12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#614 destiny quest line már az elején kezdőik nem 20tól ;)
sáska : nekem az assám bugosodik be néha de ellég dúrván. kidob desktopra 640x480as felbontásban 4 színnel aztán elmegy a kép is. kis idő múla magától "meggyógyul" és után tudok megint nyomulni vele. más karival nincs ilyen gond. elég gáz :D -
#613 Na új patch megint. *patchnotera vár türelmetlenül* -
#612 1 partiban voltam, de ott is mindenki arra ment, amerre látott.. majd talán magasabb szinten, most ugyis uj karaktert csináltam. -
#611 White sandsen meg acheronian ruinnál van 2 hely ahova ha bemész becrashelsz, de ezt írják is játékba mikor belépsz meg a patcher is :)
Várhatsz a fixig akkor, partyzni meg érdemes elejétől fogva szerintem mivel MMO.
-
Lyan Kyj #610 100 dollárért árulnak még 3 hétig működő béta accot, azzal kitudod.
Vagy ha van fileplanet (IGN) előfizetésed, és szerencsés vagy, akkor május elsején lvl13-ig. -
#609 Hmmm ti már játszotok vele ...Én nem tudnám valahogy kiprobalni ?
-
#608 felvittem egy karit lvl17-ig, aztán bementem egy helyre, ahonnan kidobott critical errorral. Azota nem tudok belépni vele.
Kb hanyas szinttől lehet partiban menni, ahol már van értelme? -
#607 80as a max general betaba. 20 után kezdődik a destiny q line ami azt hiszem 40ig tart. -
#606 Remélem lesz ingyenes kiprobalhato versio :) -
#605 A béta jelenlegi fázisában mennyi a max szint?
lvl 20 után már nincsenek awakening questek? -
#604 A banner alá rakhatnátok pár linket pld Hivatalos website, Magyar fansite, FAQ, esetleg egy-két nagyon jó külföldi fansite. -
Chris #603 Na megnéztem jópár pvp videót nagyon lényegretörő kommentárral. Kicsit counterstrike-szerű akciójátéknak tűnik a pvp egyelőre, de tetszik. Csináltak vagy terveznek csinálni vmit a rangerrel, meg a necro/demonologisttal? Előbbi két skill szpemmelésével bárkit megölt, utóbbi kettő meg vhogy sima rongybábú pofozózsáknak tűnik. -
Smokk #602 A csuhasok kozul eddig melyik viszi be a legtobb dp-est? -
#601 En ilyenrol nem tudok -
#600 Na mivan ma még mindig úgy néz ki hogy jössz? :p -
#599 Fel kell hivni a fókuszt és adni egy elmebeteg interjút a játékról arc nélkül, jó freitomisan:DD -
#598 sajnos ez az igazsag, tenyleg nem lenne rossz egy jatek verpistik nelkul, de sajnos sokszor anyu es apu nem nez utana hogy pontosan mi is az amit a gyerek ker... -
#597 1 hónap ehez is jár. -
#596 Játék megvásárlásával egy hónapot lehet játszani és utánna lesz fizetős vagy rögtön be kell szerezni egy "gamecar"dot is ? -
#595 hát ahogy elnéztem a csonkolásokat meg a meztelen néniket a játékban, nem is csodálom :D mindenesetre ez nem fogja visszatartani a kis agyatlan 12-3-4 éveseket hogy megvetessék apuval anyuval, vagy épp saját maguk -
Engem az a 18+ felirat örömmel tölt el rajta:D -
#593 de a legtöbbhöz van érték is megadva csak azen az oldalon nincs. -
Chris #592 Mondjuk a játék mechanikájának ismerete nélkül kurvára nem mondanak semmit a featek. A játékban is csak ilyen körülbelüli hatás van rájuk írva? Nincs benne pl., hogy adott feat 3%-kal növeli crassus esélyét, hogy büdös legyen a szája, csak "significantly"? -
#591 nagyjából végleges de a balance miatt még változhat kiadás után is. -
Chris #590 Nem a dátumra értettem, hanem a featekre. -
#589 ez már a végleges dátum. -
Chris #588 Na én vmi ilyesmit kerestem, köszi.
Ez amúgy mennyire végleges? -
#587 Igaz - meg nem irt, mivel meg a beta sem indult el, csak elore vetitettem mire lehet szamolni. (Tapasztalat masik forumbol, tipikus kezdes tole hogy bedurran "dominansan" egy topicba chat szeruen spammelve.)
Crassus:
Igaz offenziv voltam, de nem irtam semmi durvan sertot, szoval gyorsan lehet hanyagolni a "leszemetezest". -
#586 THX. -
#585 majus 23 ha jol emlekszem -
Gear #584 Nem láttam olyan hozzászólást Crassustól amiben fényezte volna magát.
-
#583 Hy játék kb mikor jön (várhatóan)? -
#582 egy moderátor nem takarítaná el a szemetet? köszönöm -
#581 . -
#580 #564 #565 #567 #568 #575 #576 #578 ...
Na a Crassus fele envagyokakiraly-chat itt is beindult...
...(mint a wow-os forumban)... -
#579 np cask herótom van már attól hogy mindenhol wowowowowowow megy -
#578 mea culpa:P -
#577 Könyörgöm ha már AoCról beszéltek akkor használjátok az ahoz kapcsolodó kifejezéseket is pl nem talent hanem feat. -
#576 a legkomolyabb az a 18-as karika a dobozon!:) Jatek ami felnotekknek keszult:P hehe -
#575 3 het sacc/kb...azert az mar nemsok:P
nekem speciel elsore elnyerte a tetszesem az,hogy itt ez a Guardian klassz aki ugye tank full plate-ben,de annak ellenere ahogy nezegettem a talentfajat nem szar dps-sem! A tobbi klasszba belekukkantva ugyanezt tudom elmondani pl. a papokrol akik nem csak egyfajta dologra lesznek "rakenyszeritve" mint a wowban....
Nagyon nagy varakozassal tekintek a jatek fele!Aztan ha szar lesz marad a hellokitty:)