12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • [HUN]Crassus
  • Gibor
    Ha ennyire nem tetszik akkor küld el priviben a béta kulcsodat :) mert én nem kaptam még, pedig már egy hete regeltem...
  • BEAST #972
    ooo nem :o
  • Bhalage
    na amugy most mindenki usa verziot fogja nyomatni? ;f
  • Torzonborz
    hogy ez a darkfall mindenhol előjön :)
  • Gear
    vagy legalább vmi linket :) nem mindenki olyan szerencsés hogy bosszankodhat azon "milyen vacak" a játék , sokan szeretnén kipróbálni. Vita helyett inkább jöjjenek a képek s videók. ;) Crass mesélj nekünk , te mit tapasztalsz /beg
  • BEAST #968
    utana majd jossz te is velunk kezdeskor ;p
  • TDC Geronimo
    frapset tedd fel nub, az vesz fel videót is meg képet...azt pakoljál ide párat -.-
  • [HUN]Crassus
    na ez az......nem lelem:P
  • Psychedelic #965
    Nem volt életem, de wow-ra irtam is hogy 1-2 honap, nekem annyi kelett elsö karinal, viszont AoC-ban ha jol tom akinek nincs elete nagyon gyorsan 80 lesz, nem 1-2 hónap alatt. Persze engem is lekötött az elején, és sokat lopott az életemböl. De én az elsö naptol kezdve a mai napig tolom, neha kisebb kihagyásokkal, és tudom menyit bosszankodtam amiatt hogy egesz nap ugralok a városban, vagy bg-re megyek, illetve várom az esti raidet, ahol szintén egy instaban harcolok, miközben masik 5 klan ugyanazt a bosst öli.
    Ugyhogy engem, az érdekel a legkevésbé, milyen lesz felszintezin a karit, én max szintre több lehetöséget szeretnek a bg-nel, és a isnta pve-nel.
    Persze ettöl még lehet fos lesz a játék, és még annyit se fog max szinten nyujtani mint wow, de hogy lvl 5-ig csöben kell menni, nalam rohadtul részletkérdés.

Amugy meg bizni kell benne, hogy egyszer megjelenik a darkfall online, és akkor talán lesz majd egy jatek, ami tényleg maradandot tud alkotni wow utan.
  • TDC Geronimo
    "ha volt életed" Ez a duma öcsém
  • BEAST #963
    Persze, egyszer biztos jo jatek lesz a warhammer online, talan jovo ilyenkorra ki is probalhatjuk :) ... de igazabol eszemben sincs a ket jatekot hasonlitgatni amig az egyik 2 het mulva a masik pedig jobb esetben is fel ev mulva jelenik meg.
  • Jockey
    nincs ezzel semmi gond, engem az eleje leginkább LOTRO-ra és EQ2-re emlékeztet, relative egyszeru és korlátolt bejárható területek.
    Ami ebben agammában el fogja vinni a hátán dolgot, a a pvp, és a tervek jól hangzanak
    elvileg bétába már kipróbálhatták az arra érdemesek az insance-lt pvpminigame-t is, és valljuk be, aki eddig nem próbálta a játékot, annak fingja nincs, hogy mennyi lehetőség rejlik maga a "forradalmi" harcrndszer miatt a pvp-be, kedve ott, hogy nem tudsz átrohanni a másikon, igy eleve esélytelen, hogy egy 8fős meele csapat gázoljon át valakin, met mondjuk pár ember fér csak oda..:-Á)
    ha mágjával csinálnak valamit sztem nagyon baba kis gamma lesz, a várostrom meg stbről meg még fingunk nincs..sőt igazából semmiről..:-Á)
    ez alapján meg a lvl13 alapján nem mernémlehúzni a gammát, nekem se teszik annyir a korlátzottság, de ez van:-)
  • magus
    egyrészt, ha az elején kezdted és nem egy szintén ázsiai partnerrel felváltva 12 órás turnusokban nyomtad akkor nem 2 hét - 2 hónap volt a 60. ha volt életed ennek a sokszorosa. Mert ugye elsőre még élvezed is hogy bejárhatod a területeket nem csak grind grind q q q grind grind q q q q instance grind grind grind aztán végre max szinten vagy.

másrészt, én igens élveztem, hogy egy hatalmas világban repkedhettem megkötések nélkül töltögetések nélkül, illúziórombolás nélkül.

bár azt meg kell hagyni, ha volt életed akkor nem tudtad élvezni a wow adta igen szegényes high end contentet, de (bár még nem játszottam ezzel) ahogy olvastam ez sem fogja megadni, ahhoz sokkal hosszabb távban kéne gondolkodni és szabadabban arra meg nincs pénz

semi ez, sem semmi más nem fogja ledönteni a wowot, amíg ugyanazt próbálják meg eladni úgy hogy egy-két részt belőle jobban csinálnak meg a többit meg szarul.
  • Chris
    Szerintem az átgondolt koncepció a warhammernél kezdődik. Eddig csak annyit hallottam, hogy "guildharcok, várfoglalás". Ez így nem tűnik olyan alapos tervnek mint amikor a who-s csóka videókon keresztül magyarázta a tierek működését, stb, stb., de ezt te is jól tudod. :)
    Remélem nagyon, hogy csak tartogatják a készítők a puskaport a zsebükben későbbre.
  • BEAST #959
    Hat, az ffa/guild pvp alapu vilag, guild varos es ostromolhato battlekeep nekem jol hangzott, es majd kiderul hogy milyen lesz elesben. Amit eddig pvpztem azt nagyon elveztem pedig kis noob 20 alatti vagyok enis, vannak lehetosegek ebben a harcrendszerben, kivancsi vagyok mire lesz kepes par honap mulva egy jobb jatekos ... bar meg mindig nem ertem miert hasonlitja mindenki a wowhoz.
  • Psychedelic #958
    Nem is hasonlitgatom, csak próbáltam rávilágitani, hogy attol, hogy wow-ban nem töltött 2 zóna között, semmivel se kaptál többet, de ezek szerint nem sikerült.
  • Tatyla
    felesleges a két játékot egymáshoz hasonlitgatni...
  • Psychedelic #956
    Wow-bol jött emberek sirnak amiatt hogy instance-elt a jatek, meg töltöget, és hogy csöben lehet menni stb?
    Ti milyen wow-al játszottatok, az ok hogy amig wowban szinteztél, volt egy nagy világ, 1-2 hónapig amig elérted a max szintet, aztan a kövi x évre választhattal, hogy bemész egy instába pvp-ni x db masik emberrel, vagy bemész egy instába pve-ni x db masik emberrel, és persze egyidöben öli 1000 klan ugyanazt a raidbosst, a köztes idöre meg szabadon ugrálhattál a városban. Aki ráadásul indulás után 1 évvel kezdte a játékot azt a max szintig találkozott 30 emberrel? Sokra ment azzal hogy nem kellett töltögetnie.
    Engem wow-ban is az zavart volna a legkevésbé ha elvyn forestböl dusk woodba töltöképernyövel megyek át. Wowban sincs szintezés közben nagy bejárható terület, lvl 6-ig 1 zonaban tudsz szintezni aztan 12-ig egy masik, es igy tovabb. Nem ettöl fog eldölni hogy jo e a jatek vagy sem, az a kérdés mi lesz akkor ha elérted a max szintet.

Engem csak az érdekel, hogy tud e majd vmi olyat nyujtani a játék max szinten ami leköt legalább addig amig esetleg ki nem jön vmi jobb mmo.
    A high end content a lényeg nem az a 2 hét amit szntezéssel töltesz, ha azt akarom hogy a szintezés legyen a content lineagezni megyek.
  • Arwenke
    Miert van?
  • TDC Geronimo
    Nem sokat pvptem még conanba, de az a kevés is élvezetes volt még ilyen low lvlen is :o
  • BEAST #953
    wowban sem? miert conanben nincs atgondolt pvp koncepcio? ^^
  • Chris
    Másik, hogy a wowban sem volt semmilyen komoly, átgondolt koncepció az elején a pvp-re, aztán mind látjuk mekkora rakás szar lett. Szóval mondjuk összehasonlítva a warhammerrel azért érezhető, hogy merre billen a pvp tervezettségénél a mérleg.
  • magus
    hol lehet mostanság hozzájutni beta keyhez?

próbáltam morpg.com nyereményjátékon, nem vagyok fileplanet előfizető, mi más vanmég? a honlapon nem sorsoltak ki
  • TDC Geronimo
    miért nem frapsel csinálsz? Amúgy van egy eléggé egyértelmű screenshots könyvtár...legalábbis nálam :d
  • Chris
    Mondjuk alapvetően nem egy 3 éves kiforrott játékkal kellene összehasonlítani. Mondjuk egyvmitől félek. Tényleg óriásit kellene manapság durrantani egy új mmoval, hogy egy stabil és szép számú előfizetői tábort magukhoz kössenek, mert rohadtul nem lesz meg a pénz a későbbi fejlesztésekre. Most nem szabadna egyik új mmo-nak sem megengednie azt amit a wow még megengedhetett magának, hogy félkészen jöjjön ki.
  • Arwenke
    Nekem az eddigiek alapjan az a velemenyem, akinek a harcrendszer bejon annak tetszeni fog. Nekem eddig szimpatikus, de igazabol majd a pvp fog donteni. Megveszem es majd kiderul.
  • Arwenke
    Fikazni lehet, de ez mar olyan a szar is izetlen kategorianak tunik nekem.
    De mindenkinek meg van a joga a sajat velemenyehez, pro es kontra.
  • [HUN]Crassus
    hova rakja a screenshotokat?
  • BEAST #945
    Nalatod ez van, ha szar lesz en sem fogok jatszani vele, de ha jo lesz,"amire boven megvan az esely" ,akkor maradok.
  • Torzonborz
    ez van . nekem sem tetszik pár dolog de már nem megyek bele a részletekbe . megveszem aztán ha 1-2 hónappal az indulás után is szar lesz - amire bőven megvan az esély - akkor nem játszok vele .
  • TDC Geronimo
    Le is leszel osztva rendesen... :d
  • Chris
    Nem csak a pozitív vélemény a vélemény. Ha neki nem tetszik ossza meg mindenki épülésére, nemcsak arra való a fórum, hogy vmit az egekig magasztaljunk.

Amúgy most kúszik fel nálam is a játék. Ha nem jön be jövök én is fikázni... ;D
  • BEAST #941
    Az nem magyarazat arra hogy naponta egyszer leirja hogy szerinte mekkora szar a jatek ... utana persze megint megy jatszani. Ha valami nem megy nem kell eroltetni.
  • Torzonborz
    mert gondolom mást várt és ki van akadva. :D
  • BEAST #939
    omg, pont ugyanezt irtam enis :O ... csak kihagytam a wow es a picsaba reszt :D:D
  • Bhalage
    most komolyan, ha nemtetszik akkor miert nem huzol vissza a picsaba wowba?
    ;d

:nemerti:
  • AnarchoiD
    1. Folyosók/instance helyek
    Ez baromság... semmivel sincs kisebb bejárható terület lvl 1-5-ig mint wowban lvl 1-5-ig.

Ebben tevedsz en jatszottam mind a 2-t es te ember nezd mar meg mirol beszelsz! ;) AoC -ben 1-5 ig egy hengerben mesz ahol nemlehet leterni .. ez olyan mint a korai autoversenyek ahol az uton tudsz menni az ut szelen a lugas csak rajzolt ha hozzaersz visszapattansz .. bezzeg idovel keszultek olyan autoversenyek ahol jelentosen elterhettel az uttol, realisabba teve a dolgot ....

Csak wow-ben "kör" alakú területben nyilvanul meg, azaz mehetsz a szélrózsa minden irányába, AoC-ban pedig tol téged Totrage felé a játékmenet miatt, MIVEL VAN EGY TÖRTÉNET BENNE!!

KHMM wowban ez a korbekorbe nemmehetsz szepen van megoldva ,nem egy lathatatlan korlat fog meg a kikotobol uszva .... eleg gazos

Tortenet / Lore ? :) lol minden kari hajotorott rabszolgakent kezd ? UGYANOTT ? :) ettol lenne eros a LORE AoC -ban ?:) na ugyanmar! hadd ne peldalozzak hogy egy masik jatekban minden racenel kulon kezdohaly van ami valtozatos ROGTON az elejetol

2. Éjszaka és nappal.
    Daily mode, night mode. Ismétlem: EZ EGY TÖRTÉNET RÉSZE ami Tortage-ben és környékén játszódik, amig "nagykorú" nem leszel.

Tehat kesobb lehet majd este kalandozni csapatban es nem csak nappal ? :) vagy ottis majd folytatodik a tortenet ? :)

Itt már lehet partyizni is, de ahhoz, hogy classodat "megértsed" van egy single (night) rész. Mivel ez egy MMO így nem árt ha tudod mi is az amivel játszol.

Erdekesmas gammaban is van felvezetes ugyanigy ettol lenne AoC olyan paratlan ? :)

3. akadások
    Biztos vagyok benne, hogy ez el fog tünni. Nekem már gyakorlatilag elvétve van ilyen... 50-60 FPS-el átfutok egész Tortage-en. WoW-hoz pedig nincs értelme hasonlítani, mert grafikailag a 2 játék ég és föld, mivel 4 év van közöttük.

crysis fut nekem 50fps -el ez 5-el akad , megis crysis nez ki 1000-el szebben .. szal ez normalis szerinted ? :) vagy szerinted AoC felveheti a verseny a Cry engine-vel ? :)

nem fikazom az AoC-t csak ramutatok arra hogy open beta alapjan ez harmatgyenge... hogy closed betaban jobb? Lehet de a nagy tomegek nem azt fogjak latni, ez Funcom Marketing benasag .. mellsleg ha ez mar regi verzio ,akkor a meghirdetett idopontban miert nem lehett kezdeni , es miert keltt rohamtempoban 1napon at patcholniuk ? :) az ember azt hinne hogy ha regebbi verzio akkor legalab stabble .. de hat nem.

Ha annakidejen AO -t megcsinaljak ilyenre , de megmarad a szabad zonazas akkor mindmaig AO -znek
  • Alblink
    pc guru beta kulcs jatek
    En csak most talatam erre.
    BEta keyhez hogyan lehet meg hozzajutni?
  • DarkSector
    Magyarok vagyunk, mi mégis magunkat szivatjuk.
    Ezen már meg sem lepődök.