12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#494 király!!:) kössz, h szoltál nekünk. kiváncsi vok naon a játékra -
#493 Van beta keyed? -
warbar #492 honnan tudnám megszerezni a klienst? :)
-
warbar #491 sziasztok eldöntöttem hogy énis jövök kipróbálom a conant ugyhogy jockey,lourker szoritsatok helyet : -
#490 Lényegtelen, nemsokára úgyis full. -
#489 jah lvl cap 13 lolololol -
#488 Május 1. Open Beta most már hivatalosan is. igaz csak fileplanet membereknek. 50k accot osztanak ki majd -
#487 Nekem jólett volna mert még nem próbáltam a gémet, régen nem is tudtam jelentkezni a szar gépem miatt. Most ugy láccik nem volt elég az 5 e-mail címről való regisztráció:( egyikre sem kaptam -
mnorbi #486 hat nem igazan kaptam én se -
Tomy Lee #485 Azt sem tudtam,hogy van ilyen lehetőség:(
Mondjuk már nemérdekel a béta(kicsit késő lenne már bétáznom:)
Jöhet a FULL! -
#484 Jelentkezett vlk a 3 napos pvp bétára? 15000 keyt osztanak szét, elvileg ma küldit az emailt h ki jutott be. Kapott már vlk? -
#483 Ha lenne egy kis eszuk, mar reg fent figyelne egy trailer a GameTrailersen a csuszasmentes jatekelmenyrol :) -
#482 merev állapotban? -
#481 meretben? -
#480 Amúgy de. Q item lootolásnál még előjön sajnos, de ezzel a patchel rengeteget változott a játék. -
#479 Tenyleg nem csuszkalnak mar a karik? Nem hiszem el ... bizonyitekot akarok!!!! :) -
#478 nna ezzel egyetértek :D -
#477 nem is fogom megvenni, de ettől még a véleményem uaaz marad, ez a játék kurva messze van a nextgen mmotól, újabb csalódás semmi több, sajnos -
#476 Ugrabugra nem kell, bőven jó lesz ami most van conanba -
#475 Mondtam neked dehát nem hittél nekem :( -
#474 nos akkor jön a szokásos érvem :
ha nem tetszik nem kell vele játszani :D
szerintem ez pont jó mert kicsit statikusabb harc alakulhat ki "málé" calssok között ami mindeképpen reálisabb mint a többi.
tudod izlések és maflások . ;) -
#473 ennél mindenképpen -
#472 miért a rohangálás talán jobb ??? -
#471 így meg aztán sokkal jobb, hogy kombonal meg fatalitynel 2-3 secre nem te irányítod a karit, látni fogsz egy szép kivégzést jujjdejó, közbe meg 4x levágnak -
#470 a wow szar -
#469 remélem ezen nem is fognak változtatni mert a pvp ugyanolyan xar lesz mint máshol ( rohangálás + ugrabugra ). -
gatyo #468 Hát megjelentek olyanok mint pvpxp bar, szal szerintem az lesz amit hirdettek. World pvp és guildvsguild. Casterek egyenlőre ugyanaz, de releasre tuti benne lesz a spellwave. Egyenlőre olyan mint WoW. -
gatyo #467 Tovabbra sem, viszont jópár combohoz már csak 1-2 fázis kell, ami eddig szerintem tök feleslegesen volt 3-4 (pl. stunok). Mivel mint irtam gyorsult a harc, egész jó lett így. -
Chris #466 Mondjuk a casterekkel mi törpént azóta, van-e már vmi épkézláb koncepció a pvp-re, stb. -
#465 kombo közben még mindig nem lehet mozogni? -
gatyo #464 Mire gondolsz konkrétan? -
Chris #463 Ok, de ezek lehetnének akár csak új pöttyök is a hímestojáson. Olyan ez mint a bugyi, nem a csomagolás a lényeg, hanem ami benne van.
-
gatyo #462 Eddig a meele harc nem volt szép. Csúszotak az ütések a mozgások. Most viszont ezt belötték és gyorsították is. Ez WoWban pl nagyon jó. Mostmar ittis az. Megjelentek végre a bőr és hajszínek is ami megjobban feldobta az amugy is gyönyörű grafikát. A víz valami félelmetesen jó... mint valami HC fps-ben. Aki majd release-t latja csak annak ezek nem mondanak sokat, de így nekünk betasoknak, szerintem nagy ugrás volt ez a patch. -
#461 én még nemtom mert még mindíg tölt. majd kipróbálom aztán meglássuk :D -
#460 pl. hogy mitől lett teljesen más a game, bár imo semmitől, de azért kíváncsi lennék én is :) -
foxxi #459 linket elvileg csak akkor kapsz ha sikeresen bekerülsz a bétába és az account manageren belöl kapod meg a kliens "telepítő" leszedési linkjeit mint http mint p2p.
Tévedtem! nem kliens hanem telepítő! Köszi a kiigazítást! :) -
mnorbi #458 szupi :P és link lenne ?:D -
#457 milyen részleteket ? -
Chris #456 Részleteket kérünk!
-
#455 a telepítő annyi :P