12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#94 2 új trailer
Kicsit tetszetős nekem! -
#93 Hát csecse lesz csak,ez a frány jó grafika.Ehez 1 erőmű kell majd. -
#92 24 új kép -
#91 jó kis game lesz ez kár hogy nem kaptam azóta se kulcsot... -
#90 5 új kép -
#89 Pofás a kicsike! -
Freeeee #88 http://www.dailymotion.com/search/age%2Bof%2Bconan/video/x1va1f_age-of-conan -
#87 Látom senki sem kapott bétát itt.
Csecsék a képek! -
#86 Képek a bétából, forrás: hardwired epreskrémes bunkerkomplexum -
#85 Tudtommal ha nem tesztelhetsz akkor,nem is küldenek semmi emailt. -
#84 Majd kaptok az akció végén ;-) -
#83 Tudtommal még senki sem kapott.Vagy csak én nem tudok róla. -
#82 LINK. Ennek megfelelően regisztráltam, letöltöttem, beléptem, béta kulcsot nem kaptam még. Volt aki így jutott aoc kulcshoz? -
#81 Én semmit se tudok róla. -
#80 minimum gépigényről nemtudtok semmit h mi lessz? -
#79 Idenézzetek mit találtam!Sajna angolul van.
Conan -
#78 ez az utolso remenyem.Kiprobáltuk a Vanguardot de tipikus SOE játek 1 kalp szart er.Számomra hihetetlen ,hogy 2007-ben ilyen grafikaval hogyan lehet játekot csinalni. -
#77 Én is rohadtúl várom!A legjobban!Bár én is félek a gépigénytől.:( Spórolás aztán lehet gépfejlesztés.Ha olyan lesza game aminek kinéz(elképzelem) akkor,megéri!Még ha havidíjjas is lesz,ez az egyetlen amiért fizetnék is(persze ha nem túl sokba kerülne).Mondjuk jobb lenne ha ingyenes lenne mind 1-2 online game.CONAN FOREVER!CROM!!!!!!!!!!! -
Alblink #76 Ezt a jatekot varom legobban,de ha xboxon is ugyan az lesz,es pc-esekkel egyutt lehet jatszani,inkabb azt veszek mint egy uj gepet... -
#75 Ez gyönyörü lesz!Még ökölharc is lesz benne,tök jó.:)
http://www.youtube.com/watch?v=8QPiZqtwevU&mode=related&search= -
#74 A zenéjétől futkározott a hideg a hátamon!Hát nagyon jónak igérkezik!Első ránézésre méltó lesz a könyvekhez,meg a filmekhez! -
#73 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=MGcU2KT2aJs]Age of Conan dev diary #2[/URL]
ősszel sírni fog a blizzard, de nagyon, feltéve ha se a warhammer se a conan nem csúszik :) -
#72 Azt olvastam,hogy a játék megjelenése elött majd mindenki kipróbálhatja. -
#71 szerintem én se -
#70 Én sajna tuti nem leszek benne érzem. -
Freeeee #69 Több mint 100.000 jelentkezö volt a bétatesztre,ami több mint biztato. Elvileg 24 orán belül küldik a választ a szerencséseknek:) -
#68 Hát nekem nem jeleztek még vissza.Hát én is játszogatom a LOTRO-val és nem jött be.Azért durva,hogy ennyire lenyulták a WoW-ot!Amúgy én GW-zem a kezdetek óta.Remélem én is,hogy király lesz a Conan!Az eddigi dolgok amiket láttam azok számomra csodálatosak voltak!Kiskorm nagy kedvence!Az összes könyv megvan eredeti régi kiadásban.Szóval már nagyon várom! -
Alblink #67 Ja en is vagyok vele,remelem nem baszak el... -
#66 ha már a LOTRO egy rakas szar lett,remelem ez jó lessz -
Alblink #65 Hi,nekem eszmeletlen bejon a game hangulata,meses...
Sajnos meg nincs uj vidkarim hogy betazak,aki kiprobalta a betat,irjon velemenyt a gamerol...koszi. -
#64 Sziasztok!
Látom vannak még itt Conan rajongók.Én már töltöttem beta tesztet. -
#63 Beta sign up! -
#62 6 új kép + 1 Trailer -
#61 Age of Conan: Hyborian Adventures 8 New Screens & Trailer -
Crazy Mate #60 Megint késik,ezúttal októberre tették a megjelenését. -
#59 Ja, mielőtt valaki megszólal, tudom, hogy dio2 nem MMO, nem is azért mondtam, csak a gameplay miatt :D -
#58 Egyetértek, de szerintem mostanában a grafika azért fontos, mert pont egy olyan szakasznál tartunk, ahol egy game vagy tényleg királyul néz ki(a maga módján élethű, stb vagy stílusos) vagy nagyon idiótán. Példákat nem mondok, de van/lesz pár olyan, ahol kifejezetten zavaró, ahogy kinéz a cucc. Szerencsére azoka a gamek nem is izgatnak.
Én az olvasottak alapján egy értelmesen felépített MMO-t várok, ahol abszolut nem a grinden lesz a hangsúly. Szeretnék egy MMO-ban előrejutni, felkapaszkodni a ranglétrán, stb. Kell egy értelmes cél, ami nem merül ki abban, hogy minél jobb cuccom legyen. Ezt jelenleg Conan-ban és Warhammer-ben látom. Ami eddig ment MMO-k terén, az szerintem elég szánalmas volt. Persze megfelelt eddig(dio2-vel is marha jól elvoltam sokáig), de most, hogy az ember látja, hogy miket hozhatnak ezek, valahogy nem is elégszem meg kevesebbel. Ez kissé rossz is, mert most csak várom, hogy végre kijöjjön már a Conan :D -
#57 persze fontos a grafika, de inkább legyen tartalmas és ne grind jellegű a gamm az a fontos nekem
meg ha van benne jó kis pvp rész akkor minden ok...
nem izgat a dx10 se, csak legyne hosszútávon érdekes és ne cssússzon el nagyon az egyjátokos mode felé akkor már jó lesz.. -
#56 Közben azt mondják, hogy ez nem új, bár én se emlékeztem rá, hogy láttam volna. Pedig elvileg minden trailert meg videot láttam :D -
#55 Aranyos. Király a zene:D