12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#774 wasd mint a wowban, sajnos ami wowban koncepcio volt , hogy oda mehess ahova akarsz es kozben nincs toltesido igazan .. az itt nemvalosul meg , lathatatlan hatarvonal fog meg uszas kozben vagy setelas kozben ... + kurvasokat tolt (pedig jo gep es mikozben masok sirankoznak 2-3 fps miatt nekem 70+ ;) meghalsz tolt BEMESZ EGY HAZBA tolt ..idegesito
hajotorottkent kezdesz es lvl20 tol kezdodik igazan a jatek (aszondjak) akkor kerulsz a racial kezdohelyedre ... ;( -
#773 Aki már próbálta a játékot attól kérdem, az irányítás milyen? WASD, mint a wowban (ami nagyon jó), vagy kikkelgetős mint a silkroad onlineban? (amit utálok) Esetleg mixelt? -
#772 feladom:S
harmadjára indul a patch letöltés /232 megás ,13 megás, 212 megás patch/
de a verziószám még mindíg 1.0.2008.501....
valaki pls az elejétől írja le mit és hogyan csinált,hogy fut a játéka! köszönöm -
#771 hehh?? ez csinált magának egy másik könyvtárat:S
az install ékezetes könyvtárba ment/játékinstallok/,de most találtam egy ugyanilyet ékezetek nélkül....abban volt egy IGN Beta Event-es mappa 3-om fájl-al...most azt bemásoltam az installált mappához erre elkezdett pecselődni:P viszont az új fájlok/.tmp-k/ megint az ékezet nélküli mappába vándorolnak,de legalább megy ez jó jel:)
nemtudja kezelni az ékezeteket a pecselő program?? -
#770 hmmm lejött,install kész,béta reg kész, belog megvan erre azt írja nemjó a game verzsön:S ,hogyarákba pecselődik fel? végigsiklik a csúszka az 5.27 megás peccsel aztán se kép se hang.....WTF? pls help -
#769 Huh de játszanék vele! De nem elég, hogy nem futna el, helyem se lenne rá :( -
Glesthor #768 jav.: milyen -
Glesthor #767 nos, akkor a szerencsésektől szeretném kérdezni, hogy milxen a játékélmény.....? -
#766 Par pixs a betabol, kezdohelyrol:
-
#765 megosztanal velunk par linket amik alapjan dontottel, meg mielott hianyozni kezdenel... -
#764 ahh megvan, megkaptam aleveleet, elvileg semmit nem kel csinálnom automatice menni fog a log in rész is:-)
no hiszem ha látom:) -
lennyke #763 Az openre nem vonatkozik az NDA, szeretettel és köszönettel várjuk a képeket és videókat! -
#762 hmm, küldik majd automatice vagy igényelnem kell?
valami linked van róla? -
#761 oh....mire bekonfiguráltam és megtanultam kezelni már lvl 5 is lett a kari
beta server 1, Santantica néven ha van ott még valaki -
#760 Most nezegettem megint friss videokat a PvP hetvegerol, es meg mindig borzalmasan csuszkalnak a karik, hulla szar az animacio.
Igy kizart hogy megveszem ... papa Conan. -
#759 elindult, de csak PvE server van 3 is... -
#758 Jockey készülj, mert holnaptól az összes tech accos kap general accot! :) -
#757 Szerintem ebből nem lesz ma beta -
#756 igen, kellett.... -
#755 Open beta-ra is kell kulcs ugye ? -
#754 alakul , uj patch es mar vannak feliratok ahol korabban nemvoltak , bar meg mindig nem enged i az egyszeri emebert ;) varunk , ejfelig meg sokat meszarolhat az ember ;) -
#753 Nem szeretem az mmo-kat, de most elolvastam egy cikket, és komolyan olyan suhogtatós kardozós rendszere van, mint az első 2 Gothicnak? :O -
#752 még 2 óra? éjfélnél tartunk.... -
#751 Akik Open Betara várnak azoknak egy hír :
"The start of the Open Beta is delayed by 2 hours to further test some of the changes in detail. We want to make sure everything works as intended before we open the servers to the testers.
The official start time of the IGN Age of Conan Open Beta is therefore 22:00 GMT." -
#750 -
#749 youtube-ba ird be..van egy pár -
#748 Videón kevésbé jön át ez szerintem :) -
Glesthor #747 esetleg csinálna valaki majd róla egy videót? szívesen megnézném, hogy jelenleg milyen a játék... -
Glesthor #746 basszus! :( -
#745 úgy tudom az mmorpg.com még ma is....de nem sok a remény -
#744 Hát sajna akkor már nem is lesz, mivel tegnapig osztottak kulcsokat. -
Glesthor #743 nos, a jelentkezést már beadtam, de még nincs kulcsom. -
#742 Nem tudom hogy megy openbetanal, de szerintem rég le lehet tölteni, ha kaptál keyt. -
Glesthor #741 © Glesthor
ma 17:18 | privát | válasz erre | #738
a telepítőjét majd csak akkor tudom letölteni, ha megvizsgálták a feltöltött .txt fájlomat? -
#740 Érdekes, mert éjjel jött egy patch closed betara és ennyi idő alatt fel tudták volna patchelni az Openbetas szervereket is. Hacsak nem lesz még egy patch ma bár ezt kétlem. -
#739 ez aduma ;) improve the gaming experience and quality of gameplay
-
Glesthor #738 a telepítőjét majd csak akkor tudom letölteni, ha megvizsgálták a feltöltött .txt fájlomat? -
Smokk #737 dejo nektek h van accotok... :/ -
#736 a fenne.....direkt "hergelik" a publikumot ? :DD még 5óra.... -
#735 Jól írja, 20.00 GMT az itt nálunk most 22.00.