12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#694 nemtom, eq2-be is az elso 8 szint instance-lt, itt lvl20ig van ez, ezzel nincs is semmi baj sztem, mivel elvileg telleg egyedi a harcrendszer
szal az bevezeto resz alapjan sztem nem kene sok mindent lelszurni, eq2-be is csak utana nyilt meg avilag:) -
Chris #693 Nem azért, hanem ha nem onehitelik a meleek a castereket akkor tuti a necro vagy a demonologist. -
#692 Oh tényleg, elkerülte a figyelmem :) -
Glesthor #691 Ha megfigyelted, akkor idézőjelbe raktam a wow-os részt... :) Nos, ha ez ilyen ígéretes játék, akkor lehet, hogy eladom a wow-os accomat és megveszem a Conan-t. -
#690 Kezdőterületen van csak ez az érzés, 20 után "kinyílik" a világ. -
#689 túl sok minden instanceolt, nekem pont olyan érzésem volt, mint gwbe, van egy ösvény 2 checkpoint között és annyi -
#688 Nem WoW, hanem MMO. lvl 5 után bárkivel találkozhatsz bárhol. -
Glesthor #687 Már több, mint egy éve nyomom a wowot. Mostanában kezdtem el kacsintgatni más játékok felé is. Láttam képeket a Conanból... Illetve különböző infókat olvastam. Az a kérdésem, hogy ez olyan "wow-os" lesz? Tehát bárhol találkozhatunk bárkivel? Vagy a Guild Wars-hoz hasonlóan csak városokban lehet szocializálódni? :) -
#686 Mint minden játékban itt is törlik. -
#685 2 perc cd és 15 secig tart. -
#684 Nincs és megjelenésig nem is lesz, de a HoXnak amúgy sem lesz spellweaveje :p -
warbar #683 nálam az assasin jött be nagyon letarol mindent nagyon komoly kari igazi darálógép
-
Chris #682 Azokat a kommentes videjókat én is láttam, azt mondta a srác, hogy duplázódik a dmg amikor elnyomja. Gondolom aktíválható a cucc és cd-s. -
#681 azt nézegettem én is vidijókba, azt mondta a srác amikor alakot váltott elég zúzda kari, kérdés meddig van alakváltásban, vagy szabályozhatod-e mikor jössz ki belőle, mert ha elnyomod és mondjuk tart 30secig, akkor eléggé kijátszható.. -
Unreal1942 #680 Magyarul egy skrizofén papírwarrior :) -
#679 törlik majd a beta karikat?
nem folytatni szeretném, csak hogy a nevek ne legyenek lefogalva ha élesre kerül a sor -
Chris #678 Clothos kétkezes kardot lóbálós, alakváltós, kasztolós.
Bár a tempest is szimpatikus, de a wow-féle druida ugrik be nekem róla és ez nem csinál kedvet hozzá. :D
-
#677 xolti az amelyik alakváltó? valami demoni formába megy át? -
Unreal1942 #676 Ha elkezdem akkor Dark Templar Vagy Demonologist! -
#675 nemtom elkerülni ezeket a nyomi csapkodós healelős karikat, meg valakinek a seggeteket is védeni kell.. :p
sajna mivel nem volt teszt, az első pár napos ámokfutásban kipróbálom mind2, és az alapján döntök:P
barbar nekem gagyi, bár biztos jó kis pown kari lesz:P
wow us betába kirugóztam magam egy életre...:P -
Unreal1942 #674 Majd kiderül! :) -
Chris #673 Jómagam Xotli. :D
A mostani bétában már benne lesz a spellweave rendszer?
-
#672 félni a kaszásól kell
GW meg AOC kurvára nem egy kategória, ez fizetős tartalom..:) -
Unreal1942 #671 Arról lehet már valamit tudni, hogy mennyi lesz a havi díj?
Kicsit félek tőle, hogy ugyan olyan xar lesz a conan mint a guild wars! :( -
#670 jol nez ki a bearshaman, de 2h kard fetishem van, ezert barbar vagy conq leszek... jelenleg inkabb az elobbi -
#669 hmm nézegettem a dolgokat, egyre inkább kezdek rápörögni a gammára
jelenleg elsődleges kari bearshaman másodlagos conq indulás néz ki:)
-
#668 jahjah, többet tölt nálam is. viszont ha betöltött, akkor nem szaggat annyira, ellenben többször becrash-el a gépem:/ -
#667 ez sem sokat segített . vmi nagyon nem oks a betöltés is sokkal tovább tart mint a peccs elött. ehh . -
#666 "The shaders seem to be done differently now, and the CPU needs to reconstruct the cache. The first time in an area will be choppy for a while, and then smooth out after a few minutes, and then you should not have the problem anymore. However, loading times are higher now with the patch. As you can see in my sig, my computer is not very good, but I still keep a solid 25-30fps most places, and up to 43 in a confined area such as Bubshur underground thing." Belső fórumról van, nagyjából az amit mondtam :) -
#665 ctrl+ű betű, dump shader cachre nyomj rá. Amúgy miután jártam egy zónába azután tükörsimán fut már ott. Töltés után rögtön betölti highres textúrákat is szal nekem sokkal jobb lett. próbálgasd állítani mediumra majd highra settingset vagy amilyenen volt előtte majd indítsd gépet újra. nekem csak az első alkalommal töltött sokat meg akadozott, utána már nem -
#664 brr ez a mostani peccs elég gáz lett. állandóan akad , több másodpercre megáll az egész pedig elötte egész jól ment. nem értem mit csesztek el . -
#663 thx :)
igen lehet, mert pl szólt hogy nem a legfrissebb driverem van, amióta felkúszott az is, már csöndben van -
#662 Ott a Preorder kulcsokat lehet csak regisztrálni majd, szal nem ingyenes. -
#661 Billentyűkiosztás átállítása asszem hogy csak akkor működik, ha már játékban vagy, főmenübe nem. Az a dos ablak meg a debugger ami küldi a fontos adatokat a Funcomnak :) -
#660 Faxa ez ingyenes? -
#659 https://register.ageofconan.com/downtime/
brrrr 2-ika
neektek is elindul a háttérben egy dos ablak ahol mindenféle errorokat ír ki?
ettől függetlenűl a game bejön, mármint a login-ig
billentyű kiosztást miért nem tudom konfigurálni, viszont a billentyű LCD-jét használja (G15) -
#658 Holnap 2től, 6 órán keresztül leáll majd a regisztrációs oldal. -
#657 na sikerült leszedni mag van a serial is....már csak reggelni kéne...:/ -
#656 hat meg van kb 1 honapod, hajra! :D -
#655 de, csak most nincs pénzem rá :D