12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#574 Nem sok köze van hozzá. Miért baj lenne? -.- -
#573 hova porogjon amikor meg sehol sincs a jatek -.- -
#572 Bétások, nyugtassatok meg hogy a Conqueror nem olyan mint a Paladin a WoW ban! -
#571 hmmm azthittem nagyobb pörgés van ebben a topikban!
-
#570 We are doomed! -
#569 jo kis oldal, ha erdekelne a jatek conq vagy assa lennek -
#568 gondolom ez ismeritek....
Skilltree -
#567 Guardian FTW!:) -
Kalinka #566 én csak attól félek hgoy a szerver populáció több mint fele ranger/assasin lesz.. -
#565 mekkora a bejárható terület WOW-os méretekhez viszonyítva? -
#564 előrendelés megtörtént:P:) -
#563 Ez régi -
#562 Ez mar a patch utani allapotbol keszulhetett? Itt meg mindig csuszikalnak a karik :(
http://www.gametrailers.com/player/33233.html -
Kalinka #561 ez a helyes...a vége nem kell ehh
http://youtube.com/watch?v=3MAdNqXVYMw&feature=related -
Kalinka #560 http://youtube.com/watch?v=3MAdNqXVYMw&feature=related /Conqueror
pl...oldalt fel van sorolva a többi class is, válogass
linkeléshez hülye vagyok -
#559 youtubera menj fel és írd be hogy "age of conan", aztán válogass :p -
#558 tudnál 1 ilyen videót belinkelni? -
#557 Hát én még mindig nem tudtam dönteni :d -
Kalinka #556 a magyaros szószerkezetektől és szóismétlésektől tekintsetek el... ;) -
Kalinka #555 youtube-on érdemes megnézni a pvp videókat, aki még nem látta a classokat (mint én)
ahogy eddig nézegettem a pvp videókat engem a conquerror meg a bear shaman fogott meg...
a gyerek ahogy kommentálta a rangert vicces volt...eléggé op class ahogy mutatta -
#554 Köszi :) -
#553 rosszul tudod :p -
Chris #552 Csak annyiban hasonlít ahogy kivettem a skillekből, hogy partyt buffol, ellent debuffol, spellek segítségével meg nagyot üt. :D
-
Chris #551 Nem a palákat hívták így azt hiszem, hanem az arra speccelt palákat. :) Szavad sem lehet, mert te tudtommal mindig a "jó" healer palákhoz tartoztál. -
Tomy Lee #550 TDC Geronimo: Boldog Szülinapot! -
Smokk #549 Es vban a Xotli a palahoz hasonlitana?!?
...En eddig nem ezt vettem ki.
Nem szeretnek 1 paladinhoz hasonlo kasztot! -
#548 RP=role playing=szerepjáték
Vagyis olyan dolgok, h mittom én futó versenyt rendeztek vagy ienekről dumáltok, h ma gnómot vacsorázom. Engem sosem érdekeltek az ien dolgok.. -
#547 PvP
PvP (or player-versus-player) servers have more widespread PvP rulesets, encouraging players to fight against each other.
PvP-RP
These are PvP servers with extra rules of conduct to encourage roleplaying and a more “in-character” feel in-game.
Magyarul utóbbinál egy szót sem szólhatsz a Hyboria világán kívüli témákról -
#546 Semmi különös. Néhány szerencsétlen így hívta wowba a paladinokat, azt hitték vicces pedig nemaz :) -
Smokk #545 "retricsicska"
Az mit takar?
Amugy En vszeg ezt a kasztom fogom valasztani... -
haxoror #544 Mi a különbség a PVP és a PVP-RP szerverek között? -
Probatbicol #543 Hát én se dőltem a kardomba, hogy lemaradtam, szenvedhettem volna 7 GB letöltésével fél, legfeljebb egy nap játékért.
Egyébként is most Savage 2-zöm, azt pvp-ben nem hinném, hogy bármi is felül tudná múlni mostanában. -
#542 énis kaptam anno összesen 3x technical beta eventre kulcsot, el is kezdtem leszedni az installt, akkor fel is patcheltem (event vasárnap volt, ezt kedden csináltam) aztán nem foglalkoztam vele vasárnapig.
aztán event előtt egy órával már poénból megpróbáltam beloginolni, erre elkezdett nekem kb 800 megányi patchet leszeni réééémlassan (jó ha 30k-val jött). event vége után nagyjából egy órával fejezte be a patch letöltését.
émmeg onnantól úgy voltam vele hogy nakapják be, és hagytam az egészet. -
Chris #541 aoc.wikia.com
Nem tudom mennyire aktuálisak itt az infók, de tetszenek a mage kasztok. Necromancer tűnik "locknak", a demo "petes magenek", gondolom ez a Xotli meg amolyan "retricsicska". :D
-
#540 no, akkor küldhetnéd a talált linkedet, mert én nem találok normálisat:p -
#539 Necron az előző patchbe változtattak jó sokat. Demo meg elég jó kis nuker class. -
Chris #538 Közben találtam. Demonologist meg a Necromancer hogy állnak most? :D
-
Chris #537 Tudnátok linkelni olyan oldalt, ahol a skillek/spellek nagyrésze részletezve van? Csak nagyvonalú leírásokat találtam a kasztokról. -
Probatbicol #536 Én meg most látom, hogy kaptam béta kulcsot a múlt hévégi pvp bétára :(.
Aranyosak, mert péntek este 8-kor el is bírták küldeni a levelet, délelőtt még néztem, hogy jött-e valami.
Viszont ahhoz, csak 6,9 gb-ot kellett volna letölteni, biztos valami csatamező szerűség volt. -
#535 hmm elkezdtem nézegetni milyen kari lenne a végcél, de egyenlőre nem nagyon láto át mi mire jó
conqueror ha jól látom ilyne pala típus, priest oldalon a stormcaller mennyire halékony?