12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Arnoux
    király!!:) kössz, h szoltál nekünk. kiváncsi vok naon a játékra
  • TDC Geronimo
    Van beta keyed?
  • warbar
    honnan tudnám megszerezni a klienst? :)
  • warbar
    sziasztok eldöntöttem hogy énis jövök kipróbálom a conant ugyhogy jockey,lourker szoritsatok helyet :
  • TDC Geronimo
    Lényegtelen, nemsokára úgyis full.
  • Torzonborz
    jah lvl cap 13 lolololol
  • TDC Geronimo
    Május 1. Open Beta most már hivatalosan is. igaz csak fileplanet membereknek. 50k accot osztanak ki majd
  • Arnoux
    Nekem jólett volna mert még nem próbáltam a gémet, régen nem is tudtam jelentkezni a szar gépem miatt. Most ugy láccik nem volt elég az 5 e-mail címről való regisztráció:( egyikre sem kaptam
  • mnorbi
    hat nem igazan kaptam én se
  • Tomy Lee
    Azt sem tudtam,hogy van ilyen lehetőség:(
    Mondjuk már nemérdekel a béta(kicsit késő lenne már bétáznom:)
    Jöhet a FULL!
  • Arnoux
    Jelentkezett vlk a 3 napos pvp bétára? 15000 keyt osztanak szét, elvileg ma küldit az emailt h ki jutott be. Kapott már vlk?
  • Laza
    Ha lenne egy kis eszuk, mar reg fent figyelne egy trailer a GameTrailersen a csuszasmentes jatekelmenyrol :)
  • TDC Geronimo
    merev állapotban?
  • BEAST #481
    meretben?
  • TDC Geronimo
    Amúgy de. Q item lootolásnál még előjön sajnos, de ezzel a patchel rengeteget változott a játék.
  • Laza
    Tenyleg nem csuszkalnak mar a karik? Nem hiszem el ... bizonyitekot akarok!!!! :)
  • Torzonborz
    nna ezzel egyetértek :D
  • s0n1c
    nem is fogom megvenni, de ettől még a véleményem uaaz marad, ez a játék kurva messze van a nextgen mmotól, újabb csalódás semmi több, sajnos
  • TDC Geronimo
    Ugrabugra nem kell, bőven jó lesz ami most van conanba
  • TDC Geronimo
    Mondtam neked dehát nem hittél nekem :(
  • Torzonborz
    nos akkor jön a szokásos érvem :
    ha nem tetszik nem kell vele játszani :D

szerintem ez pont jó mert kicsit statikusabb harc alakulhat ki "málé" calssok között ami mindeképpen reálisabb mint a többi.
    tudod izlések és maflások . ;)
  • s0n1c
    ennél mindenképpen
  • Torzonborz
    miért a rohangálás talán jobb ???
  • s0n1c
    így meg aztán sokkal jobb, hogy kombonal meg fatalitynel 2-3 secre nem te irányítod a karit, látni fogsz egy szép kivégzést jujjdejó, közbe meg 4x levágnak
  • BEAST #470
    a wow szar
  • Torzonborz
    remélem ezen nem is fognak változtatni mert a pvp ugyanolyan xar lesz mint máshol ( rohangálás + ugrabugra ).
  • gatyo
    Hát megjelentek olyanok mint pvpxp bar, szal szerintem az lesz amit hirdettek. World pvp és guildvsguild. Casterek egyenlőre ugyanaz, de releasre tuti benne lesz a spellwave. Egyenlőre olyan mint WoW.
  • gatyo
    Tovabbra sem, viszont jópár combohoz már csak 1-2 fázis kell, ami eddig szerintem tök feleslegesen volt 3-4 (pl. stunok). Mivel mint irtam gyorsult a harc, egész jó lett így.
  • Chris
    Mondjuk a casterekkel mi törpént azóta, van-e már vmi épkézláb koncepció a pvp-re, stb.
  • s0n1c
    kombo közben még mindig nem lehet mozogni?
  • gatyo
    Mire gondolsz konkrétan?
  • Chris
    Ok, de ezek lehetnének akár csak új pöttyök is a hímestojáson. Olyan ez mint a bugyi, nem a csomagolás a lényeg, hanem ami benne van.
  • gatyo
    Eddig a meele harc nem volt szép. Csúszotak az ütések a mozgások. Most viszont ezt belötték és gyorsították is. Ez WoWban pl nagyon jó. Mostmar ittis az. Megjelentek végre a bőr és hajszínek is ami megjobban feldobta az amugy is gyönyörű grafikát. A víz valami félelmetesen jó... mint valami HC fps-ben. Aki majd release-t latja csak annak ezek nem mondanak sokat, de így nekünk betasoknak, szerintem nagy ugrás volt ez a patch.
  • Torzonborz
    én még nemtom mert még mindíg tölt. majd kipróbálom aztán meglássuk :D
  • s0n1c
    pl. hogy mitől lett teljesen más a game, bár imo semmitől, de azért kíváncsi lennék én is :)
  • foxxi
    linket elvileg csak akkor kapsz ha sikeresen bekerülsz a bétába és az account manageren belöl kapod meg a kliens "telepítő" leszedési linkjeit mint http mint p2p.

Tévedtem! nem kliens hanem telepítő! Köszi a kiigazítást! :)
  • mnorbi
    szupi :P és link lenne ?:D
  • Torzonborz
    milyen részleteket ?
  • Chris
    Részleteket kérünk!
  • Torzonborz
    a telepítő annyi :P