12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#374 na lol bazki mondom megnézem mi is lesz ez a béta,előbb csak anyit néztem meg mikor lesz mennyi idő, erre most látom hogy ez sima login teszt lesz, kaptam 10 kulcsot és regisztrálnom kell az 1 óra alatt és adtak hozzá egy kamu bankkártyaszámot is:-)
én meg pecselem itt a jatit banyek:-))) -
#373 Amúgy egy marha hangulatos és alapvetően jó kis game, csak ezek a dolgok valóban elrontják az összképet. A sorozatos crashek, bugok stb.Ma jött egy patch, amiben elvileg minimálisra csökkentették a zónázások közötti crasheket, ennek ellenére minden egyes zónázásnál behal a játék, majd újraindítás után a logging in characternél megáll és nem engedi be egyik karit se. A betaforum tele van már ezekkel a topicokkal meg hsz-ekkel, mert 2 napja ez megy. Igyekeznek a fiúk, de úgy látszik a nagy kapkodásba becsúsznak elég nagy bakik :( -
#372 Szomoruan hallom :(
Annyira lerontja a jatek osszekepet es hangulatat nalam, hogy igy valszeg nem leszek ra vevo.
Nem ertem, hogy a teszterek mit csinalnak, elso dolgom lett volna visszadobni, mikor igy a kezembe adjak. -
Tomy Lee #371 Ok de nem lesz bennt a banner.Olyat kértem amit nem tudnak összehozni vagy fog.sincs,hogy miért de nem is érdekel.Nemlesz azt kész:D
-
#370 Lesz majd open beta nemsokára, akkor kipróbálhatod. Beta az megy folyamatosan, az animokról meg annyit, hogy egyik patchbe valamit javítanak, de mellette valamit el is szúrnak. Csúszkálás még mindig van sajna. -
#369 eh hát szopacs. Nem igazán vágom, hogy miben különbözik a technical beta a generaltól, eltekintve attól, hogy a general megy mindig, a technical beta meg nagyritkán pár órát. -
#368 Mert az 1-2 honappal ezelotti GDC-n meg borzalmas volt az anim. -
#367 Van most folyamatos beta?
Meg mindig szar a karakteranimacio mozgas/harc kozben? Csuszkalnak a karik labmozgas nelkul, neha a talaj felett?
Ha valakinek van beta kulcsa, es 1-2 napra megvalna tolle, nagyon megkoszonnem. Nem szivesen vagnek bele kiprobalatlanul, mert a videok alapjan biztosan nem vennem meg :( -
#366 lol 1órás teszt lesz ha jollátom,nyazsgem nekik:-) -
#365 Készítsd az accod holnapra, mert este 6-tól technical beta lesz kb 9ig. Elmondhatnád, hogy milyen buildet tesztelnek ott. Esetlegesen a dx10es 64bites klienset vagy akármit. Szal készülj és számolj be :p -
#364 Ja csak először a kliens legyen stabil, aztán jöhet a többi ;> -
#363 hmm most nézegetem milyen pvp-t terveznek, kezd egyre jobb lenni, végre ee jó ötletek, siege pvp egyenesen fasának tnik, jó lesz ez az aoc:-) -
#362 Ez már reálisabb. banner ügybe meg szólj az illetékesnek ;) -
Tomy Lee #361 Ez is elírás?Link -
Kalinka #360 Részemről én megvárom amíg a Médiában lesz és megveszem ott.
Nem szeretem ezeket az előrendeléseket, a végén késöbb kapom meg mint ahogy megjelenik. Anyagilag majd kb ugyan ott vagyunk... -
#359 Az elírás. Megközelítőleg 18k körül lesz a collectors. -
#358 Tedd bele a magyar címet és mehet is bannernak szerintem. -
#357 okés akkor tedd bele lécci. :) -
Tomy Lee #356 Ebbe is beletehetem és még láthatóbb is lenne... -
#355 a mostani banner miért nem jó ? ott a magyar fansite címe is. -
Tomy Lee #354 Mehet Banner-nak?
Majd 1 laza Faq-t is összedobhatnánk..
-
Tomy Lee #353 Megéri a coll.Edition csomag azt a + 2e.ft-ot?
Ha jól látom térkép jár hozzá,fémdobozban lesz és lesz pár free item is.
Ti melyiket rendelitek elő? -
Tomy Lee #352 thanks -
#351 Zenék, hangok az egyik legjobb amit játékba hallottam. A videó motor mellett az audio engine is igen fejlett. A crashek meg fps droppok elég idegesítőek néha, de ezt a megjelenésig biztosan javítják, mivel hétről-hétre patchelik a gamet, amiben elég sokat javítanak mind a játékmeneten, mind pedig a játék teljesítményén. -
Tomy Lee #350 Nagyon köszi!
Ez a konfig elfogadható áron is van.
Ezekre a crash-ekre lehet számítanunk kell eleinte de elfogadom mivel online játékról van szó.Persze ha nem nagyon durva és inkább csak új terület megkezdésénél csinálja ezt.
Zenék szépek benne?Harc alatt a hangok jók? -
#349 Én személy szerint egy x2 3800+, 2 giga ram (amiből 4 lesz hamarosan) és egy 9600gt videókarival. A beta megy 1680*1050be fullon bőven játszható fpsel, eltekintve a optimalizálatlanságból adódó fps droppokat meg crasheket. -
Tomy Lee #348 Úgylegyen!
Sok sikert a készítőknek mivel okosan,időben kiadják!Én tuti AoC előfizető leszek.
Szerk: viszont nem ártana gépet újítanom.Ti milyen géppel kezdtek majd neki vagy milyennel érdemes.Érdekelne,thx.
-
Kalinka #347 Most, hogy késik a Warhammer majd növekszik a tábor itt is :) -
#346 nagy a pangás :) -
#345 Conanra ugyanúgy nehéz bejutni, szerencse kérdése az egész -
#344 Hello!
Végre megvan az új gép és tudtam jelentkezni az age of conan bétájára (és a warhamerréra is) Van ötletetek mikor kaphatok meghívót? Hallottam, h a warhammerhez elég nehéz szerezni. -
#343 Egyelőre egy csöppet csalódás számomra is, ami az optimalizálatlanságból(memory leakek stb) és a még mindig rengeteg bugból fakad. Ha sikerül megfelelően optimalizálni és a bugok javarészét kijavítani, akkor jó kis játék lesz ez. Továbbra se felejtsük el, hogy ez még csak beta. -
#342 háááát WHo pvp vagyis rvrhez képest eddig ez nagy nudli de még PotBshpz is. :( itt is vmi hasonló kellene szerintem persze úgy hogy AoC világba illeszkedjen. persze mint mondtam izlések és pofonok lehet vkinek pont ez nem tetszene. -
#341 nem temetem, csak idegesít, hogy ez is szar lesz/lett -
#340 off:
doo ma este bekéne zűzni pár angolt vagy kalózt, hamár nem sikerült tegnap este sztem 8 fele már leszek..
on -
#339 ne temessük még ezt a játékot ahogy nézem pvp még most körvonalazódik
Az, hogy nem rohangálnak körbe körbe a playerek én abszolúte nem bánom, ha van normális healer klassz akkor egy kicsit statikusabb group fight-ok elképzelésem szerint nem lehet rossz, ha meg kicsit tolnak városfoglalos pvp felé is nyilt területes pvp zónákkal ötvözve akkor van remény. Nemtom miért, nem játszottam még vele, de én továbbra is ebben látok fantáziát erre az évre, tuti nem fogok offline jatikkal játszani csak mert lehet nem lesz hosszú távú az aoc mert esetleg elbaszhatják. mire kiderül elbaszták addigra jön másik:-) -
#338 abból a szempontból jó hogy így nem lesz eszeveszett rohangálás meg ugrabugrálás mert ugye akkor nuku kombó. így talán nagyobb értelmet nyerhetnek a formációk főleg úgy hogy nem is lehet egymáson átmenni. -
#337 szerintem ez a kombozas normalis grp pvpben egész egyszerűen kivitelezhetetlen, azon egyszerű oknál fogva, hogy közben nem tudsz mozogni, 5 irányba húzás jézusom? lvl80on mivan? le,balra,háromszög,kör,x,x,hátra...? -
#336 nos igen , reméljük ezen javítanak és betesznek még pár pvp fícsört. :) -
Chris #335 Csak a mortal kombatra reagáltam, nem aoc kontextusban. Nyilván az már lehetetlen amit írtam.
Na pont ez a koncepció ami halott. Nincs motiváció, nincs szenvedés vmi távoli cuccért (értsd grind, farm), akkor hosszú távon sok lesz a cancel acc és azon találják magukat, hogy nem lesz pénz fejlesztésre.