12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • shala
    shala for president
  • raziel.
    hiányzik már a kuncogásod tsről:(

najo kamm
  • TDC Geronimo
    shalababa gyere aoc te is <3
  • Gear
    Köszi, szép összeállítás. Nyugtass meg , azért meglett a 8 flesh eaters. :)
  • BEAST #1010
    pedig jossz majd te is
  • shala
    olyanok vagytok mint vmi szektások, komolyan félek tőletek :D
  • pedrohsi
    szvsz egetverő újdonságot nem kínál, de mindenképp érdekes próbálkozás - főleg a mai tucatMMO-k körében
  • BEAST #1007
    Szerintem a harcrendszer eleg izgalmassa teszi a jatekot, nincs targeteles+autoattack bohockodas :)
  • gatyo
    Igen tud: 18+
  • raziel.
    ....

adios edios!
  • edios
    Sziasztok!
    Akik játszottak vele tőlük kérdem: Játékmenetben tud vmi olyat, amit wow, meg többi mmo nem?
  • Arwenke
    Ok, nem sokka, koszi.:)
  • Gibor
    kb mikorra várható a kulcsom? mert kb egy hete regeltem magamat a kulcsra.
  • raziel.
    szia görcs

<3
  • Jockey
    arwe kiléptem kenjed..:-)
  • Arwenke
    En manualisan baszkodtam vele vagy 1 orat, mondjuk az elobb leirt megoldas sokkal egyszerubb.:)
  • Chris
    Köszi srácok.
  • TDC Geronimo
    Simpleconfig.exe, tedd arra hogy ablakba indítsa el, aztán ha bejött kirakhatod full képernyőre.
  • BEAST #996
    Ilyenkor a jatek konyvtaraban indits a simpleconfig.exevel, allitsd at windowed modeba, majd jatekban allitsd vissza teljes kepernyore, nekem is ez volt.
  • Chris
    Nekem is fekete képpel nyitott, leszedem a legújabb nvidia drivert is...
  • Arwenke
    En csak siman atvettem a full felinstallt jatekot es nem volt patch. Mondjuk kicsit szarakodni kellet vele mert csak fekete kep volt, de megoldottam.
  • Chris
    Na várjál, lehet closedbéta. :D
  • Arwenke
    Lehet holnap meg tudod majd nezni.:)
  • TDC Geronimo
    Akkor fogalmam sincs
  • Chris
    Igen.
  • TDC Geronimo
    openbeta?
  • Chris
    Bazki, 56 és 12 megás peccsek után most tölt egy 262 megásat is... Mennyi lesz még?
  • Laza
    Mi az a /instanceselection ?
  • TDC Geronimo
    Nem úgy van, mint a GWbe megnyugodhatsz :)
  • Laza
    Latom megy a vita rendesen :)
    Nekem akkor szoljatok, ha mar nem csuszkalnak a karakterek :D

Egyebkent nalam az a kerdes, hogy a normal vilag terulet olyan modon instance rendszeru, mint a GuildWarsban ... vagy jobbat mondok, mint az EQ2-ben? Ahol a varosbol kimenet instance szervert kellett valasztani, es nem volt minden jatekos egy helyszinen?

Remelem nem :(

Az, hogy ket zona kozott tolt, a fenet sem erdekli, hogyha minden szinten folyamatos interakcio lehetseges minden karakterrel, es egy adott teruleten ottvan minden azon a helyen levo jatekos.
    Mint a D&D Onlineban (kiveve persze a dungeonokat).

Persze, hogy kinek mi a kivansaga, az szubjektiv ... de orulnek, ha 4 ev utan vegre valami epkezlab MMO a piacra kerulne. A mindenki altal ismert jatek ota megjelent stuffok eddig borzalmasak voltak :)
  • Jockey
    nincs itt nagy trükk, lever kicsi hpra és a végén inditasz egy combot de de a felvezető ütéssel nyird, ki, hanem a záróütéssel, akkr elég szépen adja:-)
  • TDC Geronimo
    Ja, próbáld meg mobokat úgy megölni hogy combo közbe haljon meg. Akkor valami ilyesmit látsz majd :p
  • Jockey
    jaja, ez elég fincsin néz ki:-)
  • [HUN]Crassus
    nemsikerűlt még a fatality-t összehoznom....mondjuk én úgy tudom,hogy crites combóval kell kinyírni az ellent az hozza elő....
  • TDC Geronimo
    Openbetaba nektek bugos fatality sajna, meg vér is fekete. Majd ha fatalitynél telefröccsen vérrel a képernyőd az a pwn
  • [HUN]Crassus
    a teljesség igénye nélkül:P:)

2900pro 1280*960 8x aa minden maxon
  • [HUN]Crassus

• [HUN]Crassus

• TDC Geronimo
    Nem látom :y
  • Arnoux
    Nem is rossz ötlet, akinek nem tetszik az nekem is elküldheti. Én ahogy hallottam a játékról azóta ki akarom próbálni, csak most lett faxa gépem hozzá.