12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#54 Új trailer -
#53 Amúgy az elején a single storys rész olyan lesz, hogy online leszel, groupolhatsz is, ha akarsz, de igazából az még nem teljes mmo style. Gondolom valami olyasmi lesz, mint a Guild Wars. Aztán lvl20-on kilépsz a nagyvilágba.
Mi a baja amúgy az Eidos-sal meg az EA-val mindenkinek? Lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan, de nem értem ezt, ami 1-2 éve megy most. Persze SOE is mekkora szar mert nerfelték az SWG-t meg az EQ2-t. Ok SOE-nek télleg szar húzásai voltak, azt aláírom.
Egyébként meg a grafikára aztán tényleg nem lehet panasz. Ennél szebb gamet nem nagyon látni mostanában. Minek a DX10... hát nem tudom pontosan az miben fog újat hozni, de pl nézd meg ezt a képet: ezt itt :P
Egyszerűnek tűnik, mert már szinte tökéletes ilyen távból :D -
#52 Q2 2007, ami szerintem június lesz, de ne legyen igazam, és jöjjön áprilisban.
Hardwiredet meg ne olvassatok, csak fikázni tudnak folyton. Testen átcsúszó fegyver... úristen. Én már jó ideje nem olvasom, mert az ilyenek miatt ölni támadt kedvem akárhányszor olvastam.
Szal Vanguard most nem jött be, igaz már régebben is gondoltam rá, hogy hagyni kéne, és inkább a Conanban bízni, de most már akkor tuti, hogy ez lesz :D -
#51 valahol írták hogy áttolták első negyedévre, de te se gondoltad, hogy jan 1 hete ugye?:) -
Crazy Mate #50 Hát nem jelent meg. -
Crazy Mate #49 Gamespot nem tudja,3D Gamers rosszul tudja,akkor maradt a Január 1:D -
Crazy Mate #48 Gamespot nem tudja,3D Gamers rosszul tudja,akkor maradt a Január 1:D -
#47 Habár tudja a rák se tudja mikor jön:
Gamespy: January 1, 2007
Gamespot: TBA 2007
IGN: January 1, 2007
3D Gamers: Spring 2007 -
#46 #37-nél újabb dátumot nem tudok! GS elég érdekes dátumokat szerez mással kapcsolatban is bár legyen igazuk. -
Crazy Mate #45 Mostani Gamestarban januárra írják,mikor jelenik meg?Remélem télleg januárban. -
#44 Képek + Trailer -
#43 "A Conan képében két játékot kapunk. Egy 10-15 órányi mókát nyújtó egyjátékos kalandot (ez havidíj mentes, a fejlesztők online solo RPG-nek definiálják), ennek a végén elérjük a 20. szintet és mehetünk végre MMO-hentelni."
-
Crazy Mate #42 Jónak tűnik,de hogy is lesz ez az offline mód benne? -
#41 Új képek -
#40 Látom nem nagyon megy a topic, pedig jó játék lesz. Irtam róla cikket, olvassátok el ha érdekel: http://alwares.blogspot.com/ -
#39 Videó -
#38 Thx. Az nem is vészes, bár szerintem jó MMO szokás szerint késni fog. -
#37 2007 április egyenlőre! -
#36 2007-ben mikorra várható? Van valamilyen info? -
#35 6 új kép -
#34 Új trailer -
#33 5 in-game video. Nagyon jól néznek ki, hangulat top. UI remélem jobb lesz.
http://www.jeuxvideo.fr/video-age-of-conan-hyborian-adventures-1801-0-0.html -
#32 10 új kép
A képeken valahogy kurvára nem jön át minek DX10 ehhez mikor DX9 is lazán hozza ezt a minőséget! -
#31 Amig nem jön ki, gyertek Shadowbane-be kinaiakat ölni. Ingyenes lett. A Test szerveren vagyunk. -
#30 Warhammer-t is várom bár szvsz ez jobb lesz. Mind a két játékról elmondják a szokásos fényező dolgokat (pl fantasztikus új játékmenet...) én sokat csalodtam nem egy két mmo-ban ami halálra volt fényezve. Remélem ezek jók lesznek. -
Kalinka #29 ezzel a húzással el is ásták a játékot...Warhammer mellett nem fognak vele embert szerezni -
#28 kapják be... -
#27 Az eredetileg idén novemberben indítani tervezett MMORPG alkotás fejlesztőihez - Funcom - becsöngetett az Eidos és megvette a marketing jogokat. A friss kiadó akkora jégtáblát tolt a Conanos játék lába elé, hogy azonnal jövő áprilisra csúszott a megjelenés.
info: Hardwired -
#26 ha jól látom akkor ez egy főképp pvp orientált gamma lesz, szal én kiváncsi vagyok rá, remélem jót hoznak ki pvp részéből.
Az, hogy x szintig solo játék, ezt kifejezetten szarnak tartom, miért nem lehet simán egyedül is szintezni? max nem groupolsz, de hogy eleve elveszik alacsony szinten is a közös kalandozás élményeit, ez überfaszság szvsz..
No mind1, ha jól láttam akkor ezévi megjelenés van tervezve, negy esélyt adok neki..
-
#25 4 új kép -
Itt az Age of Conan bétája
[2006. július 03. @ 08:39 - Berkenye]
A Funcom bejelentette, hogy az Age of Conan című "újgenerációs" MMORPG belépett az első béta teszt fázisba. Ez annyit tesz, hogy a kiadó saját tesztelő csoportja, illetve a külső jelentkezők közül jó néhányan részt vehetnek a játék tesztelésén, ám kizárólag titoktartási nyilatkozat aláírása után. Az ígéretek szerint ősszel újabb adag külső teszter csatlakozhat a "családhoz", úgyhogy aki még nem kapott értesítőt, ne adja fel a reményt!
info: Gamestar -
#23 Age of Conan interjú
Nekem az egészbe ez tetszik a legjobban:
"A Conan képében két játékot kapunk. Egy 10-15 órányi mókát nyújtó egyjátékos kalandot (ez havidíj mentes, a fejlesztők online solo RPG-nek definiálják), ennek a végén elérjük a 20. szintet és mehetünk végre MMO-hentelni."
-
#22 Age of Conan E3 2006 (126MB) -
#21 32 új kép -
#20 2 új kép pff eléggé gyatrák :( -
#19 In-game movie trailer (640x360, 1:59, 78MB) -
#18 Új trailer (20MB) -
#17 Új képek -
#16 Vegyes érzelmeket kiváltó trailer csapódott a felhőkarcoló negyedbe az Age of Conan: Hyborian Adventures c. játékból. A kicsit talán túljátszott narrálás nagyon kellemes a fülnek, a rossz statiszta tömegjelenet már kevésbé hízelgő. Az új, testen átcsúszó, utóhatású fegyvertechnológia kérdéseket vet fel, de úgy összességében nem is tűnik olyan rossznak Conan újabb pokoljárása.
Az Age of Conan egy Online akció szerepjáték. A készítők mély, történetközpontú szingli és masszív, brutális többjátékos módot ígérnek. Mocskos, erőszakos és bűnös univerzumban kószálhatunk, élvezhetjük a szenzációs grafikát (?) és a lebilincselő 7.1-es térhatású hangokat. Gyors eszmélés után máris nyakonvághatjuk a gonosz isteneket, a misztikus szörnyeket, az elveszett civilizációkat inkább felkutathatjuk és segítő jubbunkat nyújthatjuk a szenvedő emberiségnek. Aquilonia királyaként a trónhoz láncolt élet nem Conanhoz méltó, így hát felkerekedünk, hogy átdöfjük az ősi gonosz szívét apánk legendás kardjával.
info: Hardwired
Lesz benne single megnyugodtam.
-
#15 Age of Conan trailer (22MB)