12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
    Sok embernél ilyen. Olyan területen ahol először jársz tölt sokat. Nálam 2 hete kb nincs már semmiféle swappolás a pályarészeknél.
  • Lyan Kyj
    azt mondták, hogy ez előfordul az open bétában:)
  • Jockey
    én nemtom, a driver szar-e nálam vagy mi,de igy is elég sokat kivág töltőépernyőröl+ha npc-el beszélek akkor is szeret kivágni
    +eszméletlen sokat tölt a gamma, gyakorlatilag megyek 40métert aztán vinyó megint melózik, ez mindenkiél ilyen vagy csak én vagyok a kiválasztott?:-)
  • TDC Geronimo
    lvl 9 vagy, van még hátra 71 szint. Hova akarsz még annyi healt? :p
  • BEAST #850
    hatooo, akkor sorban :)

- igen vegyel uj fegyvert meg cuccokat, nem dragak ugy nem lesz nehez az a resz sem.

- ejjel csak destiny questeket csinalhatsz, ez kaszt tipusod egyedi solo kuldetes sorozata lvl20ig, ha beszelsz a kuldetest ado npcvel valaszthatod hogy nappal folytatnad a kalandot zarojelben odairtak hogy (multiplayer)

- ha nyomva tartod a ctrl gombot lathatod hogy merre koncentralod a vedelmedet, 1-4 gombokkal tudod modositani, az aktiv vedekezes pedig az x gomb, pajzzsal blokkolsz, fegyverrel parryzni probalsz

- igen bizonyos szinteket elerve uj combo kepessegeket es spelleket kapsz, trainert meg nem lattam :)
  • Jockey
    hol van itt trainer? vagy simán kapom a szintekkel az új combókat aztán ennyi?
  • Jockey
    hmm pár dolgot nem érek
    van egy bearshamym
    lvl9 vagyok lvl 1es cuccokkal rohangálok és a vulkános részt képtelenség vele megcsinálni
    2azonos szintű npc ott agyonevág, casterről nem is beszélve
    én vagyok béna? vagy jobb amourt vegyek valahol?
    másik, hogy amióta bent vagyok a városba csak az esti küldiket csinálom, ezeket nem lehet partyba?
    láttam van védekezése akarimnak, no ezt még nem érzem, van egyáltalán értelme? mert teszteltem simán átütik elégnagy eséllyel..:-p
    a bear shamym mikor kap rendes healt? elvégre is ez egy priest osztály, mi a faszért nincs semmi healem lvl9e se? 1 skillem van az is egy picit gyógyit a következő melee attack után..
    hogy a rákba van ez?
  • Tatyla
    csak a fileplanetröl lehet a kilienst letölteni vagy estleg feltolta e már valaki valhova?
  • raziel.
    akkor nézd este a kenót -.-
  • hapi
    értem
    akkor engem nem sorsoltak ki :(
  • Sanko
    máj 1 ig lehetett, sorsolással vagy filelanet acc befizetéssel
  • hapi
    hi! hogyan lehet bejutni a betaba és mikortól?
  • TDC Geronimo
    Anyád számomra új fatality. Nemszar :o
  • Glesthor
    na ha 80 lesz az fasza.... ijesztgettek engem olyanokkal, hogy az lesz, mint a GW-ben. vagyis lvl20-nál megállsz. így legalább lesz kihívás.
  • TDC Geronimo
    Attól függ. Open Betaba 13. Closedbe max, azaz 80.
  • raziel.
    szintén:)

töltöm a klienst ezerrel
  • Glesthor
    © Glesthor
    ma 10:42 | privát | válasz erre | #834
    Jó reggelt!

A jelenlegi állás szerint mennyiben van maximalizálva a szinthatár?
  • BEAST #837
    Harcrendszerbe rogton beleszerettem enis :D
  • Chris
    Holnap ha minden jól megy jövök én is megnézni. :)
  • Jockey
    no fasza
    addig bányásztam a netet mig megtaláltam a laptop driverére a gyógyirt
    vannak pár guru, akik törik a hivatalos nvidia drivereket (mert ugyebár gyártok szarnak a driverfrissitésre).
    találtam egy teljesen frisst, ezzel faszán megy, 1650-be igaz csak low grafot próbáltam még ki, de egyszer nem fagytam még ki
    szal most vagyok lvl5 conq-el, és nekem tetszik a harcrendszer egyenlőre:-)
  • Glesthor
    Jó reggelt!

A jelenlegi állás szerint mennyiben van maximalizálva a szinthatár?
  • teddymac
    Én is ki szeretném probalni :(
  • TDC Geronimo
    Minek nyomogatsz ilyeneket? :d
  • AnarchoiD
    spellbookban jobb egergomb a spell/skill -en es feljon egy ures kontent menu ... ;) yest nyomsz es torli ;)
  • Jockey
    mind1, kb 15ik fagyás után már legalább lecsapam pár enemyt a kezdőn, a nőci meg nyalogatja a hátam, ez is valami..:)
  • TDC Geronimo
    eh :s
  • Jockey
    no bazki lejött a kliens erre beszar az asztali gépem
    mondm sebaj, majd laptop (8600GT core duo2k, 2giga ram), erre azon fagy mint aszar, gondolom vicijó driver miatt, mert azt irja frisseb kéne:-)
    minden hosszú hétvégén...
  • foxxi
    Kezdenek kifogyni az 5letekből már... És lassan kezd idegesítő is lenni ez a hype.. Ha jó akkor ugyis bejön.. a marketing is kezd egy idő után idegesítő és esetenként visszaható lenni.

Jó hír tech betaban részvevőknek hogy automatikusan részvehetnek az "open"-ben :) Május 4től. kalandra fel :D
  • [HUN]Crassus
    jópofa!

Verseny
  • Torzonborz
    ez mondjuk closed-re is érvényes :D
  • TDC Geronimo
    Hát azt fogalmam sincs hogyan hoztad össze, nekem még nem sikerült :d
  • AnarchoiD
    tud valaki segiteni ? spellbookbol toroltem magiat vissza lehet vvhogy hozni ? (TEHAT nem a bar-r-ol hanema "b" spellbookbol mielott jonne valaki hogy "b" ;) ;) es ami szopas , necro vagyok es pont a minion idezest toroltem ;)
  • TDC Geronimo
    Regisztráció időpontja: 2008. 04. 30.
  • papucsman
    Honnan tudtad?:O
  • TDC Geronimo
    alreg!4
  • papucsman
    Fizetős a játék?
  • Tatyla
    mmorpg.com-on állandóan indulok a béta kulcsért de sajna alig vannak európaiak a nyertesek között...
  • BEAST #817
  • shala
  • TDC Geronimo
    Olvasnivaló