12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1014 shala for president -
#1013 hiányzik már a kuncogásod tsről:(
najo kamm -
#1012 shalababa gyere aoc te is <3 -
Gear #1011 Köszi, szép összeállítás. Nyugtass meg , azért meglett a 8 flesh eaters. :) -
#1010 pedig jossz majd te is -
#1009 olyanok vagytok mint vmi szektások, komolyan félek tőletek :D -
pedrohsi #1008 szvsz egetverő újdonságot nem kínál, de mindenképp érdekes próbálkozás - főleg a mai tucatMMO-k körében -
#1007 Szerintem a harcrendszer eleg izgalmassa teszi a jatekot, nincs targeteles+autoattack bohockodas :) -
gatyo #1006 Igen tud: 18+ -
#1005 ....
adios edios! -
#1004 Sziasztok!
Akik játszottak vele tőlük kérdem: Játékmenetben tud vmi olyat, amit wow, meg többi mmo nem? -
Arwenke #1003 Ok, nem sokka, koszi.:) -
Gibor #1002 kb mikorra várható a kulcsom? mert kb egy hete regeltem magamat a kulcsra. -
#1001 szia görcs
<3 -
#1000 arwe kiléptem kenjed..:-) -
Arwenke #999 En manualisan baszkodtam vele vagy 1 orat, mondjuk az elobb leirt megoldas sokkal egyszerubb.:) -
Chris #998 Köszi srácok. -
#997 Simpleconfig.exe, tedd arra hogy ablakba indítsa el, aztán ha bejött kirakhatod full képernyőre. -
#996 Ilyenkor a jatek konyvtaraban indits a simpleconfig.exevel, allitsd at windowed modeba, majd jatekban allitsd vissza teljes kepernyore, nekem is ez volt. -
Chris #995 Nekem is fekete képpel nyitott, leszedem a legújabb nvidia drivert is... -
Arwenke #994 En csak siman atvettem a full felinstallt jatekot es nem volt patch. Mondjuk kicsit szarakodni kellet vele mert csak fekete kep volt, de megoldottam. -
Chris #993 Na várjál, lehet closedbéta. :D -
Arwenke #992 Lehet holnap meg tudod majd nezni.:) -
#991 Akkor fogalmam sincs -
Chris #990 Igen. -
#989 openbeta? -
Chris #988 Bazki, 56 és 12 megás peccsek után most tölt egy 262 megásat is... Mennyi lesz még? -
#987 Mi az a /instanceselection ? -
#986 Nem úgy van, mint a GWbe megnyugodhatsz :) -
#985 Latom megy a vita rendesen :)
Nekem akkor szoljatok, ha mar nem csuszkalnak a karakterek :D
Egyebkent nalam az a kerdes, hogy a normal vilag terulet olyan modon instance rendszeru, mint a GuildWarsban ... vagy jobbat mondok, mint az EQ2-ben? Ahol a varosbol kimenet instance szervert kellett valasztani, es nem volt minden jatekos egy helyszinen?
Remelem nem :(
Az, hogy ket zona kozott tolt, a fenet sem erdekli, hogyha minden szinten folyamatos interakcio lehetseges minden karakterrel, es egy adott teruleten ottvan minden azon a helyen levo jatekos.
Mint a D&D Onlineban (kiveve persze a dungeonokat).
Persze, hogy kinek mi a kivansaga, az szubjektiv ... de orulnek, ha 4 ev utan vegre valami epkezlab MMO a piacra kerulne. A mindenki altal ismert jatek ota megjelent stuffok eddig borzalmasak voltak :) -
#984 nincs itt nagy trükk, lever kicsi hpra és a végén inditasz egy combot de de a felvezető ütéssel nyird, ki, hanem a záróütéssel, akkr elég szépen adja:-) -
#983 Ja, próbáld meg mobokat úgy megölni hogy combo közbe haljon meg. Akkor valami ilyesmit látsz majd :p -
#982 jaja, ez elég fincsin néz ki:-) -
#981 nemsikerűlt még a fatality-t összehoznom....mondjuk én úgy tudom,hogy crites combóval kell kinyírni az ellent az hozza elő.... -
#980 Openbetaba nektek bugos fatality sajna, meg vér is fekete. Majd ha fatalitynél telefröccsen vérrel a képernyőd az a pwn -
#979 a teljesség igénye nélkül:P:)
2900pro 1280*960 8x aa minden maxon -
-
-
#976 Nem látom :y -
#975 Nem is rossz ötlet, akinek nem tetszik az nekem is elküldheti. Én ahogy hallottam a játékról azóta ki akarom próbálni, csak most lett faxa gépem hozzá.