12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Glesthor
    jó lassan jön. :(
  • Probatbicol
    Köszi szépen !
  • Torzonborz
    nálam 37et :D
  • Nethyrrea
    kb 20 gigát
  • Arnoux
    50 perces sor.. nembaj a lényeg, h van kulcs!!
  • Glesthor
    még 34 perc és elkezdődik a töltés! :) egyébként most végülis mekkora helyet foglal majd el a játék a telepítés után?
  • Clay
    Beta kulcs a szerencséseknek:

http://www.gameshadow.com/competition.php?newsletter=47

Illetve aki regelt Tech testre annak upradelték az accját open bétára.
  • Glesthor
    na végre meg van a kulcs, baze! :D
  • Glesthor
    ez a tetves fileplanet természetesen kifagy, amikor én akarok kulcsot szerezni. tipikus...
  • Mr_no_NaMe
    Még 28 perc várakozás nekem..remélem maxal jön és akkor kb 2 óra alatt lentvan.
  • Gear
    Én is köszi, csak mire lejön a kliens ... :) de ez már másodlagos.
  • Mr_no_NaMe
    Azzzz pont jókor jött, meg is van a key! Köszi hogy szóltál :)
  • Avenger
    Lessétek meg a fileplanetet akinek kell még béta kulcs :)
  • Arnoux
    Én is:)
  • Mr_no_NaMe
    Én is hálás lennék egy megunt acc-ért.
  • Crag
    privi ment
  • TDC Geronimo
    Crassus hol van a mai képadag? :p
  • Avenger
    Nyárra pont felmegy az euro árfolyam is állítólag, úgyhogy nagy öröm lesz :D

Tatyla én már nem is merek accountot kérni :D pedig megunhatná már valaki a lvl13at :)
  • Tatyla
    aki megunta,hálás lennék egy béta felhsználó acc-ért....
  • Jockey
    én értem, hogy mindenki ki tudja számolni hogy usd-be jobban járan, de 2 évvel ezelőtt meg sarabbuljárt volna usd-el:-)
    ez van ha szerencsétek van év végére az árfolyamok mozgása miatt már nem kell ennyit sirni:-)
  • Mr_no_NaMe
    Pedig nagyon kipróbáltam volna :(
  • Avenger
    Nem lehet már sajnos :( max kölcsönkérni valakinek az accountját, de szólj nekem is ha sikerül :D
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Eddig semmilyen bétában vagy tesztben nem vettem részt és semmi kulcsom sincs. Tudnék én most ezzel játszani? Ha lehet kulcsot igényelni akkor hol lehet?
  • Alblink
    Ha innen rendelnem,meglehet azt csinalni hogy 5+euro-t fizetek a funcom-nak,hogy 3nappal elobb kezdhessem,annak ellenere hogy meg nem jott meg a doboz?
  • DarkSector
    Meg valszeg nem megy át annyi kapzsi kézen, mire megkapod.
  • Sanca
    A CE-hez jaro bow ugye nem a jatek legjobb ijja?:)
  • Torzonborz
    a CE már 16k-nál tart mondjuk a sima tényleg 12k .
  • Probatbicol
    Volt már erről szó korábban, az a különbség, hogy a cdgalaxis futárral küldi ki, angliából meg sima levélként adják fel, tehát a megérkezés jóval bizonytalanabb, a magyar posta jóvoltából vagy megkapod vagy nem. Persze ha minden rendben akkor tényleg sokkal jobban jössz ki a külföldivel.
  • Avenger
    Igen ez tényleg durva, meg ott adnak 10 font kedvezményt ha előrendelsz. Gondolom azzal magyarázható hogy onnan százezrek rendelik meg, innen meg csak párezer ember maximum. Ezért ott megengedhetik a kedvezményeket.
  • Arnoux
    Öcsém ez mien már, kiszámoltam postaköltséggel EGYÜTT 9200 forint, itthon meg 12 vagy 13 lenne. Mennyire megbízható ez a game.co.uk?
  • haxoror
  • Arnoux
    Bakker USD-ben sokkal olcsóbb, de ahogy nézem GBP-ben is 400zal olcsóbb mint EURBan
  • Arnoux
    Nem mondjátok komolyan, h angliából annyiért hozzák ki mint az 50 kilóméterre lévő cd galaxisból?
  • Avenger
    Itt
    Megtalálható minden, tényleg durván lehúznak minket európaiakat :( de ez van...
  • Sanca
    Koszi a gyors infot, akkor sztem game.uk-rol fogom rendelni, megiscsak 9k < 12k huf.
    Az viszont meg fontosabb hogy euro serveren jatsszak, a ping miatt. Lineage 2 -ben meg lehetett oldani hogy dolcsiba fizettem, es euro serveren toltam, ha itt nem lehet sajna marad a lehuzos euroban fizetes.
    A havidijrol tudni mar valamit, hogy mennyi lesz dolcsiban meg euroban?
  • Avenger
    A postaköltség pl a game.uk-ról 2.5 vagy 2.9 font, ami egy ezres kb. Ha dollárban akarod fizetni akkor valószínűleg az US verziót kell megvenned az USA-ból. De ebben az esetben csak amerikai szervereken játszhatsz, bár erről nem kaptam még sehonnan egyértelmű információt :)
  • Sanca
    Hali!
    Tud valaki olcsobb alternativat a jatek megvetelere mint a cdgalaxis elorendeles(ami 12k huf ahogy jol latom)? Pl olyanra gondolok hogy csak cd-key megvetele a hivatalos honlaprol lesz-e, vagy mondjuk angliabol vagy nemeto-bol nem jonne-e ki olcsobban megrendelni(ott ahogy lattam 50 dolcsi / 25 font korul van a jatek, ami 8k huf, de + postakoltseg, ami fogalmam sincs hogy mennyi - tudja ezt vki?).
    Ja a masik hogy ha lehetseges, mindenkepp dollarban akarom fizetni a havidijat, erre biztos megoldas hogy hogy lehet megoldani?
  • Avenger
    Hm az egész Crimson Throne guild jön Aoc-ozni? :D
  • Chris
    Shala for vízhordó!
  • Alblink
    Hi,ha egy beta accot ketten is lehet hasznlani,letszives valaki ossza meg velem,csak akkor hasznanam amikor nem er ra,pl:ejfeltol hajnal3ig.
    Elore is koszi.