12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
pedrohsi #734 így van, de mindenki GMT-t használ, elfelejtik, hogy ez másokat alaposan megkavarhat - hiába, még mindig nem számítunk :) -
#733 Ja most olvastam -
Kalinka #732 lehet hülyeséget mondok, mindig megkavarnak ezek a zónák, de a gmt az mindig -1
most, hogy nyári időszámítás van a bst lett -2 a cet-hez képest, nem? -
pedrohsi #731 22.00 az új start - fórum link
GMT-hez most 2 órát adunk a nyári időszámítás miatt -
#730 17.00tól megy hivatalosan. -
Glesthor #729 jelentkeztem bétára. csak azután tudom letölteni a telepítőjét, hogy ellenőrizték a cuccaimat? vagy valahonnan le lehet szedni? -
#728 mindenkinek megy csak neked nem ;) -
#727 még nem akarja az igazat....másnak megy már? -
#726 THX! :D -
#725 +ugye esetleges "technical issues" .. en AO -ztam ami masik FUNCOM mmorpg ... es azis elegge docogosen indult ;) asszem en gta4 el utom el addig az idot ;) -
#724 nálunk 16:00 kor? -
#723 TWO LAUNCHES! TWO LAUNCHES!
0900 EST FOR ALL USA SERVERS
1500 GMT FOR ALL EURO SERVERS
-
#722 sikerült, beta account open.....viszont a game nem tud csatlakozni az....nem mennek a serverek vagy más oka lehet? -
#721 THX!!!!!! -
#720 beta acc reg (ha van mar kulcsod) -
#719 Már rég kellett volna openre :p -
#718 itteni idő szerint mikortól lehet reggelni a betára? -
Glesthor #717 megrendeltem a gyűjtői változatot.... yeah! :) -
weky #716 Igen, mindig is 12GB-os mailt szerettem volna kapni -
#715 varjukmaaa`n ;)
weky : elkuldjem mailban ? :)
Akinek fekete kepernyovel indul es csak pointer van, annak nemkell megijedni, ismert hiba , a jatek konyvtaraban allitsd at windovedre aztan jatekon belul majd vissza fullscreenre -
#714 szia! :D
hat remelem, van meg nagyon sok ismeros aki megy jatszani, szoval egy helyre kell tomorulni xD -
weky #713 Sziasztok!
A Fileplaneteről kaptam ugyan kulcsot, de onnan valami iszonyat lassan jön le a kliens (átlagosan 60kb/s), 52 óra, amíg a 12GB-os cucc lemászik. Nem tudtok esetleg egy másik helyet, ahonnan gyorsabban le lehet szedni?
Köszi! -
#712 melyik serverre tendálnak a legtöbben? van felmérés ez ügyben?
tudom megoszlanak a PvP vagy RP PvP közt, de hova mennek a legtöbben? -
#711 Ma 18:00-kor kezdodik a beta elvileg. (PST 9:00) -
#710 Mennyi itt a régi L2 ember
jockey
beast
sis
nethy
remelem itt majd toljuk 1ütt mint régen -
#709 Open beta az IGN-es, semmi köze a general meg tech betahoz. IGNes accod kellett hogy legyen ahhoz, hogy kaphass keyt open betara, de ma már nem osztanak. -
#708 Elvileg ma kezdődött el az Open Beta, nem? Honan tudom leszedni a klienst és a többit? A Technical meg a General Beta -ra jelentkeztem, de eddig semilyen e-mail -t nem kaptam az Open Beta -val kapcsolatban. -
#707 The Funcom Billing System is currently down for maintenance.
Servers went down at 12noon GMT, estimated downtime is 6 hours.
ahhoz lépest 1 napja ez van..... -
#706 FilePlanet -
#705 egy próbát megér azoknak akik nem akarnak/tudnak fizetni FilePlanetre (ad beta keyt rögtön)
itt le van írva lépésről épésre.
http://www.gol-clan.net/forums/index.php?showtopic=911
https://login.fileplanet.com/subscribe/start.aspx?spid=10206
FilePlanet Subscription - 12 Months Free (DL Turbo PayPal Users) ($0.00) more info $0.00
FIGYELEM! én nem próbáltam, nem tudom műxik-e, csak ráakadtam, olyan kértyaszámot adjatok csak meg amit ti töltötök fel pénzzel, pl otp virtuális web (én is ezt használom). -
#704 Hát körül kell nézegetni conannal foglalkozó oldalakon, sokszor osztogatnak ki keyeket. -
#703 Nekem a videokból sokkal jobban bejött a játék hangulata mint a warhammeré. A warhammer onlineban sehol sincs napfényes rész, mindenhol csak sötétség.
Szívesen kipróbálnám a bétát, a gépem is megvan hozzá. Hol szerehetnék még kulcsot a fileplaneten kivül? (ott tuti nem fogok mert nem vagyok prémium member:() -
#702 Nekem nagyon bejön. Bugosnak meg bugos, azért beta :p -
#701 honnan szereztél keyt?
Egyébként a bétásoknak mi a véleményük a játékról? bugos még? -
#700 Betaban vannak már guildok?
Végre sikerült szerválnom egy keyt -
#699 Tegnap lekaptam egy GMet, kicsit túlméretezettek :)
-
Glesthor #698 Most nézegettem conanos videókat. Baze... Faszán néz ki! -
#697 *featből, csak hogy ne legyen annyira parasztos :p -
#696 Van rá feat később, ami növeli időtartamot meg lehet a későbbi rank tovább tart, illetve ott van a featbő szerezhető Avatar of Xotli is :) -
#695 2perc\15sec? akkor az felejtos lesz nekem, asszem marad abearshami/conq cmbo:)