12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#894 Arról, hogy a beta nem sokat változik már csak annyit, hogy láttad volna a játék állapotát pl április előtt. Mindjárt más lenne a véleményed :) -
Probatbicol #893 Arra gondoltam, hogy az ötlet nem rossz, csak jól kell kivitelezni. Én nem láttam még az eredményt, de képzeld el, ha lvl 20-ig összedobtak volna egy olyan single player rpg-t amitől dobsz egy hátast, a sztori következményei megjelennek az mmo-ban, az adna az egész hangulatnak egy pozitív töltést.
Mondjuk egy nagyváros romjai, amit te gyújtottál fel a single részben, vagy egy hatalmas sárkánycsontváz akit te győztél le stb.
Egyébként a wownak is volt single player része, csak opcionális és úgy hívták, hogy warcraft 3 :). -
#892 Igen elvileg igy van es kellene lennie persze...DE sajnos sok jatekot lattam ahol a beta utan a veglegesben ugyanazok a (nagy) hibak megmaradtak!
Talan azert van mert egy beta azert nagyjabol veglegesen kesz van (~80-90%), valtoztatni tudnak benne de mar nem gyokeresen, csak kisebb dolgokban mivel nem akarjak huzni fel/egy evet a jatek kiadasat, hogy tokeletes legyen. (tisztelet a kivetelnek) -
#891 Töltési idő meg disconnectek kijavítása (amit már javítottak) 5 megás patchet igényel kb. 2 héttel ezelőtt 10 secet töltött , most nálam tölt 20-30at, de ez is változó mert va hogy 5 sec alatt betölti. A töltési idő ki lesz javítva, azért van a closed beta, hogy teszteljed az ilyen dolgokat, hogy mitől is tölt ennyit az egyik patch óta a játék. -
#890 mondtam én hogy logikus ??? -
Chris #889 Háát... az alapján, hogy 40 gigás a kliens, szép csilivili a játék, hova tudják ezeket a dolgokat javítani? A szépségért feláldozták a kényelmet? -
Probatbicol #888 Tényleg, ez logikus és valóban így van más töltögetős mmo-ban is. -
Chris #887 Na, pont ilyen elfogulatlan, tényszerű véleményeket vártam az első pillanattól fogva.
-
#886 miután kijutsz Tortage-ba ( lvl4-5 ) már röhöghetsz Jockey-n :D -
Chris #885 Nem teljesen értem mire akarsz ezzel célozni. Ezzel csak arra az első 20 szintre tudják a statikus világot feloldani, azután minden visszaáll. Ettől meg kicsit erőltetettnek tűnik a dolog, hogy egy pici singleplayert is akarnak csempészni egy mmo-ba. Ebben én is tényleg konzervatív vagyok, már lvl 1-en azon akarok röhögni, hogy Jockey milyen ronda női karaktert generált már megint... -
#884 ezeket még javitani fogják, azért béta... -
#883 most hogy pár napot nyomtam több karival arra jutottam, hogy nem rossz de nincs az az ütős varázs amiért már most letáboroznék a bolt elött a cuccért.
megvárom az indulást és az első igazi tapasztalatokat a 20 feletti életről.
nekem max 3 x fagyott teljesen váratlan helyeken és szitukban, amúgy eldöcög a gépen, de tény hogy 2008-as játék és ehhez mért vas kell hozzá hogy tündököljön is, de a gfx nem minden ha nincs hangulat....
a party hiánya az nagyon zavaró....kicsit érthetettlen.....így a játékosok is csak rideg tárgyak akikkel még beszélgetni sem kell....így majdnem egy lineáris arcade szintjére sűllyed az első szintek élménye...
néhány quest már előrevetíti hogy mi várható ez ügyben.....ölj 20 ilyen 20 olyan mobot...persze van ott 5 másik féle és csak minden 3-ik droppol abból is csak minden 5-ik quest item....ez nem jó jel, ha félnapos hentelések léesznek egy barlangban ahol csak körbe körbe lehet menni, nem is egy nagy helyen....ráadásul egyedül.... -
#882 Igen ez igy van sajnos.
Nem sokat hanem RENGETEGET (es sokaig) tolt oda-vissza.
Lehet a szerverek telitettsege es a beta miatt, de akkor is gazos.
Nekem eleg eros gepem van (c2-8200@4000, 9800gtx) de mikor levettem probakeppen total minimumra a grafikat, akkor is megmaradtak ugyanugy a toltesek, nem javult a helyzet.
Emellett nagyon sokszor disconnectalt a jatek, volt amikor percenkent, de ez betudhato tenyleg a nem teljesen kesz jateknak. -
#881 no auth today? -
#880 területváltásnál rádkerül egy buff ami kb 30 másodpercig tart. ilyenkor hiába ütnek nem sérülsz és fordítva. -
Probatbicol #879 Most várj, az instance-olt nem egyenlő a töltéses területváltással, az a párhuzamos világokat jelenti, olyan is van 25-nél?
Egyébként ez a töltögetés tényleg nem szerencsés, ha két terület határán keveredik valaki pvp-be, és harc közben átkeverednek másik területre, akkor az győz akinek erősebb a gépe és gyorsabban betölt?
Egyre sanszosabb a pve szerver. -
#878 ez a day / night megmondom miert nemtetszik .... WOW a nagy etalon, ha este van ottis este van tok allat holdfenyes ejszakaban pecazni .. erre jon AoC eroltetni hogy mindig nappal van amikor jatszol .. ez azert gaz ;) ha meg szinglizni akarnek akkor nemfizetek erte havi fee -t ;) -
#877 ha mar 25 vagy postolhatnal par kepet ;)
azt olvastam nincsenek betaban benne a professionok , ez igaz ? vagy csak kesobb lehet megszerezni ? hovegere girtelen kitalaljak es belerakjak ? nagyon elkapkodottnak tunik nekem ez a gamma, bar ha a vegso kiadassal is annyira pontosak mint a beta indulasaval .. talan nem veszes ;) (eltoljak par honapot) -
#876 már 25 vagyok, de ugyanugy instance-olt, igaz, nagyobbak a bejarhato teruletek, de akkor is relative gyakran van területváltás + töltés.
Nekem az nem tetszik, hogy baromi sokat tölt, és ráadásul akad is. Igaz, high beállitásokon játszom, de a gépnek birnia kell(ene).
AMugy a zonazas annyira nem zavar, inkább az hogy akad.
Amig ezt nem javitjak, én tuti nem veszem meg. -
Probatbicol #875 Ez nem urban legend: single player experience
Ha ezt jól csinálják akkor lehet jó is, mert a játék elején az mmo-k gyengéjét a statikus világot fel lehet oldani. Volt erre kísérlet a lotro-ban is, de azt vettem észre ez nem mindenkinek jött be, az mmorpg fanok úgy látszik eléggé konzervatívok. -
#874 De akkor miert korlatoztak le a 13. szintre a betat nem vagom...
Mondjuk 25-30 szintet lehetne tolni akkor latna az ember a lenyeget, a szabadsagot, stb.
De igy a rosszabbik, korlatozott felet latja mindenki es ez alapjan ugy dont hogy nem is olyan jo a game (= nem veszi meg, foleg hogy folyamatos havi dijat is kell fizetni).
Es igy tenyleg nem az igazi, hogy 2 terulet kozott kell szenvedni oda-vissza. -
#873 lvl20ig sem single csak a destiny quest line. után meg zónákra van bontva. ez nekem se nagyon tetszik de azért még elviselhető. -
#872 lvl20at elérted már....? -
#871 lvl20ig single utána mmo... -
Chris #870 Na ez az a dolog, amitől lehet a játék akármilyen csili-vili, nálam lecsapja a biztosítékot. De már írták többször, hogy "állítólag" az x-edik level után kinyílik a játék és mmo-vá válik. Nem tudom erről ki győződött meg vagy miért ilyen biztosak ebben és azt sem értem miért kell erre annyit várni. Nekem picit logikátlan és lehetne akár urban legend is. -
#869 enis elfelejtenem a wowot ha ez a fika AOC nem insta alapu lenne bezzek AO -nal megtudtak csinalni hogy arramesz am,erre akarsz mint wowban .. kozben ebben a szarban meg mehetsz 30 metert egy csoben )lekanyarodni nemlehet ugye) aztan egy laathatatlan fal fog meg , hogy eddig tarta palya .... na ez igy alap koncepcioban sokkal szarabb a wownal (ezt leszamitva rendbe lenne) -
#868 mennek most a szerverek ? nekem most azt irja ki mint amit akkor it ki amikor meg nem kezdodott el a beta (nemtud kapcsolodni az auth szerverhez) -
Alblink #867 En is orulnek uj beta kepeknek.A beta meg meddig tart?Es meg hozza lehet jutni valahogy,valami fizetos modszerrel? -
Chris #866 Manótól nyúltad a kulcsot vagy mi? :D
-
#865 nem, kiléptem mert láttam bent vagy:-)
-
#864 Aki játszika játékal berakhatna pár képet nagyon tudnám értékelni :) -
mnorbi #863 kis segítség , esti módban tudsz venni healeing potikat lent a kocsmába , amit ha beiszol akkor szinte nem tudsz meghalni 2 percig. Day módban tudsz venni armourt/weapont a kocsma előtt amikor kijössz . Kapcsold be a optionsbe hogy minden npc nevet mutassa , rengeteg segít ...
próbáld meg a képességeidet beállítani billentyűkre alt+1-5 meg simán 1-6 ig. amit elérsz , ha ez nem megy akkor sokat fogsz halni . Én 25 ször haltam a vulkánnál mire rájöttem, hogy kell játszani .. Most leverek 3 17 est magam 13 as szinten. sok classt kipróbáltam Barbár/demo/necro God mode a többihez képest , akinek nem megy a game próbálja ezek közül valamelyikkel. Nagyon megtetszett a játék ( persze nem veszem figyelembe hogy kivág , meg a bugokat.. remélem ez rendbe lesz majd) , tuti hogy megveszem és felejtem a wowot, hangulatban harcrendszerben , az egész világ teljesen jó. Ha kijutunk Tortogeböl állitólag "rendes mmoprgve" válik, bár engem már igy is elkápráztatott.
-
#862 szar a geped ;) -
#861 http://thepiratebay.org/tor/4162161/Age_of_Conan_Fileplanet_Open_Beta_UNZIPPED
pl. de nekem fileplanetról van (egyedi linkkel) nem ez tudom műxik-e -
Arwenke #860 Csak mert az elobb en is jatszottam kicsit, most leptem ki, illetve dobott ki.:) -
Arwenke #859 Te most jatszol amugy? -
#858 jóvanna, nem tehetek róla, hogy az asztali gépem beszart és laptoprol kell nyomnom:p -
#857 'tenger mélyén' -
#856 durva vagy gatyo :d -
gatyo #855 Megnezi belépéskor, hogy miről tolod.
"High-end notebook? Mész te a p...ba, most megtanulod milyen azoknak akik low-end pc-n toljak, te rohatt burzsuj!"