12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • AnarchoiD
    wasd mint a wowban, sajnos ami wowban koncepcio volt , hogy oda mehess ahova akarsz es kozben nincs toltesido igazan .. az itt nemvalosul meg , lathatatlan hatarvonal fog meg uszas kozben vagy setelas kozben ... + kurvasokat tolt (pedig jo gep es mikozben masok sirankoznak 2-3 fps miatt nekem 70+ ;) meghalsz tolt BEMESZ EGY HAZBA tolt ..idegesito

hajotorottkent kezdesz es lvl20 tol kezdodik igazan a jatek (aszondjak) akkor kerulsz a racial kezdohelyedre ... ;(
  • Arnoux
    Aki már próbálta a játékot attól kérdem, az irányítás milyen? WASD, mint a wowban (ami nagyon jó), vagy kikkelgetős mint a silkroad onlineban? (amit utálok) Esetleg mixelt?
  • [HUN]Crassus
    feladom:S

harmadjára indul a patch letöltés /232 megás ,13 megás, 212 megás patch/
    de a verziószám még mindíg 1.0.2008.501....

valaki pls az elejétől írja le mit és hogyan csinált,hogy fut a játéka! köszönöm
  • [HUN]Crassus
    hehh?? ez csinált magának egy másik könyvtárat:S
    az install ékezetes könyvtárba ment/játékinstallok/,de most találtam egy ugyanilyet ékezetek nélkül....abban volt egy IGN Beta Event-es mappa 3-om fájl-al...most azt bemásoltam az installált mappához erre elkezdett pecselődni:P viszont az új fájlok/.tmp-k/ megint az ékezet nélküli mappába vándorolnak,de legalább megy ez jó jel:)
    nemtudja kezelni az ékezeteket a pecselő program??
  • [HUN]Crassus
    hmmm lejött,install kész,béta reg kész, belog megvan erre azt írja nemjó a game verzsön:S ,hogyarákba pecselődik fel? végigsiklik a csúszka az 5.27 megás peccsel aztán se kép se hang.....WTF? pls help
  • Alwares
    Huh de játszanék vele! De nem elég, hogy nem futna el, helyem se lenne rá :(
  • Glesthor
    jav.: milyen
  • Glesthor
    nos, akkor a szerencsésektől szeretném kérdezni, hogy milxen a játékélmény.....?
  • Smithwarden
    Par pixs a betabol, kezdohelyrol:

• BEAST #765
    megosztanal velunk par linket amik alapjan dontottel, meg mielott hianyozni kezdenel...
  • Jockey
    ahh megvan, megkaptam aleveleet, elvileg semmit nem kel csinálnom automatice menni fog a log in rész is:-)
    no hiszem ha látom:)
  • lennyke
    Az openre nem vonatkozik az NDA, szeretettel és köszönettel várjuk a képeket és videókat!
  • Jockey
    hmm, küldik majd automatice vagy igényelnem kell?
    valami linked van róla?
  • Sanko
    oh....mire bekonfiguráltam és megtanultam kezelni már lvl 5 is lett a kari

beta server 1, Santantica néven ha van ott még valaki
  • Laza
    Most nezegettem megint friss videokat a PvP hetvegerol, es meg mindig borzalmasan csuszkalnak a karik, hulla szar az animacio.
    Igy kizart hogy megveszem ... papa Conan.
  • Sanko
    elindult, de csak PvE server van 3 is...
  • TDC Geronimo
    Jockey készülj, mert holnaptól az összes tech accos kap general accot! :)
  • NeBby
    Szerintem ebből nem lesz ma beta
  • Sanko
    igen, kellett....
  • Demister
    Open beta-ra is kell kulcs ugye ?
  • AnarchoiD
    alakul , uj patch es mar vannak feliratok ahol korabban nemvoltak , bar meg mindig nem enged i az egyszeri emebert ;) varunk , ejfelig meg sokat meszarolhat az ember ;)
  • rotator
    Nem szeretem az mmo-kat, de most elolvastam egy cikket, és komolyan olyan suhogtatós kardozós rendszere van, mint az első 2 Gothicnak? :O
  • Sanko
    még 2 óra? éjfélnél tartunk....
  • TDC Geronimo
    Akik Open Betara várnak azoknak egy hír :

"The start of the Open Beta is delayed by 2 hours to further test some of the changes in detail. We want to make sure everything works as intended before we open the servers to the testers.

The official start time of the IGN Age of Conan Open Beta is therefore 22:00 GMT."
  • Sáska
  • Sanko
    youtube-ba ird be..van egy pár
  • TDC Geronimo
    Videón kevésbé jön át ez szerintem :)
  • Glesthor
    esetleg csinálna valaki majd róla egy videót? szívesen megnézném, hogy jelenleg milyen a játék...
  • Glesthor
    basszus! :(
  • Sanko
    úgy tudom az mmorpg.com még ma is....de nem sok a remény
  • TDC Geronimo
    Hát sajna akkor már nem is lesz, mivel tegnapig osztottak kulcsokat.
  • Glesthor
    nos, a jelentkezést már beadtam, de még nincs kulcsom.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom hogy megy openbetanal, de szerintem rég le lehet tölteni, ha kaptál keyt.
  • Glesthor
    © Glesthor
    ma 17:18 | privát | válasz erre | #738
    a telepítőjét majd csak akkor tudom letölteni, ha megvizsgálták a feltöltött .txt fájlomat?
  • TDC Geronimo
    Érdekes, mert éjjel jött egy patch closed betara és ennyi idő alatt fel tudták volna patchelni az Openbetas szervereket is. Hacsak nem lesz még egy patch ma bár ezt kétlem.
  • AnarchoiD
    ez aduma ;)
    improve the gaming experience and quality of gameplay
  • Glesthor
    a telepítőjét majd csak akkor tudom letölteni, ha megvizsgálták a feltöltött .txt fájlomat?
  • Smokk
    dejo nektek h van accotok... :/
  • Sanko
    a fenne.....direkt "hergelik" a publikumot ? :DD még 5óra....
  • TDC Geronimo
    Jól írja, 20.00 GMT az itt nálunk most 22.00.