12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#534 méreten nem hiszem hogy változna. neke most 36 gb-os a klines és töröltem is amit lehet. -
#533 30 giga? kéne optimalizálni rajta némileg.... -
#532 waoww, aranybúl lesz a cídi?:p -
#531 Kb semmit, csak hogy legyen vmi lemez is a dobozban :) -
#530 hmm síroook -
#529 Na Gold lett ma a game, nem mintha sokat jelentene ez egy MMOnál. -
Chris #528 Köszi, akkor helyet kell csinálnom. -
#527 15 giga a telepítő és 30at tesz fel. Ez lesz végleges is. -
Chris #526 A kliens installfileja most mekkora? 30-40 giga még mindig?
-
Arwenke #525 Igaz, nem tul draga a ram manapsag. -
#524 egy m lemaradt ;y -
#523 Gyere fel inkább ircre, ha használsz. Egyszerűbb a komunikálás :) -
#522 Igen, de nem megy még mindig dx10be. -
#521 ehh hogyne lenne dx10 ? azt a confignál is ki lehet választani ha Vistád van. -
#520 Ennyi erővel akkor dx10 se lesz :)
Azt írta egyik dev belső fórumon, hogy lesz és kb egy pármegás patchel megoldható, mivel benne van minden már a kliensbe csak az indítófájl hiányzik. -
#519 azért gondolom hogy nem lesz mert a béta kliens is 32 bites. nyoma sincs 64esnek. nézd meg a version.txt file-t. ha lenne 64es szerintem az is kint lenne mivel azt is tesztelni kellene. szerintem. -
#518 aha régen azt írták hogy így lesz itána meg azt hogy mégse :D -
#517 Memory leakes a cucc még mindig kicsit. Vista alatt a 2 giga ram elfogy hamar, de mondom elvileg megjelenéskor elég már neki a 2, meg aztán 2 giga ramot kap az ember már 7-8kért ami annyira nem vészes szerintem :) -
#516 4 fajta executable lesz. 32 és 64 bites dx9 és ugyanez dx10be. Írták is meg megnézheted ha nvidia karid van az nvidia vezérlőpultba is. :) -
#515 egy assassin's creed körüli lesz szerintem, csak ennek több ram kell (képek, videók alapján szerintem) -
Arwenke #514 2gigaval nagyon szar? -
#513 hmm arról volt szó hogy nem lesz 64 bites kliens. most akkor mégis ? -
#512 A megjelenéskor lesz dx10es 64bites indítófájl, szal nem felesleges :) -
#511 vista alá jelenleg kell. Ez a megjelenésig persze változhaz. -
Arwenke #510 Aham, es akkor 64bites oprenceren remelem rendesen fog futni, mert kulonben nem sok ertelme van a 4giga ramnak.:) -
#509 4 giga ram felesleges , a többi stimm . -
#508 2 magos proci, 4 giga ram meg egy 8xxx-es kártya -
#507 Hali! Tudnátok mondani egy olyan körül belüli gépigényt ahol már szépen fog futni és nem kell low-on futtatni hozzá?:P -
Supa #506 Május 20.megjelenés...május 25. iz máj börszdéjVan egy halvány sejtésem mivel lepem meg magamatRush bizzunk benne nem lesz olyan csalódás mint RGTR -
Rushmachine #505 Na azé DUUUUUUUUUUU
Különben nagy massacre lett volna.
Szólj annak a kecske Fricc háverodnak is
R -
#504 húúúrohanokésmárisdesebtibenelőrendelem -
Rushmachine #503 Csá Jockey Bácsi!
Elképzelhető,hogy belevágunk wárbár bácsival,habár a játék kapott hideget is meleget is ,kiváncsi leszek,csak aztán ne hogy úgy járjunk ,mint a Tabulával.Király start,szép remények,pre order minden ,azt 2 hónap béta + 2 hónap full után jön rá az ember ,hogy el**rták ,de igen keményen.
Lenne jó csapat,mert a POTBS team-ből esetleg jönne pár ember + a régi ismerősök közül néhányan még értelemes csapatot is össze lehetne rakni.
....
R -
#502 Ezta megjelenést már sehova sem tologatják el. -
#501 kiraly, alakul am itt a csapat..:0
-
#500 elvileg ja aztán ki tujda tolnak e rajta.
hajrá grinder farmerek ! -
Supa #499 Ha május 1.akkor elvileg lesz cirka 3 hét OB?Vagy szép csendben kitolják a full megjelenését -
#498 asszem erre nyomok vagy 5 regisztrációt, nem akarom, h ebből is kihagyjanak mint a mostani pvp bétából -
warbar #497 azthittem hozzálehet férni a klienshez kulcs nélkül is és aki kap vagy vesz az kipróbálhatja
-
#496 Igen -
warbar #495 még nincs sajna gondolom akkor elöbb az kell a kliens letöltéséhez