12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Glesthor #1054 jó lassan jön. :( -
Probatbicol #1053 Köszi szépen ! -
#1052 nálam 37et :D -
#1051 kb 20 gigát -
#1050 50 perces sor.. nembaj a lényeg, h van kulcs!! -
Glesthor #1049 még 34 perc és elkezdődik a töltés! :) egyébként most végülis mekkora helyet foglal majd el a játék a telepítés után? -
Clay #1048 Beta kulcs a szerencséseknek:
http://www.gameshadow.com/competition.php?newsletter=47
Illetve aki regelt Tech testre annak upradelték az accját open bétára.
-
Glesthor #1047 na végre meg van a kulcs, baze! :D -
Glesthor #1046 ez a tetves fileplanet természetesen kifagy, amikor én akarok kulcsot szerezni. tipikus... -
#1045 Még 28 perc várakozás nekem..remélem maxal jön és akkor kb 2 óra alatt lentvan. -
Gear #1044 Én is köszi, csak mire lejön a kliens ... :) de ez már másodlagos. -
#1043 Azzzz pont jókor jött, meg is van a key! Köszi hogy szóltál :) -
#1042 Lessétek meg a fileplanetet akinek kell még béta kulcs :) -
#1041 Én is:) -
#1040 Én is hálás lennék egy megunt acc-ért. -
Crag #1039 privi ment -
#1038 Crassus hol van a mai képadag? :p -
#1037 Nyárra pont felmegy az euro árfolyam is állítólag, úgyhogy nagy öröm lesz :D
Tatyla én már nem is merek accountot kérni :D pedig megunhatná már valaki a lvl13at :) -
#1036 aki megunta,hálás lennék egy béta felhsználó acc-ért.... -
#1035 én értem, hogy mindenki ki tudja számolni hogy usd-be jobban járan, de 2 évvel ezelőtt meg sarabbuljárt volna usd-el:-)
ez van ha szerencsétek van év végére az árfolyamok mozgása miatt már nem kell ennyit sirni:-) -
#1034 Pedig nagyon kipróbáltam volna :( -
#1033 Nem lehet már sajnos :( max kölcsönkérni valakinek az accountját, de szólj nekem is ha sikerül :D -
#1032 Sziasztok!
Eddig semmilyen bétában vagy tesztben nem vettem részt és semmi kulcsom sincs. Tudnék én most ezzel játszani? Ha lehet kulcsot igényelni akkor hol lehet? -
Alblink #1031 Ha innen rendelnem,meglehet azt csinalni hogy 5+euro-t fizetek a funcom-nak,hogy 3nappal elobb kezdhessem,annak ellenere hogy meg nem jott meg a doboz? -
#1030 Meg valszeg nem megy át annyi kapzsi kézen, mire megkapod. -
Sanca #1029 A CE-hez jaro bow ugye nem a jatek legjobb ijja?:) -
#1028 a CE már 16k-nál tart mondjuk a sima tényleg 12k . -
Probatbicol #1027 Volt már erről szó korábban, az a különbség, hogy a cdgalaxis futárral küldi ki, angliából meg sima levélként adják fel, tehát a megérkezés jóval bizonytalanabb, a magyar posta jóvoltából vagy megkapod vagy nem. Persze ha minden rendben akkor tényleg sokkal jobban jössz ki a külföldivel. -
#1026 Igen ez tényleg durva, meg ott adnak 10 font kedvezményt ha előrendelsz. Gondolom azzal magyarázható hogy onnan százezrek rendelik meg, innen meg csak párezer ember maximum. Ezért ott megengedhetik a kedvezményeket. -
#1025 Öcsém ez mien már, kiszámoltam postaköltséggel EGYÜTT 9200 forint, itthon meg 12 vagy 13 lenne. Mennyire megbízható ez a game.co.uk? -
haxoror #1024 -
#1023 Bakker USD-ben sokkal olcsóbb, de ahogy nézem GBP-ben is 400zal olcsóbb mint EURBan -
#1022 Nem mondjátok komolyan, h angliából annyiért hozzák ki mint az 50 kilóméterre lévő cd galaxisból? -
#1021 Itt
Megtalálható minden, tényleg durván lehúznak minket európaiakat :( de ez van... -
Sanca #1020 Koszi a gyors infot, akkor sztem game.uk-rol fogom rendelni, megiscsak 9k < 12k huf.
Az viszont meg fontosabb hogy euro serveren jatsszak, a ping miatt. Lineage 2 -ben meg lehetett oldani hogy dolcsiba fizettem, es euro serveren toltam, ha itt nem lehet sajna marad a lehuzos euroban fizetes.
A havidijrol tudni mar valamit, hogy mennyi lesz dolcsiban meg euroban? -
#1019 A postaköltség pl a game.uk-ról 2.5 vagy 2.9 font, ami egy ezres kb. Ha dollárban akarod fizetni akkor valószínűleg az US verziót kell megvenned az USA-ból. De ebben az esetben csak amerikai szervereken játszhatsz, bár erről nem kaptam még sehonnan egyértelmű információt :) -
Sanca #1018 Hali!
Tud valaki olcsobb alternativat a jatek megvetelere mint a cdgalaxis elorendeles(ami 12k huf ahogy jol latom)? Pl olyanra gondolok hogy csak cd-key megvetele a hivatalos honlaprol lesz-e, vagy mondjuk angliabol vagy nemeto-bol nem jonne-e ki olcsobban megrendelni(ott ahogy lattam 50 dolcsi / 25 font korul van a jatek, ami 8k huf, de + postakoltseg, ami fogalmam sincs hogy mennyi - tudja ezt vki?).
Ja a masik hogy ha lehetseges, mindenkepp dollarban akarom fizetni a havidijat, erre biztos megoldas hogy hogy lehet megoldani? -
#1017 Hm az egész Crimson Throne guild jön Aoc-ozni? :D -
Chris #1016 Shala for vízhordó! -
Alblink #1015 Hi,ha egy beta accot ketten is lehet hasznlani,letszives valaki ossza meg velem,csak akkor hasznanam amikor nem er ra,pl:ejfeltol hajnal3ig.
Elore is koszi.