12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#334 itt nem kell papiros mert ha kombóra ráviszed kurzort kiírja a megfelelő sorrendet sőt ha aktiválod akkor is.
pvp : levered a másikat azt jóccakát. később terveznek vmi pvp xp-t is ami a simától elkülönül . -
Chris #333 Mi is a pvp a jelenlegi koncepció szerint? Megverheted a másik céhet, mert az neked jó? -
Chris #332 Ha volt hozzá vmi papíros listád, hogy mik a kombók akkor nem.
De anno még nintendón lehetetlen volt megszerezni a teljes listát, mindig volt vki aki "tudott néhányat". :D -
#331 de mondom ez még annyira talán nem is baj. bár ettől kicsit ügyességi játék lesz de engem jobban zavar az amit Te is írtál azaz hogy a pvpnek egyelőre semmi értelme nincs. -
#330 kézcsókom a mortal kombat annó "bonyolult" volt ? nem :P pedig ott is ezt kellett csinálni . megfelelő sorrendben gombokat nyomogatni. ehez egy jó gamepad kell .
ja és nem voltam fent rég. legutóbb pont tegnap :D -
Okin #329 Valaki valamit nagyon félre értett:)
Nem egy alagútban vagy egy ösvényen mész végi, ahol jobbra balra insták vannak és kész.
Bár még csak 3 területet jártam be de azért nem olyan kicsik a területek. Okés VG-hez kicsik. De nem egy folyosó...
Ezenkívül meg Torzi már rég volt fent játszani és hát az utolsó patchekkel igen is h bonyolult lett a melee attack. Van olyan combóm amihez 5 különböző mozdulatsort kell végig csinálni sorrendben, hogy a combó elsüljön, közbe a saját védelmemet is kéne rakosgatni, de ehez már semmi időd nem marad. Közbe figyeld a staminat, életerőt, helyezkedj úgy, hogy minél több ellent tudj sebezni, figyelj arra, hogy mögötted ne legyen szakadék, mert már 2x belöktek, nézd, hogy az ellen meről védekezik és olyan combót vagy ütést használj, h a nyílt oldalán találd el... Szerintem bonyolult. Már egy WoW-hoz képest meg pláne.
A játéknak vannak negatívumai (pl. egyenlőre úgy néz ki, h a PvP-t elkurták csúnyán) és közel sem annyira forradalmi, mint ahogy beharangozták, de szvsz a jelenleg kint lévő mmorpg-között az egyik legjobb lesz.
-
#328 tomtom:-) -
#327 Wowot már mi is abbahagytuk, úgy néz ki találkozunk itt is majd megint :p
Malav vagyok amúgy :) -
#326 hát ok, de most várhatok ki tudja mennyi időt itt full kliensel, és még meg se tudom nézni..:-)
szopás ez... -
#325 figy, ha napi 20 órába tolod az uncsi, de az én tempómban felmegyek pvpzek egy kicsit aztán ennyi.-
sajnos hajóbuzi lettem miatta, nagyon tetszenek maga kor is..:-) -
#324 Nem szedted le feleslegesen, a kliens az jó. A technical beta bizonyos időközönként van csak , amiről mailbe kapsz értesítést elvileg. -
#323 hmm honnan tudok infót serezni erről a szar teknikai bétáról, hogy mikor megy élesbe egyátalán vagy mi a faszra jó?.-) -
#322 fasza, akkor feleslegesen szedtem le a klienst, csodás..
-
#321 miaza who? meg a vg, meg a lotro? -
#320 general bétába nem tudsz techinkai accounttal belépni . -
Chris #319 Potbs-ra nem untál még rá? Kaptam egy accot kölcsön, de aki adta úgy lehúzta, hogy még az az apró kíváncsiság is elmúlt ami volt. :D -
#318 Én biztos hogy megveszem :) -
#317 én még töltöm a kliens, nemtoom milyen okból de 32k-al jön csak, szal ez lesz a 3ik nap amióta jön, remélem teknikai kulcsal beengednek, de egyet tudok ha megy ha nem, én meg fogom venni amint kijön, ugyanis nincs más alternatívám
POTB meg AOC ezt a kettőt tolom egészen 2009ig a WHO-ig:P -
#316 Tegnapi patchel javították a szaggatás dolgot, ennek örülök -.- -
#315 utoljára : a bannerben látahót oldalt ha látogatnátok és olvasnátok az ottani fórumot akkor látnátok béta képeket meg bétások véleményét is.
gatyo: izlések és pofonok. örülök hogy Neked bejön . nem mondom hogy rossz játék mert nem az egyszerűen csak kicsit mást és többet vártam. igaz még béta van így fejlődhet -és fejlődik is - de van ami nem fog változni így sem .
a WoW meg nem mondanám hogy jobb a VGnél vagy Lotro-nál. Egyszerűen csak nagyobb a célközönség. VG pl nekem ezerszer bejövősebb volt. -
Tomy Lee #314 Az itt a baj,hogy még mindig ehez az ősrégi WoW-hoz kell hasonlítsuk AoC-t mivel azóta nem jött ki 1 épkézláb mmorpg se.
Vanguard-on én is rajtavoltam 1 hónapig aztán Lotro 2 hónap,volt még DaDo kb 2 hónap.Most csak úgy felnéztem a polcomra mik porosodnak ott:(
Egyiksem nyerte el a tetszésem viszont WoW annó igen és jelenleg természetesen GW..
GW nekem még mindig Isten(megvan az összes része)de kellene mellé másik mmo.is
-
Tomy Lee #313 Igen!Aki bétázik csináljon már blog-ot vagy valahogy mutassa meg nekünk a s.shot-okat,ingém vidiket plííz.
Tudom,elvileg nem szabad DE kit érdekel.Itt komoly pénzekért játszunk majd úgyhogy hadlássuk:P
Vagy esetleg akinek nem tetszik az adja oda nekem a kulcsát:)) -
gatyo #312 A WoW sikerét nem vonom én kétségbe sőőőt. Kurva jól csinalták... pont erről is beszélek. Azt adták a játékosoknak amit kértek. Egyszerű játékmenet, gyors grafika, 0/12 patkany kill questek. Szerettem énis mert új volt, sok haver stb. stb. De teis tudod, hogy WoW mellett nézten Vanguardot, LOTROt mert váltani akartam, de náluk a WoW valóban jobb. Most viszont a Conan nekem eddig bejön nagyon, pont az alább leírtak miatt. Ráadásul összeáll a régi társaság is ami szinten fontos nálam.
A 10 millás tábor egyebként egy world mérték. Ne feledd, ennyi erőből még a DAOC is sikeres a mai napig :-) -
kmarton #311 Torzonborz tudnál belineklni képeket a bétából ha lehetséges? köszi -
gatyo #310 Najo szerintem nem ertjük meg egymást úgysem :D Az, hogy Conan sablon lenne... már ne is haragudj. Már a quest felvétele is dialogus ablakban hangal kísérve törénik.
Alap mechanika jelenleg mindenhol az, hogy single target slash, slash, kill, target váltás, slash, slash, kill. Conanban mindenki aki előtted van ugyanúgy kapja a csapásokat... (sebződik). Nem beszélve a healről ami szinten teljesen más mint eddig bármelyik másik MMOban. És ismételten úgy gondolom, hogy a Conan messze nem hack and slash. -
Chris #309 Nem véletlenül írtam a külcsíny-belbecst. Nem vagyok én mazochista, perszehogy jobban szeretek én is csilivili effekteket nézegetni meg fotorealisztikus grafikát, csak nem olyan áron, hogy a kiterjedtebb belső tartalomról le kell mondanom. Az én értékrendem szerint a szabad barangolás egy mmo-ban olyan alap, mint pl. az egér használata a számítógép mellett. Ha az nincs megette a fene az egészet. GW anno emiatt került uninstallra anno kb. 1 óra játék után.
A wow sikerét divat mostanában lebecsülni, de sajnos a számok makacs dolgok, a több mint 10 milliós előfizetői létszám magáért beszél. Egyszerű a játékmenet és ettől nagyszerű, kellőkép változatos a tartalom, de mégsem. De ezt te is nagyon jól tudod, vanguard, lotro, stb. után is visszatértél wowozni, megcsináltátok a 8. guildeteket is és így tovább. Megtorpant? 3 éve fluktuál, amikor az új belépők száma alacsonyabb, mint a kilépők száma akkor kidobnak vmi új contentet és hopp csinálnak újabb 2 millió előfizetőt. Korszakalkotó tartalom kerül bele? Abszolút nem. Jó üzleti stratégia? Zseniális. A jól bevált középszerű felépítést, tartalmat viszik tovább okosan ami a puszta számok alapján hihetetlenül sok embernek tökéletes. Előző blizzard játékok? Adtak egy stabil félmilliós előfizetői bázist. Hej de messze vagyunk attól már.
Conanról vhogy egyöntetűen ugyanazokat a kritikákat látom vissza minden forrásból. Kérdés, hogy akkor hack'n'slash vagy ügyességi a játék? Illetve milyen hatása van akkor a statoknak, jobb gearnek? -
#308 az viszont igaz hogy a grafika nagyon szép és a világ kialakítás is pöpec. ezeket nagyon jól eltalálták.
pvpről még nagyon keveset tudni. nálam ettől függ hogy megveszem e vagy sem. -
#307 még a kombókkal együtt is h'n's ami mint mondtam nem baj de ettől még egyszerű. újnak új de az alap mechanika ugyanaz mint a többinél. eddig elég sablon a felépítése emiatt csalódtam is benne. -
gatyo #306 Nemtom hol irtam, hogy bonyolult. Azt irtam, hogy forradalmian uj az MMORPG vilagában. Ugyanis WoW-ban pl. ranyomsz az attackra és amikor lehetőséged van benyomsz egy stylet, skillt a vedekezes meg dodge és parry chance-ben ki is merül. Alább leírtam, hogy Conanban ennél sokkal több lehetőséged van. Ütés irányok, védekezés stb. Nyilván lehet hack and slash módon is csinalni ezt... de ez olyan mintha WOWban csak sima ütésekkel várnád amig a mob meghal. -
#305 ja VGben meg lvl10en vettél pacit craftolt patkóval aztán hali lehtett száguldozni :P -
#304 ja bétát tologatom és igen ez qrva egyszerű kb mint egy hack'n'slash legalábbis a melee kariknak. ami mondjuk nem rossz ezzel a vérengzéssel egybekötve. de ha Neked bonyolult hát... akkor Neked az :D -
gatyo #303 Akiket én ismertem ott erre is panaszkodtak... egy sima quest vegigcsinálása nagyrészt utazásból állt.
Játszottál te már Conannal? Már az elején 3 féle irányból üthetsz attól függően, hogy az ellenfél merről védekezik jobban, valamint te is tudod irányitani a saját védekezésed. Azert ezt a WoWhoz hasonlítani igencsak erős -
#302 ill. elbeszélünk egymás mellett -
#301 úgy látom nem érted, amit mondok -
gatyo #300 WoW engine szerintem már elavult. Anno nagyon jó volt ez igaz. De ennél ma már több kell szerintem. Nemhiszem, hogy a Dev-ek lusták. Egyszerűen ez az engine elérte a határait. -
#299 VG-t nem azért hagyták abba sokan mert nagy volt a bejárható terület hanem mert full bugos volt megjelenéskor és sok minden nem volt benne amit ígértek.
AoC harcrendszere meg nem tudom mitől lenne bonyolult. Sík egyszerű ugyanúgy mint WoWé. -
#298 A játék engine nem értem miért függ össze azzal, hogy klónok rohangálnak mindenfelé. A wow enginel szerintem nincs semmi baj, az a probléma, hogy a devek lusták bármi újat csinálni, szinte csak a szineket cserélgetik a seteken már jóideje. Nem kell ahhoz nasa gépre optimalizált engine, hogy változatos legyen egy karakter kinézete vagy armorja, lásd megint csak lotro, vagy daoc. -
#297 Szerintem is Gatyonak van igaz a kezdo zona mindnen jatekban korlatozott es a szintek haladtaval nyilik meg a vilag. Pl ez a terulet nem folyosonak tunik -.- . Grafika meg igenis fontos 2008 ban, amugy szerintem le lehet huzni kb Anarchy Online szintre szoval ha neked nem fontos jatsz vele ugy :p . -
#296 Valahol az aranyközéputat kell(ene) megtalálni, ott van pl. a daoc vagy a lotro. Nekem állandóan olyan érzésem van, mintha le lenne korlátozva a mozgástered, instance itt instance ott, talán a ddo vagy a guildwars volt ilyen. Láttam a technikai trailert, nagyon szép, de nekem nem ez az elsődleges szempont. Ha úton útfélen instanceba botlok az engem idegesít és ezen az se fog segíteni, ha az ellenfél páncélján lecsurgó verejtékcseppen tükröződik az arcképem. -
gatyo #295 Erre amit mondasz tipikus ellenpélda a Vanguard. Akkora a bejárható terület, hogy már fárasztó... sokan abba is hagyták emiatt. Nekem is csak 1 hónapot sikerült lehuznom benne. A "csillivilli" grafika meg nemtudom miert baj? Nezd meg a Conan technikai trailert... Már ne is haragudj, de 2008-ban igenis igy nézzen ki egy MMORPG.