12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tombi
    de van de van !
    úgy van!
    20-ig single a game
  • Probatbicol
    Én is úgy tudtam eddig, hogy 20-as szintig gyakorlatilag single player, és 20-nál lépsz be a multi világba, nem úgy van?
  • Alblink
    Jol hangzik,en mar varom.Majusba elivleg ithon is kaphato lesz.
    Egyzserre jelenik meg mindenhol?
  • Torzonborz
    ööö lvl20 zárt a világ ? ezt hogy érted ? mert nem az .addig tortage környékén kell bohóckodni.
  • Jockey
    hmm ez biztatoan hangzik..
    vannak meg ezek szerint gyermek hibak de azon lehet finomitani
    mivel megjelenesi idoben kb felevig lehet vele zuzni warhammerig, en biztos fogok adni neki eselyt
    amugy ha jol tudom akkor lvl20 utan nyilik a vilag, addig zart rendszer van, szal sztem is felesleges, vagy legalabb is legyen kikapcsolhato, de ha jol olvastam akkor lvl20ra ered el majd a normalis kaszt beosztasod is valamint ezek szerint (csapkodsz ossze vissza) a harcrendszert telleg szokni kell. Nos ha nagyon sok az ujdonsag, akkor igenis az atlag usernek nem art ha van egy kezdozona, ahol betanulhatja a dolgot, hiszen ha te mint regi motoros is meg csak ismerkedsz vele, akkor egz atlaguser aki max a wow-t latta sirva hagyja abba a gammat ha elesbe kene grindelnie a kezdetektol fogva..
    no majd meglatjuk..
  • s0n1c
    sikerült kicsit general tesztbe is belekóstolnom...

ami tetszik:

- nagyon szépek a karaktermodellek
    - animáció szintén durva
    - jó megoldás, hogy nem csak egy targetot tudsz ütni egyszerre, aoe skill nélkül természetesen, pusztán helyezkedés kérdése
    - szép a kezdő város
    - char customization is megér egy csillagos ötöst, utoljára swgben lehetett így testre szabni a karit

ami nem tetszik:

- ilyen szép melee támadások mellett, nem tudom, hogy lehetett a castolást így elbaszni, necrot próbálgattam, de 10 perc után visszalogoltam a barbárra, mert nevetségesen béna, viszont sokkal erősebb, mint egy melee, remélem magasabb szinten jobban néznek ki a spellek
    - elég sok dolog instanceolt, pl. kocsma :), de ami számomra eddig a legnagyobb negatívum, az az, hogy nincs szabad járkálás, szinte mindig csak az úton haladhatsz, ha ez a kezdő terület után változik, akkor nem szóltam, bár én sose értettem, hogy mi értelme van az ilyen kezdő területnek (eq2ben sem tetszett), vagy legalább választható legyen
    - hw igény túl nagy, bőven megfelelek a recommend confignak városban mégis akadok már-már idegesítően
    - ebből kifolyólag nem tudom, hogy lesz így nagy létszámú pvp, jó dolog az, hogy ha valami jól nézki, de ha ez a játszhatóság (pvp) rovására megy, akkor finoman szólva is baszhatjuk, de lehet hogy egy 8xes kártyával sokkal élvezhetőbb lenne

Harc viszont nagyon jó és érdekes, bár még nem sikerült ráereznem igazán, csak csapkodok, mint barom jobbra-balra (szó szerint) :), skillek megoldása szintén tetszik (nem csak elnyomod, hanem meghatározott irányba is kell ütni/vágni), védekezési mechanizmus is újszerű (legalábbis én még nem láttam ilyet), szal van benne potenciál :)

Kicsit felemás érzésem van, én leginkább a pvp miatt játszom egy mmoval, és itt nem tudom, hogy nem fog e gondot jelenteni a hatalmas hw igény, nem sokat jászottam még (lvl7), hallottam már olyat is, hogy igazából lvl20 után indul be a játék. Hát...rendben, de imo egy játéknak lvl1en kell odabaszni, nem lvl 20on, pláne egy multinak, ahol nem egyszeri megvételről van szó. Majd hétvégén megpróbálom elérni a lvl20at, remélem nem kell hozzá sok idő :), de most húzok vissza daocozni
  • tobias88
    az szép, meg vietnam is! Nem is tudtam hogy ott állandó wifi van mindenhol
  • s0n1c
    akkor have fun :)
  • Jockey
    nyaralok 2hetig
    hatizsakkal 7en mint a gonoszok vegig megyunk eszakrol egeszen delig. Lesz benne 3 nap beach is..:-)
  • s0n1c
    mi a faszt csinálsz te vietnamban? :)
  • Jockey
    elvileg en is kaptam beta acc-t de mivel jelenleg vietnamba vagyok igy asszem ez most targytalan
    remelem 14e utan is lesz valami betafeleseg
  • Torzonborz
    nem nem túlzó. ga szép garfikávl akarsz akadás mentesen játszani akkor kell ez a konfig. sőőőőt inkább 8800 xxx mint 7000es széria.
  • tobias88
    Assasin's Creed hivatalos recommendedje:

Recommended System Requirements:
    * Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
    * 3 GB System RAM
    * ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
    * 5.1 sound card
    * Microsoft Xbox 360 controller
  • Tatyla
    elég gyanus ez szerintem is,egy-két dolog kicsit tulzó benne...
  • tobias88
    még csak recommendedet láttam, de ez is szerintem csak találgatás:

Recommended Requirements
    CPU: Core 2 Duo E6600 or equivalent
    CPU Speed: 2.4Ghz
    RAM: 2GB
    Operating System: 56k modem(dial-up) or greater
    Drive Type: DVD Drive
    Free Disk Space: 3GB
    Video Card: 512 MB DirectX 9.0c Graphics Card
    with Shader 3.0 support
    (NVIDIA GeForce 7900 GTX or equivalent)
    Video Card Features: -Video Ram: 512 MB
    -Video Card 3D Acceleration: Required
    -Video HW Transform & Lighting: Required
    -Vertex Shader Ver: Required - 3.0
    -Pixel Shader Ver: Required - 3.0
  • avengir
    Mi volt a játék minimum gépigénye?
  • foxxi
    nekem sose jön
  • tobias88
    jah, akkor már kicsit késő
  • Henty
    Kb fél éve regeltem bétára aztán tegnap jött a levél
  • tobias88
    mivan? ezt ti hogy csináljátok? írjátok már le légyszives
  • s0n1c
    benne van a levélben, hogy mikor lesz a következő teszt, marc 2, csak akkor fogsz tudni belogolni
  • Henty
    Sziasztok!

Kaptam én is tech bea accot sikeresen fel is települt meg peccselt.
    Közel 25Gb-t nyom a cucc ?!?!? :S ez normális?
    Másik pedig hogy nem tudok belogolni, nem fogad el semmit :S
    ennek tudja vki az okát?
    Válaszokat előre is köszi!
  • Psychedelic #232
    Hát én ilyenekről nemtok, az utóbbi idöben eltüntem kicsit, de akkor már tom kivel kell barátkozni. :D
  • s0n1c
    én azt hittem ti már rég aocoztok, Gyulnak van beta accja nem? :) Vagy, ha most elárultam, akkor nem tőlem tudod :P
  • Psychedelic #230
    Van olyan béta ahova te nem kapsz kulcsot, szerezz mar nekem is vhova egyet, vagy legalabb a titkod mond el. :)
  • Torzonborz
    Jockey vazz banneren lévő oldalt sasold meg ott van info már dögivel
  • Jockey
    remélem nyomsz valami infót végre, mindenre kiváncsi vagyok:p
  • s0n1c
    :( sad panda, mindenesetre köszi :)
  • Torzonborz
    az első kérdésben benne van a válasz. egyébként random kit mire hívnak meg. eddig én 2 béta tech.-re kaptam meghívót.
  • s0n1c
    Hi,

nyertem egy keyt tech betara, lenne pár kérdésem, remélem kapok választ :)

- miben különbözik ez a general betatól? azon kívül természetesen, hogy csak itt meghatározott időpontban meghatározott időre lehet belogolni
    - először mindenkit tech betara hívnak és csak ezután general betara vagy ez random? és mennyi idő telik el a kettő között?

Előre is köszi a válaszokat!
  • Nethyrrea
    remélem valamennyire érthető :D hajnali 1 körül már kicsit satu az agyam :D
  • Nethyrrea
    naigen, nekem a KB 13990-nel van a bajom....lesz az még több is sztem, már csak azért is, mert még így hogy a dollár a béka sejhaja alatt van a maga 178 forintjával, még ígyis majd 16 ba fáj átszámítva.

2 kérdésem van:

1. skillek itt vajon hogyvannak: kapod automatice a szinttel, "venned kell", és hogy fejlődnek, úgy mint rf-ben (minél többször használod, annál hamarabb), vagy "magától"

2. hallottam valami ilyesmit hogy az európai verzió nem lesz kompatibilis az amerikaival. ezért is gondolkodom amcsiból rendelni, mert a klán akikkel játszom javarészt USA-beli.
  • Torzonborz
    kuksi ide
  • trident
    link.
    Már marika néni levlistájára is feliratkoztam, de ahogy gondolom sokak: nem kaptam lehetőséget még a bétára.
  • Nethyrrea
    vajon a collectors edition mennyibe fog fájni....
  • Since
    oh köszi :) azért megpróbáltam :DD
  • Torzonborz
    estleg ha ellátogalnál a banneren is látható oldalra akkor olvashatnál béta teszterektől véleményt. ;)
  • Since
    Jó reggelt kívánok. Egy jó ideje figyelgetem a játékot és vegyes érzelmeim vannak. Szeritnem a játékmenettel nem lesz gond mivel a híres funcom csinálja, ő szart sohasem csinált. Azonban amitől kicsit félek az a gépigény lesz. Van egy játék ami next-gen-es grafikát vagy mit használ és egyszerűen játszhatatlan az egész. Sajnos nem tartozom azok emberek közé akinek egy erőműve van otthon elég szerény géppel rendelkezem (pentium 4 3ghz, 2giga ram, 7950gt). Remélem nem cseszték el az enginet hogy játszhatatlan lesz a játék, de majd meglátjuk. Azt mondják hogy ha az Oblivion megy a gépeden akkor ezzel se lesz gond. Na hát PS3on vígan megy pc-n nem igazán. Esetleg aki benne van a bétatesztelésbe az írhatna egy két sort vagy kölcsönadhatna béta kulcsot hogy megnézzem hogy futna a gépemen :-) Na ennyi, köszönöm a türelmet, pá.
  • Probatbicol
    Nekem tetszik, kicsit brutális, de ez passzol a Howard novellákhoz. Ha egy kicsit is át tudnak csempészni az eredeti történetek atmoszférájából akkor az egyik legjobb hangulatú mmo lehet.
  • grebber
    Ez a videó el is vette a kedvem a gametől.