem lehet hozzaferni , ha ilyen formaban ertekesitenek a szerver szoftvert.
Tehat inkabb az apropenz, mint a semmi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ahelyett hogy elkezdenek arulni a szerver packot mondjuk 50 dollarert, hogy aki akar az mukodtethessen onkonltseges szervert, ahelyett inkabb kidobjak az ilyen MMO-kat a szemetbe.
Ugy latszik nem kell a penz a keszitoknek, ha mar ugy sem lett sikeres.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tegnap a végig fent voltam, 42-es szintig jutottam, aztán jött a Neph. Neme gy helyrõl alig tudtam elmenekülni, nem csak hogy lagolt az egész, de a fegyvereim semmit se értek. Végül a Cellar Arena valahogy vagy valaki(?) felvitt 50-es szintre, bár a végén már mindenki mehetett simán a Földre és a végsõ csata és party is ott volt. Végül azért mi gyõztünk, vagyis a Földet nem foglalták el.
Twin Pillars, az a Foreason van, Concrodia Wilderness, ugye? De kell az 50-es szint és a party is?
Az aukciós házban vegyél piros itemeket. Állítsd be hogy szûrjön 0 szinttõl 1-es szintig itemeket. Ugyanezt a fegyverekkel is. Vásárolj be piros itemeket, azok olyanok mint az 50-es szintû lilák. Rakétavetõbõl kell három:
physical
EMP
laser vagy electric
Megvan hogy melyik mobot mivel érdemes lõni. Szerezz 2000%-os XP boostereket. Cruciblen a flaregashereket ölve, nagyon gyorsan lehet fejlõdni. Eddigi rekord amit hallottam, az 65 perc level 5-tõl 50-ig.
Földre csak 50-es szinten mehetsz, twin pillars-nál van a kapu.
Még ma beszállok egy kicsit és keresek egy kaput, ami talán elvisz a Földre. Nem is könnyû találni olyat. Az évek alatt rájöttem nem vagyok nagy MMO fan, de ez a játék hiányozni fog. Ezek után újra elõveszem azt hiszem az Anarchy Online-t.
Vear neked mi a játékos neved és merre vagy?
De ez z MMO nálam eddig rekord. Ezidáig csak a RF Online-ban vittem el a karakterem a 19-20-as szintig. Átlagban 10-esnél, vagy azelõtt megunom.
Viszont fakóbb lesz az MMO-k palettája a Tabula Rasa nélkül. 😞
Egy screenshot hogy hol is kell pontosan írni az NC-nek
Remélem segít. 😊
valaki tudna segíteni benne? küldtem én is mailt az ask a querstionnal de hogy hogyan lesem meg h kaptam e választ v mint :S mailra kapom a serialt v mi?
thanks for the help 😊
Optimus Prime: nekem preorderes karim van.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lépésrõl-lépésre meg még sehol nem találtam rá a módjára.
Hír
Ingyenesek a szerverek én már fel is telepítettem a játékot.
Összefoglalva:
Akinek a mai napon aktív elõfizetése van, az 3-3 ingyen hónapot kap CoH és Lineage II-ben, belépõt az Aion betába valamint egy ingyen hónapot Aion-ban.
A játék 2009 Január 10-tõl ingyenesen játszható
A játék 2009 Február 28-án leáll
Sajnálom hogy leáll. Jó volt idõnként visszatérni egy kicsit. De most kedvet is kaptam, hogy legalább leállásig többet játszak vele.
Más cucc simán mûködik, szóval nem tudom, mi lehet. Talán a szolgáltatóm szarozik megint. Nem is õket hibáztatom érte, csak nem ér nekem több macerát 😊
Nekem nem szakadozik, úgyhogy a probléma az ön készülékében van.
Egyébként úgy láttam nyomozásom során, hogy a dns-mintás marhaság keretében van ez is, csak persze a hírekben ez a része nem nagyon volt emlegetve.
Amugy meg beloginoltam és nem voltak meg a karaktereim!
A francnak van kedve elölrõl kezdeni !
http://www.akciofigura.hu