12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
sleepwalker77 #654 Egy rakás info :
Conan Compilation: a list of FACTS you want to know
Bár januári a cikk, azért lehet benne néhány hasznos infó.
Aki meg videókat szeretne nézni az itt talál egy raklappal :
Mindenféle videók
PVP videók -
#653 Spellweave cikk IGN-en. Érdekesnek hangzik. -
(Hm eredeti helyrol nem lehet linkelni a kepet ugy tunik.) -
Age of Conan - Hyborian Adventures: Mounted Combat -
#650 Kis videó AoC zenéről, hangokról. -
#649 Nethy csak nem szemezel a jatekkal? ;p -
#648 nemtom, nekem anno a game.co.uk-ról rendelt játék szépen rendesen 3 munkanapon belül meggyütt. persze az én esetemben már kint volt a game amikor megrendeltem, nem előrendelés volt. de nem feltételezem hogy most is másképp lenne. -
#647 Majdnem minden nap osztanak ki kulcsokat különböző oldalakon. -
#646 cserébe ha valaki nyer kérem az accountját pár órára amikor ő nincs fent :D -
#645 Van még a warcry.com-on meg az mmorpg.com-on is :) csökkentem az esélyeimet :D -
#644 csak ezen a tetonhammeren lehet? -
#643 klienst nagyobb torrent oldalakról, bétára fileplaneten 15 dollárért, vagy van pár sorsolásos oldal ahol 17ezer ember közt 100 kulcsot sorsolnak ki. Amúgy ha kapsz kulcsot akkor adnak linket a klieshez is. A sorsolásos oldalak kintvannak az ageofconan.hu-n a hírekben. -
#642 kérdezném hogy lehet e még béta kulcsot kérni,igaz anno regisztráltam?
meg a kilenst honnan lehet leszedni?
-
#641 De az inkább a postás hibája szvsz, értesítőt kellett volna hagynia hogy a postán átveheted, ha nem vagy otthon. -
#640 hat ennek nem orulok :S ... majd ra kell uszitani a foldszinten lako nyugdijasokat a postaladakra hogy orkodjenek :D:D -
#639 ócsó mulattság -
weky #638 Köszi a választ!
Mondjuk ha nekem a lakás előtt leteszik a pakkot, 20 percen belül el fog tűnni onnan.... Utánanézek, hogy nem lehet e másfajta csomgaküldést kérni. -
Probatbicol #637 Én annak idején a wow-ot rendeltem tőlük, ideért az 3-4 munkanap alatt, az az egy problémám van velük, hogy - nyilván az eltérő postakultúrából adódóan- teljesen sima küldeményként adják fel a cuccot. A wow csomagot pl. hazaérve az utcán a gázóra tetejére rakva találtam meg mivel a postaládába nem fért be, bárki elvihette volna. -
#636 Nekem ket napja lett a beta kulcsom, lassan leer a 12Gb is.
Kivancsi leszek, hogy Majus 1.-en ossze fognak-e omlani a szerverek hogy mindenki egyszerre akar majd fellepni megnezni. (Ugy mint wownal volt szokas.) -
weky #635 Sziasztok!
A Game.uk-s előrendelés kapcsán annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi idő, amíg kiszállítják? Az okés, hogy megkapod a 3 napos kódot, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy megesik, hogy egy adott játék hivatalos megjelenése után 1 héttel jön meg a csomag.
Nem mintha nem tudnék rá várni egy hetet, de ha valaki innen már rendelt tőlük, akkor megoszthatná a tapasztalatiait. Köszi! -
#634 15 dollárért bekerülhetsz :D igazából nekem elég lenne 2-3 órára egy account, úgyis lvl 13 lesz a max az elsejét induló "open" bétában -
#633 hajj, ide se jutok be betaba : / -
#632 Én is azt néztem ki :) csak jó lenne megnézni a bétát előtte, hátha kapok este kulcsot -
#631 igen, en is gamerol tervezem a rendelest -
#630 de aki meg az US-t rendeli elő az 17.én kezdhet azthiszem, ez a 3 napos előny ilyen előrendelői akció :) meg extra mamut,orrszarvú mount meg +8 inventory slot is jár néhány helyen. nem beszélve arról hogy olcsóbb angliából behozatni és megvenni úgy mint ha Magyarországon vennénk... De mondjuk ez mindennel így van, egyes helyeken rájöttek már hogy ha olcsóbban adják akkor többen veszik :D -
#629 majus 23 az eu kiadas idopontja, de az us 20, ezert akik elorendelik a jatekot euban azoknak lehetosege lesz 3 nappal elobb kezdeni a jatekot, vagy valami ilyesmi -
WiLDoR #628 mikor fog ez a gamma megjelenni pontosan? -
#627 déltől 12 órás server down. -
haxoror #626 hmm... -
#625 Reméljük -
#624 össze fog ez állni a megjelenési időpontig? -
#623 ja és dx10 még mindig nem megy, majd csak megjelenés után lesz benne rendesen. -
#622 Na hát megjavult de nagyon neccesen indult. Dx10 bekerült optionsba meg átvariálták megint teljesen video optionst. A kliens 10-20 secet töltött max patch előtt most volt hogy 5 percet. Visszaraktam winbe dx9re meg újraindítottam wint azt most már jó, nem tölt annyit meg valahogy stabilabb a fps. Crash viszont van dögivel -.- -
#621 na mi történt ? még nem peccseltem fel. -
#620 Üdv! Hm van itt pár ismerős név :) Nincs valakinek egy "felesleges" béta accountja amivel pár órát játszhatnék? :D elő szeretném rendelni, csak azért jó lenne megnézni előtte hogy mégis milyen mozgás közben. Egyébként mennyire lesz quest központú a fejlődés? Meg a dungeon-ök L2-es vagy wow-os megoldással lesznek megcsinálva? Utóbbinak jobban örülnék :) hivatalos oldalon csak promóciós szövegeket találtam ezekkel kapcsolatban. -
Chris #619 Pedig jó volna ha tennéd és nyilatkoznál a 603-ról is. -
#618 Hát a mai updateről inkább nem nyilatkoznék :d -
#617 jó lenne.
Eddig a herald of xotli ami nekem tetszik, bár a bear shaman sem rossz^^ -
#616 Mai patch lehet javítja. -
#615 az a gond, hogy bementem a mausoleumba..:)