12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Eh, eh ... mondjuk LotRO-ban is a veszett nagy csuszkalast a megjelenes utan egy hettel patcheltek fel, amiben ez joval baratsagosabb merteku lett.
Ugyhogy a remeny hal meg utoljara :) -
De az vagy, es valoban nem vagy egyedul ... en meg mindig ugy vagyok vele hogy ez legyen a legnagyobb hibaja a jateknak -.-
-
Hat ezaz, hogy az meg annyira sem csuszkalt mint ez ... a "picit ujabb" linkelt video tele van vele.
Mindegy, majd lesz valami.
Csak az idegesit, hogy ilyen alap dolgokon 'csuszik' el nalam egy jatek.
Az vigasztal, hogy nem vagyok ezzel egyedul, nem en vagyok tul elborult agyu :D -
Glesthor #811 én is próbáltam a LOTRO-t és hasonló tapasztalataim voltak, mint neked. bár nálam még egy hónapot sem bírt ki. hihetetlenül nagyot csalódtam a játékban. 2 hét után eladtam. -
probaltam ezt is, azt is, ha volt csuszkalas nem tunt fel annyira hogy zavarjon :p -
LotRO is csuszkalt, aztmondtam tulteszem magam rajta, de nem sikerult... egy honap mulva abbahagytam :(
Mondjuk nem csak azert. Borzalmasan unalmas volt.
Ki kene probalni ... -
Ezek nem eppen uj videok, de engem meg ezekben sem igazan zavart az a pici csukszalas.
picit ujabb
tegnapi
Nekem tetszik. -
pvp weekend 1
pvp weekend 2
Ez most mar a csuszkalasra patchelt kliens, vagy meg nem az?
Nagyon remelem, hogy lesz nem fizetos open beta is ... nincs kedven megint beta miatt befizetni FilePlanetre, Tabula Rasanal is megszivtam. -
Sehol.Szintenként kapsz pontokat illetve questekért amiket eloszhatsz. pl bandaging, climbing, hiding stb. -
persze alap!
aki komolyaban benne van a játékban tudna segíteni,hol találhatok trainer-eket akiktől tudnék a kötözésen kívűl /ami alap nekem guardiannal/ más szakértelmeket tanulni? -
nem is baj, amig beta alatt jonnek elo :p -
nos, akkor van bibi dögivel:) -
DOS ablak az a debugger, az küldi fontos információkat a funcomnak meg az error msg-ket. Ebből tudják, hogy mi a bibi :p -
u* -
valami olyasmi:P bár számomra érthetetlen,hogy a DOS-os ablakban mi az a rakás error msg. és a petchelő progi miért kezdi el újra és újra leszedni azokat a fájlokat amiket már tegnap leszedett:S na mind 1 elindúl és ez a lényeg végül is csak béta:) -
Olvastam aoc.hu-n, hogy sikerült megoldani a problémád -
pedrohsi #798 pedig pont az a lényeg, hogy GMT esetében nincs nyári idősz. szóval most éppen +2 - ahogy a briteknél most GMT+1 van, nem pedig GMT -
GMT-hez mindig 1 orat adsz, mivel greenwichben is van nyari idöszamitas.
(tudom mi a GMT alapbol, nem kell elmagyarazni!) -
Arwenke #796 Majus 23 az EUs ha jol tudom. Mar elo is rendeltem egyet, hat ha jo lesz.:) -
igen 2 kulon verzio lesz :) szoval neked eu -.- -
Bhalage #794 na latom mukodik a summon malac spellem ;o) -
Bhalage #793 tesom usaban lakik, sorry de cba most elore olvasni de nem lesz kulon eu/usa verzio? vagy ezt most miert irtad ;d
mert ha 2 kulon verzio van akkor en inkabb eu-st veszem meg .. -
giganc -
papucsman #791 Ez fizetős játék? -
majus 20 ha elorendeled vagy ha az usa korul laksz xd -
szutyi? :( -
Bhalage #788 Malav mikor jon ki ez a szutyi game?:D -
Cat 02 #787 Pedig én is meglesném :S -
Glesthor #786 csöcsi!
sajnos te is úgy jártál, ahogy én... lemaradtunk róla. :( -
Sziasztok, egy buta kérdés: hogyan tudom beszerezni a betát? honnan szerezhetek cd kulcsot?
vagy már teljesen lemaradtam mindenről? -
IGN combat tutorial -
ugye? -
ez pr dumánka pont jó lenne :D -
gyuri12 #781 Gépigényről mit lehet tudni? -
Barbár -
Nem tudom mi baj. Telepítsd fel újra gamet és indítsd el a conanpatcher.exevel azt kész. -
Később fel tudsz mászni hegyekre stb. -
Hosszú töltési idő akkor van ha egy területre legelőször mész be, utána már sokkal gyorsabb. Az meg hogy instanceolt hát istenem, ilyen graf mellett nem lehetett megcsinálni azt ami wowba van. Valamit valamiért. -
milyen graf beállítással játszol? a 3. képre erős túlzás lenne azt mondani, h szép:D -
legnagyobb zavar nalam a climb , eddig nemsok hasznat vettem csak letramaszasnal tudtam maszni .. tudja vki hogy gondoltak akeszitok a climb -et (letrakat leszamitva mert az egy hulyenek is pofonegyszeru)