12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#174 nem , nem lesz ingyenes. -
SwordManSter #173 jah bocs 2006 ot olvastam a 2008 helyett -
SwordManSter #172 hali a game ingyenes? -
#171 "A 2008-ra ígért Conant megjelenését először októberre, végül pedig szeptember végére, egészen pontosan 28-ára hozták előre." kapkodnak a fijugg, nem jó jel... -
#170 Persze ismerek hetero kat is, akik szintén nagyon kíváncsiak az ilyesmire, bocs az érintettekhez a diszkriminációért :) -
#169 No no, ezt elmondanád egy buzinak is? -
#168 egyébként a vélemény olyan mint a segglyuk. mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra. de persze ezt csak viccből írtam. kis feszültség oldás . -
#167 Kapóra jött az idézet, mert ua.fejezte ki a szövegkörnyezetével az eredeti, mint amit én is mondani akartam, és a többit meg félig-meddig neked szántam, de asszem visszaszívom, remélem nincs harag:) -
Kalinka #166 és én írtam a 154-est? ha nem akkor miért nekem címezted?
reagálva kicsit a 157re, igen én sem értem azokat akik csak azért játszanak vmivel, mert az a legszebb, csilli-villibb stb.
pont egy MMO-nál nem számít annyira a grafika és számít jobban a hangulat/játékélmény szerintem -
#165 Az idézet a 154 hsz ből van, ami neked lett címezve, ennyit a szövegértésről... -
#164 igen VGben kevesen vannak főleg pvp serveren. pve-n nem vészes a helyzet de csak jobb lesz. s mi az oka ? a válasz egyszerű : a kora kiadás. kb a mostani állapotában kellett volna kiadni és akkor nem ez lenne. pont ezért mondom hogy bár kicsit sajnálom hogy halasztották AoC-t de annyira mégsem mert így elkerülhető az a helyzet mint ami VGnél volt. itt legalább hallgatnaka béta testerekre na meg megtehetik mert nincsenek pénz szűkében. és ez csak jót jelent. -
#163 sajna egyet értek, létszám nagyon sokat számít..
bízok benne ez a szerver merge vanguardba hoz egy kis életet, már be is fizettem 1 hóra, és várom milyen lesz, mert vanguard érdemtelenül van elhanyagolva, bugos fos, de a kasztok isteniek sztem..
no mind1, ez conan fórum.. :-) -
Kalinka #162 Te jobban tudod mi van most VG-ben mert játszol is vele én azt hallottam, hogy nagyon kevesen vannak már most benne pedig elég friss MMOnak számít még. (ha nem igaz cáfolj meg, tényleg nem vágom :D )
én csak örülnék neki ha jól sikerülne a Conan, ez a csoportos harc fogott meg a legjobban, mármint hogy alakzatban is lehet harcolni ami bónuszt ad vagy mit...ha olvassa egy béta teszter megerősíthetné. :)
-
#161 méh a VG is 200k eladott példányszámmal kezdet. ebből kiindulva pedig AoC - szerintem - többre számíthat . jóval. na mindegy messze van még az a 2008. március. -
Kalinka #160 remélem azért újra találkozunk majd mind a két játékban egy oldalon mint a régi szép időkben :D
én is kipróbálom majd mind a kettőt természetesen :)
ui.: az aláírást vedd ki ne merj itt májjerkedni... :P -
Kalinka #159 a hsz-ek száma meg csak vicc szinten volt, még belőled sem nézem ki hogy azt hiszed ezt komoly összehasonlításni alapnak szántam. -
Kalinka #158 a stílusodra a következő a válasz:
olvassál már b+ !!!!!!! hol a k#rva életbe írtam hogy nagyobb a WHO rajongó tábora. Ha vitatkozni akarsz elöbb tanulj meg olvasni és értelmezni -
#157 Pontosan, ki nem szarja le, hogy bocs idézem:"...a WHnak nagyobb a rajongói tábora ?..."
Sosem értettem azokat némi jóindulattal szólva sznob júzereket, akik csak szupertrendi gamékkal tolják, és amikor érvelnek kb. csak arra futja, hogy benyögjék mennyire sokan játszák ezt vagy azt, amit persze ő is... és pl. kapásból leugatják azt ami még meg sem jelent és persze a viszonyítási alap mi lenne, ha nem a statisztika, kerül amibe kerül pl. egy fórum hsz. száma...:D -
#156 kicsit télleg le vannak maradva a helyi bétateszterünk véleménye szerint is.
MIndenesetre több helyen meg azt olvastam milyen fasza meg gyönyörű meg klassz a harc rendszer..
nemtom, meglátjuk mi lesz, ha aktív WH-s leszek ha nem, úgyis meg fogom nézni, mert nagyon kiváncsi vagyok rá, max cancel acc lesz...:P -
Kalinka #155 adná az ég hogy ilyen jól szerepeljenek, de félek ilyen 100k körül fog kezdeni és ha nem lesz szuper a játék az nagyon hamar lecsökken a felére és tovább vagyis kihalnak a szerverek
bocsi hogy elkanyarodtam, felteszem a kérdést inkább így:
Te nem látsz sötét felhőket gyülekezni a játék felett? Lehet csak bemesélem magamnak de akik itt a bétban voltak sem festettek túl jó képet a játékról, igen tudom béta de akkor is. Ha most akarták volna kiadni én jobbra számítottam...nem hiába tolták ki még több mint fél évvel a megjelenést.
Lassan vége a munkaidőmnek, megszünök sokak örömére :)
de legalább látom él a topic :D -
#154 és akkor mi van ha a WHnak nagyobb a rajongói tábora ? tegyük fel megjelenés után WH 2 millió AoC 1 millió játékkosal büszkélkedhet majd. attól AoC bukás lesz meg rip ? ha 500k akkor sem . még pézügyileg sem. a lényeg hogy ki mennyire élvezi azt amivel játszik . -
Kalinka #153 meglenne, végülis van még fél év mire kiadják a játékot ha gondoljátok zárjuk be nehogy vmi off ide kerüljön és majd 2 év múlva ha megjelnik akkor újra megnyitni...Nem lehet össze hasonlítani másik játékkal a Conant vagy mi?????
ekkora lelki törést okoztam hogy ide írtam :D
nem írtam hogy spíler vagyok csak azt hogy 6 éve játszom MMOkal, gondolom aki itt van a többség is hasonló korú és beállítottságú, az hogy te többet gondolsz bele az a te problémád. -
#152 Te kalinka, ki köt bele kibe?! Jössz ezzel a marha warhammer szöveggel, meg hogy mekkora nagy mmo-s spíler vagy, meg ez a legutóbbi "szarkasztikus blabla..." szöveg, stb., szerinted ezek nélkül nem lenne meg ez a topic? de most komolyan? -
Kalinka #151 ha csak ilyen szarkasztikus hangnem jön ki a szádból, akár abba is hagyhatjuk a kommunikációt...
hülye össze hasonlítás de már csak az is sejtet vmit hogy bétára picit többet jelentkeztek a másikra mint erre, ha csak a sg-t venném alapul, egyik
játékhoz több mint 1000 hozzá szólás a másikhoz 150, pláne hogy a conan-t csak most csúsztatták, vagyis előrébb kéne hogy tartsanak.
és NEM tudom, hogy kevés játékos lesz, csak sejtem...nem kéne mindenbe bele kötni nem gondolod?
-
#150 ja én meg most jöttem a falvédőről. muhahahaaaaa
de még mindíg nem értem honnét veszed hogy nem lesz elég játékos ? jós lennél ? vagy esetleg vmi titkos statisztika birtokosa vagy ? :D
majd maguk a játékosok eldöntik mivel akarnak játszani. én speciel AoC-val mert bár WH is tetszik de az elöbbi közelebb áll hozzám.
-
Kalinka #149 több mint 6 éve játszom MMO-kal így lehetek egy kicsit kritikus, ami szubjektív ugye.
mivel ez nem single player játék így ha már nem mozgat meg tömegeket akkor miről beszélünk??!? ez egy világot akar modellezni, és ha nem lesz sok játékos akkor igenis temetnivaló a játék.
Tény, hogy vannak mind a két játéknak rajongói, de vannak olyanok is akik egyikhez sem tartoznak és oda fognak csapódni ami a jobb harsányabb nagyobb...stb és itt igenis a többség van.
vagy szeritned majd fognak neked fenntartani egy külön szervert? ha megbukik a játék a TÖMEG elött akkor megy a temetőbe.
Bár ha Vanguardozol akkor lehet süket fülekre találnak a szavaim, mert hiába jó egy játék, ha kihalt mert nincs játékos benne az nem MMO hanem single game -
#148 Igazat adok neked!Amúgy én meg GW-zem ezerrel.Vagyis csak tolnám mert,már 2 hete cseregaranciába van a videókártyám(elszállt).Szerintem még 1-2 hétig ott is lesz ahogy ismerem az ilyeneket.
Amúgy én nagyon várom már a Conant.Kiskorom nagy kedvence.Mondjuk mai napig az!
Ja,van 15 új kép a Conanról(a pcdome oldalán néztem). -
#147 erről van szó. az meg hogy tologatják hát....nem örülök neki de ha ettől jobb lesz akkor csak nyugodtan . de hogy miért rip azt fel nem foghatom. mindekét világnak megvan a maga rajongói tábora. egyik a WH-t várja másik AoC-t. lehet nem lesz x millió játékos aki tolja de ki nem xarja le ha azok akik játszanak vele élvezik és tetszik nekik. ez a lényeg.szvsz. én speciel VG fan vagyok . iszonyat kevesen vagyunk wowhoz képest de számomra jobb mint az a fos :P szóval vélemény lehet csak temetni nem kell. -
#146 szerintem nem ennyire elkeserítő a helyzet, inkább csak réteg játék lesz, mint a lotro, nem fog giga tömegeket megmozgatni -
Kalinka #145 bocsi, magamra vettem :))
de tényleg kezdem elveszíteni a hitem ebben a játékban (najó már elvesztettem)
ha csak össze hasonlítom a warhammerrel (nem a játék minőségét hanem a kiadót fejlesztőket supportot, akkor sajna minden összehasonlításban elhasal a conan, pedig ígéretes dolgokat raktak bele, de félek kevés lesz ez a végén...
-
#144 ezt speciel nem rád értettem, csak a te postod miatt fogalmazódott meg :) ha magadra vetted akkor sorry :/ -
Kalinka #143 ennyire zavar ha leírom a véleményem egy nyilvános fórumba?
én kérek elnézést -
Kalinka #142 fikáztam? az én szótáramban mást jelent ez a szó...ha megfordítjuk ennyi erővel te vagy elfogult a conan irányába.
tudnék sorolni érveket de minek, majd az idő igazol minket. -
#141 sosenem fogom megérteni, hogy miért kell elfogultan az egyik game mellett ágálni, míg a másikat izomból fikázni? -
#140 aha . megint egy jóstehetség . jövő heti 5ös lottó számokat is mond már meg légyszíves. -
Kalinka #139 nagyszerű, Warhammer mellett ami szintén kb akkor fog megjelenni, esélytelen lesz...
R.I.P -
#138 igen (legalább is azt ígérik ;) ). itt a lore selection alatt tudsz csemegézni. -
#137 Üdv.
Ennek az uj conan játéknak lessz valami köze howard conan történeteihez? fog hasonlitani a térkép a howard által megálmodott hiboryai világhoz? lesznek ismerős városok, és ellenségek mint pl: a piktek? És lesznek benne nagy mágusok mint pl: xalthothun, vagy toth-amoon akik ellen harcolhatunk? -
#136 Igazad van.Remélem úgy is türhetően fog kinézni!?Mondjuk biztos. -
#135 Ha nem akarsz Dx10-be játszani akkor elég az XP is...