12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#854 Sok embernél ilyen. Olyan területen ahol először jársz tölt sokat. Nálam 2 hete kb nincs már semmiféle swappolás a pályarészeknél. -
Lyan Kyj #853 azt mondták, hogy ez előfordul az open bétában:) -
#852 én nemtom, a driver szar-e nálam vagy mi,de igy is elég sokat kivág töltőépernyőröl+ha npc-el beszélek akkor is szeret kivágni
+eszméletlen sokat tölt a gamma, gyakorlatilag megyek 40métert aztán vinyó megint melózik, ez mindenkiél ilyen vagy csak én vagyok a kiválasztott?:-) -
#851 lvl 9 vagy, van még hátra 71 szint. Hova akarsz még annyi healt? :p -
#850 hatooo, akkor sorban :)
- igen vegyel uj fegyvert meg cuccokat, nem dragak ugy nem lesz nehez az a resz sem.
- ejjel csak destiny questeket csinalhatsz, ez kaszt tipusod egyedi solo kuldetes sorozata lvl20ig, ha beszelsz a kuldetest ado npcvel valaszthatod hogy nappal folytatnad a kalandot zarojelben odairtak hogy (multiplayer)
- ha nyomva tartod a ctrl gombot lathatod hogy merre koncentralod a vedelmedet, 1-4 gombokkal tudod modositani, az aktiv vedekezes pedig az x gomb, pajzzsal blokkolsz, fegyverrel parryzni probalsz
- igen bizonyos szinteket elerve uj combo kepessegeket es spelleket kapsz, trainert meg nem lattam :) -
#849 hol van itt trainer? vagy simán kapom a szintekkel az új combókat aztán ennyi? -
#848 hmm pár dolgot nem érek
van egy bearshamym
lvl9 vagyok lvl 1es cuccokkal rohangálok és a vulkános részt képtelenség vele megcsinálni
2azonos szintű npc ott agyonevág, casterről nem is beszélve
én vagyok béna? vagy jobb amourt vegyek valahol?
másik, hogy amióta bent vagyok a városba csak az esti küldiket csinálom, ezeket nem lehet partyba?
láttam van védekezése akarimnak, no ezt még nem érzem, van egyáltalán értelme? mert teszteltem simán átütik elégnagy eséllyel..:-p
a bear shamym mikor kap rendes healt? elvégre is ez egy priest osztály, mi a faszért nincs semmi healem lvl9e se? 1 skillem van az is egy picit gyógyit a következő melee attack után..
hogy a rákba van ez? -
#847 csak a fileplanetröl lehet a kilienst letölteni vagy estleg feltolta e már valaki valhova? -
#846 akkor nézd este a kenót -.- -
hapi #845 értem
akkor engem nem sorsoltak ki :( -
#844 máj 1 ig lehetett, sorsolással vagy filelanet acc befizetéssel -
hapi #843 hi! hogyan lehet bejutni a betaba és mikortól? -
#842 Anyád számomra új fatality. Nemszar :o -
Glesthor #841 na ha 80 lesz az fasza.... ijesztgettek engem olyanokkal, hogy az lesz, mint a GW-ben. vagyis lvl20-nál megállsz. így legalább lesz kihívás. -
#840 Attól függ. Open Betaba 13. Closedbe max, azaz 80. -
#839 szintén:)
töltöm a klienst ezerrel -
Glesthor #838 © Glesthor
ma 10:42 | privát | válasz erre | #834
Jó reggelt!
A jelenlegi állás szerint mennyiben van maximalizálva a szinthatár? -
#837 Harcrendszerbe rogton beleszerettem enis :D -
Chris #836 Holnap ha minden jól megy jövök én is megnézni. :) -
#835 no fasza
addig bányásztam a netet mig megtaláltam a laptop driverére a gyógyirt
vannak pár guru, akik törik a hivatalos nvidia drivereket (mert ugyebár gyártok szarnak a driverfrissitésre).
találtam egy teljesen frisst, ezzel faszán megy, 1650-be igaz csak low grafot próbáltam még ki, de egyszer nem fagytam még ki
szal most vagyok lvl5 conq-el, és nekem tetszik a harcrendszer egyenlőre:-) -
Glesthor #834 Jó reggelt!
A jelenlegi állás szerint mennyiben van maximalizálva a szinthatár? -
#833 Én is ki szeretném probalni :( -
#832 Minek nyomogatsz ilyeneket? :d -
#831 spellbookban jobb egergomb a spell/skill -en es feljon egy ures kontent menu ... ;) yest nyomsz es torli ;) -
#830 mind1, kb 15ik fagyás után már legalább lecsapam pár enemyt a kezdőn, a nőci meg nyalogatja a hátam, ez is valami..:) -
#829 eh :s -
#828 no bazki lejött a kliens erre beszar az asztali gépem
mondm sebaj, majd laptop (8600GT core duo2k, 2giga ram), erre azon fagy mint aszar, gondolom vicijó driver miatt, mert azt irja frisseb kéne:-)
minden hosszú hétvégén... -
foxxi #827 Kezdenek kifogyni az 5letekből már... És lassan kezd idegesítő is lenni ez a hype.. Ha jó akkor ugyis bejön.. a marketing is kezd egy idő után idegesítő és esetenként visszaható lenni.
Jó hír tech betaban részvevőknek hogy automatikusan részvehetnek az "open"-ben :) Május 4től. kalandra fel :D -
#826 jópofa!
Verseny -
#825 ez mondjuk closed-re is érvényes :D -
#824 Hát azt fogalmam sincs hogyan hoztad össze, nekem még nem sikerült :d -
#823 tud valaki segiteni ? spellbookbol toroltem magiat vissza lehet vvhogy hozni ? (TEHAT nem a bar-r-ol hanema "b" spellbookbol mielott jonne valaki hogy "b" ;) ;) es ami szopas , necro vagyok es pont a minion idezest toroltem ;) -
#822 Regisztráció időpontja: 2008. 04. 30. -
papucsman #821 Honnan tudtad?:O -
#820 alreg!4 -
papucsman #819 Fizetős a játék? -
#818 mmorpg.com-on állandóan indulok a béta kulcsért de sajna alig vannak európaiak a nyertesek között... -
#817 -
#816 -
#815 Olvasnivaló