12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Torzonborz
    destiny quest line már az elején kezdőik nem 20tól ;)

sáska : nekem az assám bugosodik be néha de ellég dúrván. kidob desktopra 640x480as felbontásban 4 színnel aztán elmegy a kép is. kis idő múla magától "meggyógyul" és után tudok megint nyomulni vele. más karival nincs ilyen gond. elég gáz :D
  • TDC Geronimo
    Na új patch megint. *patchnotera vár türelmetlenül*
  • Sáska
    1 partiban voltam, de ott is mindenki arra ment, amerre látott.. majd talán magasabb szinten, most ugyis uj karaktert csináltam.
  • TDC Geronimo
    White sandsen meg acheronian ruinnál van 2 hely ahova ha bemész becrashelsz, de ezt írják is játékba mikor belépsz meg a patcher is :)

Várhatsz a fixig akkor, partyzni meg érdemes elejétől fogva szerintem mivel MMO.
  • Lyan Kyj
    100 dollárért árulnak még 3 hétig működő béta accot, azzal kitudod.

Vagy ha van fileplanet (IGN) előfizetésed, és szerencsés vagy, akkor május elsején lvl13-ig.
  • teddymac
    Hmmm ti már játszotok vele ...Én nem tudnám valahogy kiprobalni ?
  • Sáska
    felvittem egy karit lvl17-ig, aztán bementem egy helyre, ahonnan kidobott critical errorral. Azota nem tudok belépni vele.
    Kb hanyas szinttől lehet partiban menni, ahol már van értelme?
  • TDC Geronimo
    80as a max general betaba. 20 után kezdődik a destiny q line ami azt hiszem 40ig tart.
  • teddymac
    Remélem lesz ingyenes kiprobalhato versio :)
  • Sáska
    A béta jelenlegi fázisában mennyi a max szint?
    lvl 20 után már nincsenek awakening questek?
  • Arnoux
    A banner alá rakhatnátok pár linket pld Hivatalos website, Magyar fansite, FAQ, esetleg egy-két nagyon jó külföldi fansite.
  • Chris
    Na megnéztem jópár pvp videót nagyon lényegretörő kommentárral. Kicsit counterstrike-szerű akciójátéknak tűnik a pvp egyelőre, de tetszik. Csináltak vagy terveznek csinálni vmit a rangerrel, meg a necro/demonologisttal? Előbbi két skill szpemmelésével bárkit megölt, utóbbi kettő meg vhogy sima rongybábú pofozózsáknak tűnik.
  • Smokk
    A csuhasok kozul eddig melyik viszi be a legtobb dp-est?
  • BEAST #601
    En ilyenrol nem tudok
  • TDC Geronimo
    Na mivan ma még mindig úgy néz ki hogy jössz? :p
  • Count Adyn
    Fel kell hivni a fókuszt és adni egy elmebeteg interjút a játékról arc nélkül, jó freitomisan:DD
  • BEAST #598
    sajnos ez az igazsag, tenyleg nem lenne rossz egy jatek verpistik nelkul, de sajnos sokszor anyu es apu nem nez utana hogy pontosan mi is az amit a gyerek ker...
  • Torzonborz
    1 hónap ehez is jár.
  • teddymac
    Játék megvásárlásával egy hónapot lehet játszani és utánna lesz fizetős vagy rögtön be kell szerezni egy "gamecar"dot is ?
  • Nethyrrea
    hát ahogy elnéztem a csonkolásokat meg a meztelen néniket a játékban, nem is csodálom :D mindenesetre ez nem fogja visszatartani a kis agyatlan 12-3-4 éveseket hogy megvetessék apuval anyuval, vagy épp saját maguk
  • Count Adyn

Engem az a 18+ felirat örömmel tölt el rajta:D
  • Torzonborz
    de a legtöbbhöz van érték is megadva csak azen az oldalon nincs.
  • Chris
    Mondjuk a játék mechanikájának ismerete nélkül kurvára nem mondanak semmit a featek. A játékban is csak ilyen körülbelüli hatás van rájuk írva? Nincs benne pl., hogy adott feat 3%-kal növeli crassus esélyét, hogy büdös legyen a szája, csak "significantly"?
  • Torzonborz
    nagyjából végleges de a balance miatt még változhat kiadás után is.
  • Chris
    Nem a dátumra értettem, hanem a featekre.
  • Torzonborz
    ez már a végleges dátum.
  • Chris
    Na én vmi ilyesmit kerestem, köszi.
    Ez amúgy mennyire végleges?
  • Smithwarden
    Igaz - meg nem irt, mivel meg a beta sem indult el, csak elore vetitettem mire lehet szamolni. (Tapasztalat masik forumbol, tipikus kezdes tole hogy bedurran "dominansan" egy topicba chat szeruen spammelve.)

Crassus:
    Igaz offenziv voltam, de nem irtam semmi durvan sertot, szoval gyorsan lehet hanyagolni a "leszemetezest".
  • DarkSector
    THX.
  • BEAST #585
    majus 23 ha jol emlekszem
  • Gear
    Nem láttam olyan hozzászólást Crassustól amiben fényezte volna magát.

• DarkSector
    Hy játék kb mikor jön (várhatóan)?
  • [HUN]Crassus
    egy moderátor nem takarítaná el a szemetet? köszönöm
  • Sanko
    .
  • Smithwarden
    #564 #565 #567 #568 #575 #576 #578 ...

Na a Crassus fele envagyokakiraly-chat itt is beindult...
    ...(mint a wow-os forumban)...
  • Torzonborz
    np cask herótom van már attól hogy mindenhol wowowowowowow megy
  • [HUN]Crassus
    mea culpa:P
  • Torzonborz
    Könyörgöm ha már AoCról beszéltek akkor használjátok az ahoz kapcsolodó kifejezéseket is pl nem talent hanem feat.
  • [HUN]Crassus
    a legkomolyabb az a 18-as karika a dobozon!:) Jatek ami felnotekknek keszult:P hehe
  • [HUN]Crassus
    3 het sacc/kb...azert az mar nemsok:P

nekem speciel elsore elnyerte a tetszesem az,hogy itt ez a Guardian klassz aki ugye tank full plate-ben,de annak ellenere ahogy nezegettem a talentfajat nem szar dps-sem! A tobbi klasszba belekukkantva ugyanezt tudom elmondani pl. a papokrol akik nem csak egyfajta dologra lesznek "rakenyszeritve" mint a wowban....
    Nagyon nagy varakozassal tekintek a jatek fele!Aztan ha szar lesz marad a hellokitty:)