12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
foxxi #414 beszarok, státuszom, open (login and play game) és baszik beengedni. Authenti fail... -
Supa #413 Én ugyan nem bétázom de ahova Dzsoki megy oda megyek én is -
#412 srácok
mintha most vasárnap nlett volna valamit technikai teszt nem?
Sajna balatonon voltam, esély nem akar nyílni it arra, hogy kipróbáljam OB vagy éles előtt a gammát, ki tudja miért?!:-p
Elvileg május még mindig az éles kezdés?
Kik jönnének tutira?
kezdjünk szervezkedni és klánnevet találni:p -
mnorbi #411 köszi , az infokat , én is maradok az angol oldalnál... -
#410 game.co.uk is jó oldal még, megbízhatóak és qrvahamar meghozzák. én anno egy másik mmorpg-t onnan rendeltem amikor az még új volt, és ami röhej, kintről, légipostával, 3 munkanapon belül megjött (royal air mail), és OLCSÓBB volt (kb 1-2ezer forinttal, de akkoris) mintha itthon a cdgalaxisban vettem volna meg. -
#409 cdgalaxys-bó tudod előrendelni -
Probatbicol #408 Például itt:
http://galaxisnet.hu/mkeres.php?T2=conan&I1.x=0&I1.y=0 -
mnorbi #407 sziasztok!
Magyarorszagon ti hogy szerzitek be ? van valami preorder ? vagy jó külföldi site ahol be lehet szerezni ? -
Tomy Lee #406 Majd jöhetnek az infók!
Most jelentkezek újból bétára:P -
#405 Na lelőtték szervereket valami ultramega update miatt :)
Meglehet nem is lesz szerver a vasárnapi tech testig, mert hardwareket is cserélnek. Kiváncsian várom milyen új dolgokat és bugfixeket hoz ez az új patch -
#404 Egyelőre semmit. Spellweaving elvileg benne lesz megjelenés előtt még -
Chris #403 Most tudunk arról vmit, hogy a casterek hogy változtak? -
Smokk #402 Ilyen kis cingar legyenyke lesz?! :)
Azt hittem vmi hatalmas harci"allatta" valtozik... -
#401 Ezt a kepet Te csinaltad? Ilyen jo geppel tolod? :D
Borzalmasan nez ki ;) -
#400 no, előrendeltem cd galaxys-tól, mostmár isten sem ment meg ettől ajátéktól..:-) -
haxoror #399
Én itt, mert? Nem az mmo-kat utálom hanem a wowot
Ha a béta elég meggyőző lesz (és visszarakják a lóhátról nyilazást) akkor befizetek erre -
#398 Te itt?! Kép megy communitybe!!4
Amúgy itt egy kép róla -
Smokk #397 Azt En is meglesnem,milyene valtozik! -
haxoror #396 Necronál a "Lich form", nem találok erről sehol képet, tudna valaki adni egy linket plz? -
#395 erre inkább még ne légy irigy. egyelőre nincs mire. -
#394 én már feladtam teljesen, megváro az élest és meg fogom venni, ha lesz OB akkor persze kiprobálom.
Van egy teknikai béta accoum, loszedtem a 200csillió giga klienst updatet erre az utolsó teknikai bétába annyit kellett volna tennem, hogy kaptam 10 kamu kulcsot és mindel regelnem kellett volna accountot és ha hibát látok akkor írjak...:-Ö
mindezt full kliensel 3 napig szedtem...:-)
-
foxxi #393 A simában már egyszer (értsd adventure :D ) bejutottam, de akkor abban a formában 2 óráig bírtam a játékot és inkább elpasszoltam a beta lehetőséget. Erre most megint gratulálnak a technikai bétáért ami 2-3 havonta kemény 3 óra... kár volt olyan sok mailt bereggelni
Amugy a mostani formájában még nem jön egy értelmes tapasz felejtős a béta.. -
#392 Áááá nektek már van bétátok? Nem kicsit vagyok irigy :D -
Chris #391 :DDD -
foxxi #390 na persze, ezt benézted :D 12 Giga a kliens :D és bittorentről 50k-val jön... Ügyesek a srácok :D -
#389 Legalabb te kaptal valamire ... toltheted le a 6gigas klienst hogy ki/be logolgathass :)
Mondjuk amig 'Sztarok a Jegen' stilusban megy a game, latni sem akarom. -
foxxi #388 Bakker, ma kaptam meghívót technikai bétába...piccs*ba.. elbaxtam mikor reggeltem, nem tec.et akartam...áá -
#387 április 2.án? -
#386 Az elf az csak április elsejei tréfa volt te :p -
Tomy Lee #385 Pénzért nem lehet hozzájutni béta key-hez?Vagy valami más módon?thx -
Tomy Lee #384 Elf kaszt helyet kapott már?Bennt van?
A 6 GB-os update naggyon jól hangzik;-) -
#383 Nekem is csordogál 50k-val... -.- -
#382 hehe az lehet. má' gyün lefelé . -
#381 -
Chris #380 Biztos új csillogó-villogó textúra került mindenre, hogy még realisztikusabb legyen a karakterek csúszkálása. :D
-
#379 Tegnap leállították a szervereket patchelés miatt. Mondom fasza mire hazaérek 10 perc alatt lekapom azt tolom is. Mikor megláttam a patch méretét nem akartam hinni a szememnek. 6 azaz HAT giga -.- -
#378 :-) -
#377 Hey
Pukkandúr /moo
<-Aribeth, tudom rég volt:)
-
#376 Annyira azért nem vészes :) Bár a mostani patchel úgy elcsesztek valamit, hogy én se logolok be a következő javításig, vagy azért, mert nincs már idegem hozzá vagy azért, mert eleve be se enged -
#375 nem baj csináld csak meg mert lehet hogy kapsz béta kulcsot. aztán majd jól elmegy a kedved az egésztől :D