12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • gatyo
    Szerintem nincs igazad. Fontos a grafika. A WoW engine több mint 3 éves már, gyakorlatilag klónok rohangálnak mindenhol hiszen szinte minden külön fajhoz tartozó kari ugyanúgy néz ki. A harcrendszere is igencsak egyszerű a Conanhoz mérve.

A WoW sikere a Diablonak, Warcraftnak, Starcraftnak köszönhető. Gyakorlatilag ezt a népes tábort egyesítette, valamint a rendkívül egyszerű és könnyű játékmenet miatt ez a tábor húzta magával a haverjait. Ha nem a Blizzard adja ki, fele ennyire lenne sikeres... Ráadásul most meg is torpant. Egyre több régi motoros nyom cancelt accján, mert megunta a sablonos pvp-t, raideket.

Az, hogy kicsi Conanban bejárható terület sem igaz szerintem... pl. a wowban is a kezdőhely igencsak behatárolt, ahogy haladsz előre úgy nyilik meg minden. Ez a Conanban is így lesz. A játékostábora sokkal kisebb lesz mint a WoWnak ez igaz, de szerintem ez pozitív, hiszen kiszűri a sok korlatolt barmot és sokkal inkabb egy idősebb RPG-t kedvelő közösség áll majd össze, ami szerintem a legfontosabb egy Online játék esetében.

Ja és mégegy dolog. Jelenleg betateszt van, ez azt jelenti, hogy a bugokat jelezni kell, résztvenni a tökéletes hibatlan játék kalakításában. Ezért kaptad a kulcsot nem?
  • s0n1c
    arról nem beszélve, hogy szerintem egy mmonál, ahol elvileg több10/100 játékos mászkál egy helyen, ne az legyen az elsődleges szempont, hogy csillivilli legyen
  • Chris
    "Ez a grafika megért ekkora áldozatot"? Lehet akár olyan szép is, amitől mindenki spontán arconejakulálja magát, de ha csak egy folyosón lehet végigmenni és gombnyomásra alacsony költségvetésű hongkongi kungfufilmeket megszégyenítő koreográfiák közben legfeljebb véresre tapsolhatod a tenyered, akkor az nem fogja a játékot eladni.
    Én csak azt nem értem, hogy mostanság, amikor minden másfeledik játék mmo és a wow megmutatta, hogy van egy kibaszott nagy fizetőképes piac, hogy lehet ilyen szarvashibákat elkövetni. Ez a klasszikus külcsíny-belbecs esete.
  • Sáska
    köszi. Akkor nekem csak holnap lesz :)
  • TDC Geronimo
    3 óra leállást írnak
  • Sáska
    egy ilyen patchelés mennyi ideig szokott tartani?
  • TDC Geronimo
    Elolvastam már...hát nem sok új infó volt benne, de azért örülünk ennek is :)

A beta szervert meg most patchelik, remélem javítják ezt a szaggatás dolgot benne most -.-
  • Okin
    Dual Core 3.2 4 gb ram Ati radeon HD 2600 pro
  • Torzonborz
    ígérték 64 bites natív támogatást de úgy néz ki nem lesz ilyen.
    a bannerben látható oldalt meg érdemes látogatni mert ma került ki egy friss interjú amelyben a Magyar rajongók kérdéseire választoltak !
    azért sem linkelem ide . :P
  • gatyo
    Ha támogatja rendesen akkor igen. Ezt pedig ígérték ha jól tudom...
  • TDC Geronimo
    Egy 64 bites oprendszerrel nemhiszem hogy 20-30%os sebességnövekedést érnél el pl a conanba.
  • gatyo
    A videokartyad kicsi mar ide, ráadásul a Conan tamogatja a 64 bites oprendszereket ami +20-30% sebességnövekedés. Nekem 64 bites Vista-n 8600GT-vel megy jól, de az igazi a 8800GT vagy 9600GT (az utobbi kártya 30-35e+fa, szal nem vészes. Én a helyedben a videokartyat es az oprendszert cserelnem :-)
  • s0n1c
    attól függ hogy a kicsi hw mit jelent? :D
    enyém core2 2.13 2g ddr2 800 7950gt, xpt most raktam újra és szinte semmi nem változott, med beállításokkal ahogy lent is írtam nagyon szaggat, driver legfrisebb van fent
  • TDC Geronimo
    "A szagatás az csak az utolsó patchel jött (márc 15.-én), de igérik a hétre az optimalizálást, ha neked elötte is szagatott, akkor más a hiba, mert nekem nincs túl nagy HW-m és mégis minden extra felhuzva high felbontásban akadás mentesen futott, még tarantiában is." Ezt már akartam is kérdezn, mert a játék maga nem megy rosszúl, de elég sokszor iszonyat mód beszaggat, főleg a városba. Remélem akkor, hogy ezt hamarosan fixálják
  • Okin
    Még valamit a nyílt betáról. Lesz, de nem olyan nyílt:)
    Azt igérik, hogy mindenki aki JELENTKEZIK a betára a nyílt betát kipróbálhatja, de csak úgy jelentkezés nélkül nem lehet belépni. Tehát a nyílt betára is igényelni kell kulcsot.
  • Okin
    Nem szeretnék leírni mindent, amiket mi is tapasztaltunk a Betában, aki akarja elolvassa a magyar aoc fórumon, de reagálok pár dologra.
    Sajnos igazat kell adnom, hogy nincsenek nagy területek (nekem is nagyon hiányzik), de ez a grafika miatt van. Túl szép lett így csak kicsibe működik, de szerintem ez a grafika megért ekkora áldozatot.
    A szagatás az csak az utolsó patchel jött (márc 15.-én), de igérik a hétre az optimalizálást, ha neked elötte is szagatott, akkor más a hiba, mert nekem nincs túl nagy HW-m és mégis minden extra felhuzva high felbontásban akadás mentesen futott, még tarantiában is.
    A pvp-ről nem tudok jót mondani, mert az szórol szóra úgy van, ahogy leírtad és nagyon idegesítő, de elég nagy vita van belőlle a beta fórumon, úgyhogy kiváncsiak leszünk a megoldásra.
    Még lejebb írtad, hogy a varázsló játszhatatlan, most azért már kicsit javítottak rajta, de még mindig igéretbe van a spellwave rendszer, ami nagyot dobna a mage osztályon.
    Szóval még ne add fel azért :)
  • s0n1c
    - nincsenek nagy összefüggően bejárható terepek, szinte minden mapnál tölt, kezdő hely utáni nagy városban még a városrészek között is tölt (mondjuk jó nagy a város, de hát akkor is...)
    - kombo közben nem lehet mozogni, mozgás közben csak az alap irányütéseket használhatod
    - esetek 90%ban ellehet futni pvpben, nincs snare (legalábbis én eddig nem találkoztam vele) --> ranged emiatt (is) imba plusz még ehhez tedd hozzá, hogy ha kombozol 3-4 secig egyhelyben "mozogsz"
    - rettenetesen szép, le a kalappal a designerek előtt, ebben biztos, hogy nextgen mmo a conan, de nekem összeségében nem nyújt annyit, hogy valóban rá lehessen akasztani a nextgen mmo jelzőt
    - rohadt nagy a hw igénye is, de ezt már mondtam, med beállításon (hozzáteszem, hogy minden extrát levettem (blur, antisop, szempilla tükröződése a vízfelszínen stb.)) a kezdő sziget utáni nagyvárosban egyszerűen játszhatatlan, képkockánként mozgok, a configom egyébként a recommendednek megfelel

ez így nekem kevés...
  • Chris
    Annyira nemgyerebe?
    Mesélj mik az aggályaid.
  • s0n1c
    nagyjából annyi a lényeg, hogy kombo alatt kell meghalnia az ellenfélnek, így van esély a fatalityre, sajnos kombo közben nem lehet mozogni... ezt speciel én nehezen tudom összehozni a pvpvel, bár úgyse veszem meg, úgyhogy tökmind1 :D
  • Chris
    Ebben az utolsó trailerben negatívan diszkriminálják a castereket!

Amúgy fura ez a sok fejlevágás és tökéletesen megkoreografált harci jelenet. Hogy működik ez, killing blownál automatikusan hullik a fej a sárba, vagy vmi mortal kombatos kivégzés kombót lehet használni x% hp alatt?

• Tomy Lee
    A 3. Trailer igen csak profi!
    Jól jönne kis bétázás,hogy döntsek a megvételről:)

• Tomy Lee
    City building
    wilderness gameplay
    Blood Babes
  • TDC Geronimo
    Beta kulcsokat osztanak még ki? Reggeltem megint hátha... -.-
  • s0n1c
    nem tudok sehol ilyen inforol (csak annyit, hogy open beta 100%, hogy lesz), csak picit kalkuláltam, ha május végén jön a release akkor pár hét múlva aktuális lesz egy open beta
  • TDC Geronimo
    Open betaról hol van valami info? Megjelenés stb.
  • s0n1c
    sőt pár hét és itt az open beta :D release date: 05. 20.
  • Jockey
    en kb feleve regeltem magam, mivel eddig semmi nem jot igy nem is nezegettem, de szaporazzak itt is a key kuldest szerintem
  • Jockey
    ok fasza
    mivel elindulas elott 1 nappal lattam jott key igy fingom nincs milyen jott, de majd jelentkezem pentek este vagy szombaton ha neked jo
    msn ha van akokr atkuldhetned privibe lehet az konnyebb
  • magus
    hajj, hogy nem kerültem be se erre, se a warhammerre : /
  • s0n1c
    ha generalbeta keyt kaptál akkor bármikor, ha technicalra kaptál kulcsot akkor majd emailben kapsz időpontot, privizz rám, ha aktuális, ingame segítek amiben tudok
  • Jockey
    no, meg a vegen kiderul nem is lesz ez roszz? tudsz valamit mikor lesz a kovi cb? vagy most fut folyamatosan? szombaton erkezem, mire letoltom stb vajon mikor fogom tudni kiprobalni?
    hmm hmm
  • Torzonborz
    erghh : hagyta, hanyagolom. új billentyűzet rulz :D
  • Torzonborz
    naja nem vagyunk vmi túl sokan. van aki már ott hagta a bétát mert nem bejövős neki. én egyelőre hagyagolom kicsit.
  • TDC Geronimo
    Láttam, de elég szegényes. Ilyen kevés magyarnak lenne beta kulcsa? :o
  • Torzonborz
    www.ageofconan.hu és olvashatsz béta beszámolót meg képet is nézegethetsz :P
  • TDC Geronimo
    Akinek van Betaja nyugodtan tolhatna ide képeket meg beszámolókat :)
  • TDC Geronimo
    Ideje beindítani akkor a topicot :)
  • kerek1224
    Ahhoz képest, hogy ez a világ egyik legjobban várt MMORPG-je, itt nincs valami nagy pörgés :)
  • s0n1c
    Na amennyire nem tetszett az elején, most már nem bírom lerakni.Tényleg kell egy kis idő neki, főleg a harcnak :P
  • Torzonborz
    mi ? dehogy. 5ig single uténa kiérsz Tortage-ba és ott szaladgál a többi játékos. csak a destiny quest line szoló . az tart 20ig . ennyi.