12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
gatyo #454 Mivel MMORPG így igen nagy a bejárható terület. Szerintem ilyen grafikai szint mellett reális a 30-40 giga. -
foxxi #453 A kliens csak 12 giga :) -
#452 csak a 7 dvd nem az, azt ti teljesen kihasználhatjátok?? mekkora a terület amin mehetsz? -
gatyo #451 Na ez az uj patch mar eleg durva... teljesen más lett a game. Felgyorsult minden, eltüntek a csúszások etc. 1-2 apróság van még de a majus 20. mostmar teljesen realis dátum. -
mnorbi #450 Esetleg lenne egy link ahonan le lehetne tölteni az aktuális klienst ? Ha valaki tudna kuldeni pm be vagy linkelni hálás lennék. Jelentkeztem a hétvégi gamespotos open beta pvpre , van rá esély hogy bejutok ( remélem) nem szeretném péntektöl vasárnapig tölteni a 43 gb -ot :P
köszi -
#449 bár ez is elég xar de mindegy. :D legalább szép. már csak emiatt is nagy ( magas felbontású textúrák ) na meg a zene ami legalább tényleg jó. -
#448 nem is kell hogy értsd :p -
#447 édes komám ez egy mmo nem egy fostos offline xar valami. :P -
haxoror #446 Engem sem az érdekel hogy 30 giga helyet foglal majd a vinyóból hanem azt nem értem hogy mi az ami ekkora helyet igényel :P -
#445 Szerintem még ők sem tudják a végleges méretét, meglehet kevesebb lesz, de hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel. Helyem van bőven -.- -
haxoror #444 30 giga 2008-ban 1 játékért szerintem még egetverően sok (mi a szar foglal ebben 30 gigát?)
Nem követem napi szinten a legújabb játékokat de így hirtelen egyetlen másik játékot sem tudok mondani ami akár csak megközelítené a 30 gigás telepítési méretet. -
#443 Akármi kérdés, bánat, panasz van nyugodtan gyertek fel aoc.hu ircre quakeneten. Lassan ideje beindítani a dolgokat :) -
#442 150el te még szerencsésnek mondhatod magad :p -
lourker #441 az hogy "2008ban már nem egy egetverően nagy méret" azért enyhe túlzás 30gigát azért nem sok dolog foglal el a vinyón leginkább játékok tekintetében(kb semmi;p). De tényleg olcsón lehet már nagy vinyót venni tehát ez nem igazi hátrány.
És igen ha már ekkora patchek vannak azt megoldhatnák, hogy elfogadható sebességgel jöjjön ne 150kb/s-el -
#440 Nem kell itt előre remegni. Rakat dolog nincs tömörítve a betaban stb. A full 2 DVD lesz és 30 giga helyet fog kb elfoglalni a vinyón, ha nem kevesebbet, ami valljuk be 2008ba már nem egy egetverően nagy méret, főleg ha azt nézzük hogy a fél terrás vinyókat is már bagóért meg lehet venni. -
#439 :d 2 duplarétegű is elég lesz neki :) -
#438 ez már hülyeség, ekkora játékot piacra dobni, ezt mióta tervezik és hányan??? -
#437 A collectorst meg maga Arnie fogja házhoz vinni? Kicsit nekem az egész komolytalannak tűnik... sajnos. -
#436 jah és targoncával történik a házhozszállítás:p -
#435 most kaptam a híreket egy meg nem nevezhető forrásból, hogy a dobozba 13 dvd lesz mint telepítő lemez, szal örüljetek, hogy most csak ennyit kell leszedni..:P -
#434 Nem értem miből tartana felrakni valami másik normális helyre és úgy patchelni, mint ahogy azt tettük az előzőnél. Azt lehúztam 3 óra alatt egy ftpről és fel is patcheltem hamar, ezt meg holnap délig szedni fogom jobb esetbe -.- -
#433 hát jah. gondolj bele mi lesz később amikor több 100ezren szakadnak rá ...1-2 k ? :D -
#432 tegnap óta szedem megállás nélkül és a fele még hátra van. kemény 40-70kval jön. Imádok 2 napig szedni egy patchet... -
mnorbi #431 itt már megy a szervezés rendesen és pörög is a forum napi 50- 100 hozzászolás van.. www.ageofconan.hu -
foxxi #430 a legfrissebb patchel 43giga :D Kissé kövér a lelkem. -
#429 és ebből mennyi lesz a játék? -
#428 Nekem most 50-et. Igaz az egyik könyvtárat elvileg lehet törölni, ami 10 giga most :p -
#427 akkor most már enyhe 30-35 gigát foglal a játék ha jól sejtem? :) baráti -
#426 Na ma is jött egy kis patch adag(4.5gb). 2 nap alatt 10 gigás update nem rossz :d -
#425 1 hét, ennyit mondok -.- -
#424 5en szerintem -
#423 ircen is ugyanez a helyzet...remélem nem 10en leszünk a szervereken majd -.- -
#422 6ost dobtál vagy mi? ZA elött várj nub -
#421 Még mindig május 20. és az is fog már maradni :p -
#420 ohnoes -
lourker #419 Nekem is hasonlóan jól sikerült a most hétvégi tesztelés, szombaton elkezdtem letölteni a clienst vas reggelre meglett, elkezdtem patchelni dél körül és most fejeztem be;ð
Mondjuk ismerősök leírása alapján ebből a tech teszt phase-ből sokat nem lehetett megtudni max azt milyen rakosgatni a cuccokat inventoryba;p -
#418 -
#417 semmi élet ez a fórumon, munkahelyemen meg korlátozva van a netem, csak sg-t látko semmi mást, így unalmamba már nemtok mit kitalálni..:p -
Chris #416 Bloodscalp utánérzést akarsz aoc-ban is? :D -
foxxi #415 Jaja, Start 2nd May :D