12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • foxxi
    beszarok, státuszom, open (login and play game) és baszik beengedni. Authenti fail...
  • Supa
    Én ugyan nem bétázom de ahova Dzsoki megy oda megyek én is
  • Jockey
    srácok
    mintha most vasárnap nlett volna valamit technikai teszt nem?
    Sajna balatonon voltam, esély nem akar nyílni it arra, hogy kipróbáljam OB vagy éles előtt a gammát, ki tudja miért?!:-p
    Elvileg május még mindig az éles kezdés?
    Kik jönnének tutira?
    kezdjünk szervezkedni és klánnevet találni:p
  • mnorbi
    köszi , az infokat , én is maradok az angol oldalnál...
  • Nethyrrea
    game.co.uk is jó oldal még, megbízhatóak és qrvahamar meghozzák. én anno egy másik mmorpg-t onnan rendeltem amikor az még új volt, és ami röhej, kintről, légipostával, 3 munkanapon belül megjött (royal air mail), és OLCSÓBB volt (kb 1-2ezer forinttal, de akkoris) mintha itthon a cdgalaxisban vettem volna meg.
  • Jockey
    cdgalaxys-bó tudod előrendelni
  • Probatbicol
    Például itt:
    http://galaxisnet.hu/mkeres.php?T2=conan&I1.x=0&I1.y=0
  • mnorbi
    sziasztok!

Magyarorszagon ti hogy szerzitek be ? van valami preorder ? vagy jó külföldi site ahol be lehet szerezni ?
  • Tomy Lee
    Majd jöhetnek az infók!
    Most jelentkezek újból bétára:P
  • TDC Geronimo
    Na lelőtték szervereket valami ultramega update miatt :)

Meglehet nem is lesz szerver a vasárnapi tech testig, mert hardwareket is cserélnek. Kiváncsian várom milyen új dolgokat és bugfixeket hoz ez az új patch
  • TDC Geronimo
    Egyelőre semmit. Spellweaving elvileg benne lesz megjelenés előtt még
  • Chris
    Most tudunk arról vmit, hogy a casterek hogy változtak?
  • Smokk
    Ilyen kis cingar legyenyke lesz?! :)
    Azt hittem vmi hatalmas harci"allatta" valtozik...
  • Laza
    Ezt a kepet Te csinaltad? Ilyen jo geppel tolod? :D
    Borzalmasan nez ki ;)
  • Jockey
    no, előrendeltem cd galaxys-tól, mostmár isten sem ment meg ettől ajátéktól..:-)
  • haxoror

Én itt, mert? Nem az mmo-kat utálom hanem a wowot

Ha a béta elég meggyőző lesz (és visszarakják a lóhátról nyilazást) akkor befizetek erre
  • TDC Geronimo
    Te itt?! Kép megy communitybe!!4

Amúgy itt egy kép róla
  • Smokk
    Azt En is meglesnem,milyene valtozik!
  • haxoror
    Necronál a "Lich form", nem találok erről sehol képet, tudna valaki adni egy linket plz?
  • Torzonborz
    erre inkább még ne légy irigy. egyelőre nincs mire.
  • Jockey
    én már feladtam teljesen, megváro az élest és meg fogom venni, ha lesz OB akkor persze kiprobálom.
    Van egy teknikai béta accoum, loszedtem a 200csillió giga klienst updatet erre az utolsó teknikai bétába annyit kellett volna tennem, hogy kaptam 10 kamu kulcsot és mindel regelnem kellett volna accountot és ha hibát látok akkor írjak...:-Ö
    mindezt full kliensel 3 napig szedtem...:-)
  • foxxi
    A simában már egyszer (értsd adventure :D ) bejutottam, de akkor abban a formában 2 óráig bírtam a játékot és inkább elpasszoltam a beta lehetőséget. Erre most megint gratulálnak a technikai bétáért ami 2-3 havonta kemény 3 óra... kár volt olyan sok mailt bereggelni

Amugy a mostani formájában még nem jön egy értelmes tapasz felejtős a béta..
  • Alwares
    Áááá nektek már van bétátok? Nem kicsit vagyok irigy :D
  • Chris
    :DDD
  • foxxi
    na persze, ezt benézted :D 12 Giga a kliens :D és bittorentről 50k-val jön... Ügyesek a srácok :D
  • Laza
    Legalabb te kaptal valamire ... toltheted le a 6gigas klienst hogy ki/be logolgathass :)

Mondjuk amig 'Sztarok a Jegen' stilusban megy a game, latni sem akarom.
  • foxxi
    Bakker, ma kaptam meghívót technikai bétába...piccs*ba.. elbaxtam mikor reggeltem, nem tec.et akartam...áá
  • tobias88
    április 2.án?
  • TDC Geronimo
    Az elf az csak április elsejei tréfa volt te :p
  • Tomy Lee
    Pénzért nem lehet hozzájutni béta key-hez?Vagy valami más módon?thx
  • Tomy Lee
    Elf kaszt helyet kapott már?Bennt van?
    A 6 GB-os update naggyon jól hangzik;-)
  • TDC Geronimo
    Nekem is csordogál 50k-val... -.-
  • Torzonborz
    hehe az lehet. má' gyün lefelé .
  • TDC Geronimo
  • Chris
    Biztos új csillogó-villogó textúra került mindenre, hogy még realisztikusabb legyen a karakterek csúszkálása. :D
  • TDC Geronimo
    Tegnap leállították a szervereket patchelés miatt. Mondom fasza mire hazaérek 10 perc alatt lekapom azt tolom is. Mikor megláttam a patch méretét nem akartam hinni a szememnek. 6 azaz HAT giga -.-
  • Jockey
    :-)
  • raziel.
    Hey

Pukkandúr /moo

<-Aribeth, tudom rég volt:)

• TDC Geronimo
    Annyira azért nem vészes :) Bár a mostani patchel úgy elcsesztek valamit, hogy én se logolok be a következő javításig, vagy azért, mert nincs már idegem hozzá vagy azért, mert eleve be se enged
  • Torzonborz
    nem baj csináld csak meg mert lehet hogy kapsz béta kulcsot. aztán majd jól elmegy a kedved az egésztől :D